Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי האישית ? לא טוב.

נכון, תוכנית ראשונה וצריך להיות סלחן.

מצד שני, זו טלוויזיה. יש לצופה אינספור חלופות ומעט סבלנות.

התוכנית הזו נבראה בדמותה של "טופ גיר", אבל עם כל הכבוד להוגיה, מה שעושה את "טופ גיר" זה לא האולפן, וגם לא המכוניות. להזכירכם (ולהזכירם), "טופ גיר" משודרת בבריטניה כבר הרבה (הרבה) שנים, ואת הקפיצה האדירה בפופולריות וברייטינג היא רשמה כאשר קלארקסון החל להוביל אותה.

אילדיס וקיגלר אינם קלארקסון וגם לא יהיו. צפיה בתוכנית מעוררת את הרושם שלא מאוד מעניין אותם לדבר על מכוניות.

ואם זה לא מעניין אותם, מדוע שמישהו מצופי ערוץ 10 שאינו חובב מכוניות יטרח לצפות בה?

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אילדיס וקיגלר אינם קלארקסון וגם לא יהיו. צפיה בתוכנית מעוררת את הרושם שלא מאוד מעניין אותם לדבר על מכוניות.

ואם זה לא מעניין אותם, מדוע שמישהו מצופי ערוץ 10 שאינו חובב מכוניות יטרח לצפות בה?

זה בדיוק הרושם שקיבלתי בצילומים. חשבתי שאני פשוט פרנואיד. מסתבר שלא.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

התאכזבתי! המבחן של הסנטה פה מול הגרנדיס קצת לא קשור, מינוואן נגד רכב שטח, אבל ניחא.

במבחן של ה-SL, מהירה יותר ממנהלים 2.0, וואו. איזה הבחנה.

לפחות בחלק השני של התוכנית עם האיזטה והנהיגה במנחת היה שיפור משמעותי, רק חבל שלא היה בסיוויק רמקול או צליל מהמסלול והייתה מן דממה מתוחה כזו.

פורסם
התוכנית הזו נבראה בדמותה של "טופ גיר"

ארנון, להזכיר את הפעוטון הזה בנשימה אחת עם טופ-גיר... תיזהר שג'רמי לא ידפוק לך על הדלת באמצע הלילה.

זה בסדר, עיתונות הרכב המקומית יכולה לנשום לרווחה; המדיום הטלוויזיוני לא רק שלא מעמיד אותה במקומה או מאיים עליה - הוא מצטרף אליה ומתמזג איתה מתוך הזדהות מלאה. הנה, כבר בתכנית הראשונה מצליחים לערוך "השוואה" בין שתי מכוניות מבלי שצריכים להכריז על מנצחת, כי הרי מדובר בקטגוריות שונות לגמרי... ומרצדס שעברה מתיחת פנים קלילה? מה פתאום, הטיול למאיורקה הופך את זה ל"דגם חדש", "דור חדש". אודטה לגברברים.

אין טעם לדבר על העברית או על ההומור, כי אנשים הרי לא יכולים לתת מה שאין להם. מי שבוחר כמגיש תכנית רכב אדם, שחושב שמכונית ספורט היא "בשביל לתפוס מגה-בחורה" מעולם לא התכוון לדבר אל מי שחושב על מכוניות מעבר למושגים של אמינות וסחירות. לא, זו לא תכנית "שלנו" ולא "בשבילנו" - ואם מישהו חושב שכן, אני אישית מאוד נעלב.

פורסם

אויש איזה הגזמות.

אני מעדיף יותר תוכניות כאלה על המסך מאשר עוד תוכנית של אמנון לוי או של דודו טופז. אז נכון שזה לא ברמה של טופ גיר, ונכון שזה חובבני, אבל זו תכנית שמעבירה את הזמן ואפילו העלתה על שפתיי חיוכים, למראה האיזטה. אז לא צריך להגזים. אנחנו בישראל וכאן זה לא אנגליה, הם לא יכולים לעשות מסע בין כמה יבשות נגד בוגאטי ויירון או משהו סגנון. ומהתקציב הדל שיש להם לעומת טופ גיר, דווקא יצאה תוכנית לא רעה. שוב הכל צריך לקחת בפרופורציות ולא לבוא ישר בגישה של לראות את הדברים הרעים. (אני לא מאמין שאני זה שאומר את זה

:) ). אז כן אני דוגל בשיטה של לעשות הכל על הצד הטוב ביותר או לא לעשות בכלל, אין באמצע, והתכנית היא באמת באמצע, אבל עדיין אני מעדיף עוד תוכניות כאלה גם אם הן חובבניות ולא ברמה מאשר עוד תוכנית מטומטמת של אמנון לוי או אהבה מעבר לגזוזטרה.

ROOONEEYY

פורסם

זו לא תוכנית עבורנו חובבי המוטוריקה,אלא עבור כלל עם ישראל ה"הדיוטים",שיצאו מהבועה ויראו שיש משהו אחר במכוניות מעבר לעגלה שלוקחת אותם מהעבודה לסופר,לכן התוכנית קלילה ולא רצינית,מה שמעניין עבורנו יכול להיות משעמם עבור הישראלי הממוצע אז צריך משהו שידבר אליו,העיקר שההפקה מכובדת.

פורסם
ארנון, להזכיר את הפעוטון הזה בנשימה אחת עם טופ-גיר... תיזהר שג'רמי לא ידפוק לך על הדלת באמצע הלילה.
מי שהזכיר את התוכנית הזו בנשימה אחת עם טופ גיר היו הוגיה ומפיקיה.
בתאריך ה-12.12 , יום שלישי, מצלמים 3 תוכניות באולפני הרצליה של "המופע המוטורי" בהנחיית אלי אילדיס.

התוכניות בתוכנן דומות ל- "טופ גיר" של ה- בי. בי. סי.

הגדולה העיקרית של "טופ גיר" (חוץ מבחירת אתרי הצילומים, הבימוי והצילום הנפלאים של קטעי הנהיגה, הרעיונות המקוריים לנושאי כתבה וכו') היא שלישיית המגישים (טוב, נו, לפחות שניים מהם) שמצליחים להעביר את ה"פאן" גם לצופים שאין להם שום עניין במכוניות.

זו הגדולה האמיתית, וזו זכות הקיום היחידה של תוכנית רכב בערוץ פריים. כל עוד מדובר בתוכנית שמדברת בקושי לחובבי הגה, חייה בערוץ 10 יהיו קצרים מאוד, וחבל, מכיוון שמגיעה לאזרחי המדינה תוכנית מוטורית שאינה מבית מדרשם של ה"ה הכט, מופז, ארדן ודומיהם.

זו לא תוכנית עבורנו חובבי המוטוריקה,אלא עבור כלל עם ישראל ה"הדיוטים",שיצאו מהבועה ויראו שיש משהו אחר במכוניות מעבר לעגלה שלוקחת אותם מהעבודה לסופר"
עם ישראל לא יטרח לצפות בתוכנית הזו, כיוון שהיא לא מעניינת. השוואה נטולת פואנטה בין שני מיניוואנים, וראיון עם איש יחסי ציבור שאומר ש"כרגע הוא בתקופה שמכוניות Vintage עושות לו את זה", אלה לא בדיוק התכנים שמהם יוצרים חלומות...
פורסם

תוכנית נחמדה ומבורכת.

אהבתי את הראיון עם השף וזאת אך ורק בגלל המתראיין!

המראיינים ייסלחו לי אבל ניתן לראות שאתם לא מהתחום!

קיגלר לדעתי פשוט זוועתי!!! הוא רחוק מאוד מליהיות מעניין ורחוק מאוד מליהיות מישהו מהתחום!

חוץ מהמראיינים שלא ממש מרשימים ויודעים להעביר את התוכנית , אהבתי את כל השאר , את קטעי הנהיגה של און ואת עיניין התוכנית עצמה .

ישנה מן אכזבה קטנה וזאת עקב ההשוואה לטופ גיר. תנסו להבדיל ותהנו יותר ממשהו טוב שמתעורר אצלנו!

מארגני התוכנית - קבלו ח"ח. העיניין מבורך!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לפני הכל אני מאמין שלא צריך להשוות את "המופע המוטורי" לטופ גיר בגלל כמה דברים לטופ גיר יש כמה וכמה שנים טובות של המצאות תחרויות או השוואות. ולמופע המוטורי יש רק חצי שנה של הכנה והם כבר קפצו דרך חישוק האש {עברו לערוץ 10}.

אפשר גם להשוות את התוכניות מאחר וטופ-גיר והמופע המוטורי הם חלוצות תוכניות הרכב הראשונות ועוד כמה דוגמאות.

עכשיו לביקורת שלי

נתחיל??

אוקיי הפתיח רופף יחסית לעומת זאת בטופ זה אותו הדבר אבל בלי הדיבורים של קליגר.

העימות {הונדה VS. מיצובישי} היה גם רופף כי זה אחד הקטעים הכי דפוקים, כשאני רואה תוכנית רכב אני מצפה לרמה כלשהי אבל המשחק היה שיט וסליחה על המילה. שכחתי להוסיף שלא היה שום קטע קישור [בין הפתיח לעימות], חדשות אם אפשר לקרוא לזה חדשות זה קטע חדשותית קטן. מה עוד? אהה.... האיזטה אהבתי. השף [ברח השם] "מכונית בכל שבוע"

אהבתי אבל יכלו לעשות לאון פחות פירסום וזה היה יותר טוב. למה לפרסם פירסום "מחתרתי"??

לפרסם את הרץ למה? למה? בשביל מה אם אפשר להשים כתובית בסוף התוכנית??

אפשר היה להוסיף משהו שלא העתיקו מטופ גיר. כמו היו קונים מאיביי ומוכרים את הדברים שהיו קונים.

לבסוף אני מאמין שהם יצליחו עם התוכנית הזה ובעזרת השם אני מקווה שזה יצליח להם.

נמרוד....

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ארנון אני מאמין שאתה טועה

אם ערוץ 10 יצליח להעביר לאותם אנשים שאם הם יקנו מכונית כחולה יקרה הם ישיגו מגה בחורה

אז הדעות והרצונות ''שלנו'' לא מעניינים אותם

למרות שמי יודע היו כבר תוכניות בערוץ 5 וגם 10 ג'י כמדומני (עליהן השלום) שלא שרדו

עד שאנשים לא יבינו שתוכנית על מכוניות לא אמורה ליהיות מקושרת לאיזה ספר ילדות שאלי אילדיס קרא

או תוכנית למציאת כלה בעזרת מכונית. העתיד מבחינתנו לא יהיה ורוד. ושיפסיקו להתייחס לאנשים כמו לחסרי בינה, יש עוד דרכים לימשוך קהל שלא מתעניין ברכב אבל בלי ליפגוע באיכות המוצר

לכל אורך ההודעה הקודמת שלי ניסיתי להעביר שהמפיקים יכלו לעשות משהו גם בשבילנו

אני רק מקווה שמישהו מההפקה (אולי אורית שהייתה זקוקה לקהל) קורא את הת'רד הזה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני ראיתי את התוכנית בבית אימי,עם כמה חברים של אחי שהיו מוזמנים לארוחה,בגילאי 18-19,הם היתלהבו מהתוכנית בצורה חריגה והודיעו שהם בטוח רואים את התוכנית הבאה,לטעמי האישית התוכנית הייתה חסרת מונחים טכניים,אך במידה ויהיו מונחים כאלה מעל חצי מהצופים לא יבינו אותם.בקיצור התוכנית קולעת לרוב העם .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זה מה יש כנראה..

נקווה שיהיה שיפור מתישהו בעתיד..

חוץ מזה לא יעזור כלום ולא משנה איזה רכב בוחנים , הנוף והכבישים בארץ תמיד מזכירים תשדיר למלחמה בתאונות הדרכים.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

חברים , הדרישות והציפיות שלכם קצת גבוהות מדי - תנו לזמן לעשות את שלו .

אנחנו בכלל צריכים לשמוח שתוכנית בעלת תוכן מוטורי עלתה לערוץ מרכזי , בשעה סבירה .

ולעניין - מ-א-ו-ד דומה לטופ גיר . אין על מה להתווכח .

אבל , לא לרעה . לפחות לא בהכל . הצילומים מעניינים , למרות שהתוכן שלהם די משעמם - הגראנדיס מול הסנטה פה בתוכנית הראשונה ? אם כבר Evo נגד STi , היה נחמד יותר .

בכל מקרה , כמו שאמרתי , היוזמה יותר ממוברכת , מקווה שמי שאחראי על הרייטינג קיבל מספיק נתונים , ע"מ להראות שיש מי שצופה בתוכנית .

מי יתן ובעתיד נדע עוד תוכניות כאלו , ובמהרה יוכנס לתוקפו חוק הספורט המוטורי !

• תוכן חדש...