Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להמשיך את הרשימה של רוני לעוד הרבה סעיפים.

יש בתוכנית המון ריג'קטים, והיא נכשלת אפילו כתוכנית בידור.

ניכר גם שהם מנסים לחקות את טופ-גיר.

חלש...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני, הרכב שלי הוא XSI 16V (שכחת שצילמו אותו גם ל"אוטו"?).

האמת שבכלל שכחתי מזה שצילמו את הרכב (כולל הפנים הצעקני) ולא צפיתי בתוכנית. בזמנו עיצבנו אותי הבדיחות בצילומים (במיוחד על הצרפתיות ועל זה שהציגו את הרכב כ 1600 אוטומטית שנת 2001) וגם הערתי על זה לאלי (בעיקר על הטקסט הטיפשי).

וואלה, לא הייתי מודע לכך שזה האוטו שלך. באמת לא מובן לי מה הוא עושה שם. במקום הקטע הדבילי הזה היה עדיף עשרות מונים לעשות קטע על האוטו שלך כדוגמא מייצגת לאיך עשו פעם מכוניות מהנות לנהיגה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

זכור לי שהם ביקשו 306 שנראית מקורית. אמרתי להם בטלפון שרק מבחוץ היא נראית מקורית.

בצילומים הצלם צילם 5 דקות את הרכב מבפנים ואמרו לו שבכלל אי אפשר להראות את הצילומים האלו כי זה לא תא נוסעים מקורי.

בסוף אני מבין שכן הראו משהו. יצאו טמבלים (ועוד העליבו את הרכב שלי, 1600 אוטומט).

וזה עוד לפני שיצאו לי הורידים מהקשקושים של קיגלר על הצרפתיות.

אני חשבתי לתומי שיזרקו חצי מילה על הוט-האצ' וכו'.

אוי, התמימות...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עזבו את הפרטים הקטנים,הפרק של היום היה ברמה טובה בהרבה מהפרקים הקודמים.

באמת השתגעתי שהם הראו את הפ'יזו ואמרו שהיא 1600 אוטומט:lol: .

בכללי,יש שיפור!

פורסם
עזבו את הפרטים הקטנים,הפרק של היום היה ברמה טובה בהרבה מהפרקים הקודמים.

בכללי,יש שיפור!

באיזו רמה בדיוק יש שיפור? :?:

א. איכות צילום עלובה!, פילטר אדום על חצי מכונית? מה זה השטויות האלו? גם ככה הקאדי מכוערת למה צריך לצבוע חצי ממנה ומהשמיים באדום?.

ב. איכות טכנית עלובה, אתם מראים תמונת סטילס של דגם רכב. תראו תמונה איכותית לא כזאת שאפשר לשחק איקס עיגול על הפיקסלים.

ג. בדיחות קרש לא מוצלחות וכתבה בנוגע לרכבים ב 40,000 ממש לא רצינית.

ד. המבחן ללאון נעשה כאילו הוא לילדים קטנים. תראו האוטו נוסע ימינה ושמאלה ויכול גם לעשות קצת רעש... למה אין מבחן רציני ולא סיבוב ניסיון?

הערה נוספת - למה לעשות מבחנים לרכב כשהוא בצבע לבן???

נכון זה הצבע השולט בישראל אבל למה? מה אתם באים להדגיש פה? להבליט?

אני בטוח שהקאדי מגיעה בעוד כמה צבעים, אפילו כסף היה יותר טוב מלבן.

עמית

פורסם

אני חייב לציין שראיתי רק את החלק האחרון של התוכנית (מהקטע עם הסיוויק) - וזה עדיין מביך.

ה306 - בכלל הרג אותי, עומדת לה מאחור משהו שנראה כמו XSI - והשמן אומר: 1600 אוטומט.

המטרה היא? לצחוק על אינטליגנציה של אנשים?

עוד דבר הוא שלפני היציאה לפרסומות בסוף נאמר שיהיה קטע על נהיגה ספורטיבית עם און - אמרתי: "או סוף סוף נראה פה רכב שנוסע יותר מ40 קמ"ש במבחן" - בולשיט, לא היה כלום, סתם הראו מרסדס מחליקה בשביל להשאיר את הקהל בפרסומות.

נ.ב.

פיזבן - הרכב שלך באמת צעקני מבפנים :)

נ.ב.נ.

אני לא מאמין שהפקה של תוכנית לא יכלה למצוא 306 5 דלתות, זה כבר עלוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ככה אני. מקורי מבחוץ, צעקני וקשקשן מבפנים. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

היום צפיתי פעם ראשונה, קיוויתי לטוב.

מקווה שבעתיד יהיה משהו מעניין יותר מהתכנית, לא קיבלתי ממנה כלום, פרשתי באמצע. בלי לפגוע באף אחד, באמת מקווה שיהיה בעתיד טוב.

היא לא גרמה לי לחכות לפעם הבאה.

והבדיחות האלה, הוי הבדיחות האלה, זלזול באינטיליגנציה.

פורסם

מצטרף לביקורת של עמית בנוגע לחובבנות של עורכי, צלמי ומפיקי התוכנית (וזה בשביל שלא אאשים את קיגלר 'בלי סיבה'),

זה טוב ויפה שמראים אכפתיות לנושא המוטורי בארץ, ומשדרים תוכנית כזו שברור שיש לה קהל יעד גדול,

אבל קצת מקצוענות, אי אפשר לזלזל באלו שרוצים לקנות רכב יד שניה ב40K ולומר להם על הפיאט פונטו ש'האוטו נוח, אמין, ואם אני נכנס בתוכו - גם לכם לא תהיה בעיה' :|

*לדעתי המבחן ללאון נעשה בתור פרסומת נטו, כך יהיה גם עם הפולו GTI בשבוע הבא וזה המקסימום שהם יכולים להציג כרגע (לתת לנו את ההרגשה כאילו אנחנו בסרט ספרדי ולא בתוכנית המתמחה בסיקור מכוניות ספורט).

פורסם
הערה נוספת - למה לעשות מבחנים לרכב כשהוא בצבע לבן???

נכון זה הצבע השולט בישראל אבל למה? מה אתם באים להדגיש פה? להבליט?

אני בטוח שהקאדי מגיעה בעוד כמה צבעים, אפילו כסף היה יותר טוב מלבן.

עמית

אתה באמת חושב שלתוכנית יש יכולת שליטה על צבע הרכב שבו הוציא היבואן את רכב ההדגמה שלו? לרוב היבואן מוציא מכונית אחת או שניים מאותו סוג ולכן לתוכנית אין יכולת להשפיע על הצבע.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני ראיתי רק מהחלק של הכתבה על רכבים ב-40,000 ש"ח, הייתי בשוק כשהוא אמר שזה 1600 אוטומתית ועוד לפני זה הוא הוסיף והסביר על תהליך הגסיסה של צרפתיות. הכי גרוע זה שצילמו את זה במגרש של אוטו-סנטר כאילו רכב במצב כזה באמת עומד למכירה שם.

פורסם
אתה באמת חושב שלתוכנית יש יכולת שליטה על צבע הרכב שבו הוציא היבואן את רכב ההדגמה שלו? לרוב היבואן מוציא מכונית אחת או שניים מאותו סוג ולכן לתוכנית אין יכולת להשפיע על הצבע.

אני חושב שעם קצת מאמץ אפשר לאתר רכבים בצבעים שונים מלבן.

והעובדה שבאולפן חנתה אחת בצבע כסף וההיא במבחן היתה בלבן רק מוכיחה את הטענה שלי.

פורסם

זה מה שמפריע לכם, הצבע של הקאדי וש"זייפו" את הדגם של ה-306?

מה עם שני המנחים שלא עוברים מסך? הטקסטים הרדודים במבחנים ובאולפן? איכות הצילומים והעריכה?

פשוט מאכזב ובלי שום השוואה לשום תוכנית אחרת. מקווה מאוד שיהיה שיפור, למרות שהעונה כולה (או כמעט כולה) כבר הוקלטה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...