Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BJM

איפה אתה חי?!

כרגע קטלת את התוכנית על הדברים היחידים שעוד בסדר שם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שרוב הכותבים פה שכחו שלא נכון לשפוט את התכנית כמיועדת לקהל המצומצם של קוראי ירחוני הרכב וצופי Top Gear ולכן היו פה המון הערות קטנוניות.

קהל היעד הוא הישראלי הממוצע שהבחירה הטבעית שלו היא 1600 אוטומט עם באגאז'.

מכיוון שקהל היעד הוא כזה, חשיבותה של התכנית היא אדירה בפתיחת העיניים לישראלי הממוצע.

ההשוואה ל Top Gear אינה במקומה. אם כבר, אפשר להשוות ל"על גלגלים" ששודרה לפני המון שנים, בהגשת דניאל פאר, כשהמומחה בתכנית היה ג'ו קריידן שהטיף לנסוע לאט.

לזכותה של התכנית (לפחות שני הפרקים האחרונים, לא הייתי בארץ לפני כן) ייאמר שהיא חפה מהתחסדות.

אם היא לא הייתה משודרת בערב שבת קודש, אני מניח שהיה נמצא הח"כ מהמפד"ל או מהאיחוד הלאומי שהיה מזדעק על כך שהתכנית מעודדת נהיגה פרועה.

פורסם
זה כבר קטנוניות ורשעות לשמה.

בערך כל הפורום הזה מבכה את אובדנה ההדרגתי של התיבה הידנית. אז הנה בא מנחה של תכנית רכב ואומר בדיוק את מה שהיינו מצפים מחובב-רכב לומר - ואתה מחפש אותו על זה שאולי הוא נוסע במכונית אוטומטית בבית?!

ואני לא יודע באיזה מדינה אתה חי, אבל בטוח שזה לא בישראל. אחת היית יודע שכאן, ועוד איך נוסעים לאט בנתיב השמאלי, ויוצרים עצבים ועקיפות מימין.

ודבר אחרון - בנתיב השמאלי אסור לעלות על המהירות המותרת? אני פשוט לא יודע איך להגיב לאמירה כזו מטומטמת. אתה בטוח שאתה בפורום הנכון?

טל

אתה לא מביא שדרן למשחק כדורגל שלא יודע מה זה חלוץ. אתה לא מביא מגיש תוכנית שלא יודע איך להחליף גלגל מפונצ'ר.

BJM אני לא יודע באיזה כבישים אתה נוסע אבל בשעה 19:30 בכביש מספר 1

כשהתנועה רבה אבל זורמת המסלול הפנוי ביותר הוא... הימני.

למה ? אין קשר למהירות הנסיעה אלא לעובדה שאנשים נוסעים במסלול השמאלי

ולא עוקפים בו כמו שאמורים.

כשיש עומס, הימני הכי מהיר כמהנתיב הימני יש יציאות למחלפים וחלק גדול מהאנשים שנוסעים בימני עוזבים במחלף הקרוב. ואז כמות המכוניות בנתיב מצטמצמת.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אתה לא מביא שדרן למשחק כדורגל שלא יודע מה זה חלוץ. אתה לא מביא מגיש תוכנית שלא יודע איך להחליף גלגל מפונצ'ר.

.

מה אתה יודע על הידע המוטורי של אלי אלדיס?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
הבחור של המיתוג ופרסום חזר שוב ושוב על המנטרה "אנחנו קונים רכב באופן אמוציונאלי", אחד המשפטים המתנשאים והאידיוטיים ביותר ששמעתי. וזה עוד לא הדבר הגרוע ביותר, בסופו של דבר הוא סיכם את סדר העדיפויות בקניית רכב, של כולנו כמובן, והחליט ש"גם ככה אף אחד מאיתנו לא באמת מבין איזה מנוע יש או איך האוטו נוסע" אז קונים "לפי המחיר והסמל".

מומחה כזה לא הייתי מביא גם לסדנת גמלאים יוצרים עם פסטה ודבק מגע במתנ"ס של השכונה.

אז תן לי לחדש לך - אתה טועה.

בוודאי ובוודאי שמכונית היא קנייה אמוציונאלית. חברות הרכב מרוויחות על זה מיליונים, ומשקיעות על זה מיליונים בפרסום. זוהי עובדה מוכחת שאתה יכול לראות בכל מקום, ולשאול כל אחד שקנה אוטו לאחרונה.

קודם כל, ברור שהוא לא התכוון שאף אחד לא מבין כלום בצד הטכני, הוא התכוון שהקונה הממוצע, זה שרוכש 99% מהמכוניות, לא מבין כלום באספקטים הטכניים של המכונית, ות'כלס כשאומרים לו "מנוע 1.6 עם 100 כ"ס" באמת שאין לו שמץ של מושג מה זה אומר, וזה גם לא משנה לו כלום. הוא הולך על העניין האמוציונאלי - למכונית X יש 105 כ"ס ולמכונית Y יש 110? או, הנה משהו שמכונית Y יותר טובה בו. למכונית X יש תדמית סקסית וסמל יפה? או, הנה משהו ש-X עדיפה בו. בסופו של דבר, כמעט כולנו מחפשים את התמורה הכי טובה לכסף, ולכן בוודאי שאנשים קונים לפי המחיר. אנשים גם רוצים מוצר עם תדמית טובה, ולכן הם קונים לפי הסמל. לאנשים הרבה יותר חשוב האיבזור של הרכב ואיך שהוא נראה, מאשר איכות המכלולים, בהם הם לא מבינים כלום.

ואני באמת לא מבין למה המשפט הזה מתנשא. באמת שלא.

באשר לתוכנית עצמה, עיצבן אותי שאילדיס פשוט לא יודע לראיין. הראיונות מאולצים, הנושאים נטחנים שוב ושוב וארסנל התגובות שלו מתמצא ב"טוב, גולף זה אוטו של בנות" - אמירה מטופשת להחריד.

האמת, שהבעיה היא לא רק בו, אלא גם במרואיינים. בניגוד לבריטניה, שם תרבות הנהיגה מפותחת מאוד ולטופ-גיר מביאים אורחים בעלי אוריינטציה מוטורית, אצלנו איפה תמצאו סלבריטאי שבאמת מבין משהו במכוניות?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה אתה יודע על הידע המוטורי של אלי אלדיס?

לא כ"כ איכפת לי מהידע שלו אם יש לו, ואם יש לו אז הידע הזה מצומצם והוא סתם נדחף לאיפה שמשלמים לו!

תראה את שידורי הפורמלה 1 שהיו העונה- כל השידור הוא חירטט דברים שקרא באינטרנט יום לפני!

פורסם

בכנות, לא הבנתי מה הקשר בין הקטע הצבוע באדום לבין אילדיס.

אפשר להעביר ביקורת על יכולות ההגשה שלו (ואני מקווה בלב שלם בשבילו ובשביל התוכנית שהביקורת הזאת מצליחה לעשות את דרכה אליו על-מנת שהוא ישתמש בה כמנוף לשיפור), אבל מה בין זה לבין הידע שלו במוטוריקה?

האם תנאי קבלה למגיש זה להיות מהנדס רכב?

נראה כאילו טיפסת על עץ נורא גבוה עם ההאשמות שלך וכשאנשים מנסים להוכיח אותך על טעויותיך, במקום להודות אתה בוחר רק לטפס עוד יותר גבוה על העץ שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא כ"כ איכפת לי מהידע שלו אם יש לו, ואם יש לו אז הידע הזה מצומצם והוא סתם נדחף לאיפה שמשלמים לו!

quote]

אתה הצלחת לבלבל אותי, תגובה אחת לפני אתה טוען שמגיש של תוכנית מסוימת צריך להבין בתחום אותו הוא מגיש ותגובה אחת אחרי אתה טוען שאתה לא מכיר את היידע המוטורי שלו ושבכלל לא אכפת לך מה הידע שלו. את האמת לא מבין אותך.

לגבי ה"דחיפה" שלו לכל תוכנית, זה ממש קטנוני ולא לעניין. זכותו להרוויח מעבודתו וכמה שיותר בענף שכנראה לא קורה לו לדגל כל שני וחמישי. זה בכלל לא קשור לאיזשהיא ביקורת על מהות התוכנית. אגב, אני ממש לא מכיר אותו.

לרוני, משפט מטומטם (לגבי הגולף), אבל עדיין נכון. תשאל כל בחורה איזה רכב היא רוצה (במידה שהיא לא אומרת האמר) ותראה שגולף ו-206 הן התשובות הנפוצות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

נראה כאילו טיפסת על עץ נורא גבוה עם ההאשמות שלך וכשאנשים מנסים להוכיח אותך על טעויותיך, במקום להודות אתה בוחר רק לטפס עוד יותר גבוה על העץ שלך.

ומה שאלעד לא אמר הוא שכמה שיותר גבוה אתה עולה, ככה הענפים יותר ויותר דקים.

ואז..

טראח בום - אתה נופל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה הצלחת לבלבל אותי, תגובה אחת לפני אתה טוען שמגיש של תוכנית מסוימת צריך להבין בתחום אותו הוא מגיש ותגובה אחת אחרי אתה טוען שאתה לא מכיר את היידע המוטורי שלו ושבכלל לא אכפת לך מה הידע שלו. את האמת לא מבין אותך.אם יש לו בכלל ידע מוטרי.

לרוני, משפט מטומטם (לגבי הגולף), אבל עדיין נכון. תשאל כל בחורה איזה רכב היא רוצה (במידה שהיא לא אומרת האמר) ותראה שגולף ו-206 הן התשובות הנפוצות

תשאל כל צעיר בירושלים איזה אוטו הוא היה רוצה הוא יגיד לך גולף

.

.....

פורסם

אני לא יודע למה אתם חושבים שהתוכנית הזו מכוונת לקהל יעד של מומחי רכב.

לדעתי היא לא רוצה בכלל לכוון לשם. אתה זה אולי תמצאו קצת יותר בתוכניות אוטו ספורט של ערוץ 5.

מישהו יודע מה הרייטינג של התוכנית?

נ.ב. לא נתקלתם עף בפעם בפרשני ספורט שמדברים שטויות?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אז באים כאן בטענות על מה שהוא אומר בתוכנית?

בקיצור - אם לא נראה לכם - תארגנו תוכנית משלכם :lol:

יותר מקצועית ויותר הכל.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...