Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1

2.שר הביטחון זאת דוגמה טובה למה צריך משהו שמבין לתפקיד,לא ההפך.

אתה טועה,

שר צריך להיות אדם שהגיע להיות שר כדי לתת, לא כדי לקבל. בנוסף, הוא צריך להיות נבון ועם ראש פתוח. תן לאדם כזה 3 חודשים בתפקיד והוא יהפוך להיות מבין עניין, לא משנה איזה משרד הוא קיבל. אני לא אומר שהוא צריך להיות חסר ידע לחלוטין בתחום האחריות שלו, אבל זו לא העדיפות העליונה.

זה קצת שונה לגבי תוכנית טלוויזה, במיוחד בספורט מוטורי בארץ שלנו; לדעתי המנחים צריכים להיות כאלו שאוהבים מאוד מכוניות ונהיגה (למשל כמו און). הם לא צריכים להיות מומחים טכנים / נהגי מירוץ אבל הם כן צריכים לדעת להנחות ולהראות טבעיים (בניגוד ל"אווירון" ואישתו). פשוט לא נראה לי שקיגלר ואילדיס בעניין הזה (של אהבת רכב).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי בעצם הרבה מה לומר על התוכנית ששודרה היום, כי היא פשוט הייתה משעממת.

לפני שידור ה"קיגלר מוכר מכונית ב-80000 שקלים" אמר אילדיס "אתם בטח שואלים את עצמכם מה קיגלר עושה בתוכנית על מכוניות" וצדק. הבדיחות מבישות, הדיאלוגים מטופשים והטקסטים מוקראים מהדף. גם אם לא הייתי אוהב מכוניות זה היה מביך אותי, אז כאן - על אחת כמה וכמה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התכנית לא הייתה משעממת, דווקא תוכנית בסדר. המכוניות היו משעממות, הוולבו, זוג הטנדרים, שוב פעם יחסית לתוכנית שמופקת בארץ עם תקציב זעום זה סביר.

ROOONEEYY

פורסם

בגלל שהכותבים של התוכנית לא ממש מוכשרים אולי תפתחו אשכול ותציעו בו רעיונות לא יקרים לתוכנית? לדוגמה: הכתבה שהייתה פעם באחד המגזינים על קניית רכב ב-1000 ש"ח ונסיעה איתו עד אילת.

פורסם
בגלל שהכותבים של התוכנית לא ממש מוכשרים אולי תפתחו אשכול ותציעו בו רעיונות לא יקרים לתוכנית? לדוגמה: הכתבה שהייתה פעם באחד המגזינים על קניית רכב ב-1000 ש"ח ונסיעה איתו עד אילת.

אני עשיתי את זה רק הקנייה אבל הרכב צריך טיפול ראש מנוע. רעיון אדיר ממליץ!! וגם אפשר לראיין את הכתב פרח מזכרוני השם שלו.

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

איפה תומר הדר :D?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פרק חמוד. למה לא היתה התיחסות לדגמים הזולים יותר של ה-S80? ולמה לא אמרו שההאנטר עם 167 כ"ס הוא בעצם האנטר עם קיט? לדעתי הם הולכים יותר מדי סחור סחור ולפעמים מפספסים פרטים חשובים.

פורסם

אני אתחיל...קנו קטנוע הונדה קאב 50 (500 שקל) ונסו להרוס אותו.

דברו עם חיל רובוטיקה של חיל ההנדסה (הם נואשים לפרסום) יש להם D9 על שלט-רחוק, תעשו תחרות הריסת בית בינו לבין קיגלר ועוד כמה שמנים או פאוורליפטרים. כמובן שתתנו את ה-D9 למישהו לא מיומן (אילדיס?) כדי שיהיה לו קשה לשלוט עליו.

נסו לברוח ממזל"ט/מטוס על שלט שטס נמוך עם פוקט-בייק לשטח.

פורסם

אכן אתמול היתה תוכנית משעממת!!! אבל צריך לזכור שהתוכניות צולמו מראש חלק מהביקורות נכונות...

אבל שיפור אם יבוא ולדעתי יבוא הוא יהיה רק בעונה הבאה...פיתרון למחלות הילדות כמו בכל דבר חדש!!!

בברכה

קובי כהן

פורסם

אני הפעם פיספסתי ואני מבין שלא הפסדתי הרבה........

אבל הייתה שם מיאטה 8) - רק למה עם בגאז' פתוח?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אכן אתמול היתה תוכנית משעממת!!! אבל צריך לזכור שהתוכניות צולמו מראש חלק מהביקורות נכונות...

אבל שיפור אם יבוא ולדעתי יבוא הוא יהיה רק בעונה הבאה...פיתרון למחלות הילדות כמו בכל דבר חדש!!!

בברכה

קובי כהן

שיפור יבוא רק אם מישהו יבצע שם רענון רציני - לשנות את הכותב ואת המגישים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני

מאיפה אתה יודע ? אוליי הם יקחו אותך במקום אלי אילדיס - הריי אתה הכי טוב .

פורסם
מאיפה אתה יודע ? אוליי הם יקחו אותך במקום אלי אילדיס - הריי אתה הכי טוב .

אתה מתחיל להזכיר טרול עם השטויות שלך. אז הנה אזהרה פומבית - תתחיל לכתוב לעניין, או שתתחיל לקבל הערות אזהרה (שסופן במעקב).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אתה מתחיל להזכיר טרול עם השטויות שלך. אז הנה אזהרה פומבית - תתחיל לכתוב לעניין, או שתתחיל לקבל הערות אזהרה (שסופן במעקב).

תכתוב אתה קודם לעניין ותאמין לי שאני יבוא אחריך .

לא טוב לך ? - אל תצפה בתכנית .

ולשנות את הקטע אם המכוניות לאופנועיי ים - את זה שחכת .

• תוכן חדש...