Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תכתוב אתה קודם לעניין ותאמין לי שאני יבוא אחריך .

לא טוב לך ? - אל תצפה בתכנית .

ולשנות את הקטע אם המכוניות לאופנועיי ים - את זה שחכת .

לא זכור לי שאסור להגיב בפורום רכב על תוכנית הקשורה לרכב.

אני היחיד מבינינו שכותב לעניין, ולא ממש נראה לי שאתה מסוגל לזה.

בדוק ה"פ.

לקובי - לצערי גם אילדיס דורש קצת "עבודה"... אבל אכן - קיגלר בפירוש צריך לעוף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למען האמת, התוכנית של אתמול דוקא היתה בסדר.

המבחן עם הטנדרים היה לא רע, אם כי נראה לי שהנצחון של המיצובישי קצת מוטל בספק לאור מה שהועלה שם, באייטם של ה-S-80 חסרו לי מעט צילומי פנים יותר ממוקדים וגם מכונית ב-X אלף ש"ח זה רעיון לא רע ובטח עושה שירות טוב עבור אותם אלה שמעוניינים להחליף את רכבם אך אינם מעורים דיים בנושא.

באמת שבסה"כ אין לי הערות משמעותיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הראיון היה מבדר למדי, הבחור המתופף ששכחתי את שמו כל כך התלהב מהתכנית ומכל הקטע של המכוניות והחמיא לאילדיס בלי הפסקה (למרות שאין על מה), אבל הרובוט לא ידע איך לאכול אותו ושאל אותו שאלות בנאליות. חבל, עם מראיין טוב זה היה יכול לצאת גדול.

שאר התכנית היתה משעממת מאוד. במבחן הטנדרים ראינו תצוגת משחק מבישה מאילדיס וקיגלר, שתואמת הצגת סיום כיתה ג'.

במבחן עם הוולבו הוא הקריא הרבה, אבל בעצם לא אמר כלום. חסר לתכנית הזו טאץ' אישי של מגישים, שיש בהם מעבר לרצון לעשות כסף ולהיות בטלוויזיה. חסרה פה תשוקה אמיתית למכוניות, חסר פה צוות עריכה, בימוי והפקה מקצועיים.

לא אכפת לי שזה בארץ, להיפך, זה עושה את זה יותר רלוונטי לגבינו הצופים, שמצליחים להזדהות אפילו עם בעיית הקרוואנים הסוררים בכבישי בריטניה כאשר הנושא מוצג כראוי (ע"ע טופ גיר). כפי שאני ואחרים אמרנו אין ספור פעמים בשרשור הזה, אין צורך גם בהרבה כסף, אבל צריך לדעת איך להשתמש במה שיש.

*הכותב לא רוצה להחליף את אילדיס, האם הייתם רוצים להחליף טייס גרוע במטוס כאשר לא לקחתם אפילו שיעור טיסה אחד?

פורסם

לדעתי לתוכנית דרוש יועץ לעניינים טכניים בדחיפות, אפשר למנות לכך את און או מישהו אחר.

אני יודע שהתוכנית מיועדת לקהל פחות חולה רכב והיא יותר תוכנית בידור רכב מאשר תוכנית טכנית אבל עדיין אי אפשר להציג דברים בצורה מגוחכת שכזו (כמו למשל הוויכוח של אילדיס עם האורח בנושא גירים אוטמטיים וידניים) - חייב למנות יועץ טכני שיעבור על הטקסטים ויוודא שיהיו מפותחים אל הצד הטכני ולו מעט - רק כדי לגרות את מחשבתם והבנתם של הצופים, לא נראה לי שוויכוח בנושא גירים יכול להסתכם בכך שמישהו אומר שהסגולה של גיר ידני היא להוריד הילוך באמצע לחיצה על הגז ולהרגיש משיכה, ושאילדיס אומר שגיר רובוטי מעביר הילוכים יותר מהר מנהג אנושי אבל עדיין צריך ללמוד את ההתנהגות שלו (!?), חייב להרחיב ולו מעט בנושאים כאלה ולהסביר למה וכמה.

חוץ מזה לדעתי התוכניות האחרונות היו נחמדות יותר מהראשונות אף על פי שצולמו באותו זמן - כנראה שהיו דברים שהם השכילו לגביהם מצילום לצילום - מקווה שתהיה עונה נוספת ושעורכי התוכנית ישפרו את התכנים.

עוד משהו - במתכונת הנוכחית קיגלר לא מופיע במיטבו לדעתי, שכן הוא משחק יפה כשחקן קומיקאי והצד הזה עדיף בהרבה לדעתי על הצד הרציני שבו - והוא שחקן קומי טוב, לדעתי צריך לשנות לו את תדמית ההופעה בתוכנית ולפתח בדיאלוגים שלו את הצד הקומי והציני ואילדיס ישאר הדמות "הרצינית", יכול ליצור ניגודים נחמדים מאוד ולהוסיף קצת תיבול לתכנית.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לדעתי במקום אילדיס וקיגלר: קיציס וגוטליב! ועוד יותר טוב שיהיה מנחה שלישי שיבצע מבחנים....מעניינים יותר מנסיעה מנהלתית!

משהו בסגנון "קטעי טיף נידל (נודל? :p)" שהתווספו לעונה האחרונה של פיפט גיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

shellcase - קיציס כבר מזמן התמסחר ותפס תחת, הוא לא יעשה תכנית כזו וגם אם כן, הוא יעשה את זה רע ובשביל הכסף. הוא ופרידמן מזמן איבדו את הקסם מאז שערוץ 2 אימץ אותם ללב הפריים טיים.

פורסם

פתחתי היום ערוץ 10 בשבע ושש דקות - וישר חשבתי שנפלתי על שידור חוזר של גיל חובב. אם הייתי רוצה לראות תוכנית בישול, הייתי פותח טלוויזיה בשעה אחרת!

אבל, באופן מפתיע הכתבה על הגרנדה פונטו הייתה חביבה+ והשיחה עם צבי יחזקלי הייתה ממש מעניינת. אני מאמין שזה בעיקר היה כי הוא מדבר למחייתו ובקושי נתן לאילדיס להוציא מילה (שזה טוב), אבל בכל זאת - שיפור!

הקטע על הצמיגים היה חשוב. הקטע על הג'ולייטה היה שטותי אבל חביב ואת הקטע שאילדיס ובעיקר קיגלר עדיין שם - עדיין לא הבנתי :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה וכמה דברים:

נתחיל עם זה שכל מה שאמרת sronis היה נכון רואים את השיפור ובעיקר אחרי צפייה בגרנדה פונטו, נחמד לראות לוקשיין שונים כל פעם עדיין מנסים להכניס סיפורים מהתחת. אבל בכל זאת נחמד להוסיף דבר או שניים על היסטוריית הרכב.

האלפא רומיאו נחמד של מי הרכב?

מה האימייל של המופע המוטורי? אני רוצה להציע את הרעיון של פתיחת אשכול פה בפורום ולתת למופע המוטורי רעיונות שונים שיעלו באשכול מיחוד שיפתח.

למישהו יש?

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

גם אני ראיתי את הותכנית, וכמוך פתחתי את התוכנית וחשבתי שאול אני רואה את אילדיס מתארח אצל חיים כהן בערוץ 11 בתוכנית בישול, אבל מהר מאוד, הGT מאחורה הרגיעה אותי וידעתי שלא טעיתי.. התוכנית היתה ממש נחמדה.

למרות שלטעמי הראיונות שאילדיס עורך לא זורמים לו, והוא כאילו מנסה להשיג מידע מן המתראיינים, אבל אין להם את המידע, אז השיחות לא זורמות. אילדיס מנסה לערב את הידע האישי שלו וניסיון החיים שלו בראיונות ומחבל ברצף הדיבור של המתראיינים.

לאחר מכן הסיקור של הפונטו חביב, אבל את האמת? הקינגלר הזה ממש לא משדר לי שהוא מבין עניין בתחום הרכב,

נגיד, שקיגי אמר שההגה בפונטו מרגיש "מנותק" מהכביש.. זה היה נראה כאילו הוא קורא מכרטיסים סיקור של הרכב.

מעבר לזה אני חושב שהתוכנית עצמה טובה מאוד, אני בינתיים משתדל להתמיד בצפייה ומקווה שתהיה עונה נוספת שתכלול הרבה שיפורים שאנחנו דנים עליהם פה.

לילה טוב,

עמרי.

פורסם

חבר'ה,אתם שוכחים שאנחנו קומץ של חובבי רכב.הרוב הגדול,רואה את התוכנית ולא מעניין אותו רק מכוניות ,היגויי יתר,הנעה אחורית וכו'.

אני לדוגמא,ראיתי את התוכנית עם כל המשפחה וכולם נהנו מהתוכנית, ואפחד מהם לא חובב רכב.

אבל ,הם נהנו כי התוכנית שברובה התרכזה במכוניות,סיפקה פאן לא רק לחובבי רכב מושבעים.

התוכנית של היום לדעתי הייתה טובה !

פורסם

אכן לירון צודק. ישבתי עם מישפחתי ואפילו שמעתי הערה מגיסי "תוכנית נחמדה זאתי". אחרי אמירה זו לדעתי התוכנית מצליחה לא רע. להגיע לקהל שאינו חובב מכוניות וליצור מצב שהם רואים תוכנית מכוניות. זה השג מרשים!

קיגלר ואילדיס מישתפרים מעט בקומדיה, אבל הם עדיין חלשים.

לאחר שראיתי את התוכנית שבוע שעבר, עלה לי רעיון שההשוואות שלהם משעממות. למה לא עושים מיבחנים משעשעים שאפשר.

למשל עם השוואת הטנדרים היה אפשר לעשות תחרות מי מצליח להעמיס את הטנדר הכי מהר עם 50 קילו ביצים ולהגיע לקו סיום אחרי דרך הררית לא סלולה עם המיטען שלם. סתם רעיון מהכובע.

גם בוחן איזה טנדר הכי קל לשימוש מבחינת עבודה, נוחות נסיעה, ויכולת שטח. ועדיין מבדר.

ד.א צירוף מקרים מצחיק. בדיוק היום דיברתי עם חבר שלי, שבמישפחתו גרנדה פונטו, והוא היתלונן בדיוק על ההגה הקל ועל זה שאפשר לסובב אותו עם נשיפה במצב City.

• תוכן חדש...