Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאלמרה אתם מתלהבים?

הוא עשה אבל לכמה וכמה מכוניות אקזוטיות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שנאמר

-איפה היצירתיות, הכל מועתק מטופ גיר - אין שום המצאה אישית. לדוגמא: יש תוכנית על מכוניות באחד הערוצים ברוסית. המנחה הכניס את עצמו ל"מכוניות" רוסית פעם אחת כשהוא חגור ופעם אחת כשהוא לא, ועשה פעמיים תאונה צדדית ב40 קמ"ש. והדגים כמה חשוב חגורה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כי בארץ הוא יקבל קנס של 750 ש"ח על אי חגירת חגורה.

אגב, הדוגמא שלך לא יצירתית כ"כ - כבר עשו זאת בטופגיר ע"מ להדגים את בטיחות המגאן 2, כאשר בובת ניסויים אנושית נכנסה ב-60 קמ"ש ברכב אחר.

פורסם

רק דבר אחד טוב היה היום בתוכנית וזה השיר הצרפתי כשהציגו את הסיטרואן (לקראת הסוף , כשהבחורה נהגה )

למישהו יש את שם השיר ?

פורסם

לכל מי שהחמיץ - לא הפסדתם שום דבר.

מעניין שכל מה שהיה להם להגיד על הונדה לג'נד זה שהיא נראת כמו אקורד. :roll:

פורסם

ניסיתי לא לרדת על התוכנית יותר מדי,גם טל שביט הופיעה ל 5 דקות ואולי עוד כמה חבר'ה מהפורום יופיעו בעתיד.

אבל אלי אילדיס אמר שיש לו קטנוע חצי כוח.

תורידו את התוכנית משידור.

איך מגיש בתוכנית רכב יכול לקרוא ל 50 סמ"ק חצי כוח!!!!

אייל

פורסם

הסיקורים משעממים רצח! 2 דקות על לג'נד ובלי שום פרט משמעותי! מה עם עודקצת פרטים? עוד קצת צילומים של הרכב מסביב? כל מה שיש לאילדיס להגיד עשרים פעם הוא למה לקנות אותה בחצי מיליון ש"ח. את רוב הזמן בזבזו על מישהי שעושה צלחות על C2 VTS או מעצבת רכב שעיצבה חללית לדקאר. 2 סיקורי רכבים משעממים עם פרסומות בכל חצי דקה וסיוויק מסכנה שנופלת קורבן לאורחים שלוקח להם חצי שעה להקיף 3 קונוסים.

זה מה שיש לנו פה ובזה נצטרך להסתפק.

oh well, לפחות יש את טופ גיר...

פורסם

נהנתי מהכתבה על התומקאר, לא בגלל שהיא הייתה טובה (למרות שהיא הייתה לא רעה לדעתי)

אלא בגלל שאני כל כך אוהב את הכלי הזה.

למרות שהוא לא הכי קשור לתוכנית אבל לא נורא.. יש לו 4 גלגלים

פורסם

אז אני לא מבין, אתם רוצים שיורידו את התוכנית? זה עדיף?

זה מה שערוץ 10 יכול להפיק, ולטעמי התוכנית לא רעה בכלל, אבל אני מסכים עם חלק ממה שאמרתם.

אם תמשיך הביקורת הזו לא תהיה עונה שנייה- וחבל. במקום שתציעו עצות איך לשפר את התוכנית בעונה הבאה, חלק ממכם רושמים דברים כמו "שיורידו את התוכנית", "חיקוי עלוב לטופ גיר".

פורסם
את רוב הזמן בזבזו על מישהי שעושה צלחות על C2 VTS

אפילו על זה אתה לא מסוגל לפרגן?

:?

חבל, אתם הורגים את הילד עוד לפני שהוא נולד.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
אז אני לא מבין, אתם רוצים שיורידו את התוכנית? זה עדיף?

זה מה שערוץ 10 יכול להפיק, ולטעמי התוכנית לא רעה בכלל, אבל אני מסכים עם חלק ממה שאמרתם.

אם תמשיך הביקורת הזו לא תהיה עונה שנייה- וחבל. במקום שתציעו עצות איך לשפר את התוכנית בעונה הבאה, חלק ממכם רושמים דברים כמו "שיורידו את התוכנית", "חיקוי עלוב לטופ גיר".

עצה 1. למקצע את המנחה. להעביר אותו על 4. אם הוא ימשיך לעשות את הבדיחות על הקטנוע שלו. לא רואי שינחה את התכונית, אלא פינה של קטנועים מאיזה מחסן בנמל.

עצה 2. גימיק. לטופ גייר יש את THE STIG, לתוכנית הרוסית נוהגים ללא חגורות ונכנסים בעמודים...

צריך שיהיה משהו נחמד גם לתוכנית. אני לא יודע מה.

לתת יותר מקום לאון יעקבסון שינהג על הרכבים. פינה של זקנה דוהרת על הדגמים שהם בודקים. משהו. לדחוף "בועות מידע".

עצה3. לעשות מקום למנחה (בלשון נקבה). שיהיה דעה נשית על כל רכב. לדוגמא אילדיס טוען שגולף רכב של בנות. שגברת X תוכיח שלא (או שתצא כנגד חוקי הטבע).

עצה4.להשוואות .! FUCKING GOD

מדברים על הלג'נד כמכונית יוקרה בחצי מיליון ?? אז תראה מו מי היא מתחרה, A8 אס קלאס, סדרה 7 יגואר XJ..

אי אפשר רק לבדוק רכב אחד ב5 דקות וקבוע את גורלו.

עצה 5. פינה קבועה. אין כמו קלאסיות. יש מלא אנשים ממועדון החמש, שתמיד מוכנים להראות את הרכב שלהם בתוכנית.

עצה 6. להפסיק עם הבדיחות בשקל.

עצה 7.מתקשר לעצה 3+4 (שווה 7) כתבת רכב זה לא מונולוג, אפשר לשתף כתבתים נוספים באמצע כתבה, או לבדוק ביחד, ולקבל דעה אחת או מספר דעות על אותו דגם. כמו כן עדיף שניים מן האחד.

עצה 8. זה יפה שיש לאילדיס "קומבינות" במערכת, אבל גם צריך להרגיע את קיגלר ולתת לו לנהוג בעוד רכבים מלבד 1.6 ויפנית.

ומשהו בקשר לאתמול.

אני לא מבין שבוע אחד מביאים גבר שידבר על מכוניות ועיצוב, שבוע לאחר מיכן מביאים בחורה שתדבר על מכוניות ועיצוב.

אולי פשוט להושיב אותם לבד, או לתת פינה על עיצוב ושיריבו כמו זוג נשוי (ראה עצה 2)

הערה על הVTS. הכתבה התחילה מעניין ונהרסה על ידי זה שנתנו ל "תמר" "להתפרע" עם הVTS. אוקי מה הרעיון? לזרוק צלחות על מגרש ריק, ללא פילונים? מה אתם מנסים להראות בזה?

רוצים תתנו לה להתחרות במגרש בערד ונראה מה היא שווה:evil: .

אין לנו בעיה לפרגן חס וחלילה. רק חבל שאין על מה.

הנה רגע של פירגון.

זאת תוכנית הרכב כחול לבן ששרדה יותר מ6 שבועות כבר. שלא דחקו אותה לתוך איזה פינה אפלה ב 2 בלילה.

נמרוד... כתב:

למרות שאמא שלי לא רואה את התוכנית הזמן שלה באמת יקר בשעה היא יכולה לעשות 500 ש"ח,

רק שתדע הם כבר חזרו.

במה אימא שלך עובדת :-)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

צריך להפוך את השרשור הזה למי מכסח את אלי אילדיס הכי הרבה או מי יורד על המופע המוטורי הכי חזק!!!

ראבק במקום להסתכל על חצי הכוס המלאה וקצת לפרגן על תוכנית רכב ראשונה מזה זמן רב,שאמנם היא בחיתולים ואפילו המנחים

אומרים את זה....עד שעם הנסיון יבוא השיפור ויהיו תכנים יותר מעניניים

בברכה

קובי כהן

• תוכן חדש...