Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המופע המוטורי דרך העיניים שלי.

19:06 התחלה.

19:07 קיגלר נוסע על הניסאן קוביה הזאת. (משום מה מצנזרים את הסמל על המנוע)

19:10 יוצאים לפרסומות - פעם ראשונה.

19:15 חוזרים מהפרסומות עם כמה עידכוני חדשות של אלדיס.

19:16:30 כתבה על ההלקסוס GS . משום מה מצנזרים את הסמל על המכסה מנוע. ומוסיפים קטעי צילום מחו"ל מהקטע?

19:21 הדר גולדמן מדבר על פירסום.

19:26 הסבר על ABS וטכניקות בלימה באדיבות של און.

19:27:30 היידעת עם אלדיס וקליגר בחסות ביטוח ישיר.

19:28 עדן הראל על הסיוויק.

19:35 יוצאים לפרסומות - פעם שנייה.

19:42 עושים טובה וחוזרים מהפרסומות.

19:42 קיגלר ממליץ על רכב עד 60 אלף שקל.

19:45 מדברים על ה BMW 730 שבאולפן.

19:47 מסתיימת התוכנית. THE END

19:47 פרומו לשבוע הבא.

19:49 נגמר הפורמו לשבוע הבא. שמסכם את כל התוכנית לשבוע הבא.....

עכשיו שתי דקות וחצי קילגר מדבר על הקוביה של ניסאן, לא חבל?? אפשר לדבר הרבה יותר.

זה יפה מצד התוכנית להביא אדם מבחוץ כמו הדר גולדמן, שמדבר על כך שיצרנים מוכרים רכבי יוקרה תחת שם אחר, כדי לא לפגוע במוצר. זה יפה מעניין אותו דבר כמו שהביאו את המעצב וכ'ו

הקטילות של אלדיס על הלקסוס. נראה כיאלו הוא מנסה לקטול בסגנון של קלארקסון.... חבל.

עדן כוסית, הפינה נחמד, מזכירה מאוד את הBORD של טופ גיר (מזכירה ב " " )

להמליץ על רכב ב 60 אלף אפשר להקצות לזה יותר זמן, מכיוון שזה מה שיש לרוב האנשים לרכב יד שנייה.

לא היה רכב קלאסי וחבל.

כמו כן הפרומו לשבוע הבא מסכם את התוכנית לשבוע הבא. מספיק לראות את הפרומו כדי להבין על מה מדברים.

חבל שזאת הצורה שעושים את התוכנית הרכב היחידה שיש בארץ.

אבל זה מה יש, אנחנו אוכלים מה שאכילים אותנו.

נקווה שהעתיד יותר טוב.

עדיף לדעתי לראות מספ7ים ביס סטאר מאשר את הקרקס המוטורי הזה...

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבחור של המיתוג ופרסום חזר שוב ושוב על המנטרה "אנחנו קונים רכב באופן אמוציונאלי", אחד המשפטים המתנשאים והאידיוטיים ביותר ששמעתי. וזה עוד לא הדבר הגרוע ביותר, בסופו של דבר הוא סיכם את סדר העדיפויות בקניית רכב, של כולנו כמובן, והחליט ש"גם ככה אף אחד מאיתנו לא באמת מבין איזה מנוע יש או איך האוטו נוסע" אז קונים "לפי המחיר והסמל".

מומחה כזה לא הייתי מביא גם לסדנת גמלאים יוצרים עם פסטה ודבק מגע במתנ"ס של השכונה.

פורסם

ההתוכנית הזאת מבאסת אותי לגמרי, כל פעם מחדש.

חייבת לקום לה תחרות - כדי שיהיה שיפור.

למה לבריתים מגיע גם 5th gear וגם top gear ואנחנו צריכים לסבול את השמן והמעצבן?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

חברה על מה המרירות?התוכנית הזאת נוצרה כקונספט קליל על רכבים, ולדעתי היא נחמדה מאוד,

אני מאמין שעם הנסיון של המפיקים והתפתחות הספורט המוטורי בארץ, גם התוכנית תתפתח ותדבר יותר לחובב ההגה "המטורף"....שמחפש עקשן והרבה על תשכחו שיש מגבלות, המדינה שלנו דפוקה בכל מה שקשור לתרבות מוטורית...וגם מעבר אבל זה נושא אחר

בברכה

קובי כהן

נ.ב.

אולי שווה להוריד כמה דברים בתוכנית ולהוסיף דברים יותר מעניינים אבל זו החלטה של ההפקה!!!

פורסם

עוד לא קמה התוכנית הראשונה, כבר אתה רוצה תחרות?

אם לתוכנית הזאת לא ילך, הסיכוי שתקום עוד תוכנית יקטן, דווקא אם התוכנית תצליח יש סיכוי שיחליטו בערוצים אחרים להתחרות בא

פורסם
ההתוכנית הזאת מבאסת אותי לגמרי, כל פעם מחדש.

למה לבריתים מגיע גם 5th gear וגם top gear ואנחנו צריכים לסבול את השמן והמעצבן?

אסור לשכוח כי טופ גייר הייתה החלוצה, ו כאשר לטיף היה סכסוך עם ההרעיונות של טופ גייר.

הוא ערק, עזב את טופ גייר ועשה את "פייט גייר".

אז עכשיו אנחנו צריכים רק שקליגר יסתכסך עם המפיקים ויערוק :-)

פורסם

יש לזכור ששלוש התוכניות הראשונות צולמו באותו יום כך שלא יכולה להיות התפתחות/השתפרות בין הראשונה לשלישית. שיפור יהיה (אם בכלל) רק בתוכניות הבאות

פורסם
יש לזכור ששלוש התוכניות הראשונות צולמו באותו יום כך שלא יכולה להיות התפתחות/השתפרות בין הראשונה לשלישית. שיפור יהיה (אם בכלל) רק בתוכניות הבאות

נקווה שהם באמת קוראים את הביקורות שלנו,

פורסם

כמה הערות שנשמרו בבטן.

-אני לא מבין מה אלי אילדיס מתלהב כ"כ אם יוצא רכב ידני?!, הוא בעצמו בטח נוסע על אוטומט. מסקנה

מנחה שתלוש מהמציאות.

- נמאס לי מהמשפט הדפוק שלו: אל תתקעו את השמאלי. כל פעם שאני שומע אותו אומר את זה בא לי לשבור את הטלוויזיה. דבר ראשון גם על השמאלי אסור לסוע מעל המותר , דבר שני אף פעם (חוץ מפקק) לא ראיתי את השמאלי תקוע ע"י נהג שנוסע לאט(הכוונה לבין עירוני). מי שרוצה לסוע לאט נוסע בימני. ובעיר אין הבדל כי הכל פקקים!

-איפה היצירתיות, הכל מועתק מטופ גיר - אין שום המצאה אישית. לדוגמא: יש תוכנית על מכוניות באחד הערוצים ברוסית. המנחה הכניס את עצמו ל"מכוניות" רוסית פעם אחת כשהוא חגור ופעם אחת כשהוא לא, ועשה פעמיים תאונה צדדית ב40 קמ"ש. והדגים כמה חשוב חגורה.

-בכל הסיקורים אין שום מידע שימושי! זה שהוא אומר לי כמה כ"ס יש באוטו אני יכול לקרוא במפרט באינטרנט.

-מה זה המסלול "סלו-מושין" הזה?!

- מז זה המדריך הדפוק הזה "איך לעצור"?!

- מה פשר המשפט "גולף זה אוטו של בנות"

מסקנות

מנחים.....

תוכנית משעממת

וכד'

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

חבל שאתה מזלזל דווקא בדברים החשובים שהתוכנית הזאת מעניקה לצופיה (ואני מתכוון ברצינות, לא בציניות).

אני בספק כמה מהצופים באמת יודעים איך בולמים נכון. אם כבר מישהו עשה מצווה והדגים הבדל בין בלימה נכונה לבלימה שגויה - הרי זה מבורך.

אותו כנ"ל גם לגבי כל הטמבלים שנתקעים בנתיב השמאלי (או האמצעי) לחינם - סתם גורמים לעיכוב בתנועה וגורמים לסובבים אותם לעבור עבירת תנועה כשהם עוקפים אותם מימין (ואל תתמם ותגיד שזה לא קורה גם לך, כשאתה נאלץ לעקוף אידיוט כזה מימין).

לגבי המסלול: יצא לך לנסות אותו? לי אישית אומנם לא יצא, אבל מיודעי דבר שביקרו בו שמעתי רק ביקורות טובות, כך שפוטוגני אולי הוא לא, אבל מאתגר כהוגן.

וכן, "גולף זה אוטו של בנות" זה ביקורת לגיטימית. ממש כמו שקלארקסון טוען שיונדאי צריכה למות כי היא מיוצרת בקוריאה ובקוריאה אוכלים כלבים.

אם כבר ביקורת, לפחות שתהיה נכונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמה הערות שנשמרו בבטן.

-אני לא מבין מה אלי אילדיס מתלהב כ"כ אם יוצא רכב ידני?!, הוא בעצמו בטח נוסע על אוטומט. מסקנה מנחה שתלוש מהמציאות.

זה כבר קטנוניות ורשעות לשמה.

בערך כל הפורום הזה מבכה את אובדנה ההדרגתי של התיבה הידנית. אז הנה בא מנחה של תכנית רכב ואומר בדיוק את מה שהיינו מצפים מחובב-רכב לומר - ואתה מחפש אותו על זה שאולי הוא נוסע במכונית אוטומטית בבית?!

ואני לא יודע באיזה מדינה אתה חי, אבל בטוח שזה לא בישראל. אחת היית יודע שכאן, ועוד איך נוסעים לאט בנתיב השמאלי, ויוצרים עצבים ועקיפות מימין.

ודבר אחרון - בנתיב השמאלי אסור לעלות על המהירות המותרת? אני פשוט לא יודע איך להגיב לאמירה כזו מטומטמת. אתה בטוח שאתה בפורום הנכון?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

BJM אני לא יודע באיזה כבישים אתה נוסע אבל בשעה 19:30 בכביש מספר 1

כשהתנועה רבה אבל זורמת המסלול הפנוי ביותר הוא... הימני.

למה ? אין קשר למהירות הנסיעה אלא לעובדה שאנשים נוסעים במסלול השמאלי

ולא עוקפים בו כמו שאמורים.

• תוכן חדש...