Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני,הוצאת לי את המילים מהפה, מילה במילה!

אגב,הקינגלר הזה כל הזמן מעצבן אותי לא יודע למה..,כל הזמן מנסה להצחיק במקום להגיד איך באמת האוטו ולתת עליו ביקורת רצינית,חבל שלא לקחו מישהו שבאמת מבין במכוניות.

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול לחיות עם רדידות המבחנים, עם בחירות הצילום (במיוחד במסלול בערד) ועם הגשת "סקירות" המבוססות על צילומים מחו"ל מלווים בקריינות משעממת.

אבל רמת ההנחיה פשוט לא טובה. הטקסטים וצורת ההגשה ממש מוציאים מהתוכנית כל אפשרות של זרימה טבעית. אני מעריך את אילדיס על כך שהוא היה אחד מיוזמי הפקת התוכנית, וחושב שהוא מגיש חדשות (ספורט) טוב, אבל פה זה לא עובד. קיגלר פשוט לא קשור לכלום.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

טוב, הביקורת שלי.

הקיגלר מנסה בכוח להיות מצחיק (ולא הולך לו, דידי הררי מהרדיו כבר יותר מצחיק ממנו).

אבל הקטע עם הקאדילק אהבתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו כל שבוע , אותו דבר , הדבר היחיד שבאמת היה מרשים ומעניין היה הכתבה על הקופ דה ויל .

בעצם אולי הכתבה עם המעצב רכב הישראלי הייתה לא רעה אבל לא יותר מזה .

לא מצאתי עוד משהו מעניין בתוכנית מהיום .

ים long time no

פורסם

לאחר שפיספסתי את התוכנית של שבוע שעבר, חשבתי שהתוכנית תישתפר מעט.

התאכזבתי. קיגלר עדיין לא מצחיק ולא קשור (ואני רואה שאני לא לבד כאן).

זוויות הצילום מתחילות לשעמם ולחזור על עצמן. אני כבר מכיר כל סנטימטר של הדיההטסו הזו מרוב כמות המאקרואים (המגוכחת) שעשו שם. שלא תבינו אותי לא נכון, זה אפקט יפה ומושך, אבל למה להיסחף?

הצילום בנסיעות של המפורסמים עדיין נוראי ולא מובן ביכלל.

ושלא נדבר על מעצב הרכב שאירחו. במילה אחת נירדמתי.

והמאכזב מכל. הראו בתחילת התוכנית כמה תמונות עם מיני קטנה וחמודה. מה שקיבלתי זה כמה סירטונים ותמונות שאני יכול לימצוא באינטרנט, ופרשנות בכתב.

מצד שני.

הכתבה על הקאדילק מעניינת ואפילו העלתה כמה חיוכים בדרך. בהחלט כתבה מעולה. למרות שהייתי מוסיף גם כמה מילים ממשפץ המכונית בראיון קצר.

ובנוגע לזה שאלי לא מתאים לתוכנית. זאת הבעיה האחרונה פה. ולדעתי יש לו תדמית שדווקא מתאימה לא רע. כמובן שכמה שיעורי מישחק לא יזיקו להחיות מעט את המילים שלו, כמו שאמרו כאן מקודם.

ד.א רק לי הראיון הזכיר את זה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=140029&page=2

פורסם

הבעיה היא שתדמית לא עוברת מסך, יכולת הגשה זה מה שחשוב.

מה שמאוד חסר לי הוא משהו שישבור את המונוטוניות של הגשת הכתבות. אין עליות וירידות - הכל שטוח.

כדוגמא, קחו לדוגמא את סיגנון העברת הרשמים של קלארקסון (ואין פה שום כוונה להשוות בין התוכניות, רק העברת מסר כללי): יש לו דרך מאוד קבועה בהגשת מסר - כשהוא אוהב מכונית, הכתבה מתחילה בכל הדברים הרעים שבה, ואח"כ מגיע הפאנץ' של כמה היא טובה (בדר"כ תוך נסיעה על הצד בליווי זעקת POWERRRRR). בדיוק ההיפך קורה כשהוא בוחן מכונית שהוא לא אוהב (בדר"כ תוך נסיעה איטית תוך לבישת ארשת של כלב שנעלו מחוץ לבית). בדיבור מובעים רגשות, למרות שעובדים עם תסריט, ומרגישים באמת מה הכתב חושב על הרכב לא רק לפי מה שהוא אומר, אלא גם לפי איך שהוא אומר את זה.

ולסיום, ברוח השליליות שנפלה עלי שכחתי לציין שבאמת נקודת האור היחסית היא הפינה על רכבי האספנות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

יש לי הרבה ביקורת להעביר על התכנית אבל משהו אחד בטוח : אני מאוד אוהב לצפות בתכנית ואני מחכה לה כול שישי מחדש .

אני חושב שבתכנית הזאת הכול ברמה גרועה מאוד,אבל עצם זה שזאת תכנית רכב שתיהיה הכי גרועה שיש (והיא כזאת) עדיין המון אנשים יצפו בה משום שהיא מדברת על נושא קרוב ואהוב .

ועכשיו תאכלס הביקורת :

בקשר לפולקסוואגן , היה אפשר להראות יותר את האוטו מבפנים , את ההגה , ההילוכים וכו' .

בקשר למיני - זה היה מאוד קצר ובכלל לא קולע .

הקדילק היה דבר מאוד בינוני מינוס ולמרות זאת היה הדבר הכי יפה בתכנית .

הייתי מציע להם לעשות מבחנים בין מכוניות למכוניות , מבחנים בזמן אמת עם נהגים מקצועיים .

כמו שעושים בטופ גיר , לפחות לנסות , לקחת את כול הרעיונות ולנסות לייסם , נכון זה בטוח לא יהיה טוב אבל יותר טוב מהקיים זה כבר יהיה .

שמתם לב שהחדשות רכב הם בעצם ישנות ?

סיכום במשפט אחד :

תכנית אם פוטנציאל ענק ורייטינג גבוהה מאוד מנוהלת בצורה חובבנית ושבלונית .

פורסם

מישהו יודע מי לעזאזל כותב להם את החומר? זה פשוט לא מצחיק. הייתי מוכן לסלוח על הרבה דברים אילו רק התוכנית הייתה מצליחה לעלות חיוך.

(למעט כמובן יאיר ניצני שהצליח באופן מפתיע להכניס קצת שמחת חיים לתוכנית שבעיקרה מבדרת כמו "עמוד האש")

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אני דווקא אהבתי את זה שהזמינו את מעצב הרכב. הבנאדם מגיב קצת איטי במענה על שאלות :wink: אבל בסך הכל אהבתי. חלק מהדוגמאות הטובות/ רעות לעיצוב רכבים שהביא המעצב, יכלו לשים תמונה קטנה שלהם בצד המסך.

לא אהבהתי שעשו צילומע תקריב של גריל וסמלים של רכב ואז בתוכנית עצמה שמים טישטוש. ממש מוזר לראות תמונה ענקית של גריל על כל המסך ובטמצע טישטוש. לדעתי הצלם ומצנזר הפרסומות היו צריכים לתאם מראש.

האם לתוכנית יש אתר? (כדי שנוכל לרשום שם את התגובות ולאט לאט הם ישתפרו) :idea:

פורסם

ורק אני מאושר! :D

את הקטע עם הקאדילק צילמו ברחוב שלי ואת הקטע האחרון, שאילדיס עומד מחוצה לה בעוד השמש מאחוריו שוקעת צולם בתוך החניון של הבניין שלי!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מסכים עם גל ורוני.

אומנם יש שיפור בתוכנית יחסית לשלושת התוכניות הראשונות, אבל זה לא מספיק.

הצלמים עדיין לא מסוגלים להחזיק מצלמה בלי לזוז (תשקיעו עוד 10 דקות בצילום כל תוכנית ותביעו להם פיידסטלים /חצובות/. וכן, אני יודע שקשה למצוא צלמים טובים ב-5000 לחודש, אבל אפשרי בהחלט).

בקשר לצילומים בערד אין מה לעשות העונה - נראה לי, שהכל כבר צולם.

פינת רכב אוספנות באמת טובה יותר משאר התוכנית. רק תחליפו לוקיישנים לפעמים. כבר נמעס לראות את אותו כביש בהרצליה.

שילחו את אילדיס לבי"ס למשחק. הוא חייב ללמוד להנחות תוכניות בידור. כרגע הרמה שלו מתאימה רק לחדשות הוט.

אה, וקיגלר חייב לעוף. הנה רעיון חינם ליוצרי התוכנית. זוכרים איך העלימו את הסטיג הראשון בטופ גיר? תעשו אותו דבר עם קיגלר. רק תביאו מחליף ראוי.

Spirit In The Dark

פורסם

נכון,התוכן רדוד ולא מיקצועי ומעמיק

נכון,איכות ההגשה לא משהו

נכון,ניסו ליגנוב רעיונות מתוכניות רכב אחרות

נכון,קיגלר לא מצחיק

אבל...

זו תוכנית העוסקת ברכב היחידה בארץ כרגע.

אז תפרגנו.

:wink:

פורסם

זו תוכנית העוסקת ברכב היחידה בארץ כרגע.

אז תפרגנו.

:wink:

שלום ידידי,

"גם קוץ במדבר הוא שושנה":confused:

בעקבות פניות אלי, מצד ידידים ואף עתונאי רכב, החלטתי לצפות בפרק נוסף, מתוך אמונה תקווה שיחול שיפור משמעותי בתוכן ובהגשה...

לצערי תוכנית שאמורה להיות יחודית ושכזו היה ראוי מאד להשקיע בכל פן: תכנים, חדשותי, בידור ועניין לציבור הרחב, כשלה שוב.

הנושאים הם אוסף מקרי מכל פן שנסתכל!

צילום גרוע שאינו מתאים אפילו ללוח מודעות, מכוניות מוצגות כדף פרסומת יבש, פרטים מרוחים ובערך, סצנות מבוימות "כאילו"- ע"י חוג לצילום במתנ"ס...

כמעט לכל נושא שהוצג אין לו תוכן ממשי וחדשותי וכאשר מובא סוף סוף מומחה עיצוב אמיתי מעולם הרכב, השיחה לא מלווה בהצגה ויזולית המחוייבת, על מנת להמחיש את הנושא ולתת לצופה להינות מהידע, אם בהסכמה או בשלילה(זה לא רדיו).

המפיק והבימאי שוכחים שמדובר על תוכנית בטלויזיה ולצערי שוב, בזבזתי את זמני בתקווה לצפות בתוכנית "מוטורית" שכולנו היינו יכולים להינות.

מריוס

פורסם

יש מקום שממנו אוכל להוריד פרקים של המופע המוטורי?

פספתי כמה פרקים.. והייתי רוצה לראות אותם..

אם למישהו יש קישור ישיר או אתר כללי שבו אוכל למצוא הורדות שכאלה, אודה לו מאוד.

אור.

פורסם
האם לתוכנית יש אתר? (כדי שנוכל לרשום שם את התגובות ולאט לאט הם ישתפרו) :idea:

זהו הפורום הלא רשמי של התכנית.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...