Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפרק היום באמת היה שיפור לטובה,מסכים עם LIRON YARIV לגבי מבחנים קצרים,לתת יותר צילומי מנוע,בתחרות עם ההונדה,לתת צילומים של הסיבובים מזוויות שונות,לתת תחושה של מהירות.

בכללי שוב נהניתי מכל המופע המוטורי,שמח על השיפור,שימשך כך.

שב"ש ,רן.

נ.ב

יורד גשם בחוץ,תנהגו בזהירות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

נשאלת השאלה, למה לא רואים את הקהל באולפן ? כל פעם מתחננים לקהל לפני הצילומים אבל לא מראים אותו בשידור...אפשר להדביק פלייבק של מחיאות כפיים וזהו.

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

אין מה להשוות בינה לבין "טופ גיר", זה כמו להשוות בין ילד על אופניים לוולנטינו רוסי.

אם תקברו את התוכנית עכשיו - אל תהיה תוכנית. אם תתנו לה סיכוי - יהיה משהו. חלק יאהבו יותר, חלק יאהבו פחות.

אבל מבחינתי לפחות, "משהו", עדיף על "כלום".

אני מסכים ב 100%

בעד התכנית

1. יש תכנית על מוטוריקה בטלויזיה בעברית !

2. המנחה הוא לא דניאל פאר !

3. מי שמכוון גבוה (top gear) ומפספס עדיף על מי שמכוון נמוך מראש. אולי ישתפר ויפגע בהמשך.

4. התכנית מיועדת לחובבי רכב לייט (אפשר לספור את רוב בני הנוער ממין זכר- כלומר מגיל 14 עד 40) ולכן יש לה סיכוי לשרוד את מבחן הרייטינג.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

איפה אוכל לראות שידור חוזר של התוכנית מאתמולׁ(אם קיים כזה בכלל)?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

בהחלט יש שיפור מהפרק הראשון! אבל לדעתי הבעיה היא המבחנים הקצרים מדי, המבחן של המוראנו היה משעמם, המבחן של הפאנדה היה הקטע הכי טוב לדעתי בתוכנית עד עכשיו(כולל הפרק הראשון).

אני חושב שחסר לתוכנית קצת אקשן - משהו בסגנון ג'רמי קלארקסון בדריפט תוך כדי צעקת POWEERRR (הנה ההשוואה הכלכך מתבקשת לטופגיר).

עוד משהו שלדעתי חייבים לשנות - כתבות כמו שהיו על הCL הן פשוט מיותרות, זאת כתבה חדשותית ולא בידורית, מה עשיתם? ציינתם את הטכנולוגיה שברכב ואת כמות הסוסים שלו? ואללה אני יכול להוריד את סרטון הפרומו של מרסדס, אוטו דבר.

בקשר לקטעי הנהיגה בסיוויק, אני מצטער אבל זה פשוט משעמם. כמו שנאמר כאן כבר לא פעם, מיקרופון ברכב בשביל הסאונד וזוויות צילום קצת יותר מעניינות יכולים לעזור!

חשוב לי שיובן שהמטרה של התגובה היא לא לפגוע ביוצרי התוכנית, אלא לתת ביקורת בונה.

אני, בדיוק כמוכם וכמו כולנו, רוצה לראות את התוכנית מצליחה!

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לאחר צפייה בפרק השני, אני עדיין לא רואה התקדמות לצערי. האייטמים משעממים, התובנות מעמיקות כמו בריכת הילדים בקאנטרי ואפילו הקטע עם טל"ש היה סתמי למדי (ולא באשמתך טל, היית כרגיל בסדר גמור, פשוט הנושא היה משעמם ואם לי הוא נכנס מאוזן אחת ויצא מהשניה אז בטח גם לכל השאר).

מעבר לכך, הפנדה הייתה שווה אייטם בגלל שהיא חמודה, אבל מעבר לכך מדובר במכונית חסרת משמעות לחלוטין. גם ה-CL חסרת משמעות והקטע שלה היה מכוון בפירוש ליצור "ואו" אצל הצופים ותו לא.

בכלל, דרוש עוד הרבה עבודה על הטקסטים של המנחים, שמדקלמים אותו בחובבנות איומה. אבל הבעיה הכי גדולה היא שגם אילדיס וגם קיגלר פשוט חסרים את העוקץ הזה שיכול להפוך את התוכנית הזאת למשהו רציני יותר. אני לא מתכוון למשהו סטייל קלארקסון, זה יותר מדי לבקש (ואולי בעוכריה של התוכנית שמיצבו אותה כפורמט ישראלי לטופ גיר, כיוון שההשוואה הקלארקסונית תצוץ בכל פעם שהם יפשלו, והם אכן מפשלים), אבל אפילו טיפ נידל היבשושי מצליח לתת קצת יותר חיות לטקסטים שלו, ולמכוניות כמובן.

כמה אפשר כבר לראות את אילדיס וקיגלר נוסעים להם ברחובות העיר ומלהגים? תנו לנו אקשן!

ד"א, אילדיס מגיש תוכניות סביר בהחלט (למרות שכאן הוא מתבלט לרעה עקב הפרובינציאליות שלו וחוסר הידע המספק), אבל לראיין הוא פשוט לא יודע. זה בלט במיוחד בראיון (??!??) עם סמי הורי הפתטי - אלו היו שתי דקות כל כך מבוזבזות שכמעט חיכיתי כבר לראות את קטע הנהיגה הפתטי עוד יותר בסיוויק, רק כדי להפסיק לשמוע אותם מלהגים. (אילדיס - אתה חייב לשפר קצת את הזרימה של הוידאו של הסיוויק מהמסלול, זה פשוט נראה ונשמע רע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחד הדברים היותר צורמים לי שנשמעו בתוכנית של אתמול, מידע חלקי הניתן לצופה;

סמי הורי: מה הן כל צריחות הצמיגים הללו.

אילדיס: מהירות גבוהה מדי בסיבוב/עקומה.

אז נכון, מהירות גבוהה מדי תגרום לצריחת צמיגים(פה היה מקום גם לתת הסבר על תת-היגוי, היגוי-יתר, זוית גלגול וכו', אך כנראה שהדרישות שלי גבוהות מדי מתכנית לעמך), אך לא רק היא.

סיבות נוספות למקרה הנ"ל:

1. טיב המשטח.

2. טיב הצמיגים.

3. לחץ אויר.

4. כיוון פרונט.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קצת הגזמת, עמית.

אתה באמת חושב שבאמצע שיחה קלילה תוך כדי צפיה בהקפה של הורי יכנסו לדיון על הסיבות האפשריות לצריחת צמיגים? ידונו על כיוון פרונט??? "אה, אתה נהגת בסדר גמור, אולי זה הכיוון פרונט של הסיוויק החדשה שאנחנו משתמשים בה לא בסדר"... אתה חושב שצריך להכנס לדיון כזה בהתחשב בכך שזה ממש, אבל ממש לא מה שחשוב באייטם המדובר? סתם הערת-צד, זה הכל.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל,

ברור שלא בזמן אייטם הנהיגה עצמו שהוא נישה "כייפית" בתכנית, אך בהחלט ניתן לעשות זאת מיד לאחר מכן.

לעשות ניתוח מהלכים לאחר הנהיגה ולתת הסברים עליהם, נושא כזה הפך לאבן-יסוד בכל תכנית ספורט(ותסכים איתי שנהיגה במסלול היא פעולה ספוטיבית, גם במסלול הזה).

אז בהחלט ניתן לעצור את השטף הפירסומי בתכנית של יעקל'ה שחר ושות'(הרץ, הונדה, אוטו-סנטר, בתכנית הבאה גם הפניקס ומכבי חיפה יככבו :evil: ) ולתת קצת הסברים טכניים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לדעתי התוכנית פוגעת בול.

העובדה שגם אישתי מחקה לראות אותה אומרת דרשני. זו לא תוכנית לחולי הגה. בדיוק כמו שלרקוד עם כוכבים היא לא תוכנית לרקדנים. המטרה של התוכנית היא בראש ובראשונה לבדר. מעתים האנשים שהסברים טכניים על היגוי יתר ותת היגוי מעניינים אותם. ומתוך אלו כמה באמת צריכים הסבר שיטחי בטלווזיה על הנושא.

התוכנית מצליכה להביא עוד ועוד אנשים להתעניין בעולם המוטורי. מפוצצת את הבלון ש "נהיגת מרוצים זה מאוד מסוכן" ואפילו מתחיל איזה קמפיין על ה ESP.

הכתבה על הפנדה הייתה מצויינת והעבירה את רוח המכונית בצורה טובה בלי מיליון נתונים טכניים. הכתבה על המרצדס הייתה סתם להעביר זמן, אפשר לוותר. הרעיון היה מצויין והכתבה על הסברה הייתה מצויינת ומצחיקה.

עלו והצליחו

ולכל מי שמשווה לטופ גיר. גם הם לא ממש הצליחו מהתחלה ההצלחה באה אחרי שהתוכנית רצה הרבה מאוד עונות והיתפתחה למקום בו הויא נמצאת היום תנו צ'אנס

פורסם

נראה שהעסק מתדרדר מתכנית לתכנית.

זה היה כמו לראות את הטלנובלות האלה שהשחקנים בהן מקריאים את הטקסטים שלהם במקום לשחק, רק בתכנית רכב. אני לא מבין, לא עשו אודישנים למנחים שינחו את התכנית? חסרים מנחים עם כשרון הנחיה וכריזמה? עריכת הוידאו בכתבה על הניסאן מורנו עשתה לי כאב ראש, נראה כאילו צלם חתונות כושל עשה שם את העבודה, עם חיתוכים בין סצינות שלקוחים משנות השמונים העליזות. ומה הרעיון לצלם את הסמל של ניסאן למשך 10 שניות רצוף, כשרוצים לראות איך נראה האוטו שאילדיס מקריא עליו טקסט?

השיחה עם סמי הורי היתה השיחה הכי פחות אינטליגנטית שיצא לי לראות בימי חיי בטלוויזיה. פשוט תת רמה. "אז מה, היתה לך סובארו קופה?" "כן" "וואלה נכון קראו לה סובארו פשע?" "כן כי נסעו בה פושעים, בעצם לא יודע אולי כי זה קופה חיחיחי"

תכנית מוטורית ישראלית יחידה על המרקע או לא, זו פשוט בושה.

• תוכן חדש...