Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי התוכנית מתרכזת ומראה יותר קטעי מעבר (כמו הבישול וכו') מאשר בעיקר, במכוניות, בנסיון להעביר את המידע כראוי לתוכנית רכב.

וזה חבל. :?

זה מצוין כל שניה שאילדיס שותק ולא מדבר על מכוניות זה טוב!

אולי אחד המנהלים ישנה את הכותרת , מזמן כבר לא מדובר על הפרק הראשון.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום היתה לדעתי אחלה תוכנית......

תוכנית רכב??? ממש ממש ממש ממש לא, תוכנית משפחה

לא אמרו מילה אחת על מכוניות כל התוכנית

לא הבנתי את האיטם על האלפה, 5 דק ובתכלס מה ראינו? את אילדיס בוכה שלא נותנים לו לנהוג ו5 שניות עם המפרט של הרכב.

אה כן, והמחיר... שעל זה כמובן היה לו מה לומר.

האיטם עם הספידר היה סרטון וידיאו משעשע ולא יותר, שוב אילדיס בוכה אבל בתכלס כלום על המכונית עצמה. לא על השחזור שלה, לא על הבעלים פשוט כלום. והכי הרגיז אותי בסוף קיגלר עם המים, אם זו היה רכב שלי הוא היה מתאשפז באמצע צילומים עקב אלימות מתונה.

סה"כ תוכנית משעשעת ולא יותר, מתאימה לכל המשפחה אבל רחוקה שנות אור מלהיות תוכנית רכב!

הדבר הטוב היחיד שהיה זה הקטע עם הצמיגים, שבינינו זה נראה בדיוק כמו מפרסומת של אור ירוק או משרד התחבורע- פחות מ60 שניות

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

לא יודע מה איתכם - האם באמת שווה לתכנן את ערב יום שישי סביב התוכנית הזו?

אני פשוט מקליט ורואה בזמני החופשי....... תוך כדי אפשרות ברוכה של דילוג על הפרסומות הארוכות :x

למה הייתה לי תחושה שאת הקטע של גניבת אלפא ע"י חיים כבר ראינו?

או שאני מדמיין או שזה שידור חוזר של הייטם הזה?

קיגלר שיהיה בריא עם הדיקלום של הטקסט ופרצופים שהוא עושה.

הצעקות שלו על פונטו והפרצוף העצבני כנראה יכולים לחבר רגשית 99% מהאוכלוסיה. ממש דרך מחוכמת ליצור הזדהות עם המנחה ולעלות את רייטינג.

ובלי ציניות - לא הייתי רוצה שבן שלי ילמד התנהגות חייתית שכזו מתוכנית טלוויזיה.

מעניין אילו רעיונות יביאו לרוכשים של פונטו החרקות וצלחות שקיגלר (או שזה היה לא הוא) עושה איתה בחצר החקלאית. במיוחד לדור הצעיר שממהר להתקין 4 סאבים ולשים מדבקת NO FEAR :cry:

דווקא את הרעיונות אני אוהב.

שם העסק נראה לי יותר זורם וכמעט לא מדוקלם.

אתם תגידו שזה בגלל שהוא פחות מדבר - אבל ניחה, אני נהנה מהרעיונות האלו.

צביקה יחזקלי היה טוב 8)

צמיגים זה היה טוב כמובן.

נראית לי אופטימית מדיי הנחיה שלהם ל-4 שנים או 90,000 ק"מ - מניסיוני הם נגמרים הרבה לפני זה.

יותר בכיוון של 3 שנים או 60-70 אלף............

אלפא ספיידר הייתה סקסית בטירוף..............

מי שנהג זה כנראה הבעלים שלה.

התעללות של המנחים באלפא בסוף התוכנית הייתה ממש מזוויעה.

אני מקווה שהם סיכמו את זה מראש עם הבעלים.

בסה"כ היה נחמד. כנרא שאתם צודקים וזה היה בגלל זה היה פרק הכי בידורי והכי פחות מוטורי.

אילדיס ממש שיחק אותה עם איטלקית 8)

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

התוכנית היום הייתה נחמדה.

יותר מדיי Over-acting וקיגלר........ כרגיל.......

לפחות הפעם בקושי נתנו לו להפיע..........

כתבות שטחיות פחד - אבל מבחינה בידורית הם סבאבה.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התוכנית של היום הייתה נחמדה מאוד, לפחות הרבה יותר מהתוכניות הקודמות -

הפסיקו לנסות להתבדח בסגנון בריטי (שאין להם מושג בו) והתחילו להשתמש בהומור ישראלי.

האייטמים היו אמנם קצרים וחסרי תוכן טכני, אבל מה לעשות שיש זמן שידור מוקצב לתוכנית והציבור הישראלי (לפחות רובו) שרואה את התוכנית עדיין לא ידע לקבל מפרטים ותיאורים טכניים - יותר מעניין אותם לראות ג'מיקאנה מעלת עשן, וזה מה שמביא את הרייטינג.

כנראה שמישהו אימץ את ההצעות שהועלו פה באשכול, בתחילת הצילומים, לאחר שצולמו התוכניות הראשונות, הצעתי לתת לאילדיס וקיגלר טקסטים בצורה קצת אחרת - אילדיס הוא הרציני (מביניהם) והמבין, בעוד שקיגלר מייצג את הישראלי המצוי, חסר הידע והמצחיק - התוכנית של היום נראתה כך בערך, ואני לפחות אהבתי.

בקיצור - מבחינה פיזית, אין להם איפה לצלם אייטמים מעניינים שבהם יאתגרו את הרכבים בצורה רצינית.

מבחינת זמן הם מוקצבים - זו תוכנית חדשה, ועליהם לנסות לדחוס כמה שיותר אייטמים ומידע כדי לגעת בכל שכבות הציבור ע"מ לצבור כמה שיותר רייטינג למען תתאפשר עונה שנייה.

מבחינת המנחים - משתפרים לאט לאט, אחרי הכל גם ג'רמי טיף והמונד לא היו כאלו מוכשרים, מבינים ומצחיקים בהתחלה :wink:

לדעתי בקצב הזה, יכול להיות שעלינו על איזה גל (שעוזר מאוד לתדמית הספורט המוטורי) :-D

אבא שלי למשל, שאין לו מושג בספורט מוטורי מהו, היה חושב שאני מבצע פשע כשהייתי מדבר איתו על ג'מיקאנות למשל - כשראה זאת בתוכנית, פתאום זה היה נראה לו שונה - ומה לעשות, כדרך קבע אנשים נוטים להתחבר יותר למשהו שראו בטלוויזיה בידורית מאשר משהו שהפגינו עליו חצי שעה במנחת נטוש אי-שם, ובגלל זה אני מקווה מאוד שהתוכנית תצליח - היא הקישור שלנו (חובבי הספורט הזה) אל החלק הגדול בעם שלא מתחבר לנושא, ותהיו בטוחים - ברגע שחלק גדול מהציבור יתמוך בעניין אף אחד כבר לא יוכל לשים לנו מקלות בגלגלים, כרגע אנחנו רק גרגר חול בים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

חייב לציין שהכתבה של האסתיבו פיתחה בי כלכך הרבה ציפיות אך ריסקה את כולן אחרי דקה.

את כביש ערד-מצדה חבר פורום (שאם ירצה ירים את ידו) עשה יותר מהר עם פוקוס ליסינג+מזגן+2 נוסעים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נמנעתי מלהתערב עד עכשיו - אבל יש לי דבר אחר להגיד:

ימודר קיגלר מהתוכנית.

אילדיס עוד סימפטי, אבל קיגלר... יאללה, שיעוף.

פורסם

בפירוש התוכנית הטובה ביותר עד כה, אבל זה היה בעיקר בזכות האייטמים שנשמרו לסוף. ה-SL55AMG תצא טוב כמעט בכל אייטם, איבו ואסתי גם, במיוחד עם ההתחרעות של און על המסלול :wink:

יופי של הופעה לגיא אמודי כמסביר הלאומי :-D

עכשיו מעניין אותי כמה אני הייתי עושה עם הסיוויק בערד, בהשוואה לזמנים שנעשו בתוכנית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוב הסיכויים שהיית מאחר בשעה ואז עושה את הזמן הכי טוב :lol:

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
blavie, צילומי התכנית הסתיימו לפני חודשים.

הם כנראה היבינו דברים לבד תוך כדי הצילומים :)

ואת ההצעה הצעתי גם לפני כמה חודשים, תוך כדי צילומי התוכניות הראשונות (אם אתה זוכר בזמנו ביקשו כאן מאנשים להגיע כקהל, אותם אנשים נתנו חוות דעת על אופי התוכנית ושם הצעתי את הרעיון, כשאמרתי שיכול להיות שיהיה יפה מאוד אם אילדיס יהיה הרציני וקיגלר יהיה המצחיק מביניהם - לדעתי הוא משחק הרבה יותר טוב בתפקידים קומיים.)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
חייב לציין שהכתבה של האסתיבו פיתחה בי כלכך הרבה ציפיות אך ריסקה את כולן אחרי דקה.

את כביש ערד-מצדה חבר פורום (שאם ירצה ירים את ידו) עשה יותר מהר עם פוקוס ליסינג+מזגן+2 נוסעים.

(אין סמיילי של יד למעלה) :wink:

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...