Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גז במזגן

Engine
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראיתי רכב במצב כללי לא רע.

כששאלתי על מצב המזגן, מלמל הבעלים משהו על זה שצריך לשים גז.

אני שואל אתכם, בעלי הניסיון, איך אפשר לדעת האם הבעיה היא רק גז ולא משהו רציני יותר?

בברכה.

פורסם

אתה צודק, אבל בהרבה מכוניות, במיוחד ביותר ישנות, יש איבוד מסויים של גז המזגן ומילוי גז פעם בשנה נחשב "סביר", כלומר הדליפה מאוד קטנה ואי אפשר לעלות עליה. ברור שבעל הרכב (איזה רכב אגב?) יציין שרק חסר גז, כי זו הסיבה היותר זולה לתיקון. אין דרך לדעת אם זה נכון או לא, אלא רק לאחר בדיקה של איש מזגנים.

פורסם

לדעתי לא סביר שבעל רכב ימנע משימוש במזגן בקיץ הכבד שלנו רק משום חוסר גז. אני בכל אופן לא פגשתי אפילו מישהו אחד כזה עד היום ולכן אני ממליץ לתמחר שיפוץ מזגן בסכום של כ2000-2500ש"ח לכל הפחות בתוך העסקה.

פורסם

תודה על התגובות.הרכב המדובר הוא רנו מגאן 98.

אם למישהו יש מה להוסיף מניסיונו על המגאן אשמח לשמוע.

בברכת נסיעה בטוחה.

פורסם

תעשה חיפוש, תמצא לא מעט חומר.

לגבי המזגן - ממליץ לבדוק היטב היות ושיפוץ או החלפת מדחס יסתכמו לפחות ב-1500 ש"ח.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

"דליפת גז מהמזגן" זה אחד הבלופים הגדולים ברכב ומיזוג אוויר בכלל. גז לא אמור לדלוף לאט במשך שנה. או שדולף או שלא. יש מצב שחסר מראש, כי מישהו לא יודע למלא. יש מצב שפתאום נעלם בגלל אטם דפוק. תאמין לי, יש לי דוד שנאלץ להתפרנס מהתעשייה הזו עשרות שנים, ושנא כל רקע. הוא לא הסכים לשקר ללקוחות, אז הם הלכו תמיד לאיזה נוכל שיימלא להם גז ויעשה אותם מרוצים.

בקיצור, יכול להיות שמילוי גז יפתור את הבעיה, אבל ברוב המקרים זה לא העניין. תופעה לדוגמה שפגשתי בסקסו היא שהאוורור מבחוץ נתקע פתוח, והמזגן לא מצליח לקרר בקיץ. חשמלאי אחד הציע לי למלא גז, אז נקרעתי מצחוק והלכתי למישהו רציני שאיתר את התקלה וסגר ידנית את הפתח הנ"ל.

• תוכן חדש...