Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק לפאביה- 98 או 95 אוקטן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סקודה פאביה 2006 (1.4 16V). על פתח התדלוק מודבקת מדבקה המראה כי ניתן לתדלק בנזין 95 או 98 אוקטן, אבל כשרכשתי את הרכב המליצו לי לתדלק 98. עד היום היה לי הסדר עם פז שאיפשר לי לתדלק 98 במחיר 95, אבל ההסדר נגמר, וההפרש במחיר (כמעט 1 ש"ח לליטר) גורם לי לחשוב מחדש.

קראתי את הדיונים שעסקו בשאלה בעבר, ועדיין לא הצלחתי להגיע להבנה, האם יש יתרון משמעותי בתדלוק 98 בפאביה החדשה או שאפשר לוותר ולעבור ל-95. יצויין, שאני נוסע כל יום מירושלים לת"א כך שעליות הן חלק מה"תפריט" היומי של הרכב שלי.

אשמח לכל התייחסות לנושא (מבעלי פאביות או אחרים:wink: )

פורסם

אני מניח שאתה יכול לנסות לעבור לאוקטן 95, מבלי לגרום לנזק למנוע ללא ירידה בבצועים, וללא צלצולים, חיישן נקישות יתזמן את ההצתה וימנע צלצולים מבלי לגרוע מהבצועים.

נסה וחזור לדווח בפורום

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,

היצרן כותב שחור על גבי לבן ירידה בביצועים ללא שום גרימת נזק או צילצולים מכיוון שמערכת ניהול המנוע מתוכננת לספוג שינויים כאלה.

איזה כייף לי :)

פורסם
צביקה,

היצרן כותב שחור על גבי לבן ירידה בביצועיםQUOTE]

איפה אני מוצא התייחסות לכך? חיפשתי ולא מצאתי

פורסם

מרק קיבלתי בהכנעה את הסברך לחוות דעת של היצרן, והנני חוזר בי מניסיון לעבור לאוקטן נמוך יותר שיגרום כאמור לירידה בבצועים,

איתך הסליחה על ההטעייה בשגגה .

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דבר עם פז שיחדשו לך את ההסדר.

אם הם לא רוצים אז תפתח כרטיס חדש על שם אישתך.

או שתמצא תחנה של חברה אחרת שמוכרת 98 במחיר הגיוני.

לפני כמה ימים תדלקתי 98 במחיר 5.47 לליטר. יש תחנות כאלו. ואני לא מדבר על פיראטיות אלא מסודרות וחוקיות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
עידכון !!

לא ציינת את הספק המנוע 100 כוחות סוס או 75 כוחות סוס.

ראה טבלה מצורפת.

הפאביה שלי 100 כ"ס.

איפה רואים מהטבלה שצריך לתדלק רק 98?

פורסם

לפני כמה ימים תדלקתי 98 במחיר 5.47 לליטר. יש תחנות כאלו. ואני לא מדבר על פיראטיות אלא מסודרות וחוקיות.

wil, בבקשה ספר לנו באיזו תחנה מדובר.

פורסם

תחנת "ש.י.א אנרגיה" בראשל"צ ברח' לזרוב (בסביבה של קניון הזהב) - כבר סיפרתי עליה בשרשור תחנות הדלק המוזלות.

המחיר הנ"ל הוא בשירות מלא (אין שירות עצמי) ובלי שום כרטיס/הסדר/התקן/טובות. זה המחיר.

גם שאר הדלקים נמכרים שם במחירים אטרקטיביים אבל ה-98 במיוחד.

לא מצאתי את התחנה ברשימות של התחנות המוהלות, מישהו כאן התעקש שכן אבל עדיין לא הצליח להביא לינק לשום רשימה בה התחנה הזו מופיעה.

התחנה היא חוקית ומופיעה ברשימה של משרד התשתיות של "תחנות שמותר למכור להן דלק".

מקבלים עיתון ידיעות (אם באים בבוקר ועוד לא נגמר) ורחיצה חינם על תדלוק ב-150 ש"ח.

התחנה שומרת שבת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

טוב אז ככה, גם לי יש אותו רכב כמו שלך, וגם אני התעסקתי בשאלה הזאת הרבה זמן. אבל אין חכם כבעל נסיון .

קניתי את הפאביה לפני בערך חמישה חודשים וכל החמישה חודשים תדלקתי 98 האוטו עשה משהו כמו 550 ק"מ על 40 ליטר (תמיד השארתי 5 בסוף).

עכשיו, החודש עקב מחסור בכסף תדלקתי 95, והצריכה של הדלק עלתה, הביצועים בנתיים אותו דבר אבל אני מאמין שאם אני אמשיך הם ירדו.

השאלה שלי במידה ואני חוזר ל98 אחרי כמה חודשים, הרכב יחזור לקדמותו?

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

• תוכן חדש...