Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה שני מגברים שהתעניינתי לגביהם האחד הוא:

SOUND STORM VANQUISH V300.4

4-Channel Vanquish Series Amplifier SOUNDSTORM V300.4 4-Channel Vanquish Series Amplifiers (300W x 4 max; 150W x 4 RMS; 600W x 2 bridged) features: 4-channel, bridgeable amplifier

MOSFET power supply

Tri-mode operation

Remote subwoofer level control

Input level adjustment

Line & speaker level inputs

Line outputs

S/N ratio: 105 dB

THD: 0.01%

Freq resp: 9 Hz-50 kHz

Channel separation: 90 dB 300W x 4 max; 150W x 4 RMS; 600W x 2 bridged

השני הוא מגבר של EARTHQUAKE דגם TNT-600

אחוז עיוות 0.016

signal to ratio 104 db

מוציא 65 רמס לערוץ ,4 ערוצים

או בגישור 200 רמס ל2 ערוצים.

מישהו מכיר את המגברים? איך החברות האלה נחשבות? אני שמעתי דברים טובים על ארט'קייק

במיוחד על הסאבים שלהם. איך המגברים?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

חברת "רעידת אדמה" או באנגלית Earthquake חברה מצויינת שלא מקבלת כל כך יחס בשוק הישראלי יש לי שני סאבים שלהם(ראה את אחד מהם בתמונה שלי) ומגבר מונו עצבני שלהם יש להם מוצרים איכותיים מאוד שעומדים בהצהרות שלהם ואפילו במקרים מסויימים עוברים אותם ! מומלץ בחום!

פורסם

עוד מישהו שהתנסה עם החברות הנ"ל?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אם אתה קונה את הסאונדסטרום עד 1000 ש''ח, לדעתי כדאי, הוא די חזק ויעשה את העבודה טוב אם יותר מ1000 ש''ח יש אופציות טובות יותר.מבין שניהם הייתי הולך על Earthquake חברה טובה יותר, ומוכרת יותר ויש להרבה ניסיון חיובי איתם.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
לי יש נסיון מאוד חיובי עם SOUND STORM 350.4

מספק את הסחורה

מספק מספק אבל האם עומד בהצהרות של 150 רמס לערוץ???!

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...