Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב הקשר הרבה יותר ברור בין נצרות למטריקס, ולמי שמכיר את היוצרים יודע שהחולי נפש האלה עבדו קשה בשביל שיהיה ביסוס לכל השטויות האלה... דוגמא - הערימת ספרים כשנאו מתעורר בסרט הראשון זה כל הספרים שהכריחו אותו לקרוא בשביל להתכונן לתפקיד...

הקשר - טריניטי == holy trinity ועוד ועוד...

...Carpe Diem

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באתר הידברות, יש הרצאות של הרב זמיר כהן.

מי שמכיר, הרב כתב ספר בשם "המהפך". הספר הוא פשוט מדהים! מסביר קשר בין דת ובין מדע ומראה מחז"ל, רמב"ם, וכד' כמה בעבר ידעו על המדע המון! הספר נכתב בשיתוף עם פרופסורים וד"ר מהארץ ומחו"ל.

מומלץ מאוד! יש לי את הספר הנ"ל בבית, וקשה להפסיק לקרוא אותו!

פורסם

ילדים , אתם סוטים מהנושא

יוליה , זן ,בודהיזם ,הינדואיזם , כל מתקשר ומורה על כיוון אחד , לא מעניין אותי מה קדם למה ומי קיבל הארה קודם , כולם מצביעים לאותו כיוון , אני חושב שאם לא הייתי מתעסק באלקטרוניקה , הייתי בוחר בכיוון התאולוגיה

אגב

מי שזוכר את שאלתיאל קוואק , זוכרים את דולף העורב ? ;-)

ושוב קחו כמה דקות לקרוא את המאמר הזה , יש בו משהו מעבר לגיבובי השטויות של התגובות בשרשור הזה ....:?

וכמובן מקורות כמו ויקיפדיה יכולים לעזור

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

עם בענייני רוח עסקינן ...

יש לו כמה כוחות ששכחו לציין ...

מכוון בוכנות לפי מבט ! מאזן פרונט מאלוהים !

אני חושב שכדאי לצרף אותו לניהול הפורום הטכני .

תמונה003.jpg

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
גם אחד מהטלטאביז היה הומו - אז מה?
רק אחד?!...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הוא גם זכה בסקר ארצי שנערך בתחרות ארצית ... וקיבל גביע ... מרשים לא ? אני דווקא חושב שהוא אלוף העולם באליפות הארץ בסגנון יווני רומי .

מרשים מאוד הבחור !

רק כדי שתראו שהבחור רציני , ועניין הכוחות מאלוהים זה לא סתם גימיק פרסומי ...

כן כן חברים , הבן אדם חזה במדויק את תוצאות הבחירות בלוד !!! :shock:

זה לא כל אחד יכול ... זה יחידי סגולה בלבד !

אגב , הבחור ידוע בכינויו , המכשף המלטף ... :D

11928.jpg

Dr. Dre , 2001

פורסם

כן כן חברים , הבן אדם חזה במדויק את תוצאות הבחירות בלוד !!! :shock:

זה לא כל אחד יכול ... זה יחידי סגולה בלבד !

ארצה לחזק את דבריך ידידי המנהל בכבדות, ולהוסיף שלא רק שמדובר באדם שחזה את תוצאות הבחירות בלוד, אלא שלפי מחקרים עולמיים שנעשו בחו"ל ופורסמו על נייר לקמוס סינטטי, אותו בחור, תחזיק חזק

חזה במדוייק גם את תוצאות הבחירות בעיירה בילעין שבגליל המערבי, וכאילו זה לא מספיק, הוא החזיר אהבה קודמת לבמאי הסרט "חבר ואח 2" - הלא הוא אבי בטר.

אכן, עולם ומלואו

רון.

-בידידות-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תאמינו לי ... אתם עוסקים בזוטות ... יש לכם פה מול העיניים בחור שחזה במדויק את תוצאות הבחירות בלוד ... קורא לפי מבט , עושה מחירים לערבים סגורים ולבודדים ... ואתם מוצאים לנכון לדבר על טלטביז .

Dr. Dre , 2001

פורסם

עזוב אותו, ברור שהוא הומו. אפילו כתוב במודעה שלו במפורש "מקבל בתל אביב".

ובחזרה לנושא השרשור - אם אין להם רקטום איך הם מחרבנים? :shock:

פורסם

יש להם כל בוקר שקית נייר ורודה עם ציור של פרפרים ופרחים וכתוב עליה בפונט ARIAL בגודל 10 " קקי " .

וכל בוקר יש טקס שהם עושים כולם , כל אחד מביא את השקית שלו , זורקים לאסלה ואומרים בקול גדול : " שלום קקי ! תעשה חיים אח שלנו ! " .

דרך אגב , אמיר אבו נג'ם שיבדה לחיים ארוכים , הצליח לחזות באיזה מהירות יגיע הקקי מהבית של הטלטביז למאגר השפכים הקרוב .

דרך אגב, אני גם קורא במבט ... אבל רק עברית ואנגלית . כל השאר אני לא יכול לקרוא במבט .

נושא שתהיתי לגביו - מישהו יכול להסביר את ההיגיון שהבחור הזה מצטלם עם נחשים ואריות ? מה הקטע ? הוא משחק לי אותה מלך אוגנדה הצפונית .

Dr. Dre , 2001

• תוכן חדש...