Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי שלהיות עבריינים זה טוב,אל תכניס לי מילים לפה.

העלו פה טיעון,אמרו שכבר התורה לא צריכה להכתיב לנו אמות מוסר,כיוון שעכשיו בזמנים המודרניים המוסר שלנו גבוה,אז אני מצפה מאוכלי בשר לא כשר באיזור גוש דן (הטיפוס הכי מתאים למה שדובר עליו) שכבר התורה לא פונקציה עבורם ורף מוסריותם גבוהה כמו שנאמר,שלא יפלו לרעה על רקע עדתי.

כנראה שסטודנט שנה חמישית לרפואה בעל עור כהה נראה להם ערסי מדי ויכול להרוס את הכיף לשאר הלבנים אוכלי הטרפות.

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רוצה להתחיל לדבר על גזענות?

ההפרדה בין האשכנזית לספרדית פשוט מגעילה לפעמים (ואני לא מדבר על זה שיש בית כנסת ספרדי ובית כנסת אשכנזי)

יש שכונות שלמות של רק אשכנזים או רק ספרדים

בנתניה יש שכונה, קרית צאנס, כולם שם אשכנזים, לא נוגעים שם בבשר עם הכשר ספרדי (אפילו שהוא מחמיר יותר) וכו'

אז אל תדבר על גזענות, יש את זה בכל מקום, זה שהמסעדה לא כשרה לא אומר שהבעלים שלה הוא בן אדם, חיות יש בכל מקום

פורסם

שוב אתם מביאים דוגמא מחסידיות,החסידויות אינן משקפות את רוב הציבור הדתי.

תסתכלו על הציבור הדתי ציוני,דוגמא ומופת לכולנו!

פורסם

תסתכלו על הציבור הדתי ציוני,דוגמא ומופת לכולנו!

אתה מדבר על אלה שהוציאו מתוכם את ברוך גולדשטיין , או את יגאל עמיר ? או אולי על אלה שחומסים יבול זיתים מפלאחים פלסטיניים ? או על אלה שזרקו בלוקים על שוטרים וחיילים ישראלים ?
פורסם
אופיר,האם סלקציה שכזאת היא דבר נדיר באיזור שלכם? (תענה בכנות בבקשה)

באיזור שלי? הצחקת אותי, אני גר בנתניה, אם לא יכניסו שחורים לא ישארו לקוחות :lol:

קצת יותר ברצינות, יש מקרים כאלה, לא מעטים, אבל זה לא דבר כל כך שכיח

פורסם
העלו פה טיעון,אמרו שכבר התורה לא צריכה להכתיב לנו אמות מוסר,כיוון שעכשיו בזמנים המודרניים המוסר שלנו גבוה,אז אני מצפה מאוכלי בשר לא כשר באיזור גוש דן (הטיפוס הכי מתאים למה שדובר עליו) שכבר התורה לא פונקציה עבורם ורף מוסריותם גבוהה כמו שנאמר,שלא יפלו לרעה על רקע עדתי.

אני לא מפלה אף אחד על שום רקע, מיני, דתי, עדתי, הכל הולך. אפילו אשתי לא רק שהיא לא יהודיה היא חצי שחורה. בינתיים עוד לא זרקו אותנו משום מסעדה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איציק - באמת לא מתאים הדוגמה העדתית הזאת, מה גם שזה נשמע סיפור מפוקפק משהו...

בקשר לעדות בדת - זה דיון בפני עצמו, וחבל.

אבל שמר - דווקא עליך התפלאתי. באמת זה מה שאתה חושב על הציבור הדתי-לאומי? חומסים זיתים? יגאל עמיר? הגיע הזמן לצאת מהסרט ולראות את המציאות, זה כמו שאני יגיד שכל הציבור החילוני זה הומואים במצעד הגאווה או שמאלנים שהולכים לגור בבית של אמא של מחבל כדי שלא יהרסו אותו.

בפעם ה-100, דוגמאות ספציפיות ממש לא מכלילות ציבור שלם.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
אני לא מפלה אף אחד על שום רקע, מיני, דתי, עדתי, הכל הולך. אפילו אשתי לא רק שהיא לא יהודיה היא חצי שחורה. בינתיים עוד לא זרקו אותנו משום מסעדה...
מילא לא זרקו אתכם ממסעדה , אבל גם שיקסע וגם שוורצע ? פלא שאמא לא זרקה אותך... :-D

TKAMIN, אני מתנצל. שכחתי שאלה רק עשבים שוטים , מושקים ומדושנים היטב באוהלה של תורה...

פורסם
מילא לא זרקו אתכם ממסעדה , אבל גם שיקסע וגם שוורצע ? פלא שאמא לא זרקה אותך... :-D

אבל היית צריך לראות את הפרצוף של סבתא...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...