Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא. אתה פתחת שרשור הזוי על הקשר בין קיאנו ריבס לרב כדורי, בתיבול רוחניות ניו אייג'ית רדודה.

אנחנו פשוט זרמנו איתך הלאה.

אתה אשכרה רוצה להגיד ברצינות שאתה קונה את הקטע של המטריקס כחוויה רוחנית?!?!?

אם כן, דע לך שלהתרכז בשאלה "איך מחרבן טלטאבי" זו תובנה זנית מופלאה שתביא אותך לנירוואנה. אז לך גם על זה.

פורסם

קראתי את הדף הראשון ונכנסתי לשער הראשון. זה הספיק לי. אני לא צריך לשמוע קלטת שלמה של אמנון יצחק מההתחלה עד הסוף כדי לדעת שמדובר בבולשיט.

מדובר בטריק הכי זול של מחזירים בתשובה וגורואים בלירה - הם לוקחים דוגמאות מעולם המושגים המוכר לך כדי למכור לך את האג'נדה שלהם. לוקחים איזה שהוא סיפור מהחדשות, מסרטים מודרניים או מאגדות עירוניות ומחברים אליו מוסר השכל לפי שיטתם.

האתר הזה לקח את השיטה הזו ועשה ממנה מטעמים, את זה אני חייב לציין לשבחו. מעולם לא ראיתי שנתלו בסיפור אחד ועשו ממנו כל כך הרבה טררם כדי להוכיח טענה חרדית.

רוצה אתר מעניין?

קח" http://www.hofesh.org.il/index.html

פורסם

שמע אישפוז , ראיתי את האתר הזה , פשוט מחליא מה שהולך שם , אני לא איש דתי מצד שני אני גם לא אטאיסט , יש לי אופקים רחבים מאוד ,ואני מת על השיר GOD של ג'ון לנון , אבל זה נראה כמו אתר שמתריס , מכפיש , ומבזה , את כל היסודות שאמונה בת אלפי שנים מתבססת עליהם

אין צורך להקצין לצד השני של המתרס , אפשר להביט בדת היהודית מכמה כיוונים , האתר הזה מביט בו בצורה הכי מעוותת שיש .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

יש , מכל הסוגים וכל המינים וכל הצבעים , אדם יכול להתפרש על כל רבדי המחשבה תחשוב על זה כעל ציר מספרים אינסופי מפלוס אינסוף למינוס אינסוף , ואם אתה חושב שזה חולני , תמשיך לגלוש , תגלה דברים הרבה יותר חולניים , אין גבול

ואתה יודע מה , הם הפכו את האטאיזם לזרם של אמונה באי אמונה , לא ידעתי שאפשר ליצור דבר כזה

פורסם

אגב ,קראתי מאמר מעניין , לפי הקבלה העולם קיים במחזוריות

(נחרב ונבנה כל 6000 שנים , עזבו את זה לרגע)

קיימת סברה שאומרת , שחזירים (מהשורש חזר ) הם גילגולם של החוטאים מהעולם הקודם

זיקה מעניינת כמו אברים פנימיים כגון חלקים מהלב שניתנים להשתלה באדם , צבע העור , וכמובן האיסור לאכול חזיר בדת היהודית , מעניין .

אישפוז בגללך אני קורא את האתר הזה , כל כך הרבה זיוני שכל שלא מובילים לשום מקום

רק תגיד לי דבר אחד אם מאוכזבי האלוהים ששם כל כך בטוחים בזה שאין קיום ונשמה ,ואלוהים ובריאה ,

למה להקים בתי קברות אזרחיים ,או לשים אפר בכדים מעוצבים , אפשר פשוט לשרוף ולהדיח באסלה את המתים , הכי טוב הכי יעיל , וחוסך המון מקום לנדל"ן

פורסם

הקבלה אומרת שחזירים הם גלגול של חוטאים? ואללה, מרתק.

אני אומר שגרבילים הם גלגול של טלטאביז. עובדתית הם מנסים להזדחל למקומות שלא היו קיימים באנטומיה שלהם בגלגול הקודם.

המהות של אתר חופש היא פשוטה - לתת לאנשים דרך להתמודד עם הבולשיט של מטיפי הדת. יש למטיפים האלו דרכים מאוד מתוחכמות לשטוף לך את המוח עם שטויות כמו גילגולי נשמות של חזירים תוך הסתמכות על כך שלא תלך לבדוק עובדות סותרות ולא תעצור לחשוב שניה על מתודולוגיה של הסקת מסקנות ולוגיקה של דיון. האתר ההוא נותן לך את המידע הזה.

יש שם חלקים שנכתבו על ידי אנשים שנכוו קשות מהעולם הפרימיטיבי, הטוטליטארי והכפייתי של היהדות החרדית ולכן הם כותבים בצורה תוקפנית.

ולעניין הקבורה - אתה טוען בדיוק את אותם טיעונים של האמנוניצחקים.

מה, אם אני לא מאמין שסבא שקוף ברא את העולם ועכשיו יושב לבדוק מה יש לי בצלחת ובאיזה ימים אני מזיין אז אסור לי להיות בעל סנטימנטים לזכרונות של בני משפחה וחברים שמתו?

רק לדת בכלל וליהדות בפרט יש מונופול על זה? שיזדיינו.

אני אישית כאדם שלא ראה מעולם הוכחה לקיומה של נשמה ולא מאמין שהסבא השקוף שלך מחכה בשמיים לעשות כבוד למי שלא אכל קלמארי לא חושב שיש צורך בקבורה או באפר בכד. לדעתי הרבה יותר יפה היה אם כשאנשים היו מתים היו מפרקים אותם לחלקי חילוף ואת השאר זורקים, אבל בני המשפחה היו הולכים ונוטעים עץ לזכרם והולכים מדי פעם לשבת בצילו ולהזכר בבן אדם שהיה ועכשיו איננו. איננו לגמרי. גם לא בשמיים וגם לא יושב ליד הקב"ה כשהוא מציץ לנו במקלחת לראות אם אנחנו מאוננים.

זה נראה לי הרבה יותר יפה מאשר לקחת בן אדם מת לעשות לו חוקן ולעטוף אותו בבד ואז לגלגל אותו לתוך חור באדמה כשבן אדם עומד מעליו ושר שירי הלל לאלוהים האחלה גבר. הטכסים הפגאניים האלו פשוט מגעילים אותי.

פורסם

תראה אישפוז אני מכבד את דעותיך , ולא רוצה להיכנס איתך לויכוח שלא יגמר , איש באמונתו יחיה , מה שכן אין צורך להתבטא בצורה כזו גסה כנגד הדת , עצם הסיבה שאתה נמצא במדינה הזו טמונה בדת היהודית , או במילים אחרות , יש דברים בגו

אגב התאוריה לגבי החזירים , לא יודע מאיפה המקור שלה

רק ציינתי שהקבלה טוענת שהעולם מחזורי

תאמין לי שאני סקפטי אפילו יותר ממך , וכל דבר בעיני מוגדר כתאוריה כל עוד לא הוכח בצורה חותכת ושאינה משתמעת לשתי פנים , תסכים איתי שבלי אמונה החיים קשים יותר לכולם , לכל דבר יש תכלית

וכל מה שאנחנו רואים לנגד עינינו , לא בהכרח כמות שהוא

(מטריקס או לא מטריקס :wink::-D )

פורסם

מה הקשר? אני צריך להודות לדת על זה שאני פה במדינה?

תסלח לי, אבל העובדות ההיסטוריות הפוכות לחלוטין.

מי שהקים את המדינה היו חילונים מוחלטים, היהדות החרדית התנגדה נחרצות לציונות והפלגים המסורתיים ביהדות החרדית עדיין מתנגדים לה גם היום.

מה שמאחד אותנו ומחזיק אותנו פה הוא היותנו חלק מהלאום היהודי. זה בדיוק מה שמאחד את היפנים, את בני שבט ההוטו ואת הפלמים. אין לזה שום קשר לדת וזה בטח לא טיעון בזכות הולידיות של עיקרי האמונה הדתית.

פורסם

אתה מדבר כרגע על נתורי כרטא , אותו פלג קיצוני שחי במאה שערים ,כמו שאמרתי מקודם , מחשבת האדם מתפרשת על הקצוות , אותי לא מעניינות הקצוות כרגע , מה שמעניין אותי זה למה הרצל וכל הקונגרס היהודי החליטו שצריכים לחיות דווקא כאן , פשוט הבגרות בהסטוריה שלי קצת מעלה אבק כרגע

פורסם

עזוב, אין עם מי לדבר.

"אשפוז" חבר יקר - יש לי חבר עם דעות כמו שלך ושל אתר חופש הזה, ועדיין אנחנו חיים ביחד וחברים - אתה יודע למה? כי הוא לא צריך לדחוף לי בפנים את כל מה שהוא מאמין כמו שאני לא דוחף לו "מיסונריות"... אף אחד לא מכריח אותך לראות אמנון יצחק, אז אם הטקסים הפגאנים שלי מגעילים אותך אתה יכול...

אתה יודע מה - עזוב, לא שווה את זה.

שיהיה לך יום טוב.

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...