Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כבר כמה חודשים החלטתי להגשים חלום ולרכוש פיג'ו 206 CC, למרות העובדה שאני מחפש אדומה כבר זמן לא מבוטל (כארבעה חודשים), אינני מצליח למצוא.

כאשר החלטתי לגשש ולהתחיל להתעניין, נקלעתי לבעיה די גדולה, כמעט כל המוכרים מבקשים מעל המחירון (לא משנה איזה צבע כבר), וגם אם תכנסו ללוח יד 2 למשל, תראו שרוב האנשים שם שמציינים את המחיר - דורשים מחיר גבוה בכמה אלפים טובים מהמחירון (דורשים בד"כ בין 5 לעד 20 אלף מעל למחירון). לא מספיק שאיני מצליח למצוא את הצבע שלי (אדום) אלא גם על כל צבע אחר דורשים למשל במקום 93 אלף ש"ח, דורשים 100 אלף ש"ח, ואני במצב שאינני יכול להקצות מעבר ל-90 אלפיות וגם זה בהתמתחות והתגמשות מטורפת כולל מכירת הרכב הנוכחי שמחירו כרגע עומד על 20 אלפיות.

כרגע יש לי 60 אלף ש"ח שהצלחתי לחסוך פלוס ה-20 אלף מהאוטו הנוכחי (בקרוב יימכר).

אני חשבתי שגם אם תקציב של 80 אלפיות ועוד התגמשויות וטענות כמו: "יש על מה לדבר", "מוכן להתגמש" ו"חייב להמכר" - יעזרו לי בעניין. טעיתי.

יש לי כמה שאלות.

1. האם מחיר שמעל המחירון בלפחות 5 אלפיות מוצדק לרכב קרביולט הכי נפוץ בארץ? (רק בלוח יד 2 נכון לעכשיו ישנן 40 CC לעומת 8 מיאטות - לצורך השוואה שאם חשבתם שהמיאטה נפוצה).

2. האם כדאי לחכות כמה חודשים או אפילו לתחילת שנת 2007 עד שהמחירון ירד? (האם יש מצב שהוא ירד ל-80 אלף ש"ח?) אגב, מדובר בשנתון 2002 שבפעם האחרונה שבדקתי בלוי יצחק המחירון עומד על 93 אלף ש"ח.

3. אשמח לקבל פתרונות מועילים אחרים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, העברתי את ההודעה שלך לפורום הנכון.

בנוגע ל-CC, אם אתה נתקל במוכרים רבים שמבקשים מעל המחירון, כנראה שכוחות השוק משמעותיים בדגם זה והמחירון הריאלי שלו גבוה ממחירון לוי יצחק. יכול גם להיות שאותם מוכרים נמצאים על עץ גבוה ותוך חודש-חודשיים ללא הצלחה הם ירדו במחיר, אבל גם יכול להיות שלא. לכן, יכול להיות שאין ברירה ועליך יהיה פשוט לשלם מעל מחירון אם אתה רוצה כזו מכונית.

CC 1.6 שנת 2002 עלתה לפני שלושה חודשים 93, אם זה עדיין המחיר, אז אני מניח שהיא תרד בחודשים הקרובים ולא מעט. עדיין - זה לא יגיע ל-80 אלף בתוך מספר חודשים, ולא בטוח ששנת הדגם תהיה בעלת השפעה כה גדולה (המחירון יורד לאורך כל השנה).

למה לא לחפש שנת 2001 שהמחירון שלה יותר קרוב לתקציב שלך?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל, תודה שהעברת את ההודעה לפורום הנכון, משום מה היה נדמה לי שרשמתי את ההודעה בפורום יעוץ, כנראה שלא - צר לי.

לגבי שנתון 2001 - שנת הבכורה בה נמכרה ה-CC בארץ ולכן, כמשומשות, השוק נטול כמעט שנתוני 2001, ובלוח יד 2 קיימות 3 אקזמפלרים, שכולן עם קילומטרז' גבוה מדי בשבילי (מעל 80 אלף ק"מ) ואעדיף שנתון 2002, אבל לא תארתי לעצמי שהמשימה תהיה כה קשה.

רוני, מדוע אתה חושב שערך הרכב ירד דווקא בחודשים הבאים לא מעט כפי שציינת, ולא בשנה הבאה או בתקופת\נקודת זמן אחרת?

פורסם

הכל השערה שלי כמובן, אבל שתי סיבות עיקריות:

1. רכב כזה יורד ב-10-15 אלף ש"ח בשנה, אם המחירון שלו כרגע 93 כפי שהיה לפני שלושה חודשים במרץ, אז נראה לי שהוא עומד לרדת תוך זמן מועט.

2. שנת הדגם נכנסת בקרוב עם דגם חדש - 207. יש סיכוי שזה יתרום קצת לירידת המחיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממש לא מובן לי מדוע מבקשים על רכב זה מעל המחירון, רכב לא מבריק

עם המון בעיות במערכת הגג ובכלל.

אני אישית הלכתי לראות לפחות שלוש כאלה וכולם סבלו מבעיות בגג(לא נסגר/נפתח טוב)

ועד בעיות מעצבנות כגון חיישנים למיניהם(כרית אויר/ABS) ומסילות מושבים מתפרקות.

תמשיך לחפש בסבלנות, בסוף תמצא במחיר שיתאים לך.

STI 2004

פורסם

האמת היא שהפתעת אותי מאוד בעובדה שדורשים על הרכבים הללו מחיר שגבוה מהמחירון. מדובר ברכב יחסית לא מוצלח של פיז'ו ולמיטב זכורני השוק שלו לא חזק.

בכל מקרה - אם עסקינן בסכומים שנעים בין 85K - 90K הייתי מציע לך לתור אחר מיאטה/mr2 בשנים 2003/2001 בהתאמה (מיאטה אוטומטית בלבד, הידנית המקבילה יקרה הרבה יותר).

יש אקזמפלרים שנמכרו בחודשים האחרונים בסכומים הללו ואין בכלל מה להשוות את הרכבים האלה לפיז'ו CC.

אולי המזל איתך - והגורל רוצה שתעבור לרכב טוב/מהנה יותר.

עידן

---

פורסם

מצטרף להמלצתו של עידן, לדעתי תלך על מיאטה מדור ראשון, שנת 98 (מחירון 75, נמכרת בד"כ קצת מעליו).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפי מה ששמעתי, ה-206 CC הוא רכב די אמין יחסית ושמעתי מלפחות שלושה בעלים שונים שאין להם בעיה כלשהי בנוגע לרכב למעט טיפולים ובלאי טבעי. חשבתי בעבר לרכוש מיאטה אך גג ברזנט לא בא בחשבון מכיון שונדליסטים וברברים ישר שמים עין על הגג מבד ומתחילים להשחית (לשכן שלי היתה רובר קבריולט וגולף קבריולט, לשתיהן הושחתו גגות הבד), וגג קשיח קבריולט קיים רק ב-CC ככה שאין לי אופציות אחרות, מה גם המקום שמאחורה אמנם לא פרקטי בשביל ישיבה עבור אנשים ב-CC אך יכול לשמש עבורי כתא מטען נוסף לאחסון דברים.

פורסם

מנסיון אישי שלי עם הרכב (ללא תאוריות נדמה לי /שמעתי) :

3 שנים בעלות

0 תקלות (הכל כולל הכל)

המון פאן במחיר מצחיק יחסית

השאירו לי המון פעמים פתק על השימשה אם אני רוצה למכור

הרכב (שמור מקורי לגמרי) נמכר במחירון + (דגם ה2 ליטר ידני)

פורסם

ההשמצות לא במקום .

4 שנים עם CC ( של חבר ממש טוב ) ואין ולו תקלה אחת !

הרכב לא עבר חיים קלים ככה שזה בכלל לזכות האמינות של הרכב .

אך ורק בלאי מובן .

האחיזה גבוהה וההתנהגות לא רעה בכלל . הסעיף שיש לי נגד הרכב זה זווית גלגול גדולה לטעמי .

זה כמו שאני אצא בהצהרות נגד המיאטה שלא כדאי לקנות כי הרכב לא מזדקן בכבוד מבחינת פלסטיקה .

יש ל CC חסרונות אבל בהתאם יש למיאטה .

2 מכוניות שונות בסך הכל .

ולבחור שמחפש CC , אתה דורש יותר מיד .

יד ראשונה ללא תאונות עם 13,000 ק"מ מרופא שלא עישן באוטו , לא זיין באוטו , לא אכל באוטו ועוד שימכור לך במחיר זנות...

לפי דעתי זה לא שהבעלים בעייתיים אלא שאתה בעייתי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני ממש לא בעייתי. אף פעם לא טענתי שיש לי בעיה עם מחיר מחירון, יש לי בעיה שמבקשים מעבר ומעל המחירון, ולפחות ב-5 אלפיות מעל.

ליאור

פורסם

המחירון הוא לא חוק אלא המלצה לקונה ולמוכר. כל אחד יכול למכור בכמה שהוא רוצה ואתה יכול להציע כמה שמתאים לך. לכן אני לא רואה בעייה בזה שמבקשים מעל למחירון על רכב מסויים.

אסף

פורסם

שמעת פעם על רכב ספורטיבי שנמכר מתחת למחירון?

תמיד רכב שמור, במיוחד כמו שאתה רוצה, יימכר מעל מחירון..

בטח ובטח שאין יותר מידי כאלה בשוק ושזה אוטו עם פוזה שפונה לפלח שוק צעיר..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זו הבעיה בדיוק. לכל בעל CC זה נראה מובן מאליו שהרכב שלו מיוחד וספורטיבי. הבעיה שאף אחד עוד לא הבין שהרכב כלל לא ספורטיבי, אם 13 שניות עצלות למאה נקרא ספורטיבי אז כנראה שזו באמת בעיה.

אגב, רק בגלל שאין מבחר בארצינו ברכבי קבריולט אז כל רכב עם גג נפתח הופך אוטומטית להיות "ספורטיבי" כי לא יודעים איך לאכול אותו כי הוא נדיר.

עוד משהו, ה-206 CC הוא הקבריולט הכי נפוץ בארץ, באמת שלא ציפיתי להתקל בבעיות מיוחדות בנוגע לחיפושים כי הוא כמו 206 רגילה מגולח גג ועם מנוע של 206 1.6 אוטומטית. רק בגלל שהוא קבריולט המוכרים תופסים תחת וחושבים שהם מחזיקים מינימום XK8 פתוחה.

ליאור

פורסם

אם אתה כבר מזכיר, אם ראית XK8 פתוחה, תעביר לי את הפרטים בה"פ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...