Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

היני מעוניין לרכוש מכונית לכבוד הרישיון הדש דש עומד מולי תקציב של 18K ואבא שהיה פעם מוסכניק.

התקציב לא כולל ביטוחים, ז"א 18 נטו לרכב.

אני מחפש רכב עם גיר ידני עם צריכת דלק סבירה.

כמובן העדפה לרכב ספורטיבי, יש דגש על יופי הרכב.

אני לא הולך להיות נהג מרוצים ללחוץ כל היום, אבל אני רוצה אוטו עם ביצועים אתם יודעים, פה לתת גז שם לתת גז, לא משהו רצחני.

אשמח לקבל כל הצעה,

תודה מראש- שגיא.

פורסם

שלום רב לכולם,

היני מעוניין לרכוש מכונית לכבוד הרישיון הדש דש עומד מולי תקציב של 18K ואבא שהיה פעם מוסכניק.

התקציב לא כולל ביטוחים, ז"א 18 נטו לרכב.

אני מחפש רכב עם גיר ידני עם צריכת דלק סבירה.

כמובן העדפה לרכב ספורטיבי, יש דגש על יופי הרכב.

אני לא הולך להיות נהג מרוצים ללחוץ כל היום, אבל אני רוצה אוטו עם ביצועים אתם יודעים, פה לתת גז שם לתת גז, לא משהו רצחני.

אשמח לקבל כל הצעה,

תודה מראש- שגיא.אם תצליח למצוא - פיאט בראבו 97 אמורה להכנס בתקציב.

לעוד מידע על הרכב - בצע חיפוש על "בראבו" במנוע החיפוש של הפורום.

פורסם

מצטרף להמלצה על הבראבו.. אומנם הן נמכרות באזור ה-20K+ אבל המחירון בסביבות ה-17. הרכב נראה נהדר לטעמי, מנוע 1.6 נמרץ ומשקל רכב לא גבוה מפיקים ביצועים טובים למדי..

פורסם

כבעל בראבו (שנת 2000 אוטומטית) אני יכול להצטרף להמלצות על הרכב. הרכב נוח, מהנה לנהיגה, נראה מצויין, צריכת דלק סבירה ומציע את כל התוספות שצריך. אני מרוצה מאוד מהרכב.

פורסם

וואלה. אפעם לא חשבתי על פיאט בראבו חייב לומר, יש לי אחת מתחת לבניין ואני די אוהב את המראה.

השאלה איך היא מבחינת אמינות? טיפולים יקרים? בלאי חלקים?

יש למישהו מושג באמת איך הביצועים של האוטו ?

שהסתכלתי ב- YAD2 או אתר אחר, ראיתי דווקא מודלים של 97 ככה במחיר 18-19, משהו שאפשר לעמוד בו.

אשמח לשמוע עוד על האוטו מי שיודע

כמו כן הצעות על מוכניות אחרות.

תודה!

שגיא

פורסם
כבעל בראבו (שנת 2000 אוטומטית) אני יכול להצטרף להמלצות על הרכב. הרכב נוח, מהנה לנהיגה, נראה מצויין, צריכת דלק סבירה ומציע את כל התוספות שצריך. אני מרוצה מאוד מהרכב.
ואיך האמנינות אחי? ***עריכה - עם אחיך דבר בבית. קרא את כללי הפורום ***

*שאלה של טירון מוחלט אגב

פורסם

אני טירון מוחלט, דרך אגב.

זה שהוא כתב שהוא נהנה מהאוטו זה דעה אחת, אשמח לשמוע דעות נוספות של אנשים שמכירים את האוטו מקרוב.

פורסם

האמינות ברכב הזה ופיאט בכלל תלויה הרבה באיך טיפלו בררכב בשנים שעברו והרבה מזל, למה מזל? מזל שהרכב יצא מוצלח מהמפעל, עקב איכות לא אחידה.

בסה"כ האמינות של הרכב הזה טובה, החלקים לא יקרים במיוחד.

בהחלט מומלץ ושווה את המחיר שלו.

פורסם

אחרי חיפוש בפורום על האוטו - פיאט בראבו, ניתן להבין שהאוטו קטן, קל זריז וחסכוני, נשמע כמו אחלה אוטו.

כמו כן שאמרתי לאבא בראבו - הוא לא ממש היה שמח, אמר שהאוטו לא אמין הרבה מוסך בלאגן בעיות.

ראיתי בטראדים בעיות חשמל, בעיות התחממות, אי יציבות בסיבובים.. לא אוטו ספורטיבי כן אוטו ספורטיבי.

אשמח לשמוע עוד על הבראבו, מאוד מתעניין.

פורסם

לא תשמע שום דבר חדש לגבי הרכב שלא נכתב כבר בהודעות בעבר.

מי שאחז בדעה כזו או אחרת - לא ישנה אותה כך שקריאה מעמיקה של הודעות מהעבר תפתור לך את

כל הסוגיות.

בקיצור נמרץ:

1. הרכב לא ספורטיבי! הוא מהיר אך חסר הרבה מאפיינים שיהפכו אותו לספורטיבי (זויות גלגול נוראיות

וכו').

2. הרכב יפה לטעמי. פלוני עשוי לומר שלא... בעייני המסתכל.

3. אחזקה לא יקרה.

4. בעיות חשמל - לרוב מופיעות עקב התקנות של מוצרי חשמליים בידי חאפרים.

5. הרכב לא סלחני לאחזקה רשלנית. יש לטפל בכל תקלה עם הופעתה וליחס חשיבות לכל פיפס.

6. מי שאומר כי הרכב "מהנה" לנהיגה קצת מגזים. לרוב השימוש במילה מיוחס לרכבים בעלי מאפיינים

קצת יותר ספורטיביים ושוב - אין כל קשר בין ספורט לרכב זה.

7. לדעתי בלבד - עולה על הקולט ועל ההצב'ק של הונדה כמעט בכל פרמטר.

8. כמו הרכבים שהוזכרו בס' 7 - גם רכב זה ננהג לרוב ע"י צעירים שקרעו אותו ולא דאגו לתחזוקה

ראויה. מכאן - אם אתה מוצא רכב יפה ככל שיהיה - לבדוק ב 1000 עיניים.

9. לחפש רכב עם יד נמוכה, ק"מ סביר. למה?! רכב שעבר ידיים רבות לרוב יהיה שק מחלות שכל אחד

שאחזיק בו דאג להפטר ממנו מהר ככל שניתן. רכב שאוחזק זמן ממושך אצל כל אחד מבעליו

הקודמים סביר שלא היה בעייתי.

10. חיפוש במנוע החיפוש של הפורום.

בהצלחה!

פורסם
לא תשמע שום דבר חדש לגבי הרכב שלא נכתב כבר בהודעות בעבר.

מי שאחז בדעה כזו או אחרת - לא ישנה אותה כך שקריאה מעמיקה של הודעות מהעבר תפתור לך את

כל הסוגיות.

בקיצור נמרץ:

1. הרכב לא ספורטיבי! הוא מהיר אך חסר הרבה מאפיינים שיהפכו אותו לספורטיבי (זויות גלגול נוראיות

וכו').

2. הרכב יפה לטעמי. פלוני עשוי לומר שלא... בעייני המסתכל.

3. אחזקה לא יקרה.

4. בעיות חשמל - לרוב מופיעות עקב התקנות של מוצרי חשמליים בידי חאפרים.

5. הרכב לא סלחני לאחזקה רשלנית. יש לטפל בכל תקלה עם הופעתה וליחס חשיבות לכל פיפס.

6. מי שאומר כי הרכב "מהנה" לנהיגה קצת מגזים. לרוב השימוש במילה מיוחס לרכבים בעלי מאפיינים

קצת יותר ספורטיביים ושוב - אין כל קשר בין ספורט לרכב זה.

7. לדעתי בלבד - עולה על הקולט ועל ההצב'ק של הונדה כמעט בכל פרמטר.

8. כמו הרכבים שהוזכרו בס' 7 - גם רכב זה ננהג לרוב ע"י צעירים שקרעו אותו ולא דאגו לתחזוקה

ראויה. מכאן - אם אתה מוצא רכב יפה ככל שיהיה - לבדוק ב 1000 עיניים.

9. לחפש רכב עם יד נמוכה, ק"מ סביר. למה?! רכב שעבר ידיים רבות לרוב יהיה שק מחלות שכל אחד

שאחזיק בו דאג להפטר ממנו מהר ככל שניתן. רכב שאוחזק זמן ממושך אצל כל אחד מבעליו

הקודמים סביר שלא היה בעייתי.

10. חיפוש במנוע החיפוש של הפורום.

בהצלחה!

תודה רבה!

פורסם

אני ממליץ לך לקנות LADA 2109 עם מנוע 1500 באלפיים ש"ח ואחרי שנה לזרוק אותה.מה שבטוח שאחרי שנה אתה תהיה גם נהג וגם מכונאי טוב(אבא יעזור).מה שקשור לביצועים , אל תזלזל ב-LADA

היגעתי איתה ל-190 קמ"ש , ובפתיחות אין הרבה עליה...ואני לא צוחק.לקנות רק מזקן.

Mazda Lantis 323F 99

• תוכן חדש...