Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"לפתוח בגאז' בבקשה!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו! אכן סט מרשים!

אם כי חשבתי שהוא יכלול יותר חלקים, ולא רק בוקסות ומברגים....

יש עוד סטים כאלה עם של יותר חלקים או חלקים יותר מגוונים? (כמו מקדחות, סכין, פלסים, משייפים, פלאיירים ועוד כל מיני חלקים שניתן לשים על מברגה חשמלית)

ועוד שאלה שאלתית - האם אשכרה יצא לך להשתמש בכל החלקים שיש לך שם?? כי מאיפה שאני רואה את זה - שליש לפחות מהדברים שם, בכלל לא נחוצים, אפילו בטיפולים עמוקים ברכב...

בברכה!

יונתן.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא נאמר כזה דבר:

95% ממה שניתן לפירוק ברכב, ניתן לפרק עם הסט הזה.

אני כבר השתמשתי בוא לטיפול שורש במערכת הזרקה ברכב שלי (פירוק כל החליל מזרקים,סעפת יניקה,בית מצערת,מזרקים, פלאגים, משאבת דלק) זה מדהים כמה כיף וקל לעבוד על הרכב כשיש לך סט כלים איכותי.

את הסט הזה קניתי ספציפית בתור סט לרכב, כי ניתן לפרק איתו ממש הכל.

לגבי כל מה שדיברת, יש סטים כאלה, אבל אלה סטים מאוד מאוד יקרים שבדרך כלל נמכרים לקבלנים וכו', שאר האנשים פשוט מצרפים לסט כלים עיקרי את כל מה שמסבים (פלאיירים,מברגות וכו', כמו שאני עשיתי).

אגב, יש בסט שלי כמה פטנטים נורה נחמדים ושימושיים לרכב, לדוגמא:

כשפותחים פלאגים בגלל הזוית של הפלאג, הרבה פעמים קורה שלאחר ששיחררת אותו, אתה צריך חשרבב את האצבעות ולשלוף אותו, כי הבוקסה לא תופסת אותו.

בסט שלי יש בוקסה מיוחדת לצורך העניין, שבתוך הבוקסה יש גומייה מיוחדת, שחובקת את הפלאג, וברגע שהוא משתחרר הוא כבר תפוס בבוקסה ונותר לך רק לשלוף את הבוקסה החוצה עם הפלאג.

פשוט, אבל שימושי :-P

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פשש... בהחלט מרשים!!

טוב, אני מניח שאם אתה מתעסק גם בפירוק של כל המערכות הפנימיות, אז אתה אכן תשתמש ביותר פריטים מהסט הזה...

שאלה: איך אתה מאכסן את הארגז? ואת כל שאר הדברים?

בברכה!

יונתן.

פורסם
7 סאבים של JL Audio ו7 מונובלוקים של אפליין..

חוץ מזה יש ג'ק ועוד צמיג להחלפה

אני מקווה לטובתך, שהכמות נאמרה בצחוק!!!

ואם לא - אז דחוף-תמונות-לפה!!

בברכה!

יונתן.

פורסם

סבון מכונאים (כדי שאחרי שאסיים לעבוד על הרכב לא יהיו לי ידיים שחורות, זו אחת ההמצאות הכי גאוניות שיש !).

יש לי המצאה יותר גאונית: כפפות!!!

מעניין איזה אחוז מהאנשים כאן השתמשו בכלי העבודה שרכשו (ולא בשישי אחה"צ ליד הבית).

אני מחזיק בבגאז' לוחית רישוי נוספת.

יותר יעיל ממברגה......

פורסם
מעניין איזה אחוז מהאנשים כאן השתמשו בכלי העבודה שרכשו (ולא בשישי אחה"צ ליד הבית).

http://www.jeepolog.com/with.php?pic=mizlaot2003/am14.jpg

am30.jpg

במדרגת המצלעות, ליד נחל צין, לאחר התפוצצות הציריה, והתפרקות הסרן הקדמי כתוצאה מכך. כן, היו בבאגאז' גם ציריות ספייר ושני גלי הינע...

mizlaot.jpg

mizlaot3.jpg

פורסם

לי יש: ארגז כלים מלא של סיגנט, סט מברגים, פליירים, ידית מומנט, ג'ק הידראולי, ג'ק רגיל, צינור מים ממתכת, מדבקה חדשה של סופרמן, גלון מים מזוקקים, שלוש פחיות תרכיז של פרפלו, גלון שמן ליקווי מולי, שישיית מים מינרלים, בנזיניה, שק שינה, זוג פנסי איתות קדמיים, כל מגוון הנורות, מפתח לפילטר שמן, אלטרנטור תקול אחד, קפה, תה, וסוכר. אה, וטרנינג שיהיה לי נוח כשאני ישן באוטו.

(וגם דברים קטנים, כמו בנדים, פיוזים, צינרת דלק שלמה מגומי, צנרת מים, צנרת וואקום, סליל חוטי חשמל, וקלסר עם החומר של הלימודים).

אגב, כשהמאבטח מבקש לפתוח בגאז', מה הוא עושה עם הכמות ציוד הזאת? (אה, זה חוטים וצינורות זה בטח לא יתפוצץ).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

חוץ מהסאב מגבר כל החוטים הגלגל רזזרבי והכלים יש לי בבאגז' את כל הארון בגדים שלי משום מה

ממש מוזר כל סוודר שאני לובש אני נוסע וחם לי אני זורק אותו למושב האחורי ואז כשמישהו בא לשבת מאחורה אני מעביר את זה לבגאז' ושוכח:lol:

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

יש לי המצאה יותר גאונית: כפפות!!!

אני מחזיק בבגאז' לוחית רישוי נוספת.

יותר יעיל ממברגה......

יש לי חידוש בשבילך- לחלק מהאנשים (כולל אנוכי) ממש לא נוח לעבוד עם כפפות על הידיים (זו הסיבה שוויתרתי על החלום להיות מנתח....).

ואתה מחזיק כלים ברכב כדי שאם וכאשר תתקע עם הרכב, לא תשאר "עם הז*ן ביד".

אני מעדיף לנסוע כל הזמן עם תא מטען מלא בציוד חיוני מאשר להתקע פעם אחת ולחכות 5 שעות עד שמישהו יעשה טובה ויעצור לעזור (ולרוב גם לו לא יהיו כלים) או לחכות 3 שעות לגרר).

ודבר חשוב ששכחתי, יש לי גם ערכת עזרה ראשונה עם פלסטרים, ספריי פלסטר, חוסם עורקים, ספונג'טות, פינצטה רפואית, מספריים, תחבושות ופדים (בלי טמפונים....הוספתי את זה אחרי שחברה שלי הסתלבטה עליי....).

פורסם

ואתה מחזיק כלים ברכב כדי שאם וכאשר תתקע עם הרכב, לא תשאר "עם הז*ן ביד".

כמה פעמים זה קרה לך? אתה מחזיק גם חלפים מאחור?

אני מעדיף לנסוע כל הזמן עם תא מטען מלא בציוד חיוני מאשר להתקע פעם אחת ולחכות 5 שעות עד שמישהו יעשה טובה ויעצור לעזור (ולרוב גם לו לא יהיו כלים) או לחכות 3 שעות לגרר).

יותר ממסטיק בזוקה (לסתום נזילות), ופחית דלק (כשהאשה נוהגת- לא בטיחותי)- לא צריך

אלא כמובן אם אתה מבין בתחום ואינך מק'גייור.

פורסם

לי אישית לא קרה שנתקעתי, אבל כן עזרתי לאנשים שנתקעו בצד (מעין תחביב שכזה, אל תשאל...) עם הרכב שלהם, והשתמשתי בהם.

תמיד שימושי שיהיה לך כלים ברכב, ולא,אין חלפים ברכב, יש בדיוק את מה שצריך.....

פורסם

לי אין כלום בבגאז'...

בתא המטען...:neutral:

חוץ מהספר של היינס שיוציא אותי מכל צרה!!!:grin:

" הוא מכיל בתוכו את כל הכלים הדרושים לתיקון מיידי של הרכב" אכן כן....

איפה קונים כלים בסיסיים של סיגנט שרובכם הזכרתם פה...

מיכאל

פורסם

אוקיי אז ככה:

- ארגז עם כלים על כל צרה שיש בו גם פנס בטריות ודבק 3 שניות אזיקונים ועוד משהו לא זוכר

- קומפרסור מי יודע מה יהיה

- תיק עזרה ראשונה קטן כזה

- משולש

- איזה קופסא עם כל מיני סוגיי מברגים והואמים

- בקבוק מיים ועוד שני בקבוקים של שמן למנוע אני חושב ושל ההילוכים או הברקסים

- כלים של הגלגל הרזרבי המפתח והג'ק

וזהו אני חושב בנתיים אולי אני ישים עוד מי יודע אבל העיקר שהכל מסודר כמו שצריך

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

• תוכן חדש...