Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"לפתוח בגאז' בבקשה!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:?:shock: אם אתה מתכוון מבחינת משקל, אז קילו לפה קילו לשם לא ממש משנה את צריכת הדלק..

תתפלא, אבא של חבר שלי כל כך אובססיבי לגבי הרכב שלו..

2 מטפים, ערכת כלים מלאה (ואני באמת מתכוון.. מ-ל-א-ה), מנורת חירום,מים,שמן,כבלים, מגבת, בגדים ספייר(לכל מקרה שיהיה..), לום מתכת (להגנה עצמית)

בקיצור, חוץ ממטקות פקל קפה ושמשיה, כל מה שציינתם יש לו..

בחישוב שעשינו בזמנו, מסתבר שכל זה שוקל (כולל תוספת הריפודים שהוא שם ברכב עצמו, ושלל אמצעי הגנה שהוא מעביר אותם לאחר התנעה לבגאז..)

לקצת יותר מ120 קילו..

ותוספת כזו, אכן משנה צריכת דלק... ועוד משהו, האוטו גם לא סוחב (השוואה עם אותו רכב בדיוק רק ללא כל ה"תוספות")

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

לי יש בתא מטען

2 מגברים

סאב

משולש אזהרה

סוכך שמש

ושמיכת פליז ענקית (מי יודע מתי יתחשק לעצור עם החברה בצד...)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

סאב, מגברים, קבל, הרבה חוטים.

גלגל רזרבי, ג'ק, כבלי התנעה.

נרתיק דיסקים

ובגדי עבודה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בתוך הבגז' יש לי כל מני שטויות, החלום שלי שיהיה בוא סט של מקלות גולף ומעבר לזה שלא יהיה מקום לשום דבר אחר.

צריך מקלות ממש ענקיים, כדי שלא יכנס כלום מלבדם לבגאז' של האופל.

בטווינגו זה הרבה יותר ריאלי.

משכנתא זה קל

פורסם

גלון מים ירוקים,גלון מים רגילים

כבלים ,גלגל ספר +כלי עבודה

ספריים ג'לדות ....

אהה ושמיכה לכל צרע שלא תבוא :) !

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

משולש, ג'ק, מים ירוקים, מי שתיה.

ערכת ניקוי וציחצוח של הרכב.

מעיל קסדה וכפפות, לימי שמש שבהם אני מורכבת על אופנועים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כלום. כל דבר שנמצא אצלי בבגאז', כנראה שיעוף לאחד הצדדים ויפריע לי לבצע באוטו את זממי.

הגלגל ספייר נמצא מתחת לשטיח, והבגאז' ריק לחלוטין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בסובארו היה לי - אוהל, שקי שינה, פק"ל קפה, קומפרסור, מנורת מצית גדולה, וכל הציוד הנדרש ללינה בשטח באופן מתקיל.

בקסנטיה?? כלי עבודה.....................

פורסם

אצלי אין כלום כי:

1. אילו היו לי דברים לא הייתי יודע מה לעשות איתם (כלים וכו').

2. בסיבובים זה עף בתוך הבגאז' ואז אני מרגיש אשם.

3. בהמשך ל-2, פעם היה לי בקבוק עם סבון לשמשות וזה נגמר לא טוב.

4. אני לא אוהב שיש משקל מאחורה. :-D

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

• תוכן חדש...