Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"לפתוח בגאז' בבקשה!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שמגזים עם כמות כלי העבודה בבגאז':

ממליץ לכם לחפש את הסרט של טופ גיר שמראים בו מה קורה לארגזי כלים בבגאז' בזמן תאונה.

פשוט סכנה!

אצלי אני משתדל לא להחזיק שום כלי עבודה בבגאז' (פרט למפתח לג'אנטים), כל השאר זה דברים בסיסיים כמו מים, מד לחץ אויר, פיוזים, נורות, וכו'.

חוץ מזה, אם אני אתקע מסיבה כלשהי באמצע הדרך, אני בטוח לא הולך להתחיל לפתוח את הראש מנוע, או לפרק ציריה... :shock:

לא תרצו להיתקע עם אוטו מפורק בצידי הכביש או באיזה יער נטוש. עדיף לגרור אותו ולטפל בו במוסך או בסמוך לבית.

כאשר אני מטפל ברכב, אני סוחב את הארגזי כלים לרכב. בסיום, אני מחזיר אותם למחסן.

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מצבים שבהם ציריה מפוצצת לא מאפשרת לגרור את הרכב על הגלגלים, ולפחות במקרה שלי (שהצלב השבור בציריה פירק איתו גם את הסרן הקדמי), שהבאתי קודם את התמונות ממנו, זה לא היה במקום שגרר מסוגל להגיע אליו. האופציה היתה לפרק ציריה, להרכיב חזרה את הסרן, או עד כמה שהיה אפשר לעשות את זה ללא מכבש-PRESS , או לבקש מחבר שיביא למקום סרן קדמי אחר קומפלט, ולהחליף אותו עם הסרן שלי. או להשאיר שם את הנבלה, לנשרים.

במצב כזה, ללא ארגז כלים, היינו מתייבשים בנקודה הרבה מאוד זמן, אולי אפילו יום, או יותר.

מבחינת בטיחות, כל הציוד נמצא, כמובן היום בהיילקס כשיש ארגז, וגם לפני זה כשעוד הייתי עם הג'יפ, בארגז מתכתי מקובע למרכב. אין בזה שום סכנה.

פורסם

יש הבדל בין נסיעה בשטח, שאליה מומלץ מאוד לצאת עם כלים, והיא בכל מקרה איטית ולא מסוכנת, לעומת נסיעה יום יומית בכבישים.

יצא לי לראות החלפה של מוט תפוח הגה בסיירה נוואדה, שהתרחשה באמצע נחל צין. בלי כלי עבודה היה צורך להוציא אותה משם עם מסוק, או לחכות למחר.

בכביש, כמות מוגזמת של כלי עבודה אכן יכולה להיות בעייתית מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מטף אחד בבאגז' ואחד מתחת לכסא.

סאב ומגבר, ארגז מלא בחומרי ניקוי לרכב, 2 ג'ילדות, 2 סחבות.

ג'ריקן 25 ליטר מלא ב10 ליטר דלק.

ג'ריקן עם 10 ליטר מים בערך.

ארגז כלים עם כל מיני כלים חיונים.(איבדתי את הלדרמן ה3 שלי)

30 מטר חוטי חשמל לכל צרה שתבוא.

ג'ק הידראולי 2טון, רצועה ספייר לאלטרנטור, היה לי פעם בוסטר אבל איבדתי אותו.

כיסוי לרכב, 2 זוגות גרביים וזהו בערך.

haters will hate

פורסם

עדכון לכל אלו שחשבו שעם כזאת כמות של ציוד, לא ניתן לסדר הכל בצורה חסכונית:

להלן תמונות של הבגאז', כשכל הציוד בפנים:

(להזכירכם - הרשימה כוללת את כל אלה:

פנסים על בטריות, פלורסנט לעבודה בלילה, מברגה חשמלית עם ארגז כלים ייעודי (האלה שמוכרים ב150 שקל בקנה ובנה), סט מברגים נוסף של סיגנט עם כוכבים בכל הגדלים, ערכת עזרה ראשונה, משולש אזהרה, מים מינרליים, ווישרים, מפתח לברגי הגלגלים, WD40 (שמן), אזיקונים, מנורות בכל הצורות והצבעים והגדלים, כמה כפפות גומי, מגבות נייר, סכין יפנית, פליירים, פטיש, גרזן (אל תשאלו אותי למה), גלגל ספייר (מסתבר שחלקנו מוותרים עליו בשביל איזה סאב), ג'ק,כבלי הצתה, תוסף לדלק, אטלס דרכים, קומפרסור ומטף כיבוי אש....)

25012006(001).jpg

25012006(002).jpg

25012006.jpg

25012006(004).jpg

25012006(005).jpg

25012006(006).jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

אצל אבא שלי בבגז' יש גם דברים מוזרים!

2 חכות דייג.

2 תיקים מלאים לציוד דיג.

סאב+ מגבר.

מיליון שקיות ריקות שרוקדות עם הקצב של הסאב.

דלי צבע.

גלגל רזרבי.

ברז לכיור.

פנס איתות שמאלי.

מטען לנוקיה.

עלים.

לום.(????)

ברגים מפוזרים.

עיתונים.

מברגים.

סיליקון לאטימה.

2 זוגות נעליים מלאות צבע.

1 שק מלא בגדים מלוכלכים מצבע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...