רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,556 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להתקין חיישני רוורס. הרכב הוא סקודה סיטיגו, יש ברשותי חיישני רוורס. הערכה של החיישנים כוללת 4 חיישנים אחוריים, 4 חיישנים קדמיים, צג מרחק ורמקול שאומר כמה מרחק נשאר. בנוסף להתקנה אני צריך גם לצבוע את החיישנים לצבע הרכב. כמה כל הסיפור יעלה לי ואיפה מומלץ לעשות את ההתקנה? לילה טוב ותודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
ביום שני הקרוב, 2 בדצמבר 2013, המכונית הסדרתית הראשונה של סאאב בבעלות החדשה של החברה השבדית NEVS תרד מקו הייצור. המכונית היא למעשה סאאב 9-3 שעבר מתיחת פנים משמעותית מאוד. המכונית הראשונה בייצרו הסדרתי תהיה סאאב -9-3Aero במרכב 4 דלתות. בשעה 13:00 תתקיים מסיבת עיתונאים בבית החרושת בהשתתפות שרת התעשייה של שבדיה. כזכור, לפני כעשרה שבועות, ייצרו בסאאב 16 מכוניות בסדרת טרום ייצור על מנת להפעיל את קו הייצור שנבנה מחדש. השוק הראשון בו יימכרו מכוניות סאאב החדשות הוא השוק הסיני. קישורים לידיעות בשבדית: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=5717403 קישור נוסף: http://ttela.se/ekonomi/saab/1.2576903-loof-pa-plats-nar-nevs…
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
-
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1020148
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, ברכב שהוא יד 3 או 4 או אפילו יותר, במידה וביד הראשונה הרכב היה בליסינג או השכרה, האם תמיד יופיע "בעלות קודמת: החכר" ברישיון הרכב? או שרק אם היד האחרונה לפני הנוכחית הייתה כזו? תודה.
הודעה אחרונה מאת oriporat, -
-
ביום שישי בשעה 9 בערב חזרנו עם שני הילדים הקטנים מהביקור אצל החברים שלנו. נכנסים לחניון הגדול בבניין המשותף (יש בו כ- 80 חניות פרטיות של כל הדיירים) ו... הרכב של המשפחה אחת חונה בחניה שלנו ובחנייה של השכנים שלנו, כלומר תופס שתי חניות שבכלל לא שלהם!!! על הניה מופיע שלט "חניה פרטית" עם מספר הדירה, אך כמובן שזה לא מפריע להם לחנות איפה שבא להם. אני עצבני כי גם בעבר זה קרה לא פעם אחת עם אותו הרכב, אז אשתי הלכה לדבר איתם ואני נשארתי באוטו עם הילדים. היא חוזרת אחרי 5 דקות ומספרת לי שבעלת הרכב אמרה לה שכאשר מישהו חונה בחניה הפרטית שלה אז היא תמיד חונה איפה שיש מקום פנוי (היא באמת עושה את זה באופן קבוע ובדרך כלל תופסת 2 חניות!!!) והמליצה לאשתי גם לחנות בחניה הפנויה. אש…
הודעה אחרונה מאת דנייל, -
עבודות פיברגלס
מאת a41- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם,מישהו יודע היכן מבצעים עבודות פיברגלס לרכב ,כמו ספויילרים ,חצאיות,מחפש באיזור המרכז ,תודה
הודעה אחרונה מאת a41, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי לפני תקופה אוטו, עכשיו ברישום ביקשתי לרשום אותי כבעלים ראשון ואת אמא שלי כבעלים שני. המטרה הייתה שאני אוכל לקבל ביטוח וכו' בחינם, מאחר ואמא שלי זכאית לביטוח מהעבודה ואין לה אוטו. בכל מקרה, התברר שבעבודה שלה לא מרוצים מהעניין שהיא בעלים שני וטוענים שבכדי שתוכל לקבל את ההחזרים היא חייב להיות הבעלים הראשון. עכשיו השאלה האם ניתן לשנות את הרשיון כך שאמא שלי תיהיה הבעלים הראשון ואני אהיה הבעלים השני, בלי לגרום לאוטו לעבור יד ? לחלופין אם תוכלו לומר לי כיצד אוכל לבדוק זאת, אודה לכם מאוד. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת ~דניאל~, -
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
מישהו יכול להעלות קישור לאיך שהיא תיראה? בגוגל יש הרבה גרסאות שונות
הודעה אחרונה מאת siko002, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יצא לי להתקל בסרט הזה, מבית היוצר של ערוץ דיסקברי. כיף לראות את הגישות השונות לשיפוץ רכבים. אני בכוונה פותח את השרשור בפורום כללי כי הדיון בין הגישות האלה מתאים גם לרכבים מודרניים יותר. מבין הרכבים שמופיעים בסרט: אלפא רומיאו ג'וליה, ג'ולייטה קופה, ניסאן סקייליין GTR פיירליידי, אמילקאר, פורשה ועוד. תהנו והביעו את דעתכם! http://www.youtube.com/watch?v=AxvsRlHuEo8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יתכן דבר כזה ? מדובר במאזדה 3 שאני חושב לקנות שעל מסגרת לוחית הרישוי שלה רשום שם של חברת השכרה מוכרת. אבל ברישיון לא רשום כלום. הרכב יד 2 שנת 07 .
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה ללמוד מכונאות רכב בכדי לעבוד במוסך ולאחר מכן להמשיך ולהתמקצע בנושא אולי פתיחת מוסך או להתמקצע במשהוא מסוים אבל כרגע לא יודע לאן זה יוביל כרגע אני חושב על איך להתחיל לא הבנתי מביקור בגוגל... איזה לימודים אני צריך לעבור בישביל לעבוד על רכב במוסך? איזה תנאי התקבלות קיימים ללימודים אלה? הלימודים זה קורס או הנדסאי? בקיצור כל מה שאתם יודעים על נושא לימודי הרכב תשפכו בפני בבקשה כי אני יודע במה אני רוצה להתעסק אבל לא יודע איך לאכול את זה.
הודעה אחרונה מאת avir306, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם. חזרתי משבועיים בחו"ל, בצרפת ובארה"ב מטעם עבודתי. במהלכם גם ביצעתי נסיעות מבחן לשלוש מכוניות, עבור אתר יד2. מכיוון שאני לא מצליח להפנות אליכם קישורים, צירפתי צילומי מסך של הכתבות. הנה הראשונה, פיג'ו 2008. מצטער שזה סיפור בהמשכים (שבע תמונות נפרדות), לא ראיתי לנכון לצרף רק טקסט פשוט. בקרוב אעלה מבחנים שפורסמו ביד2 לשתי מכוניות נוספות: רנו (דצ'יה) לוגן MCV החדשה, ופורד סי.מקס. אנרג'י (מיניוואן היברידי נטען).
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחרונה קיבלתי מהעבודה רכב מסוג קיה פיקנטו. הרכב הגיע אליי עם כ10 אלף ק"מ - מה שאומר שהוא חדש יחסית. המטרה היא להעביר את מה שאני, האדם הרגיל, חושב על הרכב להועיל לכל אלו שחושבים על לרכוש רכב בסגמנט הנ"ל. יצא לי להתנייד בו הרבה (אני נוסע מספר פעמים בשבוע 160 ק"מ לצפון ובחזרה ולעתים גם כ80 ק"מ לירושלים ובחזרה) כמו כן, גם נסיעות יותר קצרות בעיר ולמרכז. אז ככה - דבר ראשון, רשימת האבזור לא רעה בכלל יחסית לרכב שעולה כחדש כ75 אלף ש"ח. הרכב מגיע עם 6 כריות אוויר, חיבור לAUX וUSB, תומך גם בIPHONE, פנסי ערפל ואורות יום. זה פחות או יותר הדברים המשמעותיים שיצא לי לראות. כמובן גם חלונות חשמליים ומראות חשמליות. (בסוזוקי ספלאש בגרסה הפשוטה, אין חלונות חשמליים מאחורה לדוגמא) …
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 931 צפיות
שבטח תתחרה במיני קופר של ב.מ.וו... יקראו לה A0. מה דעתכם? (הייתי מביא את הקישור מוואלה אבל אני עדיין לא יכול...)
הודעה אחרונה מאת DJI, -
ע"פ דיווחים ממתחם ביג בנשר: מאות בני אדם התקהלו היום במתחם והחלו להשתולל עם מכוניות משופרות של כל היצרנים. במקום רעשי צמיגים, עשן כבד שעולה עד עמודי התאורה (מהצמיגים?) והמולה גדולה. לפי דיווחים מדובר על בלאגן "כמו במשחק כדורגל שיצא משליטה". המשטרה הגיעה בכוחות מתוגברים, מבצעת מעצרים וכמו כן הורדות מהכביש של מכוניות משופרות ע"י בוחני תנועה. זה מה שהצלחתי למצוא בחיפוש בגוגל על האירוע: ויש גם סרטון: מישהו שגר באזור יכול לספר בדיוק מה קרה שם? אני כבר רואה איך הספורט המוטורי יקבל הכפשות בגלל האירוע הזה. איזה מועדון ארגן את הבלאגן? עכשיו כל רכב מיוחד שאינו נפוץ בעדר ייעצר לבדיקה בשבעת אלפים עיניים. עריכה: זה מופיע גם בחדשות באתר נענע10. …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 38 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
כידוע במספר סגמנטים חלה התעוררות של היצע וביקוש בגרסאות ידניות . במקביל לדגמים האוטומטיים מוצעות גרסאות זולות יותר עם גיר ידני. חובבי וצרכני הרכב יוצאים נשכרים במספר מובנים : פתאום הם יכולים לקבל רכב מסויים בעלות זולה יותר , להנות מרכב שעשוי להיות יותר מהנה לנהיגה וגם וזול יותר באחזקתו השוטפת. (צריכת דלק ותיקונים). דובר כבר על תופעה לא כל כך משמחת בה הדגם ה"מוזל" הידני נחות באיבזורו למול מקבילו האוטומטי דבר הפוגע בכדאיותו. עושה רושם שחלק מהיבואנים מביאים גרסה ידנית מוזלת רק כדי לפרסם :"החל מ - XXX,990" חבר התעניין פוטנציאלית לרכוש את הסוזוקי קרוסאובר החדש שמתפרסם "*109,990". בקטן כתוב בכוכבית - "לדגם GLS ידני." הגענו להתרשם באולם התצוגה. הוא דווקא היה מו…
הודעה אחרונה מאת VirtualLevel, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום! ביררתי לגבי קניה של רכב מלימוד נהיגה. וראיתי שהמחירון מתיחס לרכב אוטומט. ובהמשך כתוב שעל ידני צריך להוריד 11 אחוז. וגם זה רכב מלימוד נהיגה אז צריך להוריד עוד 25 אחוז. אז לפי המלצת המחירון אני צריך להוריד 36?
הודעה אחרונה מאת HL4X4, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
הייתי לא מזמן בווינה ונדהמתי לראות את האופנוע הזה (שלאחי היה אותו בשנות ה 80 המוקדמות) האופנוע נראה די חדש ומעניין לדעת עם המפעל עוד מייצר אותו ?
הודעה אחרונה מאת yonatanalman, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 22.6 אלף צפיות
מדובר על המשקורית הזאת: http://www.ebay.com/itm/Universal-Turbo-Sound-Exhaust-Muffler-Pipe-Whistle-Fake-Blow-off-BOV-Simulator-L-/360698615791?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item53fb5017ef&vxp=mtr האם היא חוקית? תודה .
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
איכשהו הסתננה לארסנל הדגמים של קאדילק מכונית שהיא ההפך הגמור מכל הסטיגמות שקאדילק מייצגת. במקום מנוע V6 גדול התקינו לה מנוע קטן עם טורבו, ועוד 4 צילינדרים רחמנא ליצלן. במקום ממדים של נושאת מטוסים כיווצו אותה כל כך שעכשיו היא יותר קטנה ממאזדה 6. בסוף עוד הכניסו לתוכה מערכת מולטימדיה חדשה וחדישה ומערכות בטיחות מתקדמות שבדרך כלל אפשר למצוא רק אצל השוודים, או הגרמנים. לתוצאה קוראים קאדילק ATS והיא מכונית שלא רק נראית מצוין, היא גם נוסעת לא רע בכלל. אחד מחברי הפורום אסף אותה לנסיעת מבחן וחזר עם מסקנה - קאדילק ATS היא מכונית מדהימה שמשנה לא רק את הדרך בה העולם תופס אותך, אלא גם את הדרך בה אתה תופס את העולם. טור אישי של גלעד בן זקן - ניסוי פסיכולוגי עם קאדילק ATS.…
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 2 תגובות
- 949 צפיות
במהלך טיול ברשת נתקלתי במספר סרטונים אודות הקונספט הזה, ואני חייב להודות שזה נראה מעבר למרשים !!!! http://www.youtube.com/watch?v=09J6kF3tQds דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=leaZROaG-P4 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מה אתם אומרים ? והאם נראה לכם שנזכה לראות יצור סדרתי של הדבר הנהדר הזה ?
הודעה אחרונה מאת norco, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ביום רביעי האחרון חניתי (כמו בכל שבוע) באחד מרחובות רמת גן, כשחזרתי לרכב ניכר כי הלאנסר הלבנה שחונה לפני חונה צפוף בלשון המעטה - זה גרם לי לעשות סיבוב סביב האוטו רק כדי לגלות שפשוף בצבע לאנסר לבן על הטמבון הקדמי. נגיעה בשפשוף רק הוכיחה את הטריות שלו. הצצתי על הטמבון של הלאנסר וחוסר הצבע על הטמבון שלו התאים לשאריות הצבע על שלי. אגב, את הרכב צבעתי קומפלט לאחרונה אז מצב הצבע מצויין +. הלאנסר רכב חברה, לקחתי כמה תמונות והתקשרתי למוקד "איך אני נוהג" כדי לדווח על השפשוף. לתומי חשבתי שקצין הרכב של החברה יחזור אלי, יתחקר, ונגיע לפשרה הוגנת בעניין - אבל לא כך, יום אחרי בשעות הצהרים קיבלתי שיחה, הבחור על הקו השני לא הזדהה וטען שקיבל את הטלפון שלי בעקבות תלונה על "נשיקה" …
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו ניצל את האחריות שנותנת קל אוטו
הודעה אחרונה מאת איל לוין, -
- 1 תגובות
- 768 צפיות
אהלן חברים, לפני 5 שנים בדיוק קיבלתי את הרשיון הראשון לדרגה B, ולפני כמעט שנתיים עשיתי רשיון דרגה C1 עד 12 טון, ועשכיו בימים אלו אני בשלבי לימודים לרשיון מעל 12 טון דרגה C, ולפני כמה ימים שלחו לי הזמנה לרענון נהיגה כי כבר עברו 5 שנים מהרשיון הראשון, השאלה האם בכל זאת אני חייב ללכת?? כי גם לפני שנתיים למדתי נהיגה ותיאוריה וגם עכשיו אני עושה קורס משא כבד שזה חובה והוא כולל את כל הנושא של תיאוריה ונהיגה נכונה וגם כולל בסוף שיעורי נהיגה וטסט על משא כבד, אז אין דרך לבטל את ההזמנה? או שעדיף ללכת ולגמור עם הסיפור הזה מההתחלה...? ואם אין לי זמן בתקופה הזו, תוך כמה זמן צריך לעשות את הרענון מיום קבלת ההזמנה? תודה, שבת שלום וחג שמח
הודעה אחרונה מאת sperial, -
היום נסעתי לנסיעה קצרה לנס הרים,(עצמאי עם הרבה זמן פנוי והנאה אחורית) היה ממש כיף נסעתי דרך העלייה לקיבוץ צובה וחזרה דרך נס הרים,רק חבל שחלק גדול מהזמן הייתה תנועה (ואני לא מעז להשתולל ליד או בסביבת רכבים אחרים). האם יש כביש אחר שהוא טכני וממש שומם? האם יש שעות וימים אשר ישנה פחות תנועה? שבתות?.
הודעה אחרונה מאת ofer_a, -
שלום. השתחררתי מהצבא לפני יותר מחצי שנה על פרופיל 21 נפשי. קיבלתי את הפטור הזה בגלל ניסיון התאבדות של בליעת כדורים. ורציתי לציין שגם היום אני נוטל כדורים נוגדי דיכאון. רציתי לדעת אם רישיוני ישלל? תודה לעונים !
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 32 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אז, בחיפושי אחרי קומבינות משונות שיאפשרו לי סוף סוף לשים יד על אברט 500, הלכתי לעשות סיבוב על פיאט 500L כדי לבחון האם זהו הרכב הקטן-בחוץ-גדול-בפנים שאשתי תוכל להחליף בו את הפנדה שלה, ואשר יוכל גם לשמש רכב משפחתי לעת מצוא. הבעיה: החל מ-115,000 זה בנזין ידני. אוטומטי לאישה, זה כבר דיזל, זה כבר לשלם מס "לא רוצה לשלם לנו מס על הבנזין? סבבה, שלם באבי-אביך על מנוע דיזל". זה כבר 140K ++. עתידות מסטיק בזוקה: סמל"ת תמכור בין 5 ל- 13 מכוניות מדגם זה. כולל 2 רכבי הדגמה. בכל מקרה, הלכתי לעשות סיבוב על האוטומטית. חשבתי לעצמי, אם תתגלה שילדה מבריקה ומפתיעה, אולי אעשה אח"כ סיבוב על הבנזין הידנית, בכל זאת - בראבו כבר לא מביאים. רק האירופאים המפגרים ימשיכו להנות ממנה ב-2014…
הודעה אחרונה מאת SLS, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה, לצערי אני מתגורר בשכונה דיי ענייה ולפחות אחת לשנה מישהו עושה לי נזק לרכב. לאחר רכישה של רכב מתקדם יותר המצב החמיר, אתמול שרטו לי את המכסה מנוע, לפני זה גנבו לי חלקים חיצוניים וכו... (הפרש של פחות מחודש). הזמנתי מערכת אזעקת ביפר איכותית מארה"ב אחרי שגנבו לי את החלקים מהרכב ולמרות האזעקה (שאכן לא מסוגלת להתריע על בעיות כאלו) שרטו לי את הרכב. אני אניח שיש אדם אחד בעייתי בשכונה שכנראה מתנקל בי באופן אישי ואני מחפש דרך טובה לתפוס אותו. הרכב נמצא בחניה ציבורית יחד עם שאר הדיירים ולמרות שאני מסוגל לראות אותו מהחלון המרחק ביני לבינו הוא בערך 50 מטר ולכן מצלמת אבטחה מתוך החלון לא תעזור. אני מחפש אולי מצלמת רכב שמיועדת לאבטחה בלבד ושלא תגמור לי את המצבר, …
הודעה אחרונה מאת leonidvolinski, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
***תוכן ההודעה נמחק בגלל ביטויים כמו: טמטום, טפשות, יימח שמו של היבואן. לא נאפשר תת רמה של כתיבה בפורום, למשתמש שהוסבר לו פעמיים שרמת הדיבור שלו לא מתאימה***
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 32 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
כידוע, ברשותנו SEAT MII חדשה, ואנחנו מאוד מרוצים ממנה. לאחרונה בדקתי בכמה מקומות {פאנציריות}, אופציה להרכיב חישוקי מגנזיום. בחרתי מקום ודגם של חישוק שלדעתי הוא מאוד יפה ומתאים לרכב הזה{מצורפת תמונה}, אך היה חסר חלק מפלסטיק עגול בין הגיאנט ל"נבה" של הרכב. כשלא הצלחתי להשיג את החלק גם מכמה מקומות, פניתי ל-הילה משרות לקוחות מצימפיון. יש לציין שזה חלק בדרך כלל זרוק או מיותר, אבל במידה של הרכב שלי קצת בעייתי. מצימפיון חזרו אלי מהר{הפתעה לטובה!}, ואמרו שיש להם את החלק הנ"ל אבל הוא מגיע רק יחד עם 4 החישוקים המקוריים של המיי והמחיר? כל חישוק 2500 ש"ח+סמלים, כל סמל 200 ש"ח+ הרכבה, איזון, ברגים, ולאחר "הנחה", זה יוצא 11000 ש"ח ! רציתי לציין שהחישוקים שבתמונה{4 חישוקים}+איזו…
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 94 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- blackpolo
- RS
- llaavvii
- sperial
- עוזי ל
- אלעדית
- Pavlik
- משה בן הראש
- יובל .מ.
- David32
- davemustaine87
- SurfHigh