Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה באה רק במקרה והרכב חוסם אותך.

מהניסיון אישי - חניתי בחניית בית שאני גר בשכירות, במקום שתפוס רק בסופ"ש. היה רק יום שני וחניתי מאין ברירה.

לאחר שעתיים(21:00) שומע קול של שוטר, שמחפש אותי, צואק ברמקל.

ביקש ממני להזיז משם את הרכב, כי זה מפריע לאישה הצואקת. לאישה לא היה רישום בטבו, היה רק ראש ממנה ועדיין שוטר עמד לצידה, כי היא גרה שם קבועה. הזזתי את הרכב משם, חנייה עמדה ריקה, עד הסופ"ש, כרגיל.

מדוגמה שלי נובע, שמשטרה תגעה בכל מקרה, ולא רק אם חסמו פיזית את רכבך.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד לי מי זה ה"פרחים" האלו שגרים אצלך בבניין? לא רק שהיא תפסה את החנייה שלך,היא עוד מגיבה בצורה עויינת במקום להתנצל ולרדת לפנות את החנייה בהקדם? WTF?

אני אדם רך,מנומס, רגיש סביבית וקר מזג,אבל אם אני הייתי בנעלך לא יודע אם הייתי יכול לשמור על איפוק מילולי או פיזי.

Porsche 944 turbo

פורסם
תגיד לי מי זה ה"פרחים" האלו שגרים אצלך בבניין? לא רק שהיא תפסה את החנייה שלך,היא עוד מגיבה בצורה עויינת במקום להתנצל ולרדת לפנות את החנייה בהקדם?

בוא נגיד שאני לא גר לא בת"א ולא במרכז הארץ.

אני אדם רך,מנומס, רגיש סביבית וקר מזג,אבל אם אני הייתי בנעלך לא יודע אם הייתי יכול לשמור על איפוק מילולי או פיזי.

זאת בדיוק הייתה הסיבה למה בפעם האחרונה אני נשארתי באוטו ואשתי התנדבה ללכת ולדבר איתם. לאחר שהיא חזרה גם לה נפל האסימון שאין עם מי לדבר.

פורסם
מדוגמה שלי נובע, שמשטרה תגעה בכל מקרה, ולא רק אם חסמו פיזית את רכבך.

פעם פרצו לי לדירה ונעלו את הדלת מבפנים. מכיוון שהנייד שלי נשאר בבית, אני נכנסתי לשכנים ,התקשרתי למשטרה וביקשתי מהם לבוא. התשובה שקיבלתי הייתה - אנו נבוא רק כאשר אתה תפתח לנו את הדלת.

איך בדיוק אני יכול להכנס לדירה כשדלת נעולה מבפנים???

לתפארת משטרת ישראל :evil:

פורסם

אתה יודע איך מחנכים אנשים כאלו? חוסמים להם את הרכב.

שכנים שחנו לי או להורים שלי פעם אחת במקום שלנו, נחסמו. (לפעמים זה גם אורחים)

אחר כך לך תדע מי חסם אותך, תתחיל לחפש וכו'.

בנאדם כזה כנראה ילמד את הלקח ככה, כשהוא יצטרך להוציא את הרכב מהר והוא יתקע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

http://www.mahsomit.co.il/index.php?dir=site&page=catalog&op=category&cs=3000

הייתי קונה משהו כזה, הכי פשוט והכי זול שיש, מאמין שאם תלך למסגר הוא יכין את זה בחצי.

לא בשביל באמת להשתמש בזה כל פעם שאני יוצא מהחנייה, בינינו, למי יש כח ועצבים לזה.

מחכה ליום שמישהו יחנה לי בחנייה, ואז בשמחה אצא להרים את העמוד ולנעול אותו, ונראה מה יקרה אז לבחור שירצה לצאת מהחנייה שלי.

פורסם

כל עוד רשום בטאבו, ו4 גלגלים בתוך החניה, משטרה באה למקום ומפנה אותו (מתקשרת אליו) וגם אפשר להגיש תלונה. נקודה.

והייתי עד למקרה כזה.

דור, אנחנו מדברים על אנשים תרבותיים עם שבריר של כבוד, יש כאלה שעשו בטעות (למשל אורחים), כאלה לא מגיע להם גם להחסם כי הם לא יחזרו בעתיד הקרוב.

במקרה של פות"ש אלה אנשים תת רמה שמבינים בכח.

Zenit אתה מקרה בודד, או שהבנת לא נכון את השתלשלות הדברים ואולי גם הצגת לשוטר את העניין שלא בצורה הנכונה.

פורסם

קורה לי מלא פעמים. חניה משותפת לשני בניינים ולא לכול הדיירים יש חניה בטאבו. אז הם חושבים שהם יכולים לחנות איפה שבא להם+ אורחים מזדמנים לא משפרים את המצב.

לרוב זה נגמר בצלצול למשטרה והמוקדנית יוצרת קשר עם בעל הרכב והכול מסתדר.

היו לי שני מקרים יוצאי דופן שבהן איזה ערסית פשוט נפנפה את את המוקדנית בטענה שאין חניות פרטיות בבניין.

למזלי הגיע נייד עם שני שוטרים מטייבה שהגיעו לתגבר בפ"ת. הייתם צריכים לראות את הפנים שלה אחרי שהיא שמעה מהשוטר "תשמעי אני מטייבה אין לי ז*ן להתעסק עם הח*א הזה או שאת מזיזה את האוטו או שאני קורה לגרר"

במקרה שני פשוט חסמתי את הבן אדם ושיחפש. הוא בא אליי בטענות שלקח לי 15 דקות לרדת. הוצאתי את הפלא צילמתי את הדלת של הרכב צילמתי את המספר שלו עשיתי אחורה פנה ואמרתי לו "בהצלחה עם הרוורסים"

• תוכן חדש...