Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש כביש נהיגה שומם בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לנסיעה קצרה לנס הרים,(עצמאי עם הרבה זמן פנוי והנאה אחורית) היה ממש כיף נסעתי דרך העלייה לקיבוץ צובה וחזרה דרך נס הרים,רק חבל שחלק גדול מהזמן הייתה תנועה (ואני לא מעז להשתולל ליד או בסביבת רכבים אחרים).

האם יש כביש אחר שהוא טכני וממש שומם? האם יש שעות וימים אשר ישנה פחות תנועה? שבתות?.

Porsche 944 turbo

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה את נס הרים בלילה.

הכי שומם שראיתי זה כביש ערד-מצדה. כביש שמוביל למחסום ואתה צריך להסתובב ולחזור אותו.

כביש ממש מסוכן לדעתי, שינויי גובה פתאומיים, מלא פניות עיוורות, יש לפעמים תהום בלי מעקה וכו'...

http://www.mapa.co.il/general/searchresult_locked.asp?CurrMapTab=5.1&MapType=map&ImagesOption=&CurrHeaderTab=2&RoutePoints=1x2560x%u05E2%u05E8%u05D3xx%2C&UserEarthX=176473&UserEarthY=1078201&UserMapZoom=6000&LoadUserPosition=1&RouteType=2&PNGLayers=

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מבין איך אפשר להתגרזן בלילה. אחד הדברים החשובים ביותר בשעת נהיגה "ספורטיבית" הוא עניין המבט, וזה לא קיים בלילה, על אחת כמה בכביש נהיגה פתלתל.

ערד מצדה הוא כביש מדהים מבחינה טכנית, אבל יש לו 0 סובלנות לטעויות נהג ובעיקר תשתית מזעזעת.

לדעתי כבישי הנהיגה הטובים ביותר נמצאים מאחורי הקו הירוק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יצא לי הרבה פעמים, אבל ערד-סדום שבד"כ מלא רכבים ואופנועים, היה כמעט שומם ביום שישי אחה"צ.

גם אור, גם לא חם, וגם לא צריך לקום מוקדם בבוקר :) שווה בדיקה.

מבחינת כביש - מדהים. אינסוף פניות מגוונות, שינויי גובה, אספלט משובח, לא צר מדי, יש שוליים.

דוגמה :

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

9-10 בערב, וכבר יהיה ריק שם יחסית.

יש כמובן את בירנית אלקוש, מלך כבישי ישראל. יצא לי לעבור שם כמה פעמים בשישישבת, והיה פנוי פחות או יותר. אבל לא יודע כמה זה ריאלי לנסוע שעתיים לכל כיוון בשביל זה.

עריכה: סדום ערב כביש, אם אני לא מבלבל בינו לבין מקום אחר כלשהו. מה שכן - במקומות כאלו, אם אתה לא מכיר טוב את התוואי עדיף לעשות את העליה, לדעתי. משאיר הרבה יותר מקום לטעויות...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הכניסה והיציאה מחיפה???

כעיקרון, בשביל כביש שומם אתה צריך מיעוט תושבים בסביבה וכבישים ארוכים עם שדה ראיה טוב. בשביל זה צריך להדרים "בעדה בעדה" באר שבע. יש את איזור המישר אחרי מכתש רמון, כמה ק"מ של כביש ישר עם ראות מצויינת שאפשר בקלות לנסוע שם 90 קמ"ש, והכניסה אליו והיציאה ממנו עם כמה סיבובים מאתגרים, רק ששם, אם אתה עף בסיבוב, אף אחד לא ימצא אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כביש 508 באזור גיתית וכביש 505 באזור מעלה אפרים. משהו כמו 40 דקות מת"א אבל מעבר לקו הירוק...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תעשה את נס הרים בלילה.

הכי שומם שראיתי זה כביש ערד-מצדה. כביש שמוביל למחסום ואתה צריך להסתובב ולחזור אותו.

כביש ממש מסוכן לדעתי, שינויי גובה פתאומיים, מלא פניות עיוורות, יש לפעמים תהום בלי מעקה וכו'...

http://www.mapa.co.il/general/searchresult_locked.asp?CurrMapTab=5.1&MapType=map&ImagesOption=&CurrHeaderTab=2&RoutePoints=1x2560x%u05E2%u05E8%u05D3xx%2C&UserEarthX=176473&UserEarthY=1078201&UserMapZoom=6000&LoadUserPosition=1&RouteType=2&PNGLayers=

+1, אבל הכביש הזה מפחיד מאוד בלילה, לא רואים כלום אפילו בירח מלא. גם ביום יש שם תנועה דלה.

גם בכביש סדום ערד בלילה אין יותר מדי רכבים.

פורסם
כביש 508 באזור גיתית וכביש 505 באזור מעלה אפרים. משהו כמו 40 דקות מת"א אבל מעבר לקו הירוק...

מעבר לקו הירוק אבל ברצף בשטח ישראל? (כמו 443 לדוגמא?) או שהוא מוקף בני דודים אוהבים עם איזו רבע התנחלות באמצע?

Porsche 944 turbo

פורסם

נס הרים הוא עדיין מיינסטריים מידי יש תנועה(דלה אומנם אבל משאית פה,אמא עם ילדים שם),הוא מחבר את איזור ירושלים לבית שמש,זה דיי במרכז הארץ.

אני חשבתי על איזה חור בנגב עם כביש שלא מוביל לשום מקום.

Porsche 944 turbo

פורסם

אכן, יש שלל כבישים קרובים יחסית מעבר לקו הירוק. נוף יפה, מפותל, סלול היטב, ריק יחסית. כל אלו מהווים הוכחה לכך שמה שהמדינה לוקחת במצלמות מהירות היא יודעת להחזיר לחובב ההגה שמקבל כאן תמורה מלאה.[בשל מגבלות חקיקה ותקציב המדינה לא יכולה לעודד ספורט מוטורי בגלוי, אך היא עושה זאת עבור מביני עניין גם אם לעתים על חשבון אלו שאינם חובבי רכב] בית אריה, מבוא דותן ועוד הרבה.

אלעד?

פורסם
נס הרים הוא עדיין מיינסטריים מידי יש תנועה(דלה אומנם אבל משאית פה,אמא עם ילדים שם),הוא מחבר את איזור ירושלים לבית שמש,זה דיי במרכז הארץ.

אני חשבתי על איזה חור בנגב עם כביש שלא מוביל לשום מקום.

בנגב רוב הכבישים די ישרים ולא מפותלים בעליות/ירידות.

אבל אם אתה בכל זאת רוצה כביש נחמד באזור, אז כביש 80 מצומת תל ערד ועד צומת סוסיה - לרוב נטוש, מפותל ובסך הכי די כיפי. חזרה צפונה אפשרית דרך כביש 316 שהוא קצת משובש או דרך כביש 317 ו-60 שהם מעבר לקו הירוק אבל צמודים לגדר ההפרדה ונחשבים לבטוחים יחסית. כביש 60, אגב, כולל לא מעט ישורות ומעט מאוד משטרות תנועה, אם אתה מבין למה אני מתכוון (*).

יש גם את הכביש שעולה לכיוון מצוקי דרגות, אבל הוא די קצר ולא בנגב אלא במדבר יהודה.

(*) - כמובן שאני מתכוון לכביש שבו אפשר לבדוק אם הקרוז קונטרול יודע להחזיק 80 קמ"ש פיקס גם בירידה...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נס הרים די שומם בזריחה ,אם תתחיל בערך רבע לששהסיכוי להתקל בתנועה הוא לא גדול.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...