Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחי, גם אני יצאתי 21 עקב נסיון התאבדות (מבוים, לצרכי פטור מ"צבא העם") והוזמנתי למבחן אחרי כמעט שנה. עניתי על כל 773 השאלות, שהם 20 שאלות בכ-35 וריאציות שונות (אין טעם לשקר, תענה את כל האמת, גם בשיחה עם הפסיכולוגית). השאירו בידי את הרשיון, ואף הוצאתי אח"כ רשיון לאוטובוס ומשא כבד!!!

נדיר ביותר ששוללים רשיון 02, בדרך כלל זה רק למניה דיפרסיה ברמות גבוהות או צריכת סמים חולנית בלבד.

מצוי יותר שלא מאשרים (או ששוללים למפרע רשיון לאוטובוס או למונית).

אין לך מה לדאוג.

אגב: תתפלל. מישהו שומע אותך שם למעלה, והוא מחכה לך!

למה אתה מתכוון במשפט האחרון?

פורסם
אחי, גם אני יצאתי 21 עקב נסיון התאבדות (מבוים, לצרכי פטור מ"צבא העם") והוזמנתי למבחן אחרי כמעט שנה. עניתי על כל 773 השאלות, שהם 20 שאלות בכ-35 וריאציות שונות (אין טעם לשקר, תענה את כל האמת, גם בשיחה עם הפסיכולוגית). השאירו בידי את הרשיון, ואף הוצאתי אח"כ רשיון לאוטובוס ומשא כבד!!!

נדיר ביותר ששוללים רשיון 02, בדרך כלל זה רק למניה דיפרסיה ברמות גבוהות או צריכת סמים חולנית בלבד.

אין לך מה לדאוג.

קשקוש, אין לך מושג חוץ מהמקרה הפרטי שלך,

נפסלים מרשיון פרטי גם אנשים רגילים עם בעיות כמו כולם, שום מניה דפרסיה ושום צריכת סמים גבוהה בינונית או נמוכה.

.

פורסם
יצאתי לפני יותר מחצי שנה על 21 וגם עלי "איימו" עם הטיעון הזה.

עד עכשיו לא קרה כלום, אל תיהיה מודאג .

גם אני יצאתי לפני יותר מחצי שנה..אבל לפי מה שהבנתי אם הזימון הזה מגיע אז זה רק בחידוש הרישיון

אין לך מה לדאוג.

חברים, אחים שלי :-)

כולכם קיבלתם באותו היום את הפטור...

העיקר הבריאות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק :lol:

אפשר לסכם את השרשור: מי שיוצא 21 על נסיון התאבדות ו/או צריכת סמים תכופה מקבל זימון. מי שלא - לא מקבל. בגלל זה השרשור מתחלק לחצי - המתאבדים והמפחדים להתאבד.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...