Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת אבטחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לצערי אני מתגורר בשכונה דיי ענייה ולפחות אחת לשנה מישהו עושה לי נזק לרכב.

לאחר רכישה של רכב מתקדם יותר המצב החמיר, אתמול שרטו לי את המכסה מנוע, לפני זה גנבו לי חלקים חיצוניים וכו... (הפרש של פחות מחודש).

הזמנתי מערכת אזעקת ביפר איכותית מארה"ב אחרי שגנבו לי את החלקים מהרכב ולמרות האזעקה (שאכן לא מסוגלת להתריע על בעיות כאלו) שרטו לי את הרכב.

אני אניח שיש אדם אחד בעייתי בשכונה שכנראה מתנקל בי באופן אישי ואני מחפש דרך טובה לתפוס אותו.

הרכב נמצא בחניה ציבורית יחד עם שאר הדיירים ולמרות שאני מסוגל לראות אותו מהחלון המרחק ביני לבינו הוא בערך 50 מטר ולכן מצלמת אבטחה מתוך החלון לא תעזור.

אני מחפש אולי מצלמת רכב שמיועדת לאבטחה בלבד ושלא תגמור לי את המצבר, אשמח להמלצות או לרעיונות אחרים שיאפשרו לפתור את הבעיה.

ולא, לעבור מכאן מן הסתם זה לא אופציה לפחות בחצי שנה הקרובה.

תודה מראש.

פורסם
המרחק ביני לבינו הוא בערך 50 מטר ולכן מצלמת אבטחה מתוך החלון לא תעזור.

יש מצלמות אבטחה שניתן לשים להן עדשות באורך מוקד גדול - זה מאפשר ליראות דרך חלון את האדם הפוגע. מצלמה כזאת לא אטומה למים לכן אם אתה מתקין אותה בחוץ - צריך לקנות מארז מיוחד חסין מים.

מצלמת אבטחה כזאת עולה כ600~900ש"ח, בנוסף צריך עדשה שעולה עוד עד כמה מאות דקלים להערכתי. שים לב: קח רק עדשה עם צמצם אוטומטי. בנוסף אתה כמובן צריך DVR שיקליט לפי תנועה, מכשיר יעודי עוד כ1200ש"ח עם דיסק או כרטיס למחשב כמה מאות שקלים.

אם תשים מצלמה בתוך הרכב, אז לא בטוח שהיא תוכל ליראות שעושים לך נזק, אלא רק ליראות שמישהו מתקרב.

בהצלחה!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאוניד

אם יש קו ראיה ואתה מאמין שמצלמה מהחלון תעזור, אתה יכול להסתיר את המצלמה בחלון, עדיף פנימה בבית, רחוק מהחלון.

zvipper צודק, בשל המרחק אתה צריך עדשה עם אורך מוקד יותר גדול, זה יתן יותר פרטים על חשבון גודל שדה ראיה.

קנה webcam, של TEAC, מתכתית כזאת, 120 שח גג.

יש תוכנות חינמיות שמקליטות webcam, יש כאלה שיש להן גם motion detection.

קנה סט עדשות זול $13.70

http://dx.com/p/2-8mm-16mm-fixed-iris-lens-set-for-webcams-and-security-cctv-cameras-6-lens-pack-15774

ההברגה צריכה להתאים. תפרק ותחליף, תראה מה טוב לך.

אפשר להוסיף מאריך USB לwebcam, חתיכה אחת של 5מ' עדיין מאפשרת עבודה. יותר מזה בד"כ לא. יש מגברים ופתרונות אם צריך.

בהצלחה.

si vis pacem, para bellum

פורסם
לאוניד

אם יש קו ראיה ואתה מאמין שמצלמה מהחלון תעזור, אתה יכול להסתיר את המצלמה בחלון, עדיף פנימה בבית, רחוק מהחלון.

zvipper צודק, בשל המרחק אתה צריך עדשה עם אורך מוקד יותר גדול, זה יתן יותר פרטים על חשבון גודל שדה ראיה.

קנה webcam, של TEAC, מתכתית כזאת, 120 שח גג.

יש תוכנות חינמיות שמקליטות webcam, יש כאלה שיש להן גם motion detection.

קנה סט עדשות זול $13.70

ההברגה צריכה להתאים. תפרק ותחליף, תראה מה טוב לך.

אפשר להוסיף מאריך USB לwebcam, חתיכה אחת של 5מ' עדיין מאפשרת עבודה. יותר מזה בד"כ לא. יש מגברים ופתרונות אם צריך.

בהצלחה.

קו הראיה הוא דיי גבולי, חשוב לציין שאני גר גר 3 קומות מעל החניה + מרחק 50 מטר אווירי אל החניה, ככה שאני בספק אם המצלמה בכלל תראה משהו.

גם התאורה של הרחוב עובדת בגמגומים ככה שלצערי נראה שאופציה היא להתקין מצלמת רכב... מהחלון זה פשוט לא יתפוס.

פורסם
מה לגבי לעשות מארב?

בתקופה של הרבה גניבות של אופנועים היו אנשים שעשו מארבים לגנבים.

תפתיע אותו:lol:

חשבתי על זה אבל הבעיה שאני לא יכול כל הזמן להיות סביב הרכב, במיוחד שרוב הנזקים נעשים בלילה... ולא בתדירות יום יומית.

פורסם
מצלמת רכב,

יש הרבה ציוד זול וטוב ב- dx.com, אתה יכול לנסות קומבינציות שונות.

אני תוהה לעצמי אם מצלמת DVR לרכב היא אכן מצלמת DVR... כי לפי מה שאני רואה זה יותר מצלמת דרך ולא מצלמה שמסוגלת לצלם גם כשהרכב כבוי במידה ויש תזוזה... אני צודק?

פורסם

40806474114317.jpg

הצעה זולה ולרוב יעילה.

כמובן שאפשר לשדרג גם עם דמוי מצלמה גדול מאוד באזור שנראה לעין, בסגנון הזה:

36909262_1.jpg

אני מקווה מאוד שזה יעזור, במידה ולא הגיע הזמן לשלם פעם אחת 3000₪ על ציוד אבטחה מאשר 4 פעמים על צמיגים / מראות צד / גאנטים וכו וכו.

בהצלחה.

פורסם

הצעה זולה ולרוב יעילה.

כמובן שאפשר לשדרג גם עם דמוי מצלמה גדול מאוד באזור שנראה לעין, בסגנון הזה:

אני מקווה מאוד שזה יעזור, במידה ולא הגיע הזמן לשלם פעם אחת 3000₪ על ציוד אבטחה מאשר 4 פעמים על צמיגים / מראות צד / גאנטים וכו וכו.

בהצלחה.

באיזור שאני גר בו, אם אני יתקין דמוי מצלמה / מצלמה כזאת סביר להניח שאני יסמן את עצמי כמטרה קבועה על בסיס יום יומי...

כל הגנבים יחשבו שאני מחביא משהו ברכב ויתחילו להתעקש עליו יותר...

• תוכן חדש...