Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבטח תתחרה במיני קופר של ב.מ.וו...

יקראו לה A0.

מה דעתכם?

(הייתי מביא את הקישור מוואלה אבל אני עדיין לא יכול...)

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

1. ב.מ.וו משאירה את המותג מיני תחת שמו המקורי לא בשל סיבות של בושה או זילות, כמעט להפך. אלו אגב אותן סיבות בשלהן הושאר גם המותג רולס רויס בשמו המקורי.

2. לאודי יש כבר מתחרה למיני קוראים לה A1.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

A1 זה בגודל של סופר מיני, כמו פולו ואיביזה בערך.

אלא אם התכוונת למותג מיני של BMW, שבמקור באמת היה מיני והיום התנפח לגודל של סופר מיני לפחות, לפני כל הגירסאות הנפוחות יותר שיצאו לאחרונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
1. ב.מ.וו משאירה את המותג מיני תחת שמו המקורי לא בשל סיבות של בושה או זילות, כמעט להפך. אלו אגב אותן סיבות בשלהן הושאר גם המותג רולס רויס בשמו המקורי.

2. לאודי יש כבר מתחרה למיני קוראים לה A1.

הA1 איננה מיני אלא נתפסת כסופרמיני (פולו\איביזה\פאביה...).

הA0 עליה מדובר כנראה תכוון לפלח השוק הקטן יותר - מיני (אפ\סיטיגו\מי)

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2694337

זאת הכתבה שפות"ש התייחס אליה. הרכב אמור להתחרות בסגמנט המיני, קרי פולקסוואגן אפ, סיאט מי, סקודה סיטיגו, יונדאי איי10, קיה פיקנטו וכו'.

משום מה בכתבה הם רושמים שהיא תמוצב מעל הA1 ולא מתחת...כנראה טעות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם אודי באמת ימתגו אותה בתור A0 צריך לפטר מעכשיו כמה אנשים שם.

לדעתי זה יהיה טיפשי להוציא מכונית שמתיימרת להיות מכונית פאר בסגמנט המיני מכלום:

הגימיק אצל מרצדס הוא שהסמארט בכוונה ממש ממש קטנה ומותאמת לחניה לאורך ולרוחב, סמארט לא נחשבת בעיני למכונית מיני אלא משהו קטן יותר עם דגש אחר.

המיני של במוו כבר לא בסגמנט המיני- היא כבר סופרמיני לכל דבר מזה כמה שנים.

אודי תצטרך לעשות משהו מיוחד- היא לא יכולה ליצור מכונית גדולה כמו הMINI כי יש לה כבר מכונית בסגמנט הזה, היא לא תכנס ראש בראש בסמארט ותלך על רכב קטנטן דו מושבי בגלל עלויות הפיתוח.

מה שהם כנראה ינסו לעשות זה לפתח רכב אודי על השלדה של הUP ואחיותיה, החלטה תמוהה לטעמי משום שאין הרבה מקום לייחודיות ברכבים הללו, ושוק המיני מיועד לאנשים שזקוקים לרכב עירוני או שאין להם כסף לרכב גדול יותר- בטח ובטח שלא לשלם יותר על רכב קטן עם ארבע עיגולים מקדימה.

אין לי מושג למי הם פונים בדיוק, מה ההצדקה ומה הכדאיות של רכב מיני של מותג פאר, למי שיש את כסף ורוצה אאודי יעדיף להשקיע בA1.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...