Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לפני תקופה אוטו, עכשיו ברישום ביקשתי לרשום אותי כבעלים ראשון ואת אמא שלי כבעלים שני.

המטרה הייתה שאני אוכל לקבל ביטוח וכו' בחינם, מאחר ואמא שלי זכאית לביטוח מהעבודה ואין לה אוטו.

בכל מקרה, התברר שבעבודה שלה לא מרוצים מהעניין שהיא בעלים שני וטוענים שבכדי שתוכל לקבל את ההחזרים היא חייב להיות הבעלים הראשון.

עכשיו השאלה האם ניתן לשנות את הרשיון כך שאמא שלי תיהיה הבעלים הראשון ואני אהיה הבעלים השני, בלי לגרום לאוטו לעבור יד ?

לחלופין אם תוכלו לומר לי כיצד אוכל לבדוק זאת, אודה לכם מאוד.

תודה מראש,

פורסם
הוספת שותף לרישיון רכב

הוספת בן/בת זוג לרישיון הרכב, מתבצעת במשרד הרישוי ללא תשלום וללא הוספת רישום בעל נוסף ברישיון הרכב.

להוספת בני זוג לרישיון הרכב שהם לא נשואים אך חולקים משק בית משותף, יש להצטייד בתצהיר חתום ע"י עו"ד על היותם בני זוג וחולקים משק בית משותף.

הוספת שותף כמו הורים אחים ילדים, וכו, מתבצע כמו כל העברת בעלות בתשלום ורישום נוסף במספר הבעלים לרכב, בסניפי הדואר בלבד.

כלומר תתווסף לך יד לרכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין משמעות לסדר של הבעלים ברישום שניהם בעלים באותה מידה.

מקום העבודה חייב להחשיב אותה כבעלת רכב גם אם היא מופיעה כבעלים שני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן אין משמעות.

אם הם בכל זאת לא מרוצים אז ניתן למחוק אותך מהבעלים ללא איבוד יד (במשרד הרישוי בלבד) ואז היא תהיה בעלים ראשון ויחיד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה רבה לכולכם על התשובות.

מקום העבודה לא מאפשר לאימי לקבל את ההחזרים כשהיא רשומה כבעלים שני של האוטו, לא עזרו כל ההסברים שהיא ניסתה לתת בנושא.

לגבי הפתרון הנוסף שעלה כאן, להוריד את עצמי מהרישום. זה בהחלט פיתרון טוב לעניין, הבעייה שהייתי מעוניין להשאיר את עצמי גם כן כבעל האוטו, כדי שדו"חות חניה וכו' לא ירשמו רק עליה וכן למקרה שארצה למכור את האוטו שלא אצטרך אותה לידי כל הזמן.

יש לכם מושג האם אפשר להחליף אם בכלל את הרישום של הבעלים הראשון בשני ללא הוספת יד ? או מול מי אפשר לבדוק את הנושא ?

תודה מראש,

פורסם

אם רק הדוחות והמכירה מפריעים לך, זה פתיר באמצעות מכתב,

לדוגמא הגיע דו"ח מהירות אז אפשר להסב אותו לאדם שכן נהג ברכב ולא בעל הרכב הרשום,

ובמעמד המכירה זה רק עניין של יפוי כח ותעודת זהות.

so far so good so what

• תוכן חדש...