Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשרוקית טורבו הזאת חוקית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

8) איזה מגניב שפתחת שרשור כזה בפורום הכללי, -P .

לנושא, טסט אתה עובר עם סופית אגזוז רגילה והכל, אין בעיה גם עם שוטרים. העניין הוא שאם הדבר הזה עושה רעש אני לא בטוח עד כמה זה חוקי, אם כי בתכלס אם לא תשים את זה בולט אז אפשר להסתדר. אם הסופית הזאת סותמת את היציאה של האגזוז-תוותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אין פה בעיה של חוקיות. השאלה היא למה לקנות את זה...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כי זה עושה רעש של טורבו ואני בן 20 ואני אומר לך שזה מגניב לאללה. כיף להיות צעיר, תאמין לי ולהשקיע בשטויות על רכב...מתישהו מתבגרים וזה יהפוך להיסטוריה, בינתיים שיהנה כל עוד הוא לא מתפרע על הכביש.

פורסם

יש את זה לחבר שלי, זה בולשיט אחד גדול וזה כל שניה נופל מהאגזוז ולך תחפש את זה אחרי זה בכביש. אצלי זה בכלל לא שרק. אצלו בקושי. כל כך אידיוטי לשים על רכב משפחתי כל מיני משרוקיות. די נגמרו כבר שנות ה 90. היום רכב יפה זה רכב נקי ממניירות מדבקות חלונות ומשרוקיות צבעוניות. אלא אם כן אתה אוטו גלידה. תן לרכב שלך שטיפה טובה, תבשם אותו וסע לשלום.

פורסם
כי זה עושה רעש של טורבו ואני בן 20 ואני אומר לך שזה מגניב לאללה. כיף להיות צעיר, תאמין לי ולהשקיע בשטויות על רכב...מתישהו מתבגרים וזה יהפוך להיסטוריה, בינתיים שיהנה כל עוד הוא לא מתפרע על הכביש.

מסכים איתך גבר

אז זה חוקי ? לא יעצרו לי את זה במכס?

פורסם

:lol: ליצן מי שמתקין דבר כזה ברכב שלו...

תראו עד כמה זה חסר תועלת:

http://www.youtube.com/watch?v=F3RbvFXQYJo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אפשר להשקיע במערכת טובה ופשוט לשים דיסק שהקלטת את עצמך שורק. נראה לי זה יעבוד יותר טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...