רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
נפרדנו שלשום בדמעות. שינוי בחיים מצריך עשיית המוני קילומטרים שנתיים ולא היה לי לב (והיה הגיון) לבצע אותם במהירות קבועה ומשמימה עם ג'ולי. 10/2015 נקנתה לפני כשנתיים עם 45000 ק"מ. נמכרה שלשום עם 97500 ק"מ. פנים: הרכב ברמת הגימור הגבוהה ביותר לדגם ומציע שלל פינוקים כולל חשמל וחימום מלא לכיסאות. סלון עור(חום מהמם)כולל דש בורד משולב עור. חלון פנורמי כפול, כל החישמול האפשרי, מגבים, תאורה הכל אוטומט. בטוח שכחתי עוד דברים. חוץ: צבע לבן ירח מהמם שמשתנה כמו זיקית ע"פ התאורה בין לבן-תכלת-אפור. ג'אנטים 18 עם חתך כאסח(40) נדירים בארצנו(8C), יציבה מגניבה ושונה לגמרי מהג'ולייטות הרגילות(בין השאר בזכות קיט החצאיות/ספויילרים המקורי). לא צעקנית אבל נוכחת. מאד נוכחת…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 761 צפיות
במקביל לסיכום סוף השבוע, נחתה אצלנו הודעה המבשרת על זכייתו של ירין שטרן באליפות ליגת ה-G1. המרוץ השביעי והאחרון של ליגת ה-G1 series הגיע למסלול Adria international speedway שבצפון איטליה, כשעל תואר האליפות מתחרים 4 נהגים: ירין שטרן (אלוף עונת 2018), מיגל מאטוס, אנזו בוניטו (נהג סימולטורים של חברת מקלארן), ו-קוסימו פאפי. כבר מהאימונים ירין הוביל את הזמנים והראה לנהגים האחרים שהם יצטרכו לעבוד קשה כדי לקחת ממנו את התואר עליו הוא מגן, אבל מיגל מאטוס, שנמצא במרחק של 8 נקודות בלבד מירין בטבלת האליפות נמצא עשירית שניה בלבד מאחוריו. במקצה הדירוג ביום שבת, מזג האוויר השתנה, והטמפרטורה צנחה ל-5 מעלות, מה שהקשה מאוד על הנהגים לחמם צמיגים ולקבוע זמנים מהירים. במהלך המקצה…
הודעה אחרונה מאת bjlb, -
-
האם למישהו רמז למידע בנושא?
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלחו לי מכתב הבית שיש ריקול לרכב. צריך להחליף כרית אוויר קדמית צד נוסע. חשש למתכות מתי שהיא תפתח. עכשיו נזכרו? זה רכב בן 15 עוד מעט. חשבתי זה בדיחה. חובה לבצע את התיקון? כתבו שתוך חצי שנה אם אני לא מתקן. לא יחדשו לי את הטסט. ואי אפשר להעביר בעלות זה נכון? ראיתי גם כמה כתבות בנושא שקוראים לשלושים אלף בעלי הונדה להחליף את הכרית. https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3770602,00.html כאן בודקים אם הרכב שלכם זקוק לריקול לפי מספר רישוי אצלי רשום שכן. https://honda.co.il/%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%94/recall/ תודה.
הודעה אחרונה מאת Taipan, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מתכנן טיול במינכן מחפש מקום להשכיר פורשה 911, יש המלצות מאיפה ניתן להשכיר במינכן? התכנון להשכיר ל3-4 ימים ולנהוג להרים לסנובורד
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
בהמשך למסורת המתפתחת, להלן סיכום אירועי הספורט המוטורי של סוף השבוע האחרון כפי שנחתו אצלנו במייל: סיכום סופ"ש מרוצים 8-9/11/19 המירוץ הארוך ביותר ומהסעיר ביותר וחד משמעית המפתיע ביותר נערך בשבת, 9/11/19. 3 שעות מירוץ, 13 צוותים, 38 נהגים ופודיום מטורף ומפתיע. עבור 9 נהגים היה זה המירוץ הראשון בחיים. הספורט הולך וצובר תאוצה ועוד ועוד מתחרים באים להשתתף במרוצים. למירוץ זנקו 13 צוותים לאחר מקצה דירוג בו המובילים התחלפו ללא הרף - צוות 52 זינקו בסובארו STI ומיד אחריהם עדר של פיג'ו 206 ו-208, חלקן פרטיות וחלקן בקטגורית ה'קאפ' המצוידות במנוע וצמיגים זהים ליצירת עניין בין הנהגים והצוותים. כרגיל, נראה היה כי הכל צפוי וידוע מראש אלא שבמירוץ סיבולת חוקים משלו…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
מה העיניים אני צריך סים לרכב , עם עדיפות לרק דאטה שיהיה כמה שיותר זול. ץהיתי אם זה כל סים יכול להתאים או שצריך סים ספיציפי? יש למישהו המלצות איפה זול ושירות טוב? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום במוסף ממון של ידיעות אחרונות. "למרות הרפורמות וההקלות על היבוא, מחירי החלפים לרכב נותרו גבוהים בעשרות ומאות אחוזים מבחו"ל. נודע כי הממונה על רשות התחרות החליטה להתערב ופתחה בחקירה. יבואניות רכב ומוסכים התבקשו לחשוף את מחירי הקנייה וההתקנה". לרשות הזו יש את הכח לשנות? יש להם את הכלים? ימים יגידו.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה קניתי רכב חדש שמותקן בו מערכת איתוראן, וכשבאתי לבטח את הרכב לא הייתה להם דרישה למערכת זו. אני מתלבט אם להפעיל את המערכת או לא, אשמח לשמוע מכם לגבי הנקודות האלה: 1) האם זה עוזר באמת למנוע\לאתר את הרכב במקרה של נסיון גניבה? 2) מנסיונכם, האם ניתן להתקשר לאיתוראן כדי להצטרף לשירות ולהשתמש בתשתית שכבר קיימת? 3) מה העלות החודשית של השירות? תודה.
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאיזה נמל מגיעות אוניות רכבים מיפן (של סוזוקי בעיקר, שידוע שהורכבו ביפן ולא בהונגריה) ? אילת או גם אשדוד\חיפה דרך סואץ ? מצאתי כתבות שאומרות שהחוק לא מחייב כבר רק לאילת, אבל גם כתבות שאומרות ששאר הנמלים לא ממהרים לקחת אוניות מהמזרח. אז מה קורה בפועל ? תודה
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן כולם! ידידה אמורה לקבל איביזה חדשה ורציתי לבקש את עזרת חברי הפורום ראיתי את השרשור הזה: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?635454-%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A7 אבל יש לי עוד כמה שאלות בנוסף. כמה מקובל לבקש להניע את הרכב במעמד הבדיקות לפני מסירה? בקשת נסיעת מבחן קצרה(2 דקות במקום, רק לראות שאין משהו חריג בצורה יוצאת מן הכלל) לפני החתימה? האם זה הגיוני לבקש לעלות את הרכב על ליפט? (לטובת בדיקת חלודה) בגדול על מה שווה להלחם ועל מה לא? אני יודע שזאת שאלה מאוד לא ממוקדת, אבל אם יש תקלות מסויימות שבגללן אני צריך לא להסכים…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
שלום לכולם ראשית, תודה שוב לחבר הפורום שציין בפניי כי הנירו החדשה כבר עשתה עלייה - אילולא היה עושה זאת, ייתכן והכותרת הייתה על יונדאי קונה... אז קיבלנו למשפחה עוד קיה. תהליך המסירה היה מהיר יחסית - למרות שמדובר בחודש עם המון חגים ולמרות שהיה מבצע של חבר שיצר לא מעט הזמנות ועומס על המערכת - קיבלנו את הרכב תוך שבועיים - דהיינו פחות מ-10 ימי עבודה, ח'ח לטלקאר. כמי שרגיל לגרגור נעים ובעל נוכחות בעת הנעה קרה, לחיצה על כפתור ההנעה בנירו עבורי היא אירוע מוזר מאד. שקט מופתי. מאחר וגם אין קודנית (ברכב עם KEYLESS מלא וכפתור הנעה :shock: ) אזי שהיציאה לדרך היא מהירה מאד. הישבה נוחה מאד והמושבים משולבים עור בצדדים ובגב העליון ובד נעים בכל שאר החלקים…
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
אני נתקל כל פעם שאני נוסע באנשים שפשוט לא הדליקו אורות, אפילו כמה בנסיעה אחת והכל בגלל האורות ערפל הללו האורות האלו מטעים את הנהג לחשוב שהוא הדליק את האורות כשבעצם הוא לא מעניין אותי לדעת מי הגאון שחשב על זה, כאילו זה בא לעזור אבל בעצם בגלל הגורם האנושי ממש גורם לנזק אתם יכולים להגיד שאנשים פשוט סתומים וכו' אבל עדיין המצב זהה איך פותרים את הבעיה הזאת? אני חשבתי על מנגנון נודניק כמו שיש בחגורה, אם הוא יודע לזהות שחושך בחוץ מרמה מסוימת (חיישן אלקטרואופטי) הוא ינדנד או ידליק אוטומטית את האורות
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום השאלה הנצחית שאף פעם אין תשובה ברורה לגביה, מה עדיף - ליסינג תפעולי מהעבודה, ליסינג פרטי או רכישת רכב? הכוונה לרכב בסדר גודל של i20. אם מדברים על רכישה, אז הכוונה של שנת 2017 פחות או יותר. מבחינת הנסיעות, מדובר על עד 900 ק"מ בחודש - נסיעות עירוניות יומיות של כ 20 ק"מ + פעם בשבוע נסיעה בין עירונית של כ - 90 ק"מ.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ספטמבר 2018 אני מקבל הודעה מקצין הרכב – הגיע הזמן להחזיר את האוקטביה, אתה צריך לבחור רכב אחר. בגלל התייעלות אתה יכול לבחור בין I25 סקודה ראפיד או סידרנו לך ניסאן סנטרה עם מנוע 1.8 ליטר! היונדאי והראפיד נפסלו על הנייר בגלל מחסור במקום במושב האחורי – אני עם שלושה ילדים. הסנטרה נפסלה אחרי נהיגת מבחן. ביקשתי קקטוס אוטומטי – אין. אתה יכול 208 או ריו חדשה. לא נראה שאנחנו מתקדמים לאיזשהו מקום. איוניק – תוסיף 350 שקל מהנטו. קורולה – תוסיף 150 שקל מהנטו. חיש מהר סחבק באולם התצוגה של טויוטה ביגאל אלון לנסיעת מבחן. לקורולה 2018 מערכות בטיחות מקוריות של בלימה אוטונומית, התראה על סטייה מנתיב וזיהוי תמרורים כך שהיא מגיעה ללא צפצפת המובילאיי – יתרון גדול לטויוטה. כא…
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 632 צפיות
היי לכולם, מעוניינת לקנות מצלמת דרך דו כיוונית (קדמית ואחורית) כשאת האחורית רוצה לנצל לתיעוד המסלול מאחור ולא כחיישן רוורס. חלקכם אולי ימליצו על מצלמת 360 מעלות עם מצלמות גם בצידי הרכב וכמובן שאני פתוחה להצעות. מריסרץ' קצר שעשיתי בנושא הייתי רוצה שהיא תעמוד בקריטריונים הבאים: זווית צילום- 170 מעלות בשאיפה. פונקציית צילום לילה- שהצמצם/ Aperture יהיה פחות מ-f2.0 וקרוב ל-f1.6. רזולוציית הוידאו- בעדיפות ראשונה 4k 2,160p או Full HD- 1920*1080. למרות ששמתי לב שב- Dual הרזולוצייה המקסימלית היא FHD 1080P+1080P, 30FPS. כמו כן,הבנתי שכדי להנות מרזולוציית 4K באמת החיישן צריך להיות לפחות 8mp CMOS ורוב החברות עושות Resize. נפח כרטיס זיכרון- up to 128GB/256GB. שיהיה רכ…
הודעה אחרונה מאת משמש, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מי המומחה שיכול לזהות במה מדובר, אולי Buki ? במצעד מרהיב של הצבא הרוסי אחד המצביאים (אולי הרמטכ"ל הרוסי?) עומד ברכב מוזר - מעין לימוזינה קבריולט. רכב שמשלב הדר עם כיעור גם יחד. אני משער שמדובר ברכב תוצרת רוסיה. מי יכול לשפוך אור על העניין?
הודעה אחרונה מאת michael12345, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחה"צ טובים, מחפש תחנות שבהן אפשר לתדלק בנזין 98 בראשון לציון.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
תמיד שמח להמליץ על שרות טוב או מקום שווה אבל הפעם המלצה שלילית. אני מבטוח ב-go ולא ממליץ. הכוונות היו טובות. כל התהליך של רכישת ביטוח ומילוי פרטים הוא קל, מהיר ונוח. הייטקי כזה (בדיוק כמו שצריך להיות). אבל לאחר ששילמת, ואתה זקוק לשרות ותביעה של צד ג' במקרה שלי, ה-"הייטק" נעלם. ברגע שאתה זקוק לשרות - אתה כבר לא מול GO , את מול הכשרה שמתנהלת בסטנדרטים רחוקים מאוד מה-"הייטק" (הכשרה היא חברת האם של go). בחודש אוגוסט מישהי נכנסה ברכב שלי כאשר הוא עמד בחניה. קיבלתי את כל הפרטים של רכב הפוגע (נהגת הייתה מבוטחת בהכשרה). בשבוע הראשון של ספטמבר הגשתי את התביעה, העברתי את כל המסמכים, ביצעתי תיקון לרכב, מסרת את הצ'ק למוסך (סכום של מעל 10K) ו.... שום דבר לא ק…
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
תקלה לאחר רכישה
מאת adi_b-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי אשמח לשתף אותכם בסיטואציה שקרתה לי היום, מכרתי היום את הרכב רנו קליאו 2009. ראוי לציין ששווי הרכב הינו פחות מ20% מההכנסה החודשית המשותפת לכן שיתפתי בכל התקלות הידועות לי וגם באתי לקראתו במחיר, נמכר ב5500 כ50% מהמחירון. לאחר שהגיע לבית בצירוף מקרים התגלתה תקלה מוט ההילוכים לא זז. מצד אחד אני מרגיש לא נעים בגלל התזמון מצד שני הרכב כבר נמכר וזו תקלה שלא הייתה במעמד המכירה. מה הייתם עושים, אני שוקל לשלם 500 שח סמלי ובזה לגמור את הסיפור. מה הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
-
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
שלום, היום נעצרתי ע״י שוטר, הוא ביקש רישיון נהיגה ורישיון רכב (כשהגשתי לו ת.ז. אמר ״לא ת.ז., רישיון נהיגה״ ועניתי לו שמותר לנהוג עם ת.ז., לקח אותה ואת רישיון הרכב וככל הנראה צילם אותם (הוא היה על אופנוע), חזר, נזף בי ואמר שבפעם הבאה אני אגיע לבית משפט והלך. האם הוא יכול לשלוח לי דוח בדואר מבלי שאמר לי?
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
איך העניין הזה עובד? נניח והזמנתי פנסים אחוריים לרכב במחיר של 250$ ועוד 50$ על המשלוח, למה אני אמור לצפות מבחינת מכס ואישורים? איזה אישורים אני צריך לקבל וממי? מה החוק אומר בכללי על יבוא כזה של פנסים אחוריים מחו"ל? והאם זה משתלם בסופו של דבר? (מאשר קנייה בארץ) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת oorenn, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי חברים, אני מתכונן לעשות השבת את כפר אדומים, עין מבוע, מעלה מכמש, צומת רימונים, ימינה על 449 לכיוון כביש 90, וחזרה למרכז דרך כביש 1. האם סיכון בנהיגה בתחומי הקו הירוק? תודה לעונים, זאב
הודעה אחרונה מאת Zeev Soler, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כמה שבועות או חודשים מישהו העלה לפורום שם של אתר שאפשר למצוא בו מחירים אמיתיים שבהם נמכר רכב חדש , מתי זה קרה ובמסגרת איזה מבצע . אני לא מוצא בגוגל את שם האתר , אם מישהו זוכר אני אשמח אם יפרסם שוב , אם אני טועה וזה לא היה פה ופרסום נוגד את חוקי האתר , אפשר גם בהודעה פרטית .
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלת תם, ברשות המשפחה רכב משנת 2016 בשווי כ 100K ש"ח. הרכב עובר לסטטוס "כמעט ולא נוסע" משהו בסגנון 3-5K ק"מ בשנה. הרכב לא יימכר משלל סיבות. האם ניתן לעשות לרכב רק ביטוח חובה? או רק חובה+ג'? אפשרויות ביטוחיות נוספות? תודה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
FCA/PSA - האיחוד 1 2
מאת פבל- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
איחוד הענקים בין קונצרן פיג'ו לבין פיאט-קרייזלר יכול להוליד כמה שילובים מאוד מעניינים. כמו שאתם יכולים לנחש מהתמונה פה למטה, ממש בא לי על 508 קופה (א-לה 406) עם פלפל תוצרת SRT בתחת. אילו מכוניות אתם רוצים לראות קורמות עור וגידים מהאיחוד הזה? ומאילו מכוניות אתם חוששים שיווצרו?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 752 צפיות
ראיתי שיש חברות שמוכנות לקנות את כל הרכבים, אפילו משועבדים לבנק. האם יכול להיות דבר כזה? האם אפשר למכור להם בלב שקט? ראיתי אתר ״טרייד אין קארס דיל״, התקשרתי הם אומרים לשלוח תמונה של הרכב ויתנו הצעת מחיר. מישהו מכיר אותם? האם מומלץ? או יש חברה אחרת מומלצת? אגב שאלה נוספת למי שיודע, הרכב משועבד לבנק וחסר לי עוד סכום נמוך לסגור את השעבוד, העניין שיהיה לי את הסכום הזה רק כשאני אמכור את הרכב שלי, כלומר אני אוכל לסגור את החוב מיידית עם קבלת התשלום. השאלה אם מישהו יסכים לקנות ממני במצב הזה... תודה
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
שלום לכולם. מי שזוכר, לפני חודשיים ביקשתי את עזרת הפורום לפני השכרת רכב באיטליה מחברת ECOVIA. ההמלצות היו ללכת לאחת החברות הגדולות אבל הפער היה גדול כך שהחלטתי לשלם על הכיסוי המלא מרנטלקארס ולהשאר עם החברה הזו. בפועל אמ;לק - חברה מעולה, מבחר קטן מאוד אבל הוציאו אותי מרוצה! קצת יותר בהרחבה על חווית ההשכרה: הזמנתי קפצור דיזל ידנית, קיבלתי קקטוס עם 0 קמ, שאפילו לא הספיקו למלא לה את הניירת כניסה לחברה (לפי המחשב רכב היא נסעה חצי שעה ו11 קמ). אני מרוצה מכך, לדעתי מדובר בשדרוג לעומת הקפצור, אף על פי ששתיהן באותה קטגוריה. לחברה עצמה יש בקושי 10 חניות שמורות בחניון, לעומת 40 ו50 אצל הגדולות. המחיר הוא בערך שליש ממה שמשלמים באוויס, סיקסט וכדומה. עברנו מסביב ל…
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 110 תגובות
- 29.7 אלף צפיות
בפייסבוק עכשיו רץ חזק מאוד פוסט וויראלי על בעיית שירות של סקודה קודיאק דיזל חדשה בשווי 200 אלף ש״ח שהתגלה בה מהיום הראשון רעש חריג במנוע והלקוח עבר טירטור רב מול היבואן שלקח את הזמן עם הבעיה עד שהוא הגיע למוסך בעצמו כדי לראות מה קורה, פה עדיף כבר לראות לבד כי תמונות (והסרטון במיוחד חובה) שוות מליון מילים: https://www.facebook.com/100000557443061/posts/3157111320984085/ כמובן שכל עם ישראל בתגובות תומך בו פה אחד שיתבע את צ׳מפיון ויבקש את כספו בחזרה/ רכב חדש, הפוסט הזה עושה נזק גדול עכשיו לסקודה שכן הוא רץ בכל מקום. אני יודע שגולשי קארספורום הם לא כל עם ישראל ושיש לאנשים פה הבנה יותר טובה מהממוצע לגבי מה קורה ומי צודק אז מעניין אותי לשמוע מה דעתכם.
הודעה אחרונה מאת lior3, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כל המכוניות הלא מבוטחות שאנשים מעוניינים למכור, איפה בעצם הם מפורסמות? יש קבוצות בפייס? פורום יעודי?
הודעה אחרונה מאת yarongti,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,553 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Step
- Pavlik
- Ldh_88
- itaysamurai
- 3n
- yoni162
- פאר האורה
- TvrSpee12
- natco
- Manotz
- amosbmw
- ELI001