רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 735 צפיות
היי יש לי פורד פייסטה 2014 עם מערכת מדיה לדעתי של קוברה. מידי פעם המערכת מציגה הודעת שגיאה המצלמה האחורית כבר לא משהו ובכללי כל המערכת מרגישה קצת ישנה. מישהו יודע איך אפשר להחליף אותה בלי להוציא אלפי שקלים אולי עדכון תוכנה זה מספיק בנוסף יש אפשרות שיהיה שם CARPLAY של אפל? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bobi, -
רק מניח את כאן: משרד התחבורה עובד על מהלך שיאפשר ליבואנים למכור רכב כחדש תוך 18 חודשים מיום ייצורו במקום 12 חודשים כיום. https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3773875,00.html עדיין חושב איך לעכל את זה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מכונית לאדה חדשה נמכרת ב רוסיה ב 16000,למה לא מייבאים לארץ ? אולי אפשר למכור בישראל ב 32000 שקל ? נראה משהו משתלם ... https://www.pro-lada.ru/lada-ngranta-sedan/
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
היי, רציתי לדעת מה אתם עושים \ מה עובר לכם בראש שאתם חוזרים לרכב ומישהו חנה כול כך קרוב שהוא סגר לך את הכניסה לדלת. בדרך כלל הנהג אבל גם הדלת נוסע לפעמים לא זמינה. אני עובד בבתי חולים, מקום מועד לפורענות מבחינת חנייה כביכול בגלל מצב רפואי אבל לרוב זה סתם מבקרים בכפכפים ושורטס שמתנהגים כמו קופים במחלקות שאני רואה מבצעים את זה. היום הגעתי לאוטו, לאחר שחניתי במקום עם 2 מקומות. ידעתי שזה יהיה צפוף מאוחר יותר כי נכנסים לשם 2 מכוניות אבל לא כאלה גדולות במיוחד. נצמדתי כמה שאפשר לצד החנייה ככה שיהיה מקום לבא בתור. בכול מקרה, אני חוזר ומכונית גבוהה לבנה, סוג של ג'יפון או סתם גלגלים גבוהים, סגרה לי את הדלת בטירוף. הייתי צריך לפתוח, להיכנס בזווית ובלחץ תוך ש…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 814 צפיות
הי רוצה לוודא שהבנתי מידע שקראתי ברשת בשנתונים 2016-17 בדגם בנזין יש גלגל חלופי? נראה שכן בדגם דיזל אין גלגל חלופי? נראה שלא או שבשני הדגמים אין/יש? תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
זהו, מהיום אי אפשר לקנות בישראל האצ'בק משפחתית עם הנעה אחורית.
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ערב לבבי לרובכם, ברשותי פיג'ו 307 שאני רוצה להפטר ממנה מכיוון שאין לי מה לעשות איתה. השכנים שמו לב שהרכב עומד וכמובן בטוב ליבם קראו לפקח שפינק אותי באזהרות כאלה ואחרות. מציין מראש שאין לי שום רצון להרוויח מרשרשים מהרכב, אלא לנסות לא להפסיד כסף. פרטים יבשים: פיג'ו 307 שנת 2003. יד ראשונה מזכייה(חבר זכה ומכר לאבא שלי עם 0ק"מ), יד שנייה אבא, יד שלישית אני(קיבלתי את הרכב עם 200,000ק"מ בשנת 2015). סה"כ 248,000ק"מ. הרכב ללא טסט כבר שלשה חודשים, ועד אז היה בשימוש יומיומי. נעשו טיפולים בזמן ולפי הצורך(הטיפול האחרון היה איפשהו לפני שנה לדעתי, ובאוגוסט שעבר הוחלפו כל הצמיגים). מדי פעם יש תקופות שהפנסים הקדמיים עושים מה שבא להם - אך בבדיקה אמש היו תקינים. …
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
שלום לכולם נגנבה לי ידית מהרכב מהדלת הימנית הקדמית(כן, גם לי אין מושג מי המשועמם שבא ופירק את זה), אבל אני זקוק לידית. בדקתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי, ושקלתי לחפש באיביי אבל אין לי מושג איך לערוך את החיפוש. הרכב הוא הונדה סיוויק האצבק שנת 2011, אני מצרף תמונה של הידית מהצד השני כדי להראות לכם איזה ידית אני צריך, ומצרף תמונה של הידית השבורה. Sent from my GM1913 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת maor23, -
- 0 תגובות
- 576 צפיות
מתייחס לשרשור קודם (https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?563868-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%96%D7%A2%D7%96%D7%A2%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A8-%D7%A6%D7%91%D7%99-(%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%95) לפי השמות הם עדיין עובדים שם, מתנהגים כמו בעלי הבית, היחס עדיין מחפיר (ניגשתי רק לקבל הצעת מחיר, כמובן שגם לא זכיתי לה).
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
המהפכה החשמלית של MG ZS EV מגיעה לישראל ואתם מוזמנים לאירוע שאלות ותשובות 1 2 3 4 5
מאת קבוצת לובינסקי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 63 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
שלום לכולם, כפי שנרשם כאן באתר, אנחנו מתחילים בשיווקה של ה MG ZS EV החשמלית. ביום שישי הקרוב, 8.11.2019 אנחנו מקיימים מפגש שאלות ותשובות בנושא, ומזמינים את כל מי שמתעניין במהפכת הרכב החשמלי לבוא, לשמוע, לשאול שאלות וללמוד על המהפכה שנמצאת לפתחנו. התכנסות בשעה 09:00 תחילת מפגש 09:30 אורך המפגש יהיה כשעתיים. כיבוד - אנחנו מזמינים. אתם רק צריכים לבוא. להרשמה לחצו כאן: https://ticks.co.il/event.php?i=VN18yvicCK1 להתראות, צוות לובינסקי
הודעה אחרונה מאת viper83, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פרארי רומא 2020 כאמור פרארי הציגה את הדגם החדש שלה הרומא. מלחמת עולם ניטשת ברשת על הרכב הזה, חלק אוהבים, חלק שונאים וחלק באמצע. החילוקי דעות הם בין האם זה מידי דומה לאסטון/יגואר או שזה פרארי מקורי וקלאסי. האם כל הכבוד על ההעזה לנסות לעשות מוצר שונה ממה שקיים בקטלוג, או שזה שונה מדי ומרחיק לכת מהקטלוג? איפה אתם בסקאלה?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש אתר של כול סוגי היצרנים שיהיה שם מידע על חיזוק מומנט של הידוק הברגים כאילו דוגמא- תמונה של גלגל הרכב ומס מומנט ליד הבורג כמה להדק
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 6 אלף צפיות
אהלן, אישתי מעוניינת לשים את מושב הבטיחות לתינוק בכסא שליד הנהג (קראתי שהמושב האחורי נחשב בטיחותי יותר, אך היא מתעקשת), ואני מבין שצריך לבטל את כרית האוויר. איך בדיוק עושים את זה? יש לגשת למוסך של היבואן? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yonizarkh, -
-
לפני שאתם צועקים (סוג של בצדק) ש"זה רק פנסים חדשים!!!!!", מסתבר שלא ממש.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כללי. ASX. רכב פנאי שטח. לא 4X4. כמו הספורטאגי אורבן, רק קצר ממנו ועם מרווח גחון קצת יותר גדול. הרכב במרכב הכללי שלו, די וותיק והוא עבר עדכון ב-2017, בעיקר מקדימה. ה-התלבטות הייתה בין הספורטאגי 1600 לבינו. לבסוף, נסיעת מבחן קצרה הכריעה לטובת ה-ASX. מה גם שמחיר הקנייה היה משמעותי זול יותר, כאשר 2 הרכבים היו רשומים בזירת ה-"0" ק"ם, בזמנו. כמו כן בגרסת ה-INSTYLE שרכשתי, קיים אבזור רב, שנעדר מתפריט ה-URBAN 1600. כמה דוגמאות: כניסה והנעה ללא מפתח, חישוקי 18", בקרת שיוט, צג צבעוני בלוח מחוונים, מראה מתכהה אוטומטית, ומערכת מצויינת של כלמוביל עם מסך 8", כמו בדגם החדש, שהגיע זה עתה. בנוסף ארץ ייצור יפן. רכישה. הרכב היה קיים במלאי החברה, בצבע שרצינו. לבן פנינה …
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
אני יודע שהנושא הזה נותן לוודאי עשרות פעמים פה, אבל עדיין זה לא מקהה את הכאב. זה לא סוד שליבואן לא משתלם להביא לפה ידניות. אני מסתובב בחול , באירופה רוב המכוניות ידניות , כולל אוטובוסים. תאילנד, ידניות. קופץ פה לשכנה שלנו יוון , וכמובן , הכל ידני (ונראה כמו חדש , אפילו 206 xs). ואני תוהה איפה טעינו ? האם התירוץ של פקקים הוא הסיבה ? האם אנשים פשוט מתעצלים להזיז את רגל שמאל ? לא מצליח להבין . תירוץ של נוחות משגע אותי. נוח לכם ? אבל כשילך לכם הגיר תתחילו להזיע כהוגן ... עושה חיפוש ביד 2 , תקציב נמוך , 20,000( רכב שני בבית) . בחיפוש עולות רק מכוניות צעצוע כמו אלטו או כל מיני שברולט ופיאט פונטו , או איביזה, שלכולם משותף מנוע 1.4 במקרה הטוב עם 100 כ"ס. אם אני עו…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 21 תגובות
- 6 אלף צפיות
יואב חיפש סופר מיני ידנית, מאובזרת, מעניינת ומשומשת. בסוף הוא החליט ללכת במקום זה על אחת חדשה ובסיסית. כמה עולה ביטוח? איך התנהל תהליך המכירה והמסירה, ומה הוא חושב עליה באופן כללי שנה אחת אחרי.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 634 צפיות
היי האם יש דרך לבטל את איתות המצוקה במערכת פוינטר, כאשר לא מקישים קוד אחרי פתיחת הרכב ? זה מאד מעצבן שחייב לשים קוד כל פעם שנכנסים גם אם סתם רוצים לבדוק משהו באוטו או לשבת.
הודעה אחרונה מאת Silencer23, -
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מה הצריכת דלק של הרכב שלכם?
הודעה אחרונה מאת Airpekk, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום הלך לי המצבר וזאת לאחר שנתיים וארבעה חודשים. זו פעם שלישית שמצבר זה הולך לי בפרק זמן כזה בדיוק כאילו יש פנימית מתג סודי שנכבה לאחר זמן זה. פעמיים במאזדה 3 ופעם בניסאן נוט. החלטתי לנסות מותג אחר , הציעו לי fiamm עם שנתיים אחריות וקניתי . מישהו מכיר ?
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
-
אם לפני 5-10-20 שנה הייתם אומרים לי שמתישהו תהיה בישראל ליגת מירוצי קאפ אמיתית - על מסלול, עם עקיפות, כשכולם נוהגים באותה מכונית מירוץ, הייתי צוחק לכם בפרצוף. או שואל מה עישנתם. היום היינו בהשקת הליגה הזו. ולגמרי אפשר להגיד שאנחנו מסטולים מהתרגשות.
הודעה אחרונה מאת Ace007, -
- 13 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
צואת ציפורים זה חומר חזק מאוד. אני מחזיק ברכב בקבוק מים וסמרטוט במיוחד לשטיפה של אירועים כאלה. עיגול סימטרי מדי יכול להעיד על זה שמישהו הניח בקבוק של נוזל בלמים על הרכב ונזל לו חומר על הצבע.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 996 צפיות
שלום לכולם: ברשותי פולקסווגן פולו ואני רוצה להצטרף למועדון וואגיות משהו מכיר או יודע לאן לפנות? תודה
הודעה אחרונה מאת moshe_levy, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 683 צפיות
שלום רב, מקווה שזהו הפורום הנכון.... האם משהו יודע היכן ניתן להתקין פתיחת תא מטען חשמלי (עם הרגל) , לרכב חדש באזור המרכז,וכמה זה צריך לעלות? תודה!
הודעה אחרונה מאת Shelly2020, -
קוד קופון טייר קלאב 1 2
מאת BeaT-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 13 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש צמיגים לרכב שלי,פיג'ו 206 שנת 2004. מחפש צמיג סטנדרטי לא ספורטיבי,נכנסתי לטייר קלאב והיו כמה אופציות שמתאימות לרכב שלי, FALKEN ZE914,SN832 FARROAD FRD16 GTRADIAL CHAMPIRO VP1 VATION VI682 מבין הצמיגים הנ'ל על איזה אתם ממליצים שיתאימו לדרישות שפרטתי בהתחלה שהן סה'כ סטנדרט,לא ספורט וכו'. כמו כן אשמח אם למישהו יש קוד קופון שיכול לשתף אותי בו. תודה ושבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, הדגם הזה מוצע עם התקנה של 2 חיישני רוורס (בלבד). למישהו יש ניסיון ויודע להעיד שהם מתפקדים היטב כמו 4?
הודעה אחרונה מאת Taipan, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בוקר טוב, האם התקנה של הלוח שעונים הדיגיטלי פוגעת באיזו שהיא צורה באחריות ? ישנו בחור בכרמיאל שמבצע התקנות לרכב הנ"ל במחיר מאוד משתלם ביחס למה שמציעים במרכז, למשהו יש נסיון איתו ? https://vag-car.pro/product/skoda/skoda-karoq הרכב הוא קארוק אקסקלוסיב והמסך בלוח שעונים קטן מאוד ובשחור לבן, אצלי בקודיאק יש את אותו מסך רק צבעונים והוא הרבה יותר קריא, במסך שחור לבן בקושי אפשר לקרוא את המהירות של הקרוז קונטרול לדוגמא.
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 927 צפיות
באיזה שלב היבואן משלם את הרישיון רכב, אחרי המכס או לפני?
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
כחלק מהמבצע שמתנהל בימים אלה של משרד התחבורה שלחתי להם לפניי שלושה שבועות בקשה להורדת הרכב מהכביש וביטול/תשלום חוב על אגרות שלא שולמו מאז שפג תוקף הרשיונות(טסט)בצירוף הצהרה חתומה(עלה לי 140 ש״ח) ע״י עו״ד כפי שביקשו וטרם קיבלתי תשובה מהם,כמה זמן בערך עד שמחזירים תשובות בעניין? אני מעונין לשלוח/למכור את הרכב לפירוק אבל רק אחריי הורדה מהכביש מסודרת ומאושרת ובינתיים הרכב נמצא ברחוב ליד הבית והעירייה כבר מציקה לי ודורשת לפנותו.
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
אז נפרדתי היום מה GTI שלי אחרי 3 שנים שהיא בבעלותי וחשבתי להעלות סיכום קצר של העלויות תחזוקה של הרכב. כאמור, הרכב היה אצלי 3 שנים בדיוק ועברנו ביחד 45 אלף ק"מ. אני היד השנייה של הרכב, כשקניתי את הרכב היה צורך לעשות יישור קו גדול שהגיע לכמעט 8K ש"ח. טיפולים עשיתי אצל מוסך רון, כל 10K ק"מ. אף פעם לא יצאתי בפחות מ 1000 ש"ח. תקלות משביתות לא היה אף פעם, חוץ מפעם אחת שמשאבת הדלק החזירה את נשמתה לבורא ונאלצתי להגיע לרון על גרר. אחרי שנה וחצי דפקו לי את הרכב בחניה (מכה יחסית רצינית, הוחלף פגוש, כנף ופנס), כמובן לא הושארו פרטים ונאלצתי לתבוע את הביטוח, ההתבאסות הייתה מאוד גדולה ומאותה נקודה לא הצלחתי ליהנות מהרכב כמו מקודם. מרבית התקופה הרכב היה סטוק…
הודעה אחרונה מאת `Infinity,