Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה לא מאורגן? למה אתה בא דקה 99 ובא בתלונות? למה אני אשם בזה שיש לך בדיקה? מה אם אני אחד מהמקרים המצויינים למעלה? אולי אני רופא או לבורנט אחרי 20 שעות עבודה פלוס?

מה זה לא מאורגן? מה זה דקה 90? הגעתי חצי שעה או 45 דקות לפני הזמן נגיד. נגיד שלא מכיר את החניון ולא יודע שיש שם כזה עומס. אני אמור להגיע ערב לפני?

איזה פתרון אתה מציע?

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רבותי, נסחפתם...

נגיד שיש לי תור לבדיקה בבית חולים, אני ממתין כבר 4 חודשים לבדיקה.

הגעתי חצי שעה לפני הזמן, נכנסתי לחניון ואני מסתובב כבר חצי שעה ולא מוצא מקום. איחרתי כבר את התור, מסתובב ומסתובב ולא מוצא חניה כי פשוט החניון קטן מידי.

אז מחוסר ברירה חונה צמוד, זה עדיף מאשר לפספס את התור ולהמתין עוד 4 חודשים. מגיע לי שיפנצ'רו צמיגים על זה?

קצת פרופרוציה...

לכל אחד יש נסיבות משלו.. וכמו שאתה חונה צמוד כי אתה ממהר, מישהו אחר לא יוכל להיכנס לרכב שלו ואולי גם הוא ממהר..

יש אנשים שחונים בנכים כי זה "רק דקה" והם גם ממהרים..

יש אנשים שחוסמים בחניות כפולות כי "אין חנייה פנויה" ומקווים שעד שהם יסיימו הרכב שהם כלאו לא ירצה לצאת

יש אנשים שחונים על מדרכות כי "יש מצוקת חנייה בשכונה" ומסכנים הולכי רגל שצריכים לרדת בגללם לכביש..

במקרה שנתת אפשר גם לחנות רחוק ולקחת מונית לפתח בית החולים בכמה שקלים אם אין חנייה פנויה ועדיין להספיק לתור בלי להעניש אחרים.

פורסם
רבותי, נסחפתם...

הגעתי חצי שעה לפני הזמן, נכנסתי לחניון ואני מסתובב כבר חצי שעה ולא מוצא מקום. איחרתי כבר את התור, מסתובב ומסתובב ולא מוצא חניה כי פשוט החניון קטן מידי.

אז מחוסר ברירה חונה צמוד, זה עדיף מאשר לפספס את התור ולהמתין עוד 4 חודשים. מגיע לי שיפנצ'רו צמיגים על זה?

קצת פרופרוציה...

לא שזה מוצדק (צריך להגיע מוקדם יותר) - אבל אם רק בעקבות מקרים כאלו אנשים היו חוסמים רכב אחר לצידם לא היו נפתחים שרשורים כאלו כאן. בפועל, רבים מאלו שסתם מגיעים למרכז קניות חושבים שהם מלכת אנגליה ו/או "שהילד שלי ילך עוד 100 מטר?", נדחפים וחונים תוך זלזול מוחלט ברכב של אחרים.

פורסם
למה אתה לא מאורגן? למה אתה בא דקה 99 ובא בתלונות? למה אני אשם בזה שיש לך בדיקה? מה אם אני אחד מהמקרים המצויינים למעלה? אולי אני רופא או לבורנט אחרי 20 שעות עבודה פלוס?
האמת נתתי את הדוגמא בתור דוגמא בלבד, אני בשום מצב לא חונה ככה.

אני מכיר את הבעיה שאתה מתאר, זה מעצבן ביותר אבל עדיין, לא משנה מה - זה לא מצדיק "להתנקם" ברכוש של אחרים. מי שממליץ לעשות את זה לדעתי נסחף.

אז הדוגמא היא רק בשביל קצת לאזן את הדיון.

פורסם
רבותי, נסחפתם...

קצת פרופרוציה...

אף אחד לא אמר אל תחנה צמוד, אם אין ברירה.

אני כן חושב שאם יש סיכוי אפילו קלוש שאתה חונה בצורה שמונעת ממישהו להיכנס לרכב שלו, תשאיר מס' טלפון.

בכל מקרה, זה שאתה או אני לא מוצאים חניה, זו לא בעיה של מי שכן מצא, אלא שלנו.

וכן, באמת אף אחד לא שם פה זין על החוק, ואף אחד גם לא ממש אוכף אותו.

אז אני לגמרי בעד להסתדר לבד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מופנה לכל החכמולוגים שפותחים מראות או מרימים מגבים או לא יודע מה. או שורטים מכוניות.

גם אם תפתחו מראה או כל דבר כזה או אחר.

אתם מכניסים ראש בריא, למיטה חולה.

נגעתם במגבים. הלכו המגבים? לא משנה אם באשמתכם

במקרה הייתה לו מצלמה ברכב/רכב שכן/מצלמה מהעסק והוא השיג צילומים

בקלות הוא מוכיח שזה הנהג שהמצלמה תפסה מהרכב השכן והופ - ילביש עליכם.

אתם בישראל. יש לוחית רישוי - קל להגיע אליכם.

ברגע שאתם מספקים לישראלי סיבה טובה להיאחז בה (נגיעה במגבים/במראות) אל תפתחו פה אח"כ שרשור מה לעשות, מלבישים לי משהו שלא עשיתי.

לא שאכפת לי? אבל מזהיר, למען תמימים שלא יודעים שיש אנשים שרק מחכים שתיגעו להם ברכוש (ממש לא מדבר עלי, אלא על כך שלא חסר פה חכמולוגים פי 2 ממכם במדינה).

לא שמתם לב שבזמן האחרון שומעים יותר מדי בחדשות כל מי שנפגע מפגיעה כזאת או אחרת על

"עוגמת נפש, נזק נפשי, אני ____ נפשית" ?

יותר מדי. פעם זה לא היה. בשנים האחרונות כל אחד משתמש במונח "נפשי"

על מנת לנפח בתביעה גם נזק כספי אבל גם להכניס את הפן הנפשי. היום אנשים יותר תחמנים חכמולוגים וערמומיים.

האנשים היום חכמים. יודעים לקחת סיטואציה קטנה ולהתעשר עליהם, חבל שאתם תהיו אלה שיתעשרו על חשבונכם או על גבכם.

פורסם
האמת נתתי את הדוגמא בתור דוגמא בלבד, אני בשום מצב לא חונה ככה.

אני מכיר את הבעיה שאתה מתאר, זה מעצבן ביותר אבל עדיין, לא משנה מה - זה לא מצדיק "להתנקם" ברכוש של אחרים. מי שממליץ לעשות את זה לדעתי נסחף.

אז הדוגמא היא רק בשביל קצת לאזן את הדיון.

אתה לא צריך לא לאזן ולא נעליים, התאור שלך לפיו באזור חניה יש רק מקום אחד, ויתור עליו כי הוא צר באופן שיקשה על הכניסה לרכב הסמוך, כפי שדורש החבר שהגיב לך ואתה משום מה מוצא להתנצל בשם איזה "איזון", הוא מעשה אוילי אם להתבטא בעדינות. ממליץ לאותו חבר לנסות ליישם את התזה הזו בעצמו לפני שהוא משתלח במישהו. לא בזה מדובר להבנתי, הבעיה היא חוסר ההתחשבות באחר כשיש אפשרות לחנות רחוק יותר מהרכב הסמוך או אף במקום חניה אחר ובכל זאת מתעקשים לחנות צמוד צמוד.

פורסם
יש במדינה הזאת הרבה חיות,אם כל אחד כזה שלא מעניין אותו בכלל אם הנהג של הרכב שלידו יכול להיכנס או לא להיכנס לאוטו,אם הוא נכה,זקן,עם עגלת תינוק.

אני מתייחס לאחד כזה בהתאם,אם כולם היו מתייחסים לכך לחיות אדם תאמינו לי שאחד כזה היה חושב כמה פעמים אם להחנות בצורה כזאת.

לצערי זאת הדרך היחידה שכאלה מבינים.

הבעיה שאנשים לא מודעים למה שהם עושים

זאת אחת הבעיות עם האופי של כל כך הרבה אנשים כאן

אותו בן אדם ממשיך לחנות צמוד למכוניות, בהרבה מקרים הוא מודע למה שהוא עושה אבל הוא אומר לעצמו שהוא שם ... על זה

ושאחר כך יגלה שיש לו שריטה באוטו, או שמישהו אחר חנה צמוד אליו והוא לא יכול להיכנס - הוא יקלל אותו

פורסם
אתה לא צריך לא לאזן ולא נעליים, התאור שלך לפיו באזור חניה יש רק מקום אחד, ויתור עליו כי הוא צר באופן שיקשה על הכניסה לרכב הסמוך, כפי שדורש החבר שהגיב לך ואתה משום מה מוצא להתנצל בשם איזה "איזון", הוא מעשה אוילי אם להתבטא בעדינות. ממליץ לאותו חבר לנסות ליישם את התזה הזו בעצמו לפני שהוא משתלח במישהו. לא בזה מדובר להבנתי, הבעיה היא חוסר ההתחשבות באחר כשיש אפשרות לחנות רחוק יותר מהרכב הסמוך או אף במקום חניה אחר ובכל זאת מתעקשים לחנות צמוד צמוד.
אני לא כל כך נתקל בסיטואצית בהן בחניון חצי ריק ומרווח אנשים חונים צמוד ככה סתם. זה לדעתי מצב מאוד נדיר.

אם חונים צמוד זה ברוב המקריים כי אין אפשרות אחרת, חוץ מלחנות רחוק ולקחת מונית כמו שהוצע פה.

פורסם

לא צריך לשים מדבקות שלא יורדות, בודאי לא צריך לחבל ברכב.

אבל את הציור של הצב עם ההערה לגבי ילד בן 4 שיודע להשאר בין הקוים אפשר להניח מתחת למגב. זה לא גורם שום נזק ואף אחד לא ירדוף אחריך בגלל זה. וזה בלי ציורים שעלולים להתקבל כמעליבים. ואם רוצים להיותממש עדינים אפשר להניח אותו הפוך, כאשר הציור פונה לפפנים הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא תמעד שייך, אבל הפתרון המיטבי הוא לחנות רחוק יותר במקום שיש יותר חניות פנויות, מפחית גם את הסיכוי לשריטות חנייה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זה תמיד עדיף.

אבל כמו שאמרתי, יש מקרים שצריך להגיע לרעיון עבודה או לפגישה עם עוד 10 אנשים כשאתה בדיוק זה אמור לדבר ראשון באותה הפגישה.

לקחת מקדם 20 או 30 דקות וזה לא מספיק. מסתובב ולא מוצא חניה. נכנס לחניון בתשלום, עושה סיבוב ויוצא כי מלא. בחניון השני או השלישי אתה כבר תחנה איפה שרק אפשר.

איך זה נראה - מגיע לפגישה באיחור של 20 דקות, אנשים ממתינים. אומר להם "מתנצל, לא מצאתי חניה".

כן, זה ממש מעניין, מרשים ונותן לך מיד נקודות קרדיט...

פורסם
אני לא כל כך נתקל בסיטואצית בהן בחניון חצי ריק ומרווח אנשים חונים צמוד ככה סתם. זה לדעתי מצב מאוד נדיר.

אם חונים צמוד זה ברוב המקריים כי אין אפשרות אחרת, חוץ מלחנות רחוק ולקחת מונית כמו שהוצע פה.

כי חונים עקום ללא התחשבות בשני. אפשר למרכז את הרכב, אבל למי אכפת

פורסם

כשלא יודעים לנהוג אז גם לא יודעים להחנות.

כשרמת הנהגים והנהגות בארץ ברמה מאוד נמוכה זאת התוצאה.

קרה לי מקרה של מישהי שהחנתה ליד הרכב שלי וראיתי שהיא נאבקה לצאת כי לא היה מספיק מקום. לשאלתי מדוע לא החנתה את הרכב יותר ימינה ( היה בצד ימין מטר וחצי עד לרכב השני) היא לא הבינה מה אני רוצה ממנה. לדעתה החנתה את הרכב מצויין.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
השנקל שלי-

אם מישהו ירים את הכפפה להדפיס מדבקות נייר (כאלה שקשה לקלף מהשמשה) של "חנית כמו ז*ן!" אני מתחייב להזמין 20.

כל פעם כשזה קורה לי זה הדבר היחיד שאני מתבאס שאין לי.

זה גם מעביר את המסר, כי אדם שמדביקים לו את זה יבין מה קרה (לעומת אדם שחוזר לרכב ורואה שריטה ואין לו מושג ממה זה נבע),

גם לא עושה נזק בלתי הפיך,

וגם (לדעתי) מספק.

רק תוודא שאותו היצור לא יופיע פתאום מולך, אתה הרי לא יודע מה השריטה שלו

• תוכן חדש...