Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום קצר: 3 שנים עם גולף GTI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בארה"ב גם הGTI הוא רכב של טינאייג'רים/יות.. כמו שאר רכבי ההוט האץ'.

מסכים עם זה שיש משהו נשי ב500 ולי זה לא משנה אם זה אבארת' או גרסת קצה אחרת. גם עם טמבונים אגרסיביים ומנוע טורבו קטן, זה עדיין פיאט 500.

לא מפתיע העלויות תחזוקה למעט הקאניסטר שהוחלף כמה פעמים והביטוח היקר. קאניסטר ומשאבת דלק מתקלקלים במנוע הזה בנוסף לשאר המחלות.

היישור קו לדעתי עלה יקר, אני מניח שקנית את כל החלקים מהמוסך.

דעתי האישית שאם אתה מחפש להשתדרג, רק הנעה אחורית.

בהצלחה ברכישה הבאה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הנה המחליפה:

תודה ל RS שעזר לאתר אותה ותודה כל מי שעזר לחפש\להתלבט\להחליט.

רשמים ראשוניים:

בכמה ימים הראשונים הרגשתי שעשיתי טעות קריטית שמכרתי את הגולף.

אחרי שהתחלתי להתרגל לאבארט הבנתי שהיא מתאימה לי כרגע הרבה יותר - מכיוון שאני כבר לא נוסע כ"כ הרבה, ורוב הנסיעות שלי הם בעיקר בתוך העיר, רציתי רכב שיהיה מהנה לנהיגה בתנאים עירוניים. את זה האבארט יודעת לעשות בצורה מעולה, היא קלילה וזריזה וכיף להיכנס איתה לסיבובים.

הרעש מאוד מוסיף לחוויה.

לשלילה:

אין תאי אחסון בכלל. לא תא כפפות, לא משענת יד, כלום. העיקר אבל יש 4 מחזקי כוסות (?!?).

אי אפשר לשחק בגובה של החגורה ולי זה מאוד מציק. אני כל הנסיעה עסוק בלשחק עם החגורה שלא תשאיר לי סימנים על הצוואר.

20150223_155258.jpg

20150223_155351.jpg

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

חתיכת מעבר. תוכל לפרט מה מערך השיקולים שהביא אותך לבחור דווקא בה? האם רק כי היא "הקטנה החמה" הכי קטנה? מיני קופר דור קודם לא גדולה בהרבה הרי. אז בכל זאת, זה מעניין..

:idea:
פורסם

אם מחזיקי הכוסות זהים ל- 500 רגילה, אל תסמוך עליהם בזמן אמת, הם לא מעניקים יציבות מספיקה לכוס משקה.

לגבי החגורה, שוב מנסיון עם 500 רגילה, זה issue שהפריע לי גם, ללא פתרון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה מסקר מעולה. נתחיל מכך.

אשמח למעקב על האבראט, הוא נראה מצויין וקראתי עליו דברים חיוביים.

אתה כותב בצורה אובייקטיבית שנותנת את הפרספקטיבה בצורה המיטבית

פורסם
תתחדש.

לא כוס התה שלי אומנם, אבל בחירה טובה.

האם הפולו הייתה גם מועמדת?

לא. מראש רציתי או 500 אבארט' או מיטו תילתן.

חתיכת מעבר. תוכל לפרט מה מערך השיקולים שהביא אותך לבחור דווקא בה? האם רק כי היא "הקטנה החמה" הכי קטנה? מיני קופר דור קודם לא גדולה בהרבה הרי. אז בכל זאת, זה מעניין..

רציתי ספורטיבית קטנה שלא תהיה יקרה בעלויות השוטפות. כמו שרשמתי, הכיוון היה או מיטו תילתן או האבארט'. המיטו היה לנו כבר אחת במשך כמה חודשים ומאוד אהבתי אותה אבל רציתי שינוי (למרות שאם הייתי מוצא אחת עם גג נפתח כנראה שהייתי קונה עוד פעם).

את המיני אני פחות אוהב, היא מאוד נפוצה באזור שלי. היא גם לא מספיק ספורטיבית בגרסאות הרגילות ובשביל לקנות את הקופר S הייתי צריך לרדת הרבה בשנתון. חוץ מזה שהיא יקרה לאחזקה ואני לא מכיר מוסכים מומחים למיני.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

רק החגורה זה מה שמציק לך?

שההגה לא מתכוונן למרחק זה לא מציק?

לא הצלחתי למצוא שם תנוחת ישיבה סבירה ורציתי, מאוד רציתי..

לנסיעה עירונית קצרה (ממש קצרה) היא יחסית סבירה, נסיעה של שעה בערך עשתה לי בחילה וסחרחורות, ממש טרמפולינה על גלגלים.

יש בה משהו מאוד מגניב, היא תזזיתית בטירוף ויש לה צליל משעשע מאוד,

אבל ת'אמת?

אני לא מבינה איך הצלחת לרדת מגולף GTI לפאקינג 500 אבארט'

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

בהחלט תמוהה, אבל תתחדש ותהנה. שאלתי בשרשור אחר בקשר לתנוחת הנהיגה לאנשים גבוהים, אני רואה שזה אישיו רציני בלי קשר לגובה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

גם אני לא מבין. פות"ש תוכל להסביר בבקשה איך הגעת לפיאט 500 אבארט כאופציה בכלל לאחר רכב כמו הגולף GTI?

גם המיטו תלתן היא לא המתחרה של הגולף GTI, אם כבר היא מתחרה בפולו GTI.

אם כבר רכב יותר קטן, מדוע לא בחרת את הפונטו אבארט? יש אחת למכירה ביד 2 ובסוויץ' (אותה אחת) עם נתונים מעולים. היית פותר את הבעיה של הנוחות, והחגורה. גם הרכב הרבה יותר מרשים לדעתי מה- 500.

בכל אופן שמח שאתה מרוצה, תתחדש וסע מהר במיוחד בסיבובים! לא לפני מצלמה.

פורסם

כאחד שנהג גם על הפונטו אבארט וגם על ה-500 - גם אם הפונטו תהיה מהירה יותר ובסופו של דבר אולי "יותר אוטו", ל-500 המון קסם והנאה מנהיגה גם בנסיבות יומיומיות בהחלט. אני בהחלט יכול להבין את מי שקונה 500 גם במקום רכב לכאורה "טוב" בהרבה. היא קצת כמו ג'ימני, במובן שבא לך לסלוח לה על החסרונות בשל היתרונות שלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

אתם מגיבים כאילו הוא עבר לעגלה עם סוסה, קצת פרופורציות.

אנשים רוצים לטעום דברים שונים, גם אם הם לא אבולוציה מתבקשת לרכב הקודם.

אני בכלל הייתי סגור על 159 והנה אני סוגר שנה כייפית במיוחד עם ה-500.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...