Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום קצר: 3 שנים עם גולף GTI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני מסכים איתך שהעיצוב של הדורות האחרונים של הג'טה , הפאסאט וגם הגולף MK7 מאכזבים ממש.
עם הג'טה והפאסאט האחרונות אני מסכים, עם הMK7 פחות. ומי שאמר על הזלזול בעיצוב, וההשקעה כביכול רק באאודי, שיסתכל על קשת דגמי ה- 500, ואז שידבר על עיצוב. (גילוי נאות, אני מאד אוהב את עיצוב הבסיס של ה-500, רטרו ממש טוב שמזדקן אחלה, אבל שאר קשת דגמי ה-500? וה"עיצוב" שלהם? זוועה). עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כלל לא מבין איך אנשים מתפלאים ,"לרדת מ גולף ל 500".זו לא ירידה,זה השינוי!!! אנשים אוהבים לשנות.

להיות הפוך לפעמים זה לא נורא,זה כיף חדש לכמה שנים הבאות,ןחוץ מזה דעותנו שונות אחד מהשני וזה כל העניין.

שינוי זה כיף.

אחלה בחירה וכיף של רכב,גם אם לא הכי פרקטי בעולם.

איזה כיף!

פורסם

לא מסכים. במעבר מגולף ל500 יש ירידה במרווח ובנוחות. זו פשרה. כמובן שכל אחד עושה את סדר העדיפויות שלו. יש מי שהאקסטרא שמקבל תמורת הויתור הזה, שווה לו. למשל אופי, תשומת לב, חיוך בבוקר, חניה.

פורסם

לא כ"כ מבין את התהיות, זריקת אלטרנטיבות באוויר והסברים של חלק מהמגיבים מה הם היו עושים.

פותח השרשור לא כתב שהוא חיפש מתחרה לגולף gti, או לפחות אני לא ראיתי משהו כזה. הוא גם לא עבר מרכב - על לסוס ועגלה, כמו שכתב איתי. בכלל, יש גם אנשים בעולם שגולף gti היא לא פסגת השאיפות המוטוריות שלהם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תתחדש ותהנה.

נהגתי לפני כחודש על אבארט 500 באדיבותו של עומר התותח ונהניתי מכל רגע.

בחירה מעניינת ויחודית

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
לא כ"כ מבין את התהיות, זריקת אלטרנטיבות באוויר והסברים של חלק מהמגיבים מה הם היו עושים.

פותח השרשור לא כתב שהוא חיפש מתחרה לגולף gti, או לפחות אני לא ראיתי משהו כזה. הוא גם לא עבר מרכב - על לסוס ועגלה, כמו שכתב איתי. בכלל, יש גם אנשים בעולם שגולף gti היא לא פסגת השאיפות המוטוריות שלהם.

למה שלא תהיו אובייקטיביים? (אתה ושאר בעלי 500), הבנאדם רצה שינוי, וביצע שינוי, אנחנו רק תוהים מה היו שיקוליו - כי זה נראה כמו סוג של התפשרות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

גם גולף GTI זה סוג של התפשרות. גם פרארי 458. כל רכב הוא פשרה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אכן, כל רכב הוא פשרה מסוימת, והוא כתב בדיוק מה הוא חיפש (לא מחליפה מהקטגוריה של גולף gti, אלא רכב ספורטיבי קטן שיהיה מהנה גם בנהיגות יומיומיות בעיר).

זה לא עניין של אובייקטיביות. אני סתם לא מבין את העניין החוזר הזה בשרשורים דומים, של אנשים שונים ששואלים "למה קנית X ולא Y ?Y יותר שווה", בעיקר כשאני די בטוח שלפחות חלק מהתוהים לעולם לא נהגו לא ב-X ולא ב-Y.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

gti מהווה פשרה כשיש לך 458, 458 מהווה פשרה כשיש לך קונינסג, ו500 מהווה פשרה כשיש לך GTI, ככה לפחות אני חושב, ובגלל זה אנשים שואלים, ואני מעדיף דיון כזה מאשר 100 תגובות של "תתחדש", לא שופט ולא מעביר ביקורת, רק שואל ומציג את מה שאני רואה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ל-500 יתרונות (מול הגולף כמובן) - שובבה יותר, קטנה ותר (חניה, תפעול), חסכונית יותר. ל-500 חסרונות - נוחה פחות, מרווחת פחות, תא מטען אפסי, מושב אחורי קטן, חזקה פחות, מהירות פניה נמוכה יותר.

עניין של העדפה באותו רגע, או סתם רצון למשהו שונה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני רק שאלה:

למה בפורום הזה (קארספורום למי שתהה), אם מישהו חולק על מישהו אחר בקשר לאבארט, נכנסים באימא שלו? אך כשמישהו חולק על מישהו בקשר למאזדה3 או קורולה, אין פה התגוננות כלל עולמית נגד אותו אדם? סתם מסקרן אותי מזה זמן רב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה בפורום הזה האדירו 106 ראלי בזמנו? קליאו ספורט לאחר מכן? פאביה ספורט הי"ד? i20 סופרים? סיאט מי?

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

למה בפורום הזה כל פעם שבעל רכב מסויים מגיב, גם באובייקטיביות, הוא ישר נחשד בפלילים?

יש מקרים רבים שבעלי רכב מסויים מגיבים כאילו פגעו בציפור נפשם, זה נכון. כמו שאמר נכון מיץ פטל. זה נכון למכוניות וגם למיקרוגלים.

דווקא פה, דווקא בעלי האבארטים, הגיבו לעניין וישר עפים עליהם "תהיו אובייקטיבים".

חלאס עם הרגישות והתגובות האוטומטיות. החסרונות של ה-500 נימנו פה בשירשור הזה גם ע"י בעלים ולא ראיתם מלחמת עולם III נפתחת.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אבארת' 500 לא קונים עם הראש, קונים עם הלב, או עם בלוטת החשק.

השוואה לגולף GTI? לפיאסטה ST? מה הקשר בעיני מי שאוהב את החוויה של ה-500? יש כאלה שרכשו אבארת' 500 כרכב שלישי אחרי פרארי או אקזוטיקה אחרת, יש בעלי אבארת' 500 שקנו רכבים יוקרתיים אחרים רק כדי להשאיר את האבארת' לסופ"שים, מעטים קנו 500 בגלל יתרונות מדידים כאלה ואחרים.

לפחות במקרה האישי שלי בכלל לא שקלתי הוט האץ' אחרת חוץ מהאבארת' פונטו. בא לי את הספציפית הזאת, קניתי. זהו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...