Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום קצר: 3 שנים עם גולף GTI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, תודה על השיתוף. אני זוכר שבעבר שלחתי לך הודעה אחרי שנתקלתי ברכב באיזור חיפה וראיתי שהוא נראה מצויין!

למה שילמת ביטוח כל כך יקר? אני עם GTI6 משלם מקיף וחובה פחות מהמחיר האחרון שציינת. (מעל 24 לכל נהג, ללא עבר)

לגבי הקניסטר - גם אני החלפתי אחרי עשרים ומשהו אלף ק"מ, והבנתי שזה דיי נפוץ. למה זה הולך - אין לי מושג...:roll: ( אחרי קריאה ברשת הבנתי שמומלץ להחליף ביחד איתו את החיישן וזה מייקר בעוד 500 ש"ח, בדיעבד אם הייתי יודע הייתי מחליף גם אותו).

אגב, יצא לי לעקוב אחרי הפרסום של המודעה וראיתי שבהתחלה דרשת מחיר גבוה ולאחר יומיים הורדת את המחיר. אין לי כל כך מושג מה המחירון של MK5 כיום אבל אני יודע שהם נסחרות מעל המחירון.

דבר אחרון, אני מסכים איתך לגבי היופי, מצד שני יש הרבה ייתרונות בזה שהיא לא בולטת...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

...כמה מילים על השוואה בין הגולף לג'ולייטה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
ראשית, תודה על השיתוף. אני זוכר שבעבר שלחתי לך הודעה אחרי שנתקלתי ברכב באיזור חיפה וראיתי שהוא נראה מצויין!

למה שילמת ביטוח כל כך יקר? אני עם GTI6 משלם מקיף וחובה פחות מהמחיר האחרון שציינת. (מעל 24 לכל נהג, ללא עבר)

לגבי הקניסטר - גם אני החלפתי אחרי עשרים ומשהו אלף ק"מ, והבנתי שזה דיי נפוץ. למה זה הולך - אין לי מושג...:roll: ( אחרי קריאה ברשת הבנתי שמומלץ להחליף ביחד איתו את החיישן וזה מייקר בעוד 500 ש"ח, בדיעבד אם הייתי יודע הייתי מחליף גם אותו).

אגב, יצא לי לעקוב אחרי הפרסום של המודעה וראיתי שבהתחלה דרשת מחיר גבוה ולאחר יומיים הורדת את המחיר. אין לי כל כך מושג מה המחירון של MK5 כיום אבל אני יודע שהם נסחרות מעל המחירון.

דבר אחרון, אני מסכים איתך לגבי היופי, מצד שני יש הרבה ייתרונות בזה שהיא לא בולטת...

הביטוח זה פונקציה של גיל ועבר ביטוחי (כאמור נאלצתי לתבוע את הביטוח שלי כי לא השאירו לי פרטים).

בהתחלה רציתי לסנן טלפונים אז נקבתי במחיר יותר גבוה, אחרי שראיתי שהרבה מתווכחים איתי בטלפון על המחיר, רשמתי את המחיר הריאלי מבחינתי ומי שהיה מדבר איתי על המחיר הייתי מסיים איתו את השיחה במקום.

...כמה מילים על השוואה בין הגולף לג'ולייטה?

בקצרה ממש: הגולף יותר פרקטית, יותר מרווחת, כיסאות הרבה יותר נוחים ואוחזים, הרגשה הרבה יותר מוצקה בתוך הרכב(למרות שהג'ולייטה הרבה יותר חדשה) והגולף הרבה יותר מהנה לנהיגה.

הג'ולייטה יותר יפה ומרגישה קצת יותר חזקה.

אין ספק שהגולף הרבה יותר טובה כמעט בכל אספקט.

דווקא את המיטו שקדמה לג'ולייטה אהבתי יותר. היה בה משהו ממש שובה לב, קלילה וזריזה ואפשר להתפרע איתה.

תודה על המידע - יודע מה צפוי לי בקרוב :)

שלחת לי ה"פ - תסתכל על הטבלה המצורפת, הכל רשום שם.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ראשית אולי מפתיע ואולי דווקא לא, אבל יפה שמכונית נישה שומרת על הערך שלה. שנית, לגבי העיצוב, כשמדברים על "החבילה המושלמת" שהגולף GTI נותנת, לעיצוב ה"רגיל" יש חלק רב בזה. כל הרעיון הוא שהגולף היא גם משפחתית רגילה להתנהלות ביום יום וקשה להגיע לתפיסה כזאת על ידי עיצוב קיצוני. מזכיר את הסרט רמבו שתיים שהוא שט בסירת דיג רגילה ואז כשמגיע משמר החופים הויאטנמי, הוא פותח גז ונעלם להם

פורסם

סיקור נחמד, נהניתי לקרוא :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה זה מיכל פחם ולמה הוא הוחלף 3 פעמים?

האם אפשר לקבל עוד אינפורמציה כגון צריכת דלק, עלות רישיון רכב.

חוץ מהיישור קו אני לא רואה פה אחזקה יקרה יותר מפז'ו 206 1.4 שנת 2002:wink:

פורסם
ראשית אולי מפתיע ואולי דווקא לא' date=' אבל יפה שמכונית נישה שומרת על הערך שלה. שנית, לגבי העיצוב, כשמדברים על "החבילה המושלמת" שהגולף GTI נותנת, לעיצוב ה"רגיל" יש חלק רב בזה. כל הרעיון הוא שהגולף היא גם משפחתית רגילה להתנהלות ביום יום וקשה להגיע לתפיסה כזאת על ידי עיצוב קיצוני. מזכיר את הסרט רמבו שתיים שהוא שט בסירת דיג רגילה ואז כשמגיע משמר החופים הויאטנמי, הוא פותח גז ונעלם להם[/quote']

גם לדעתי העיצוב המאופק דווקא תורם לרכב, בחזקת "זאב בעור של כבש". זה עוזר מאוד מול משטרת התנועה, מול הפרחחים המקומיים וכן מול עינם הפקוחה של השכנים הקנאים בשכונה. במיוחד מומלץ בלבן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מה זה מיכל פחם ולמה הוא הוחלף 3 פעמים?

האם אפשר לקבל עוד אינפורמציה כגון צריכת דלק, עלות רישיון רכב.

חוץ מהיישור קו אני לא רואה פה אחזקה יקרה יותר מפז'ו 206 1.4 שנת 2002:wink:

מיכל פחם פעיל קולט את אדי הדלק וממחזר אותם כדי למנוע זיהום אוויר חיצוני. דרך שסתום, ממחזר אותו לסעפת יניקה.

לשלם 10 אלף ביטוח זה מפחיד.:|

פורסם

בקצרה ממש: הגולף יותר פרקטית, יותר מרווחת, כיסאות הרבה יותר נוחים ואוחזים, הרגשה הרבה יותר מוצקה בתוך הרכב(למרות שהג'ולייטה הרבה יותר חדשה) והגולף הרבה יותר מהנה לנהיגה.

הג'ולייטה יותר יפה ומרגישה קצת יותר חזקה.

אין ספק שהגולף הרבה יותר טובה כמעט בכל אספקט.

תודה. הג'וילייטה גם ידנית?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפי הסימלון הגולייטה היא תלתן.השאלה אם הסימלון משקף מציאות...

תודה על הסיכום,נהגת על רכב שאהבת ולא התפשרת,בסופו של יום המכירה של רכבים כאלו בד"כ גם קלה יותר, בעיקר אם הם שמורים ומטופלים.

במשך למיכל הפחם שהוחלף מס פעמים,שמתי לב גם להחלפת מדחס מזגן,האם הוא שבק חיים או סבל ממשהו אחר?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני כנראה מדור עתיק או שהלכתי לישון לפני עשרים שנה,הרכב הכי ספורטיבי שהיה לי זו אלפא סוד 1.5 וזה היה בשנות השמונים.....

פשוט עלויות התחזוקה שפורטו כאן מדהימות אותי.

בשמונה השנים האחרונות אני מחזיק פורדים ( מונדאו טיטניום ואחכ פוקוס טיטניום)לא הגעתי בשמונה השנים האלו לשליש מעלויות תחזוקה שצויינו כאן ועשיתי פי 4 ק"מ.

נכון המכוניות שלי אינם ספורטיביות והשחיקה נמוכה יותר אבל זה עדיין כלי רכב שמחליפים בו בתחזוקה שוטפת חלפים רגילים, לא מדחס ולא קניסטר ולא כריות בולמים.

משאבת דלק ומשאבת מים לא החלפתי באף כלי רכב מאז האלפסוד זצ"ל.

לא מתייחס להחלפת מצבר וצמיגים ולא לכיוון פרונט אבל הוצאות רכב כפי שתיאר פותש היו גורמות לי לפשיטת רגל.

האם זה המצב בכל הרכבים בסגמנט הזה? (a-3/bmw 1 וכו')?

פורסם (נערך)

ג'ולייטה תילתן ידנית.

לפי הסימלון הגולייטה היא תלתן.השאלה אם הסימלון משקף מציאות...

תודה על הסיכום,נהגת על רכב שאהבת ולא התפשרת,בסופו של יום המכירה של רכבים כאלו בד"כ גם קלה יותר, בעיקר אם הם שמורים ומטופלים.

במשך למיכל הפחם שהוחלף מס פעמים,שמתי לב גם להחלפת מדחס מזגן,האם הוא שבק חיים או סבל ממשהו אחר?

המזגן הפסיק לקרר.

אני כנראה מדור עתיק או שהלכתי לישון לפני עשרים שנה,הרכב הכי ספורטיבי שהיה לי זו אלפא סוד 1.5 וזה היה בשנות השמונים.....

פשוט עלויות התחזוקה שפורטו כאן מדהימות אותי.

בשמונה השנים האחרונות אני מחזיק פורדים ( מונדאו טיטניום ואחכ פוקוס טיטניום)לא הגעתי בשמונה השנים האלו לשליש מעלויות תחזוקה שצויינו כאן ועשיתי פי 4 ק"מ.

נכון המכוניות שלי אינם ספורטיביות והשחיקה נמוכה יותר אבל זה עדיין כלי רכב שמחליפים בו בתחזוקה שוטפת חלפים רגילים, לא מדחס ולא קניסטר ולא כריות בולמים.

משאבת דלק ומשאבת מים לא החלפתי באף כלי רכב מאז האלפסוד זצ"ל.

לא מתייחס להחלפת מצבר וצמיגים ולא לכיוון פרונט אבל הוצאות רכב כפי שתיאר פותש היו גורמות לי לפשיטת רגל.

האם זה המצב בכל הרכבים בסגמנט הזה? (a-3/bmw 1 וכו')?

אולי לא אותם עלויות תחזוקה, אבל מה הירידת ערך של המונדאו או הפוקוס?

ראשית אולי מפתיע ואולי דווקא לא' date=' אבל יפה שמכונית נישה שומרת על הערך שלה. שנית, לגבי העיצוב, כשמדברים על "החבילה המושלמת" שהגולף GTI נותנת, לעיצוב ה"רגיל" יש חלק רב בזה. כל הרעיון הוא שהגולף היא גם משפחתית רגילה להתנהלות ביום יום וקשה להגיע לתפיסה כזאת על ידי עיצוב קיצוני. מזכיר את הסרט רמבו שתיים שהוא שט בסירת דיג רגילה ואז כשמגיע משמר החופים הויאטנמי, הוא פותח גז ונעלם להם[/quote']

לא דיברתי ספיצית רק על GTI. ה MK5 היא בכללי לא מכונית יפה והיא בנאלית. גם בתור משפחתית לא ספורטיבית היא נופלת חזק בסעיף הזה.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...