רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לפי השמועות זה הולך להיות בידני בלבד (נקודת זכות לטויוטה), הנעה לכל הגלגלים ולפי הסרטון נראה שיש העדפה לגלגלים האחוריים. עושה לי חשק.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
השרשור הכי מהותי שהיה עליה, הוא זה, ואמשיך ממנו : https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?476193-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A5-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93-2000/page3 מאז השרייד עברה עוד ממש טיפה שיפוצים פנימיים, לא משהו משמעותי (או משהו שאני זוכר כבר), הזמן הפנוי שלי התחיל להתקצר והתפנתי לדברים אחרים. הלוק הפנימי (והשונה) עשה לי כיף, דאגתי שהרכב יהיה נקי ולמרות שלאחר מכן הגיעו ילדים (והיה קטן), עשה את עבודתנו נאמנה. נרכשה מזוג מבוגרים (חברים של חברים של ההורים) לפני כ 9 שנים, אני הייתי יד שנייה, נרכשה עם 120,000 ק"מ וסיימה את …
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז הצטרפתי לפרוייקט דרך ערך עם פנגו, חשבתי למה לא לחסוך קצת נסיעות וגם לקבל כסף על זה? I'm in. אבל כמו כל דבר בישראל כנראה לא חשבו על העניין הטכני לעומק, המנטר שהם שולחים אמור לבדוק אם אתה באמת משאיר את הרכב בבית ולא נוסע בשעות העומס, הבעיה היא שהמנטר gps מחובר ישירות לרכב (מתחת להגה למתח ישיר המצבר) ותמיד עובד גם שהרכב כבוי ופה מתחילה הבעיה... מה שקורה זה שאם אתם לא נוסעים ברכב לפחות פעם ביום זה הורג את המצבר (ויש לי ניסאן אקס טרייל 2018 עם מצבר חדש יחסית) וכל הקטע זה שזה אמור לעודד אותך להשתמש ברכב פחות. מישהו פה ניתקל בבעיה דומה? או שהם פשוט לא חשבו שאנשים לא ידליקו את הרכב במשך יומים?
-
-
אחרי שורה ארוכה של מכוניות צרפתיות לא אמינות, החלטתי שדי. נמאס כל הזמן להתעסק בתקלות חשמל. החלטתי לקנות רכב גרמני. לא הייתה בעיית תקציב אך החלטתי לא להתפרע יותר על המידה ותחמתי את התקציב על 4000 ש"ח. הדרישה הייתה רכב גרמני מפואר ואיכותי, נוח ומרווח ככל הניתן. חיפושים אחרי הרכב המתאים ארכו זמן רב ובסוף נמצא משהו שעונה על כל הדרישות. התפשרתי רק על רמת הגימור - גירסת הליסינג הבסיסית אבל עדיין מאובזרת בכל מה שנדרש כמקובל במכוניות גרמניות. איך האוטו נוסע - מדהים. משאיר אבק לכל סוזוקי אלטו אוטומטית ועומד יפה אפילו מול יונדאי i10 עם מנוע 1.0 ליטר. מאוד מרוצה. בהאצה אפשר ממש להרגיש איך אתה נשאב לכסא. ח…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יתכן שישנם בעיות גיר סדרתיות באלנטרה? (מ2016 ומעלה) נתקלתי בכמה אלנטרות בציי הליסינג שהגיר שלהם קרוב ללכת לדברי מוסך היבואן. התקלה היא שמעבירים נגיד מP לD או R אז מרגישים שהגיר נכנס בכוח להילוך, ובנסיעה שומעים רעש שריקה בתאוצה (המוסכניקים קוראים לזה רעש בוכה והאמריקאים ''WINE'') (לי זה מזכיר את הרעש רקע של האוטובוסים בתאוצה). העניין הזה מתחיל לצוץ סביבות ה100 אלף ק''מ, מישהו מכיר את התופעה ויכול לשפוך אור בנושא?
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שואל בשביל מישהו שנסע כ 100 קמ"ש בכביש 20 במהירות מותרת של 70, הוא נסע בלילה וראה פלאש של מצלמה, הוא רשם לי שבסרטון של המצלמת דרך זו מצלמה על עמוד אך לא מצלמה כתומה או מצלמת גאטסו אלא מצלמת אבטחה שיש בכביש 20 הוא ראה פלאש בכיוון שלו. מישהו יודע על מה מדובר?
הודעה אחרונה מאת David17, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היום ראיתי אוקטביה חדשה עם לוחית רישוי 8 ספרות עם סיומת 02 של חברת השכרה. הרכב היה עם טאסות ולא עם חישוקים קלים. לפי המפרט, גם הרמת האבזור Ambition הבסיסית יש חישוקים קלים. האם יש רמת אבזור נמוכה יותר לציי רכב? (כמו יונדאי i20 או סיטרואן c3). תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
יוליאן קפץ לפגישה עם ניסאן מיקרה וחזר - כהרגלו בקודש - עם מיני מבחן.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הזמנתי סופרב מהליסינג וקיבלתי כבר מס' רישוי. אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שאין מצב שאקבל את הרכב בדצמבר כי חב' הליסינג תעשה הכל לדחות את "מועד העלייה לכביש" לינואר 2020 כדי להרוויח שנה. השאלה שלי : אם כבר יש לרכב מס' רישוי, האם זה לא אומר שהוא כבר שולם ושוחרר מהמכס ולמעשה "מועד העליה לכביש" נקבע כבר על דצמבר 2019 ? כלומר, האם יתכן שיש מס' רכב בדצמבר 2019 אך "מועד העליה לכביש" שיהיה רשום ברשיון הרכב יהיה ינואר 2020 ? מה מהם בא קודם בתהליך ? תודה
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, מישהו יודע מדוע לא מייבאים לארץ את קיה פורטה הדור החדש?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ברוכים הבאים ל-2015! במוו הודיעה אמש, שהחל מאמצע 2020 בכל הרכבים שלה שיצויידו בגרסה 7.0 ומעלה של מערכת ההפעלה שלהם, תוטמע קישוריות אנדרואיד אוטו אלחוטי. היא תציג את החידוש ב-CES שתתקיים בינואר הקרוב, ואם אתם לא יכולים להתאפק עד ינואר, אתם יכולים להיכנס פחות או יותר לכל אולם תצוגה של כל יצרנית אחרת, ולראות איך המערכת עובדת (כן, אני יודע ששם זה עם כבל, אל תהיו קטנוניים). אוהבים את הרעיון של מבזקים קצרים כאלה? לחצו "תודה" כדי שנדע להמשיך לעשות את זה.
הודעה אחרונה מאת Hagaix, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי, ברשותי מצובישי לנסר 2010 נתקעתי בלי כוונה מאחורה ברכב של מישהי, היא עמדה במקום ואני לא שמתי לב נכנסתי בה בדיוק בוו גרירה, אצלה לא רואים בדיוק מכה רק שיפשוף בוו גרירה שירד צבע והשקע שלו טיפה נכנס פנימה, הנזק שלי הכל נכנס פנימה, במידה והיא תרצה לתקן יש אפשרות להפעיל ביטוח? ואצלי המכה אפשר לתקן? אפשרי נראלי רק למשוך אחוצה לא אכפת לי משיפשופים פעם ראשונה שזה קורה לי
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 0 תגובות
- 829 צפיות
דיפיוזר עם 4 סופיות אגזוז רק קוסמטי ולא מערכת פליטה האם ניתן לטעון אותו הדבר שזה כביכול מערכת אמיתית או לא? במקרה של עצירה כי זה מושך את העין....כי רציתי לבצע את ההתקנהל4 יציאות אבל קוסמטי בלבד שלא מחובר לכלום רק ליופי אבל במערכת פליטה אמיתית במידה ושוטר עוצר זה בעייתי ואפילו מסוכן אז השאלה שהאם הוא יכול לטעון אחרת במקרה כזה או אחר?
הודעה אחרונה מאת אילן בורקו, -
רשות המיסים החליטה להטיל מ-1 בינואר הקרוב מס בלו גם על שמנים לרכב, כדי שלא יהיה משתלם למהול אותם ולמכור כסולר מזוייף. בטיפול ברכב פרטי משתמשים בד"כ בכגלון שמן. 3 שקלים מס לליטר,יחד עם מרווחי השיווק, יהפכו בפועל לכ-20 ש"ח למחיר סופי לצרכן (רכב פרטי), לכל טיפול. מרשות המיסים נמסר בתגובה: הנושא נבחן בימים אלו על ידי הגורמים הרלוונטיים במטרה למצוא פתרון. מתוך מוסף ממון של ידיעות אחרונות של היום. כדי להלחם בתופעה, דופקים את כלל בעלי הרכבים.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
העברת בעלות.
מאת ariel000-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
פעם ראשונה שרואה דבר כזה. בוצעה מכירת רכב והעברת בעלות לקונה. באישור בעלות הרכב רשום השם, הכתובת ורשום "הנסיעה אסורה הרשיון מופקד" זה אומר שבעל הרכב החדש, הרשיון שלו מופקד/מוחרם?
הודעה אחרונה מאת mh53, -
-
ראיתי כתבה בוואינט על כך שיש 100K נהגים שחייבים כסף לכביש 6 צפון. נסעתי במנהרה מספר פעמים בשנה האחרונה ולא ידוע לי ששילמתי למישהו. איך מבררים אם יש חוב? איפה משלמים? https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5614350,00.html
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי אני רק שאלה (מוזרה ), אפשר להכנס עם הרכב לסין? ובהרחבה: אז כידוע אירופה צמודה לרוסיה, אנחנו חברים של רוסיה (המדינה היחידה הידידודית לישראלים המקשרת בין אירופה וסין), יש ברוסיה כביש בצד הדרומי שעובר מאוקראינה במערב ועד סין שבמזרח, ושם יש מעבר גבול שפתוח לציבור הרחב. ממידע שמצאתי רכבים חוצים את הגבול הנ"ל משני הכיוונים, כולל אוטוביסים וכו'. הבעיה היא שבסין נוהגים בצד שמאל, וברוסיה בצד ימין. בעיה נוספת היא שבסין רשיון בינלאומי לא תקף וצריך להוציא רשיון זמני, אפשר די בקלות בשדה תעופה אבל במקומות אחרים בעייתי יותר ואפילו מצריך מבחן מעשי. ואפילו שמעתי שבכל מחוז צריך להוציא רשיון מחדש אבל אשמח אם מישהו יוכל לתת קצת מידע אם אפשר להכנס לסין עם רכב בעל הג…
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 755 צפיות
שלום חברים, חדש בפורום ומתנצל אם כבר שאלו בעבר שאלה כזאת.. העניין הוא כזה - יש לנו במשפחה 2 סיאט לאון שנת 2017 - רכבים שרכשנו מהייבואן - כלומר יד ראשונה שלנו - שלי ושלא אישתי. מבחינה היסטורית, בוא ניקח את 10 השנים האחרונות - תמיד דגלתי ברכישת רכב חדש מהסיבה שרכב חדש לא יעשה לי בעיות מכאניות ולא אצטרך לבלות במוסך...מה שהתברר כנכון, מצד שני ירידת הערך היא מטורפת בעיקר בשנים האחרונות. הלאון עלתה 110 - ועכשיו לאחר שנתיים וחצי בערך - שווה לפי לוי יצחק - 68 - לכשארצה למכור - מה שאני עושה בדרך כלל זה טרייד אין מול היבואן - אולי תהיה שווה 50. כלומר איבדה חצי מהערך שלה ב3 שנים. מצד שני אם אחכה ולא אמכור - אז לאחר 5-6 שנים תהיה שווה עוד פחות ואז אולי יתחילו בעיות וביקו…
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
אלו הנהגים ששברו את שיאי המהירות במכשירי המדידה של משטרת התנועה - וזה המחיר ששילמו פני התופעה הקטלנית: עשרות נהגים נתפסו השנה על הכביש כשהם דוהרים במהירות של יותר מ-200 קמ"ש, לעיתים בהשפעת אלכוהול. לידי החדשות 12 הגיע "דירוג" המהירויות - וצעדי הענישה כלפיהם. אחד מהם אף ניסה לברוח לשיחים לפני שנתפס: כל הפרטים קישור לכתבה המלאה: https://www.mako.co.il/news-law/2019_q4/Article-c20b3a7e734ee61027.htm?sCh=a52cb2eb226bb110&pId=25483675 מצרף תובנות וחוות דעת כדי שהפוסט לא יוסר (כפי שנאמר לי בהודעה אישית): בלי גזענות. באמת. כאחד שנמצא המון על הכביש, אני נחשף לא מעט לנערים מהמגזר הערבי, שבאופן כוללני כמובן, נוהגים בלי שום ערך לחייהם שלהם, ולסובבים בכלל. …
הודעה אחרונה מאת David32, -
שלום לפני כחצי שנה התחבטתי לגבי החלפת הפאביה הידנית 12 ששרתה אותי נאמנה 100000K. יותר מכל רציתי רכב ידני אך יבוא הפאביה והאיביזה הופסק. פולו ידנית לא נראתה באופק לאחר מספר שיחות עם אנשי צ'מפיון. לאחר נסיעות מבחן על i20, ריו, וסיטרואן C3 החלטתי על הC3. כבר לאחר הנסיעה הארוכה הראשונה( שעתיים מהצפון למרכז) החלו להופיע אצלי כאבים בגב תחתון ובצידי רגל ימין. הכאבים הלכו וגברו ואיתם חוסר נוחות מהרכב ובעיקר חיפוש תנוחת נהיגה נוחה. אך לשווא. זה מאוד תסכל- שינתי מיקום כיסא, קדימה-אחורה. גובה מושב. כיווני הגה. שום דבר לא עזר. ניסתי להתעלם מהבעיה אך ללא שינוי. אציין שמלבד קושי זה הרכב הרגיש מצויין. שילוב גיר-מנוע, כח , איבזור בטיחות- הכל היה טוב מאוד, אך ללא תנוחת …
הודעה אחרונה מאת OSאס, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 558 צפיות
ספציפית מדובר על הגיר של רנו קליאו, אבל תופס לכול גיר. האם יש דרך לדעת האם הקלאצים לקראת סוף החיים שלהם? האם ישנם סימנים מקדימים? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. מי יודע מאיפה אפשר להזמין חלקים לסיטרואן מחו"ל (ספציפית - פנס) שעושה גם משלוח לארץ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום (ד') בשעה 15:00 שעון ישראל, תערוך מרצדס חשיפה עולמית ל-GLA החדש ותשדר אותה בלייב. ממש טסלה. אתם מוזמנים להצטרף לחשיפה המלאה בלינק הבא: https://media.mercedes-benz.com/gla
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
ממשיכים! אמנם קבענו טנטטיבית כבר אחרי המפגש הקודם, אבל אני עדיין מצטער שלא פתחתי שרשור מוקדם יותר. היתה לי תקלה טכנית רצינית (שנקראת שירות מילואים) בשבוע האחרון. בכל מקרה... כרגיל: "מפגש קארספורום" בווייז, או רחוב הלח"י 2 (או משהו כזה) במפת הנייר הקרובה לביתכם. יום שישי, 6.12.2019. בעקבות ההצלחה בפעם הקודמת, גם הפעם נתחיל לטפטף בשעה 14:30 עם התחלה רשמית בשעה 15:00. הפעם לצערי אני לא אוכל להישאר עד סוף המפגש ואצטרך לברוח מוקדם בגלל התחייבויות קודמות.
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות כלליות בנוגע להלוואה עומדת מהמוסד לביטוח לאומי, ואשמח אם אוכל לתת לי תשובה. 1. במידה והמבוטח זכאי להלוואה עומדת לפי רכב מייצג עד 1300 סמ"ק, במידה והוא יקנה רכב מעל לנפח מנוע זה, האם הוא יקבל את הנחת המס של ה 1300 סמ"ק ויוסיף מכיסו את שאר הסכום או שלא יהיה זכאי להנחה כלל ?? (( יהיה מוגבל ברכישת רכב עד 1300 סמ"ק ? )) 2. האם ההלוואה / ההנחה מותנית ברכישת רכב חדש מיבואן בלבד או שאפשר לקנות רכב יד 2 מסוכנויות הרכב השונות ? בתודות מראש, מרואן.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
העלת מס על היברדיות נראה כמו צעד אחורה, בו המדינה מעדיפה מיסים והקטנת הגירעון על פני זיהום האוויר ויעילות אנרגטית. כמה דברים לא ברורים לי, - העלאת המס כוללת גם רכבי פלאג אין ? - למה לא לעלות יותר את המס על רכבים עם מנועי בעירה בלבד, זאת על מנת לעודד יותר את הצרכנים לבחור ברכב שהוא יעיל יותר אנרגטית , נקי יותר? - אם מעלים את המס על היברדיות, למה לא להוריד את המס על החשמלית טהורה? מקור: מס הקניה על מכוניות ההיברידיות יעלה בינואר מ-30% ל-45% במקביל הוארך סופית תוקף מס היוקרה על רכב בשנתיים נוספות. העלאת המס חלה על כלי רכב שמחיר המחירון שלהם עולה על 300 אלף שקל, כולל מכוניות היברידיות הידיעה
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
אחרי שמכרתי את הרכב, אני יכול לשתף את הסיפור המלא. מסיבות מובנות חששתי לפתוח את העניין בפומבי, אבל כל מי שהתקשר לברר פרטים על הרכב קיבל את כל המידע בשקיפות מלאה. כשכל העסק התחיל להתגלגל התלבטתי אם לפרסם כדי להתייעץ ולהשתמש בכוח הפורום, אבל החלטתי שעדיף להתנהל בשקט מול היבואן. לא בטוח שזה היה נכון במבחן התוצאה, אבל קשה לדעת. אז מה היה שם? ערב שישי באמצע אוגוסט 2016, נסיעה מנהלתית בכביש 70 באיזור אליקים, פתאום אני מרגיש נפילה בסחיבה של המנוע, ונדלקת נורה צהובה של תקלת מנוע, לסירוגין. כל שאר המחוונים תקינים, חום מנוע באמצע כרגיל. עוצר מיד בשוליים, מחבר קורא OBD, יש תקלה של cylinder 3 misfire. ניקיתי תקלות, כיביתי והנעתי מחדש, בתקווה שהתקלה הייתה רגעית ותעלם. …
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5631046,00.html#autoplay [h=2]יותר מ-2,000 אוטובוסים ו-3,000 נהגים חסרים, הרכש תקוע בסבך משפטי ומשרדי התחבורה והאוצר מגלגלים אחריות. בינתיים הפקקים מתארכים והפתרונות מחכים ליישום. יו"ר ארגון נהגי האוטובוסים מזהיר כי הנהגים עובדים יותר והסכנה לתאונות גוברת. תמונת מצב מדאיגה[/h] עם ההחמרה במצב הפקקים, שהובילה לפתיחת נתיבים שיתופיים שיעילותם שנויה במחלוקת, מופנה שוב הזרקור להזנחה החריפה בתחבורה הציבורית בישראל. לפי גורמים במשרד התחבורה ששוחחו השבוע עם ynet, בישראל חסרים כיום יותר מ-2,000 אוטובוסים ולא פחות מ-3,000 נהגים כדי לספק שירות סביר. במשרדי התחבורה והאוצר מגלגלים אחריות אלו על אלו, רכש האוטובוסים תקוע בדיונים משפטיים ו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 837 צפיות
טוב אז אני על הכביש הרבה מאוד (50,000 קמ בשנה בממוצע בעשר שנים האחרונות) ואני רוצה ללמוד לנהוג טוב יותר. לא מחפש להיות נהג מרוצים פשוט להכיר טוב יותר מצבי סיכון, החלקות, פניות וכו וכו במרשתת יש הרבה קורסי נהיגה ולא יודע מה באמת איכותי. אשמח לקבל המלצות/מידע/טיפים תודה
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו קבוצת סטודנטים למנהל עסקים באוניברסיטה העברית. במסגרת קורס שיווק אנו מציגים פרזנטציה על קמפיין השיווק האגרסיבי של סיאט ישראל בשנים 2010-2009, בהקשר של אופציות מימון, קמפיינים וכו'. נשמח לכל מידע ועזרה באם יתאפשר. תודה.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,550 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BoazB11
- Mr.Hybrid
- Pavlik
- פיני חד
- tan tan
- גולדן191
- פלוני אלמוני21
- IsraCar
- yovel673
- ofer-1973
- ypz
- zibib