Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בניגוד להרבה מגיבים פה אני לא חושב ש 44 ש"ח ברוטו לשעה לנהג אוטובוס זה שכר לא רע.

מדובר על אדם שעובד קשה, ללא תנאים ואחראי על חייהם של 53 בני אדם שיושבים אצלו באוטו. אדם כזה צריך לקבל לפחות 50 לשעה ולעבוד לא יותר מ 8 שעות ביום נטו עם לפחות 3 הפסקות של לפחות 20 דקות כל אחת כדי שיוכל לנוח, להתאושש וגם לאכול (ולא, אי אפשר לקצר לאדם הפסקה כי היה פקק. הוא צריך לנוח כי זה עניין בטיחותי).

כשיהיו תנאים סבירים יהיו נהגים סבירים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

44 לשעה זו בדיחה לנהג אוטובוס (ועוד בחברות הגדולות). אחי נהג של אגד ועזוב בצד שהוא צריך לקרוע את התחת כדי להביא משכורת הגיונית, אפילו כשנהג משהו כמו חודשיים בקיץ קו לאילת פעמיים בשבוע בקיץ, חתכו לו בפרמיות (יש תוספת יפה לנהיגה בקו אילת) וגנבו אותו ועוד נהגים אחרים (עד היום לא קיבלו את כל הכסף). וזה עוד באגד שאמורה להיות החברת אוטובוסים של המדינה, פשוט בושה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני חושב שלא הייתי מתנגד לעבוד בתור נהג אוטובוס, א-ב-ל...אני לא רוצה קשר עם הנוסעים.

אני רוצה שיהיה כמו באירופה, הנהג נמצא בתוך קופסא, לנוסע אין גישה אליו והנהג גם לא משמש בתור בנק\סוכן מכירות.

תתעדכנו, חברים - נהגי האוטובוסים העירוניים הפסיקו מזמן לטפל בתשלומים ובכרטיסים, עם יוצא דופן אחד בדמות האוכלוסייה הוותיקה.

הרפורמה הושלמה.

במסלולים הבינעירוניים זה עדיין לא שם, אבל ההתעסקות עם הנוסעים היא חד פעמית בתחילת נסיעה, כך שזה פחות מעיק.

עדיין מדובר במקצוע לא נעים עם תנאים לא משהו.

אגב, רק כדי להוריד קצת את הטון הצעקני של כותרות בעיתון - יש מחסור בעובדים בכל המשק, בכל התחומים.

תופעת לוואי של שיא צמיחה כלכלית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס, תבדוק את נתוני הצמיחה. הגענו לנתוני האבטלה שהיו ב 78' רק שאז ספרו את כל מי שלא מועסק ולא רק את הזכאים לדמי אבטלה ואז אנשים עבדו.

היום זו כבר לא בושה לחיות על חשבון אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כשיהיו תנאים סבירים יהיו נהגים סבירים.

יש משפט מאוד אהוב עליי - You pay peanuts, you get monkeys

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

בעברית הפתגם נשמע יותר טוב - מי שמשלם בוטנים מקבל קופים.

זה אחד הפתגמים האוהבים עלי.

אגב, רק כדי להוריד קצת את הטון הצעקני של כותרות בעיתון - יש מחסור בעובדים בכל המשק, בכל התחומים.

תופעת לוואי של שיא צמיחה כלכלית.

קיים מחסור בעיקר בעובדים צעירים רווקים שמוכנים לעבוד הרבה שעות בשכר יחסית נמוך.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
בעברית הפתגם נשמע יותר טוב - מי שמשלם בוטנים מקבל קופים.

זה אחד הפתגמים האוהבים עלי.

גם עליי, אבל לא זורם לי בעברית על הלשון, מוזר לי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לטעמי האישי כאשר אגד היה כמעט בלעדי בקווים הבין עירוניים השירות והנהגים היו טובים יותר ( אני מניח שאם היו משלמים כמו לחברי אגד אז היה יותר ביקוש למקצוע הנהיגה )

פורסם
מעניין כמה מרוויחים נהגים בחול.

לדעתי זו אחת העבודות הקשות שיש.

זה לחץ בלתי נתפס שרק החמיר בגלל תועפת רוכבי קורקינטים ואופניים חשמליים שהציפו את הכבישים.

44 שקלים לשעה זה לא כסף בשביל עבודה כל כך קשה ומלחיצה. בהיעדר אלטרנטיבה אני הייתי מסכים לעבוד בתור נהג אוטובוס רק משכר 50 שקל לשעה ורק בקווים בינעירוניים.

פורסם
כםגאי, יש מחסור בבעלי מקצוע בעיקר בצוארון כחול כי פשוט אין הכשרה.

כי כולם רוצים ללמוד מנהל עסקים במכללה ולנהל.

להיות בעל מקצוע נהיה בושה מסיבה לא ברורה,יש מחסור דיי גדול בהם בתעשיה והמשכורות אחרי מספר שנות ותק לא רעות בכלל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אתה לא מעודכן היום כולם רוצים להיות בהייטק. תארים במנהל עסקים, חשבונאות, כלכלה ואפילו משפטים נמצאים בדעיכה.

הסיבות למחסור בתעשייה ברורים מדובר בעבודה קשה בתנאים לא תנאים, אפיקי קידום מעטים, סטטוס חברתי נמוך והמחסור בכוח אדם בשוק לא מתורגם לעלייה בשכר.

פורסם

הבעיה בישראל שעוד לא הבינו שצריך לשלם.

כל מעסיק רוצה לקבל 1000% אבל לשלם 10% ואנחנו במסלול התנגשות בעניין הזה.

הסקטור היחיד פה שמרוויחים שכר מכובד זה בהייטק, ברוב המקצועות - בושה, גם לבעלי תארים מתקדמים.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...