רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
בשבוע הבא שלומי עולה על מטוס כדי לפגוש את הדור החדש (והפעם זה באמת דור חדש) של אופל קורסה, שמבוסס על פלטפורמת הסופר-מיני המודולרית החדשה של PSA שמשמשת היום גם את ה-208 החדשה ואולי תהיה הרצפה של דור חדש ועתידי של פיאט פונטו (או 500משהו). כרגיל, גם הפעם אנחנו מזמינים אתכם להעלות כאן כל שאלה שמעניינת אתכם, לאנשי היצרן או היבואן, או דברים שהייתם רוצים שנבדוק ברכב. נתראה בקרוב.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי אקורד טייפ אר ואני מבולבל כי אף אחד לא יכול לענות לי בבירור האם אני חייב לתדלק את הטייפ אר בדלק 98...דיברתי עם אנשים שיש להם כזו והם אומרים שכתוב על דלת מיכל הדלק שחובה 98..אצלי המדבקה מגורדת ואני לא רואה אך המוסכניק שלי טוען שאין מצב שחייב לתדלק 98 כי האוטו לא מכוון לזה ואין מזה תועלת...האם יש מישהו שמכיר את הדגם או הייתה לו כזו והוא תידלק 95? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עוד סופ"ש, עוד סיכום. הפעם סיכום אירועי סוף העונה של ליגת פיג'ו 208 רייסינג קאפ, מירוצי "אלוף האלופים" ועוד. לפניכם ההודעה המלאה לעיתונות: גמר אליפות שניה ב-208 רייסינג CUP ועוד מירוצי סוף השנה ביום שישי האחרון, 29 בנובמבר 2019, במסלול ערד, נכתב עוד דף בהיסטוריה של הספורט המוטורי הישראלי - גמר אליפות, שנה שניה. אם בשנה הראשונה נתפס קיום האליפות כמשהו לא מוכר, הרי שביום שישי האחרון נקבעה עובדה, יש ספורט מוטורי מסודר בישראל. ערבוב מרתק של מתחרים שזוהי להם עונה שניה סדירה יחד עם מתחרים חדשים בשנתם הראשונה, כולל צעירים בני 18 ועד "צעיר" בן 78, 3 נשים אשר 2 מהן ניצחו את המירוץ בקטגוריה בה השתתפו והשלישית לקחה מקום …
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 9 תגובות
- 886 צפיות
היי, אז השכן שלי החליט להשאיר לי מתנה יפה ושרט לי הרכב בצורה מכובדת לכל הדעות. אתמול שוחחתי עם דיטיילר מוכר לתיקון השריטה ולצערי אי אפשר לעשות צביעה נקודתית/צביעה עם מכחול ונדרשת צביעה מלאה של כל הדלת. היות והרמה בארץ לא גבוהה ותיקונים כאלה לרוב מסתכמים באכזבה מצד הלקוחות, אשמח מאוד אם יש פה המלצה למקום איכותי ומקצועי שיוכל לבצע את העבודה כמו שצריך. אני יודע שזה יכול לעלות לא מעט כסף, אבל קשה לי להשאיר את הרכב ככה.
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ועדת הכספים האריכה את הוראת השעה המעניקה למחזיקי הרכב הצמוד ההיברידי הטבת שווי שימוש בגובה 500 שקל. למחזיקי רכב פלאג־אין הייבריד עממי, כמו קיה נירו פלאג אין הייבריד, ינוכו מה"תוספת לברוטו" 990 שקל. https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3774041,00.html
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
נצפה במתחם שנבנה באיזור התעשיה בנתניה. לא מצאתי התייחסות כלשהי באינטרנט הישראלי. יש למישהו פרטים? תודה. בתוך המבנה עומד עוד אוטובוס קומתיים עם קומה שניה פתוחה, עם כיתוב Full electric tour bus.
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי GPS מדגם 4.3I של חברת איתוראן עם מפות ישנות . רציתי לדעת האם יש דרך לעדכן אותם באופן ידני או להחליף את המפות במפות של תוכנה אחרת ? בתיקייה MobileNevigator יש קובץ MobileNavigator.exe ובתוך תיקיית MAPS יש קבצים של המפות . מישהו יוכל לעזור לי לעדכן או להתקין מפות או תוכנה אחרת על הGPS ?
הודעה אחרונה מאת משה הורביץ, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
סיפור שהיה כך היה. לפני כחמישה חודשים החלפתי 4 צמיגים (ל-PS4 אבל הם לא העניין כאן). לאחר זמן שקשה לי להעריך, התחלתי להרגיש ויברציות קלות, מהסוג שרק אני מרגיש כי אני אלרגי לנושא. במוסך המרכזי נסעו וטענו שהם לא מרגישים דבר, לפניכן הרכב ביקר בשלוש צמיגיות שבדקו את האיזון שוב וטענו שהכל תקין. עם הזמן התופעה החמירה כאשר בתחילת נסיעה הויברציות הורגשו רק במהירויות גבוהות וככל שהנסיעה התארכה, זה התחיל במהירות נמוכה יותר. אני כמובן, עם רגישות היתר שלי, הרגשתי את זה כל הזמן אך כמובן משמעותית יותר במהירויות גבוהות. הרכב ביקר מאז בעוד שתי צמיגיות לבדיקת הצמיגים, בכל מקום איזנו קצת שונה אבל בתכלס, לא השתנה דבר. אנחנו עומדים בסיפור על 5 צמיגיות ומוסך אחד. אני מדלג על מוסך לכאורה …
הודעה אחרונה מאת mh53, -
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
שלום חברים, קניתי לאחרונה הונדה אקורד טייפ אר שנת 2002..לאוטו יש צנרת בנויה (יותר עבה מהמקורי) עם דוד tig art(לא יודע אם כל הצנרת גם של tig)..בנוסף יש ממיר קטליטי ספורטיבי של magnaflow ובנו את הצנרת עם יציאה אחת במקום עם 2 כמו במקורי...הצנרת רועשת..מה שמדאיג אותי זה לא הטסט אלא הנסיעה היומיומית כי זה רכב שנוסע 100 ק"מ ביום. האופציות הן: 1) לקנות צנרת מקורית מה שלא הצלחתי למצוא הדבר היחידי שהציעו לי זה צנרת תחליפית תוצרת טייואן כולל הכל ב-3500 אבל אני לא יודע איך היא תעשה את העבודה. 2)להשיג דוד שקט אבל אני לא יודע אם הוא יחנוק את האוטו. אשמח לחוות דעת לגבי הצנרת הטיוואנית ואם למישהו במקרה יש צנרת מקורית לרכב הזה אשמח שייצור איתי קשר. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת andreyshaitor1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לאחרונה עשיתי טסט לרכב- הייתי במכון באזור המגורים שלי ואחרי הבדיקה ראיתי שהם הדביקו מדבקה עם השם והפרטים שלהם ליד הלוחית רישוי האחורית שנה שעברה הייתי במכון רישוי אחר והם הדביקו לי גם כן חצי מסגרת קטנה על הלוחית רישוי האחורית עם הפרטים שלהם השאלה- אם הדבר הזה תקין מבחינה משפטית- אני לא זוכר שחתמתי על מסמך כלשהו שמתיר להם לפרסם את עצמם על הרכב שלי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
תהליך הרכישה: עד שהוולווו נרכשה, נהגתי על טויוטה אוונסיס 2007, רכב מעולה (ונחזור אליו עוד בהמשך) אבל משעמם ובנאלי,רציתי רכב קצת יותר מעניין עם ניחוח ספורטיבי, איכותי, בטוח וחזק, וכיוון שאני רומני חיפשתי רכב בעל VFM גבוה התקציב לא היה מוגדר, אם הייתי מוצא רכב שעונה על הדרישות ב 50 אלף הייתי קונה, ואותו דבר אם היה עולה 140, כפי שאתם מבינים, הטווח היה רחב מאוד ואני לגמרי לא הייתי סגור על עצמי. לאחר חפירות בפורומים הגיעו לגמר המועמדות הבאות: BMW 328. Mercedes C300. Golf GTI MK7/6 ידנית. גולייטה תילתן. Volvo S60 T5 - Rdesign. בנוסף החלטתי שהפעם אני לא מפשר על כלום (כמעט)! הרכב חייב להיות יד ראשונה, פרטי, חייב להיותר נקי לחלוטין מתאונות ללא אף תיקון צבע…
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בגלל רשלנות של הבעלים, הרכב עבר טיפול ראשון אחרי 14 חודש במקום 12. מבחינת ק"מ לא הגיע ל15 אלף. לפי תנאי האחריות היבואן יכול לסרב לכל מקרה עתידי. הייתם קונים רכב כזה? תמורת איזו הנחה מהמחירון? Sent from my SM-N960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
עמליה דואק, עיתונאית של החדשות 12, פרסמה פוסט בפייסבוק ובו נכתב כי בשבוע הבא יוצא לדרך פרויקט מיוחד על עומסי התנועה בישראל והמחדלים שעומדים מאחוריהם. פוסט שצבר 2,700 לייקים ו-1,500 תגובות ביממה. אני מצטט: ״כמה שעות עמדתם היום בפקק? כמה זמן חיכיתם לאוטובוס? וכמה זמן המצב הזה עוד ימשך? אני אישית עומדת בפקק שעתיים ביום. 14 שעות בשבוע. חצי יממה מהשבוע שלי אני תקועה במכונית. בשבוע הבא אני יוצאת לדרך בפרויקט מיוחד בחדשות על עומסי התנועה בישראל והמחדלים שמאחוריהם. ואני צריכה אתכם כבר עכשיו. צלמו, ספרו ושתפו אותי בכל מה שמפריע לכם בדרך וחייבים לתקן, ותייגו #לא_זזים. מחכה לשמוע מכם״ קישור לפוסט:
הודעה אחרונה מאת Yossi dashti, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נתוני צריכת דלק וזיהום אוויר במכוניות, הם נתונים שאנו מקבלים מאז ומתמיד עם כל מפרט ומבחן רכב. אך לאט לאט עם הזמן, התחלנו גם לקרוא ולשמוע על תקנים שבאים יחד עם המידע הזה. אז על איזה תקנים בדיוק מדובר, ולמה זה אמור לעניין מישהו? הכל התחיל מתקן שנקרא NEDC, או New European Driving Cycle. אך אל תתנו למילה “New” להטעות אתכם – התקן הזה שהחל להבשיל בשנות ה-80, ואומץ לשימוש באירופה ב-1990, נועד לאפיין את הדרך שבה מכונית ננהגת באירופה. האפיון מתבסס על ארבעה מחזורי נהיגה עירוניים UDC –Urban Driving Cycly, ומחזור נהיגה ביניערוני יחיד – EUDC – Extra Urban Driving Cycle. הכל טוב ויפה, בתאוריה, אבל מבוצע בתנאי מעבדה. ה-NEDC, תוכנן במקור עבור רכבי בנזין, אך הפך לרלוונטי עבור דיזלים,…
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי לכולם רציתי ללכת ליום אחד לחוות קצת רכב שלא נוסעים עליו בכל יום, אבל יש מגוון של מקומות שעושים את זה, איך אפשר לדעת במה לבחור? אני לא מחפש קורס של שבועות, רק כמה שעות של כיף, משהו לא שגרתי כמו דריפטינג או נהיגת שטח, אבל שלא יהיה במסלול מסכן שאתה מסיים הקפה בפחות מדקה, קיים כזה דבר? אשמח להמלצות (עדיפות לאיזור חדרה) תודה
הודעה אחרונה מאת mikimik, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 773 צפיות
שבוע שעבר הוצאתי רשיון תנועה זמני במשרד הרשוי לרכב שברשותי שללא טסט כבר למעלה מחצי שנה, כשהגיע התאריך לנסוע לטסט ממש לא הרגשתי טוב עד כדי אי יכולת לצאת מהמיטה,בינתיים חלפו להם 48 השעות שניתנו לי באישור, אני רוצה לקחת אותו מחר לטסט (עברו 24 שעות בדיוק מתום האישור), מה אתם הייתם עושים? האם להוציא אישור תנועה חדש(עוד בזבוז של יום עבודה ושעתיים במשרד הרשוי)או לקחת סיכון( הרכב כבר יותר מחצי שנה ללא טסט)ולנסוע איתו למכון טסטים בתקווה שלא אעצר ע״י המשטרה בדרך?
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למה אני כבר בקושי רואה את הרכב הזה? וחדשות לא רואה בכלל. סתם מסקרן
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
(המספר מתייחס לכלי רכב פרטיים ומסחריים עד 3.5 טון לא כולל אופנועים, משאיות, ואוטבוסים) האם ההתייקרות הצפויה של ההברידיות בתחילת 2020 תגרום למסירות חזקות למרות סוף השנה? נמתין ונראה...
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
רישיון רכב
מאת Dani Tubul- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 487 צפיות
אם רשום לי ברישיון בעלים קודמים: 01 האם אני הוא אותם בעלים - מה שבעצם אומר שאני יד 2 או שמדובר על הבעלים הקודמים - מה שהופך אותי ליד 3 תודה לעונים והעוזרים.
הודעה אחרונה מאת asix, -
מרצדס GLE במבחן
מאת פבל-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הדור החדש של מרצדס GLE הוא לא פחות מאשר מהפך עיצובי מוחלט. אז איך זה שהוא כזה אנונימי, וההקדמה היא החלק הכי מעניין במבחן?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני לא חושב שאומר משהו שנוי במחלוקת אם אטען שתופעת הבריונות בכבישי הארץ חמורה במיוחד ושרמת הציות לחוקי זכות קדימה מתחת לכל ביקורת. ברור שלא ניתן לצפות מכל תושב ותושב במדינה להתנהג בצורה מתורבתת ומכבדת שלא מסכנת או פוגעת בסובבים אותו, ובשביל זה קיים במדינה מתוקנת דבר שנקרא שלטון החוק שאמור לאכוף את זה. גם אם נסכים שנושא הבטיחות והסדר בכבישים לא מדגדג למשטרה את ה... בוהן, ושכל הפעילות שלה בכל מה שקשור לאכיפת חוקי התנועה נועדה לעקוץ מהנהגים כמה כסף שניתן, בעיקר בעזרת מצלמות ומערבים על כבישים מהירים רחבים ובתחתיות של ירידות, אני עדיין לא מצליח להבין למה היא לא עושה כלום ושום דבר בכל הנוגע לעבירות בריונות. אנחנו הרי יודעים שלא צריך לחכות ליד מחלף על כביש מרכזי א…
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
- 7 עוקבים
- 46 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
לאחרונה מפציצים בתשדירים של כל מיני מנכ"לים ש"מרשים" לנו לא לקרוא ולכתוב הודעות בנהיגה. אני מוצא את התשדיר מתריס ומעצבן. מי אתם שאני צריך אישור מכם לא לעבור על החוק?? לדעתי זה שקול לכך שמנכ"ל כלשהו "יאשר" לי לא לגנוב באמת תודה רבה שאתם מאשרים... מבחינתי כל המנכ"לים הללו יכולים להיכנס אלי פה לתוך הת*ת (על בסיס מציצים) זהו פרקתי
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי לכולם, לפני כחצי שנה עשיתי עסקת ליסינג תפעולי לרכב יחיד, הרכב קיבל מכה קלה ונשלח לתיקון, התיקון לקח שבועיים (דבר שהיה תמוה בעיניי אבל לא ייחסתי חשיבות רבה מאחר ואחת ממערכות המכ"מ נפגעה), כשהוחזר לי הרכב ראיתי כי במהלך השבועיים הרכב ביצע נסועה של למעלה מ 600 (!!) ק"מ, אני גר במרכז הארץ והרכב טופל במוסך במרכז הארץ (15-20 ק"מ ממקום האיסוף). נניח ונסעו אתו לכמה מוסכים לאבחון התקלה, עדיין אני מצפה ללא יותר מ 150 ק"מ ואני נדיב מאוד. לגופו של עניין: האם מישהו נתקל במקרה דומה? האם יש לי מה להתלונן/לדרוש פיצוי או מאחר וזה רכב ליסינג הם יכולים לעשות בו ככל העולה על רוחם? (בכוונה לא מציין את שם חברת הליסינג מאחר ועדיין לא קבלתי מהם תשובות בעניין)
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הדור השני של הפריוס פלאג-אין נוחת בישראל. הנה 6 סיבות למה יש סיכוי טוב שנראה אותו הרבה יותר מאשר ראינו את קודמו.
הודעה אחרונה מאת green, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, ברשותי טויוטה קורולה שנת 98, משמע נדרשים שני טסטים בשנה. מועדי הטסט של הרכב הם אפריל ואקוטובר. הרכב ללא טסט מאפריל (לא היה בשימוש) ולא שולמו גם חידושי רשיונות הרכב שהתקבלו. נאמר לי שעל מנת להוריד את הרכב מהכביש אני חייב להעביר אותו טסט. האם אני חייב לשלם עבור שני חידושי הרשיון האחרונים שלא שילמתי או שיש לשלם עבור חידוש רשיון אחד בלבד? תודה
הודעה אחרונה מאת much, -
רואה מודעה ביד 2 - נירו בן שנה מאדם שקנה אותו מליסינג. יד 1 ליסינג יד 2 המוכר. מחירון צחי לוי 99 מבוקש 95. לא מחיר מציאה או נמוך במיוחד, רגיל לחלוטין. בהתכתבות נאמר שרק תיקון צבע בטמבון. יום אחרי זה הפך לתיקון צבע בטמבון וגם בכנף. אמרתי אני חוזר למרכז אני אעבור בנתניה לראות את הרכב הזה. מגיע בשעות הערב, שואל איפה הרישיון על שם המוכר- אין. הרישיון על שם כלמוביל פתרונות מימון בע"מ. מה שאומר שהבחור סוחר. טמבון קדמי באמת על הפנים, כולו צבוע. המנוע נראה תקין,ללא תאונה יותר קשה. אז אני שואל איפה חשבונית תיקון(נאמר שתוקן במוסך הסדר של כלמוביל) - אין חשבונית, תוקן באופן פרטי(???) עובר לטמבון האחורי-כולו צבוע. "ומה קרה כאן" "הכל תקין, לא יודע אני לא מבין במכוניות…
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אחרי שסוף סוף היא קיבלה תיבת הילוכים אוטומטית (רציפה) במסגרת מתיחת פנים שעברה בינואר האחרון, קרסו מתחילה בשיווק המייקרה ה"חדשה".
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היי, רוצה לשתף משהו שאני רואה כמעט בכל יום בכבישי ישראל, לא משנה באיזה עיר (ואני מרבה להסתובב ברחבי הארץ). יש איזה קטע, וזה לא משנה מהו מין הנהג\נהגת, שלפני שלוקחים פנייה, מסובבים קצת את ההגה לצד הנגדי, כאילו אתה איזה נהג אוטובוס אקורדיון של דן שצריך לעשות פרסה. מה זה הדבר הזה? מה זה החוסר מודעות הזה? למה אתם צריכים לקחת פנייה כמו של אוטובוס? אתם סה"כ נוסעים על רכב מיני גג ג'יפון. לא נמאס לכם גם לראות כאילו עוד שנייה נכנסים בכם מהצד בשביל לקחת פנייה מסכנה? אשמח לתגובות ושיתופים מהצד שלכם.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
(למי שלא ראה - בגדול הן יצאו ללא פגע, רק מכות יבשות וקצת בהלה). לינק לכתבה עם הסירטון: https://13news.co.il/item/news/domestic/transportation/car_driver_interview-941436/ ___________________________________________ אני מניח שרובכם ראיתם אתמול בחדשות את התיעוד של התאונה הזו. יום שבת, כביש דיי פנוי, ראות מצויינת, מזג אויר מצויין. 4 מסלולים. 2 ימניים הם יציאה לכיוון כביש 1 ת"א ירושלים. 2 שמאליים כביש 4 צפון. (מימין לשמאל) - בנתיב הראשון, השני והרביעי - מכוניות נוסעות בקצב דומה. בנתיב השלישי נראה שמהירות הנסיעה איטית יותר. מובילה בראש - פיקנטו אדומה. אחריה עוד רכב (I25 אולי ?) ומאחוריה עוד פיקנטו (בצבע לבן). שלושתן זוחלות באותו הקצב. …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 909 צפיות
אהלן חברים, שאלה לי אליכם בתור לא מנוסה. אני זקוק להזמין חלף לרכב(ידית לדלת ודלתית דלק) וקיבלתי הצעות מחיר ב2 אפליקציות (קאר פארט וגלגלים), השאלה איך מתבצעת ההזמנה? אני גר בקריות ורוב ההצעות הן מהדרום, האם יש אופציה למשלוחים? איך זה עובד? אני אמור להתקשר אליהם, לשלם מראש ולקבל את החלף עד הבית? Sent from my GM1913 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת maor23, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,550 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BoazB11
- Mr.Hybrid
- Pavlik
- פיני חד
- tan tan
- גולדן191
- פלוני אלמוני21
- IsraCar
- yovel673
- ofer-1973
- ypz
- zibib