Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה מפציצים בתשדירים של כל מיני מנכ"לים ש"מרשים" לנו לא לקרוא ולכתוב הודעות בנהיגה.

אני מוצא את התשדיר מתריס ומעצבן.

מי אתם שאני צריך אישור מכם לא לעבור על החוק??

לדעתי זה שקול לכך שמנכ"ל כלשהו "יאשר" לי לא לגנוב

באמת תודה רבה שאתם מאשרים...

מבחינתי כל המנכ"לים הללו יכולים להיכנס אלי פה לתוך הת*ת (על בסיס מציצים)

זהו פרקתי

אין החותם מעיד על גיסתו

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא היחיד שכועס, המון תגובות שליליות ברשת.

"מצפים לזמינות מיידית ומענה בכל שעה" :/

הרעיון הכללי טוב, הביצוע גרוע.

פורסם (נערך)

מזכיר לי וויכוח שהיה לי עם מנהל העבודה שלי בזמנו, אז כשהייתי צעיר, תמים ויפה.

נאמר לי להביא קופסה ממדף גבוה, ביקשתי סולם, נענתי בשלילה מכיוון ש"אין לי הסמכה לעבודה בגובה", אז שאלתי איך אביא את הקופסה, אמרו לי שאבין לבד.

בסופו של דבר טיפסתי על כמה קופסאות שהיו מונחות שם והבאתי את הקופסה.

למחרת הבאתי סולם ע"מ שיהיה קל ובטוח להגיע למדף העליון, איזה צעקות קיבלתי כשהבוס ראה את הסולם, את הסולם (סולם חדש) הוא שבר וזרק לפח מיחזור הברזל, נאמר לי שהוא לא רוצה לראות אותנו מטפסים על סולמות.

מודה שלקח לי כמה דקות, אבל אז באמת הבנתי לבד.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אם הבנתי נכון את הפואנטה של התשדיר, אז הם בתור מנכלי"ם, מאשרים (או פוקדים) "לך" לא לענות על מסרונים שקשורים לעבודה בזמן הנהיגה.

פורסם
לאחרונה מפציצים בתשדירים של כל מיני מנכ"לים ש"מרשים" לנו לא לקרוא ולכתוב הודעות בנהיגה.

אני מוצא את התשדיר מתריס ומעצבן.

מי אתם שאני צריך אישור מכם לא לעבור על החוק??

לדעתי זה שקול לכך שמנכ"ל כלשהו "יאשר" לי לא לגנוב

באמת תודה רבה שאתם מאשרים...

מבחינתי כל המנכ"לים הללו יכולים להיכנס אלי פה לתוך הת*ת (על בסיס מציצים)

זהו פרקתי

לדעתי לקחת (ולא רק אתה) את זה למקום לא נכון.

המצב היום הוא שאנשים בכירים מנסים להיות זמינים 24/7 ומה שהם אומרים זה נכון שאני צריך אותך זמין אבל לא במחיר של סיכון או עבירה על החוק.

זה לא אישור "לא לנגב" אלא הוראה לא לנגב עם עלה של סירפד כדי לבוא אליי נקי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חלאס כבר עם ה"אני חייב אותך זמין 24/7" הזה" כסימן לחשיבות התפקיד/נאמנות לחברה (תלוי מאיזה צד מסתכלים).

ברוב העולם כבר מזמן ירדו מזה. הרבה חברות מחייבות להפקיד את הלפטופ במשרד, ולא לענות/לשלוח מיילים משעה מסיימת.

רק כאן עוד תקועים עם זה.

ולא שזה מעלה את הפריון כאן, שנמצא בערך ברמה של בנגלדש.

אני בתור ה"מנכ"ל", לא עונה ללקוחות משעה מסוימת, ובטח שלא מסמס/קורא בנהיגה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תמיד מדהים אותי מי הם אותם הוגים בשקל/משרדי פרסום שחושבים על הרעיונות תתי רמה האלה שבוודאי טופחים לעצמם על השכם ואומרים "פששש, שיחקנו אותה" ומי הם אותם סתומים בלומים שמאשרים לדבר כזה לעלות לאוויר...

התשדיר הזה הוא נטו ניסיון עלוב להראות כמה גדול יש למנכ"ל/מנהל וכמה הוא חושב שהוא חשוב, ושהעסק החסר נחיצות שלו של סריגת כובעי קש מונגולים הוא הכרחי להמשך קיומה של החברה שאנו מכירים כיום אחרת כדה"א יקרוס לתוך עצמו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חלאס כבר עם ה"אני חייב אותך זמין 24/7" הזה" כסימן לחשיבות התפקיד/נאמנות לחברה (תלוי מאיזה צד מסתכלים).

ברוב העולם כבר מזמן ירדו מזה. הרבה חברות מחייבות להפקיד את הלפטופ במשרד, ולא לענות/לשלוח מיילים משעה מסיימת.

רק כאן עוד תקועים עם זה.

זאת מנטליות מטומטמת שמקורה בצבא.

זה גם גורם למנהלים מסויימים להעדיף עובדי פול גז בניוטרל שעובדים למראית עין ובפועל מורחים עבודה של 5 דקות ליום שלם, העיקר שיראו אותם וישמעו אותם מתרוצצים במשרד כל היום.

מחקרים מראים שבמקומות שיש בהם שעות עבודה מוגבלות, העובדים פרודוקטיביים יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק כאן עוד תקועים עם זה.

בשוק המקומי אתה צודק וגם אני נוהג כמוך אבל לא יכול לא לענות לשיחה מארה"ב למשל או מסין מחוץ לשעות העבודה בארץ.

כמו שאממרתי, תלוי תפקיד וסיטואציה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הקופירייטרים האלה ^ , הם מאלו ש"חייבים להיות זמינים" כי אם הם חלילה יכנסו להתקלח, וה"לקוח" יתקשר, הוא יתרגז ויעבור משרד, כי נורא דחוף לסגור דברים כאלה ב8 בערב, כי ב9 וחצי בבוקר זה כבר יהיה מאוחר. "החולה ימות"...

פורסם

נהג לילה, אם יש לך לקוחות שהשעון שלהם שונה משלך, זה עניין אחר.

פה מדובר בעיקר על תקשורת פנים-אירגונית, לפחות לפי הקופי בתשדיר...

עריכה:

איך יצא לי דאבל, לא יודע.

מתנצל...

פורסם

לדעתי התשדיר מוצלח.

המטרה היא לחנך הציבור לא לקרוא סמס בנהיגה על ידי המסר הפשוט לפיו אם זה חשוב יתקשרו.

במידה דומה יש גם מסר למחפש. תתקשר אם זה דחוף.

הרי בימינו מחייגים פחות וכותבים יותר.

הרי לפעמים אנחנו יכולים לשער שהנמען אולי נוהג.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

• תוכן חדש...