Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שהיה כך היה. לפני כחמישה חודשים החלפתי 4 צמיגים (ל-PS4 אבל הם לא העניין כאן). לאחר זמן שקשה לי להעריך, התחלתי להרגיש ויברציות קלות, מהסוג שרק אני מרגיש כי אני אלרגי לנושא. במוסך המרכזי נסעו וטענו שהם לא מרגישים דבר, לפניכן הרכב ביקר בשלוש צמיגיות שבדקו את האיזון שוב וטענו שהכל תקין. עם הזמן התופעה החמירה כאשר בתחילת נסיעה הויברציות הורגשו רק במהירויות גבוהות וככל שהנסיעה התארכה, זה התחיל במהירות נמוכה יותר. אני כמובן, עם רגישות היתר שלי, הרגשתי את זה כל הזמן אך כמובן משמעותית יותר במהירויות גבוהות.

הרכב ביקר מאז בעוד שתי צמיגיות לבדיקת הצמיגים, בכל מקום איזנו קצת שונה אבל בתכלס, לא השתנה דבר. אנחנו עומדים בסיפור על 5 צמיגיות ומוסך אחד. אני מדלג על מוסך לכאורה רציני שעוד לפני שאמרתי ג'ק רובינזון, קבע מיד שאני חייב להחליף תושבות מנוע ואם לא הייתי מבין קצת, הוא היה מנסה לדחוף עוד מספר דברים.

הרכב ביקר בעוד שני מוסכים לאחרונה שהאחרון שבהם ביצע נסיעה ארוכה, הרגיש את הויברציות, אמר שאולי יש קצת עייפות בתושבת הגיר (זה נכון) אבל כל השאר תקין ואין ספק שהמקור זה מהצמיגים או החישוקים ונתן לי שמות של שתי צמיגיות עליהן הוא ממליץ. אני ניגשתי לקרובה יותר - צמיגי זוארץ בתל אביב (שלא הכרתי לפני). הייתי בטוח שגם כאן לא ימצאו דבר כמו בכל הצמיגיות האחרות אך להפתעתי בזוארץ מצאו את הבעיה ודי מהר - צמיג קדמי אחד כלל לא תקין. צמד הקדמיים החלפו לדגם זהה, למרות שעברו רק 5,000 ק"מ מאז ההתקנה, וזהו, הבעיה נפתרה לחלוטין.

לסיכום: שבע צמיגיות סה"כ שבדקו את הצמיגים/חישוקים, בכל הצמיגיות היו מכשירי איזון של האנטר, חלקן עם הדגם המתקדם ביותר הכולל בדיקת עומס (Road Force) אבל רק מקום אחד היה מספיק מקצועי בכדי לדעת תכלס איך להשתמש במכשיר, הוא לא עשה קסמים, הוא פשוט איש מקצוע שמכבד את עצמו ולמד איך להשתמש במכשירים המתקדמים שעומדים לרשותו, מה שכל האחרים כשלו לעשות לחלוטין.

בעיה שהייתה אמורה להיפתר אצל איש המקצוע הראשון, דרשה מסע ארוך של מספר חודשים עד שהגעתי לאיש שבאמת מבין מה שהוא עושה. אני לא אזכיר את הצמיגיות שכשלו בזיהוי הבעיה, אבל בהחלט אמליץ על צמיגי זוארץ ועבורי לפחות הם הבית החדש לצמיגים.

פורסם

מעניין לדעת, מה לא היה תקין באותו צמיג קדמי שגרם לכך?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

דפורמציה שלא רואים בעין אבל תכלס יוצרת בכל סיבוב של הגלגל "קפיצה" של החישוק במשקל של 11 ק"ג (תקין נחשב אצל רוב היצרנים פחות מ-9). במהירות נמוכה קשה להרגיש את זה ומרגישים את זה יותר אם זה בצמיגים הקדמיים, אבל עם התחממות הצמיג, זה מורגש גם במהירות נמוכות יותר (מעל 120 קמ"ש).

פורסם

טוב לשמוע על מקצוענים ו...מצער לשמוע על אלה שלא.

החזרת את הצמיג הדפקט?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
טוב לשמוע על מקצוענים ו...מצער לשמוע על אלה שלא.

החזרת את הצמיג הדפקט?

נשלח ליבואן המקומי, אך בספק אם יאשרו החלפה שכן עברו מספר חודשים מהרכישה.

פורסם
יכול להיות שחטפת מכה מאיזה בור?

בהחלט יתכן שכן, אבל זה משהו שהתפתח והחמיר עם הזמן כך שלא יכולתי לשים את האצבע על משהו. החלפתי זוג קדמי בעלות של 1600 שקל בשמחה לאור העובדה שסוף סוף מישהו עלה על הבעיה, בעיה שגם אחרים, לו ידעו להשתמש בציוד שיש להם, היו אמורים לאבחן.

פורסם

לא להאמין , אצלי בעיה זהה ואני שובר את הראש כבר המון זמן , גם אני הייתי בכמה צמיגיות ולא נמצאה שום בעיה באיזון הגלגלים , עשיתי גם איזון פרונט ושום דבר לא עזר.אתמול הרכב היה בטיפול במוסך וביקשתי שיבדקו גם את הנושא הזה והבוחן אומר שאין שום בעיה מכנית ברכב והבעיה מגיעה מהגלגלים. עכשיו נתת לי כוון חשיבה חדש...

פורסם

איזה כיף למצוא בעל מקצוע שמבין מה הוא עושה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הלא לשם מקרים כאלו בדיוק נועדה האחריות הניתנת לצמיג?

אז זהו שלא בדיוק. אני לא יודע לומר את כל המקרים בהם האחריות תקפה אבל בשיחה עם המנהל הטכני של היבואן הוא אמר שאם זה היה משהו שמיד מרגישים עם החלפת הצמיגים אז כמובן שהיו מחליפים אבל לאחר מספר חודשים, היצרן לרוב לא מאשר.

פורסם
לא להאמין , אצלי בעיה זהה ואני שובר את הראש כבר המון זמן...

בהצלחה! זה פשוט שיגע אותי מספר חודשים ולא אפשר ליהנות מהרכב.

פורסם
אז זהו שלא בדיוק. אני לא יודע לומר את כל המקרים בהם האחריות תקפה אבל בשיחה עם המנהל הטכני של היבואן הוא אמר שאם זה היה משהו שמיד מרגישים עם החלפת הצמיגים אז כמובן שהיו מחליפים אבל לאחר מספר חודשים, היצרן לרוב לא מאשר.

זה נשמע כאילו הוא מתחמק מהאחריות, ומנסה למכור את החוק להגנת הצרכן (שקובע שאתה אמור לקבל מוצר תקין, ללא קשר לאחריות) בתור אחריות. מרתיח.

פורסם

לפני שנים רבות צמיגי זוארץ היו המקום הקבוע שלי לרכישת צמיגים (מהובדדים שהחזיקו צמיגים ספורטיביים במידות שהיו אז ״משוגעות״).

תמיד היו מקצועיים, אדיבים, והבינו שמגיע אליהם קהל לא סטנדרטי שמצפה לשירות בהתאם. טוב לשמוע שזה עדיין כך.

פורסם

אכן, צמיגי זוארץ בת"א נחשבים כבר הרבה שנים לצמיגיה מאוד מומלצת.

לא מהזולים, אבל מקצוענים אמיתיים.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...