Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לפני כחצי שנה עשיתי עסקת ליסינג תפעולי לרכב יחיד, הרכב קיבל מכה קלה ונשלח לתיקון,

התיקון לקח שבועיים (דבר שהיה תמוה בעיניי אבל לא ייחסתי חשיבות רבה מאחר ואחת ממערכות המכ"מ נפגעה), כשהוחזר לי הרכב ראיתי כי במהלך השבועיים הרכב ביצע נסועה של למעלה מ 600 (!!) ק"מ, אני גר במרכז הארץ והרכב טופל במוסך במרכז הארץ (15-20 ק"מ ממקום האיסוף).

נניח ונסעו אתו לכמה מוסכים לאבחון התקלה, עדיין אני מצפה ללא יותר מ 150 ק"מ ואני נדיב מאוד.

לגופו של עניין:

האם מישהו נתקל במקרה דומה? האם יש לי מה להתלונן/לדרוש פיצוי או מאחר וזה רכב ליסינג הם יכולים לעשות בו ככל העולה על רוחם?

(בכוונה לא מציין את שם חברת הליסינג מאחר ועדיין לא קבלתי מהם תשובות בעניין)

פורסם

עבדתי בעבר בחברת ליסינג בתור נהג שינוע

והרבה פעמים היינו נוסעים עם רכבים של לקוחות "על הדרך" למען מטלות של החברה, בין אם זה לאסוף נהג אחר או לאסוף צ'קים/קבלות מכל מיני מוסכים ועסקים אחרים

מניח שהרבה חברות עושות את זה,אם כי לרוב זה היה רכב ליסינג חברה ולא תפעולי יחיד. מניח שבתפעולי יחיד אמורים יותר להתחשב

בכל מקרה אכן 600 ק"מ זה נשמע הרבה. אישית גם שמעתי על מקרים(בעיקר במוסכי פחחות) שהעובדים מנצלים את הרכבים למען נסיעות

חוקית אני לא חושב שיש עם זה בעיה,אולי רק לדרוש למלא דלק. בליסינג תפעולי הרכב עדיין רשום על שמם?

פורסם

מה אכפת לך?

אתה קונה מכסת קילומטרים ויש רישום בכמה לקחו וכמה החזירו (גם לגבי הדלק). זה לא יוצא ממך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכן הרכב רשום על שם חברת הליסינג, עדיין נראה לי לא הגיוני כשאני חוכר רכב בעסקה כזו אני מתייחס אליו כמו לרכב שהוצאתי מהיבואן ורשום על שמי והייתי מצפה ליחס דומה מצד החברה.

פורסם

לגבי זמן התיקון - אין לי מושג ולא אוכל לענות.

יתכן שנדרשה נסיעת מבחן ארוכה כדי לבדוק את התיקון, אבל 600 ק"מ זה לא סביר.

האם מותקן דלקן ברכב? השתמשו בו? אם השתמשו בקש החזר. בדור של הדלקן צריך להיות תאריך התדלוק והקילומטראז' - זאת ההוכחה מבחינתך שהשתמשו ברכב בתקופה שהו לא היה אצלך.

האם יש לך הגבלת קילומטראז' בחוזה? אם יש - דאג שיחסירו את הקילומטראז' שנסעו.

תכל'ס זה לא אמור לקרות ודי מטריד. פנה לשירות הלקוחות ובקש הסברים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
מה אכפת לך?

אתה קונה מכסת קילומטרים ויש רישום בכמה לקחו וכמה החזירו (גם לגבי הדלק). זה לא יוצא ממך.

אכפת לי מאחר וזה רכב שהוא שלי, העובדה שבחרתי בעסקה כזו לא הופכת אותו לרכב ז**ה, כמו שיהיה אכפת לכל בעל רכב פרטי אם בעל המוסך ייסע עליו 600 ק"מ מאחר וזה באמת עיסקת ליסינג ראשונה שלי אני בודק פה האם זה מקובל ונורמלי, במידה וכן אבלע את הצפרדע..

עריכה אחרונה על ידי Ranis7
פורסם (נערך)
לגבי זמן התיקון - אין לי מושג ולא אוכל לענות.

יתכן שנדרשה נסיעת מבחן ארוכה כדי לבדוק את התיקון, אבל 600 ק"מ זה לא סביר.

האם מותקן דלקן ברכב? השתמשו בו? אם השתמשו בקש החזר. בדור של הדלקן צריך להיות תאריך התדלוק והקילומטראז' - זאת ההוכחה מבחינתך שהשתמשו ברכב בתקופה שהו לא היה אצלך.

האם יש לך הגבלת קילומטראז' בחוזה? אם יש - דאג שיחסירו את הקילומטראז' שנסעו.

תכל'ס זה לא אמור לקרות ודי מטריד. פנה לשירות הלקוחות ובקש הסברים.

אין סיכוי שנדרשת יותר מנסיעה קצרה ע"מ לוודא שהתקלה סודרה, מדובר במכ"מ שמירת מרחק, מספיק לצאת לכביש שליד המוסך

אין דלקן, ההוכחה שלי היא מטפסי הלקיחה וההחזרה שחברת הליסינג שלחו לי.

יש הגבלת ק"מ כמובן, האם הם יכולים לטעון שכביכול זה "מתקזז" עם הק"מ שעשיתי ברכב החילופי?

עריכה אחרונה על ידי Ranis7
  • אחראי פורום
פורסם

אין דלקן, ההוכחה שלי היא מטפסי הלקיחה וההחזרה שחברת הליסינג שלחו לי.

אולי פה נפלה טעות בהקלדה? יש לך הוכחה קצת יותר מוצקה?

כי 600 ק"מ זה לא מקובל ולא נורמלי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עדיין מוזר, כי נראה לי קצת מופרך שמישהו יקח רכב ללא דלקן ימלא דלק ויסע 600 ק"מ. באיזה רכב מדובר?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
עדיין מוזר, כי נראה לי קצת מופרך שמישהו יקח רכב ללא דלקן ימלא דלק ויסע 600 ק"מ. באיזה רכב מדובר?

פיג'ו 3008 1.6P

פורסם
תשמור קבלות על זמני תיקון,

שאם פתאום תתחיל לקבל דוחות תוכל ישר להפנות אותם.

תודה על ההערה, לא חשבתי על זה

פורסם

בדוק חיובים בכביש 6 / נתיב מהיר וכו'

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אכפת לי מאחר וזה רכב שהוא שלי, העובדה שבחרתי בעסקה כזו לא הופכת אותו לרכב ז**ה, כמו שיהיה אכפת לכל בעל רכב פרטי אם בעל המוסך ייסע עליו 600 ק"מ מאחר וזה באמת עיסקת ליסינג ראשונה שלי אני בודק פה האם זה מקובל ונורמלי, במידה וכן אבלע את הצפרדע..

זהו שזה כן רכב זונה. תקרא את ההסכם.

אני חתום על הסכמי ליסינג ויש חברות שכתו, בהסכם שהם יכולים גם להחליף לך את הרכב ברכב דומה בזמן העסקה (סעיף שאני לא מוכן לחתום עליו).

עריכה: לליסינג יש יתרונות וחסרונות. היתרון זה שזה לא רכב שלך אבל זה גם החיסרון. את לא קובע את איכות הטיפול, לא את משך התיקונים ורם לא מה עושים עם הרכב שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...