Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמן הטסט (ינואר) וכרגיל אני משלם חודשיים לפני הזמן באינטרנט והולך לעשות, גם הפעם בנובמבר או דצמבר.

גם בדרך כלל אני נוסע למכון טסטים לא דווקא הקרוב אלי, אלא לזה שאני יודע שלא עמוס מידי ושלא מכשילים על סתם, וגם על הדרך נסיעה יותר ארוכה על מנת לחמם את הממיר. (כ-20 דקות נסיעה).

לקחתי את הטופס רישיון רכב שהדפסתי במדפסת, ותעודה ביטוח ונסעתי למכון.

בהגיעי למכון הפקידה לקחה את הטפסים, צילמה את הרישיון נהיגה ופתאום אומרת לי, אוי, אתה צריך מדבקה של 2021, אין לנו.

התבאסתי.

אמרתי לה שלא משנה לי מדבקה, רק לעבור את הטסט. והיא בשלה אי אפשר בלי מדבקה. בינתיים הביאה תגבורת עוד מישהי ואמרו לי שאי אפשר כי מזינים את המספר של המדבקה. שאלתי מתי מגיעות מדבקות? היא ענתה שהשבוע ביום רביעי.

אמרתי, טוב אין מה לעשות, אני אסע למכון אחר, והיא ענתה שלאף מכון אחד אין (תכך נראה).

החזירו לי את הטפסים, נסעתי בחזרה, למכון אחר קרוב יותר אלי.

הגעתי למכון, שאלתי את הפקידה אם יש להם מדבקות 2021 והיא ענתה בחיוב.

שמחתי והגשתי את הניירות.

פתאום הפקידה אומרת, אני לא יכולה לקבל את הרישיון רכב שלך, יש חותמת מאחור של המכון הראשון והראתה לי.

התבאסתי.

סיפרתי לה את הסיפור שלא היו להם מדבקות ולא הזינו אותי עדיין במחשב.

היא חזרה ואמרה שאי אפשר ואני צריך להדפיס את הדף מחדש (להזכירכם, הדף שהדפסתי במדפסת),

אמרתי לה שתצלם אותו במכונת צילום ואז לא תיהיה חותמת וחוץ מזה כבר לא צריך היום להגיע עם רישיון (לפי הנחיות משרד התחבורה).

כמובן, זה לא עזר, כי היא יודעת הכל ואני סתם מציק לה. בקיצור, היא שלחה אותי לרישומט שהיה לא רחוק משם להוציא כפל רישיון.

בהגיעי למשרד הרישוי שלא היה רחוק (ששם הרישומט) אני שואל בכניסה איפה המכשיר? עונים לי הוא מקולקל.

התבאסתי כפליים.

שאלתי יש איפה שהוא מכונת צילום, אמרו לי יש דואר ליד.

הלכתי לדואר, ביקשתי שיצלמו את הטופס שהדפסתי בבית וחזרתי למכון טסטים, הפקידה התחלפה ולקחו את הצילום והכל הסתדר כשורה, חוץ מהתור הארוך לטסט.

עברתי, שמחתי והמשכתי בדרכי.

איך אומרים, מזל שזה רק פעם בשנה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

חחח. פוסט חמוד שמשקף את המדינה החמודה שלנו ותושביה המופלאים.

יש לנו מה להשתפר אבל אנחנו בכיוון הנכון

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

להגיע למכון_לשלם_לעבור טסט_להמשיך לעבודה

זה לחלשים,

פה מחשלים אותך...

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

לא יודע למה אבל פשוט פוסט שמתאר את המערכת הישראלית בצורה כל כך מדוייקת - ממש תפסת כאן את המהות של התסכול בלהיות ישראלי.

מדהים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המכון הראשון - כל מכון רישוי יכול לקבל מדבקות רישוי מאיגוד המכונים כ-3 חודשים לפני תחילתו.

המכון השני - פקידה אשר חיה בעידן הקודם. פניה אל מנהל המקום היתה (אמורה) לפתור את 'חוסר הידיעה'(במקום לצלם, היא יכולה להדפיס בעצמה).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה על הפוסט, נעשה בהמלצתו טסט לסוזוקי (ינואר) רק בעוד כמה ימים, שלא נתקע בלי מדבקות...

• תוכן חדש...