Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ביוייק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביואיק החליטה להתמקד בארה"ב וסין ולכן היא יצאה מהארץ.

הלה קרוס הוחלפה בארץ באופן לא רשמי בשברולט אימפלה.

אותי מסקרן מה יהיה עם כל דגמי ביואיק שמבוססים על אופל (אנקור, ריגל, לה-קרוס) שאופל עברה לפיג'ו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בשנת 2014 הופסק הייבוא שלהם לארץ וחבל כי הלה קרוס מהדגמים שהגיעו לאחר מכן הם כבר רכב עם ביצועים והתנהגות טובים.

תכלס אני ממש אבל ממש אוהב את עיצוב הפנים של לה קרוס מהשנתונים של 2010 עד 2014.

אני עד היום חושב שאופל אינסיגניה היא יותר ביואיק ריגל מאשר לה קרוס אבל בין זה לבין העתיד של המותג הזה - דווקא לא בטוח, בסין ביואיק היא מותג חם מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא יודע מה ההסכם, אבל מסתבר שאופל גרנדלנד (שמבוסס על פיג'ו 3008 ) גם הגיע לסין כביואיק:

http://gmauthority.com/blog/2019/07/gm-launches-all-new-buick-encore-family-in-china/

אתה החלטת על דעת עצמך שזה מבוסס על אופל גרנדלנד, כשמצוין בלינק שצרפת שזה מבוסס על פלטפורמת GEM של ג'נרל מוטורוס בעוד הגרנלנד מתבסס על פלטפורמת EMP2 של PSA והמנועים שלהם בלבד.

פורסם

גם בארה״ב כמעט ולא רואים ביואיק וכנראה המותג עומד ללכת בדרכם של פונטיאק ואולדסמוביל. נראה שהאסטרטגיה של GM היא להתמקד בשברולט וקדילק.

• תוכן חדש...