רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נמאס עליי התהליך של רכישת רכב, טיפולים ומכירה. חשקה נפשי בליסינג פרטי ל-2-3 שנים, אשר על חברת הליסינג יעשו הטיפולים, הטסט וגם תיקון התקלות אם ישנן. במידה והתקציב מאפשר לי לשלם עד 9,000 ש"ח בחודש עבור רכב שכזה, האם ישנה חברה אשר מספקת שירות כזה? רוצה רכב יוקרה מסוג מרצדס או ב.מ.וו (או ברמה דומה) חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, כן מעדיף את החברות הגדולות. תודה
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא נדרש 4x4 רציני - רק אפשרות בסיסית לעליות קצרות לכבישי F. מתוכנן טיול של 19 ימים וקצת מעל 4,000 ק'מ. 2 נוסעים. הויטרה כנראה 2019, 1.6. הספורטאז' 2 ליטר 2018. המחיר - זהה. דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן שלום לכולם. יש למישהו מידע לגבי רמות הגימור של הונדה אקורד בין השנים 2008-2015? ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי. תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
מה דעתכם, יש לו סיכוי להצליח עם מחיר התחלתי של 390,000 ש"ח? *לפי נתוני משרד הרישוי, הדגם הקודם מכר 222 יחידות.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי. בתאריך 06.19 רכשתי רכב מסוג סובארו xv חדשה מהסכנות בחיפהֿ. לאחר כ3 חודשים מצאתי פגמים רבים בכיסוי הלכה של צבע הרכב, בעיקר על הגג ועל תא המטען. כמובן שפניתי למוסך המורשה של סובארו בחיפה, והם הזמינו מומחה לצבע וכיסויי לכה בפרט. לאחר כחודש המוסך הזמין אותנו לאיבחון...המומחה הדליק את הפנס בטלפון שלו ועבר עם היד על הפגמים ואז אמר שזה נזקים של שרף עצים ולשלשת ציפורים וטיפול לא נכון בשטיפה... ושזה לא מכוסה באחריות יצרן אף פעם לא היו לי כאלו פגמים בצבע לאחר לשלשת ציפורים באף רכב שהיה ברשותי, ובניוחד כאשר מדובר ברכב חדש מהסוכנות. דיברתי עם השכנים בבניין כדי להתעניין האם לשלשת ציפורים אכן יכולה לגרום לנזקים כמו שיש אצלי בצבע והם טענו שפשוט שוטפים וזהו..…
הודעה אחרונה מאת RoKro, -
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
שלום לכולם ישלי מאזגה 3 האצבק 2008 עם גודל גאנט של 16 ואני רוצה להגדיל אותו מותר לי? מה צריך לעשות כדאי שזה יהיה מאושר ברשיון ?תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת מכונות ובמסגרת פרוייקט הגמר שלי אני עושה מערכת אוורור סולארית לרכב חונה, למניעת חנק והורדת טמפרטורת פנים הרכב. לכן אני צריך לדעת מה ההספק המאוורר של המזגן ברכב(מאזדב לנטיס 323 2001), איזה פאנל סולארי לדעתכם יתאים מבחינת הספק ומתח?
הודעה אחרונה מאת _slayer_, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני שוקל לרכוש רכב בייבוא אישי ,אמנם רכב כזה גם נמכר בארץ על ידי יבואן רשמי אולם מצאתי שניתן לרכוש אותו במחיר נמוך משמעותית ממחיר היבואן בארץ וברמת גימור גבוהה יותר כאשר בדקתי את הנושא מול נציגי היבואן בארץ נטען בפני שאם הרכב ירכש ביבוא אישי - לא אזכה לאחריות יצרן!! ולא אוכל לטפל בו בארץ במסגרת אחריות זו . אם כך הדבר אין מנוס מהזמנת הרכב מהיבואן בארץ . האם מישהו שמע מכיר את הנושא ,אולי נתקל בטענה דומה ?
הודעה אחרונה מאת HeinanCA, -
- 1 תגובות
- 724 צפיות
מצליחים לזהות את ההבדלים בין הדגם החדש ליוצא? ויותר מזה, מצליחים לזהות (בלי גוגל או כניסה לכתבה) מי זה מי?
הודעה אחרונה מאת טירון רכבים, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, השתמשתי בעבר באתר שעל פי מספר רישוי מספק מידע על דגם הרכב ושנת ייצורו. הקישור אבד לי, האם מישהו מכיר ויכול לשתף? תודה!
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר חיפוש בפורום מצאתי הרבה נושאים ישנים יחסית. אני מחפש המלצה על משקפי שמש נגד סנוור ביום. אם אפשר גם בלילה יותר טוב. העדיפות להזמין מאמזון ביחס למחירים בארץ, אבל יש הרבה ביקורות שנראות לא אמינות. מישהו פה משתמש במשקפיים שבנהיגה מול השמש אשכרה עוזרות לו?
הודעה אחרונה מאת liav12, -
בסוף היא לא כ"כ זולה,אבל מאוד מעניינת Sent from my MI 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי הונדה סיוויק 2008 ושמתי לב לטיפטוף מים מעל הצד הימני של השמשה הקידמית. כשיורד גשם המים נוזלים על המושב שליד הנהג. אשמח לעזרה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
לפי גלובס בכירים בטסלה הגיעו לארץ כדי לקיים פגישות לקראת כניסה ישירה לשוק בארץ יתכן שהחל מהשנה הבאה. מה שאיפשר את זה הן תקנות חדשות שמאפשרות לחברה זרה למכור רכבים בארץ שלא דרך תיווך של יבואן מקומי. מעבר לבשורה של הגעת טסלה יהיה מדובר פה ברגע מכונן שבו לקוחות ישראלים יוכלו לראשונה לרכוש ולקבל שירות ישירות מהיצרן בלי לעבור דרך היבואן. מקור: https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001303895
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
מקסים לקח את ה-DS3 קרוסבק למבחן וחזר עמוס בג'יבריש בצרפתית.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 0 תגובות
- 658 צפיות
בינואר יעלה המס על ההיברידיות, טויוטה CHR המחודש נוחת ו"מקדים תרופה למכה" (לפחות חלקית).
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
תמיד היה לי חיבה לרכבים ידניים זריזים וספרטניים. התחיל מהסיטרואן ZX 1.8 של אבא שלי בזמנו, והמשיך ליאריס TS שהייתה לי . לנהוג ביום יום 120 ק"מ עם רכב כזה, זה לא פרקטי מבחינתי. ולכן חשבתי לקנות משהו בסגנון לסופשים ולפנאי מדי פעם. יש כמה חברי פורום שיש ברשותם 205, 106 ואולי גם אלפא 147 ישנות בתור רכבים שניים ואלי ראשונים גם, מלבד הקניה כמה עלות אחזקה ריאלי לרכב בסגנון במהלך השנה? לוקח סביב ה-1200 טסט 1200 -3000 ביטוח חובה+(אולי צד ג) טיפול שנתי של 500 שקל 1500 שקל נלווים(תקלות קטנות, צמיגים, מצבר ושאר שטויות) האם זה ריאלי הוצאות כאלה או שאני אצפה לרדאטור, קלאצ', משולשים מיסביים באלפי שקלים בשנה?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בחברת ההשכרה המחיר כמעת יותר מחצי עלות ההשכרה שזה מגוחח ביררתי וחברת האשראי לא מספקת לי שרות זה. אשמח לתגובת מי שעשה בעבר Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sperial, -
מאזדה CX30 בישראל 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
אחרי טיזרים, הבטחות, פרסום מחיר השקה ושליחת הזמנות ללקוחות פוטנציאליים - מאזדה ישראל סוף סוף משיקה "על אמת" את ה-CX30.
הודעה אחרונה מאת Hagaix, -
-
חלפים לסקודה
מאת netihe- 0 תגובות
- 517 צפיות
אני נמצא בצפון באזור צפת ומחפש מגן גחון לסקודה אוקטביה משהו מכיר פירוקויות באזור?
הודעה אחרונה מאת netihe, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
הי, מישהו יודע מה מקור הצפצוף שמופיע בסוף הסרטון, של קול עולה ויורד? מדובר ברכב מסוג ניסאן קשקאי, בלי התקנות מקומיות מלבד מצלמת דרך, שהצליל לא מגיע ממנה. במוסך של ניסאן לא מכירים את הצליל ולא יודעים מה מקורו, לטענתם לא ממשהו מובנה באוטו. זה לא הצליל של סטייה מנתיב (הצליל של הסטייה זה מה ששומעים לפני הצליל שעולה ויורד). אודה למי שיודע במה מדובר. סרטון:
הודעה אחרונה מאת shimta, -
אני בטיפול פה במוסך הם אומרים לי שצריך להחליף רפידות קדמיות לפיקנטו 2014 75k הם רוצים 600 על ההחלפה חלף לא מקורי מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת asix, -
- 4 תגובות
- 953 צפיות
היי , צמיגים 17 אינץ כמה לדעתכם למלא אוויר קדימה ואחורה למצב הספורטיבי ביותר?
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחצי שנה ?
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הסיפור התחיל לפני שלושה שבועות עת נתבקשתי לעזור לאחי למצוא רכב לביתו החיילת, תקציב סביב 40000 שקל. הילדה רוצה... פיאט 500. בדקנו והבנו שהפיאט לא תתן ראש שקט לחיילת שתיסע בפקקים של איילון כל יום. הצעתי פיקנטו ספורט כאופציה שפויה שנראת מצויין (לדעתי). החלו החיפושים. הדגם לא ממש נדיר (אוטומט שנתונים 14-16 עם עדיפות לכאלה מאמצע 2015 לאחר מתיחת פנים). כל הרכבים ביד2 מפורסמים במחירים גבוהים של 10-15% מעל למחירון משוקלל! רכב שמתפרסם במחיר שפוי, נעלם מהלוח תוך כמה שעות. לפני שבוע פורסמה אחת יפה 2015,מחירון 42000 (משוקלל 46000). מבקש 43000. קבענו עם המוכר שעה לאחר שהמודעה פורסמה. כשהגענו, הבחור מבקש סליחה ומציג בפנינו את הקונה המאושר שהגיע 5 דקות לפנינו. ל…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, אשמח לקבל המלצה למורה נהיגה בחולון שמלמד על ידני מורה שמלמד נהיגה נכונה ולא רק לעבור טסט כמו כן חשוב לי שהמורה יתן ביטחון להמשיך ללמוד על ידני ולא לוותר מיד ולעבור לאוטומט כיוון שמדובר באישה והיום כפי שאני יודע יש נטייה להמליץ לנשים ללמוד על אוטומט אך חשוב לי שתקבל רישיון על ידני. תודה..
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
- 3 תגובות
- 962 צפיות
שלום לכולם מעוניין להזמין פנסים ראשיים לפיגו 206 מהאיביי האם מותר ליבא או שהם יעצרו במכס? הפנסים עם תקן E ועולים בסביבות ה 800 שח והמשלוח חינם לפי מה שהבנתי אני אמור לשלם עליהם רק מעמ האם זה נכון? זה אמור להגיע בצורה רגילה לדואר או שאני אצטרך להמציא אישורים כלשהם? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת miatanc, -
רכב מיושן שפיספס את הטסט האחרון כתנאי לשנתיים עם רישיון מוקפא ללא טסט. מה הולך לקרות?
מאת Cerebral Cortex-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, נקלעתי לסיפור הבא ואני רוצה לדעת מה עומד לקרות? ובכן, יש לי רכב מיושן שעמד כמעט שנתיים עם רישיון מוקפא. לפני בערך שלושה חודשים הפשרתי את הרישיון ועדיין לא שילמתי את האגרה. עשיתי לרכב ישור קו ורציתי לגשת לטסט. רצה הגורל ושברתי את היד באופן חמור והייתי מגובס במשך חמישה שבועות. עד עכשיו היד עד לא חזרה לתיפקוד תקין ואני עובר טיפולי פיזוטרפיה. אני עדיין לא מסוגל לעבוד ויש לי פגישה בקרוב עם רופא תעסוקתי. היום האחרון שבו ימלאו לרכב שנתיים מאז הטסט האחרון זה היום. ה 6.12.19. ביום ראשון השבוע כלומר ב 1.12.19 שילמתי את האגרה. למחרת, ניגשתי למשרד הרישוי להוציא אישור תנועה זמני וביקשתי את הרישיון רכב החדש, כלומר זה של 2020. נאמר לי שבגלל ששילמתי רק אתמ…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
לעשות 0-100 בקרוסאובר בפחות מ-5 שניות נהיה זול פי 2. כמעט.
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
היום בבוקר ראיתי פרסומת ב tv מכירה של המיקרה הישנה ספיישל אדישן בלק וייט (יעני הוסיפו מדבקות שחורות על צבע לבן) במחיר של 84 אלף שח. בהמשך היום באתר באינטרנט פירסומת של מיקרה החדשה במחיר של 84 אלף שח. עכשו תסבירו לי למה לקנות רכב ישן שאפשר חדש באותו המחיר? יכול להיות שהישן אוטומט והחדש לא, אבל עדין... למה? מבין שנתקעתם עם מלאי אבל ככה לצחוק על אנשים? Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת itsik170,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,550 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BoazB11
- Mr.Hybrid
- Pavlik
- פיני חד
- tan tan
- גולדן191
- פלוני אלמוני21
- IsraCar
- yovel673
- ofer-1973
- ypz
- zibib