Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בן שנה ללא אחריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן תגובה קצת מוזרה.

כמובן שאין על מה לדבר, אחריות מלאה לחמש שנים ואפשרוץ הרחבת האחריות אחרי כן על הסוללה לעוד שנתיים זה יכול להיות מאד משמעותי אם חלילה יקרה משהו.

למרות ש5k זה ממש מעט וכנראה הרכב במצב טוב, לא הייתי רוכש ללא התחייבות בכתב של טלקאר לכיבוד האחריות.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מסכם עם המוכר על מחיר.

הולך אתו יחד למוסך המרכזי ומכניס לטיפול. מסכם לפני הטיפול כי יהיה רשום לכל הפחות בחשבונית כי האחריות בתוקף למרות האמור בכתב האחריות. אחרי הטיפול (טיפול קצר) וקבלת ההתחייבות ניגש להעברת בעלות

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לא אבל אם פקידת הקבלה לא תוכל לענות על זה, היא אמורה להתקשר למישה בכיר שכן יוכל.

תשובה בעל פה לא שווה הרבה, עוד חודש הוא יגיע למוסך ויגידו לו שלא יודעים על מה הוא מדבר. מה שצריך זה אישור חתום בכתב על נייר רשמי של היבואן ממישהו מספיק בכיר במחלקת השרות. חוץ מזה, אם בעל הרכב מעוניין למכור, שהוא יתרוצץ וימציא אישור כזה. אתה רק תתקשר לאמת אותו.

פורסם

אני הייתי דורש מהמוכר לשאול בכתב, אם גם בכתב התשובה לא חד משמעית שישאל בפירוש מה יוחרג מהאחריות ואם הסוללות והאלקטרוניקה לא מוחרגות ולרכב אין שום תקלה שתוקנה במסגרת האחריות הייתי שוקל לקנות אותו .

אם את הטיפול הראשון עשו ב 5 אני מנחש שעכשיו הרכב בן 3. הייתי מוריד 10-15% ממיר השוק ולוקח רק אם יש אחריות למערכת האלקטרונית ולסוללות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הרכב בן שנה וקצת, את הטיפול הראשון עשו אחרי 14 חודש ולא אחרי 12 כאשר הק"מ היה 5000.

פורסם

אני הבנתי בטעות שהקילומטרז' הנוכחי 15K (פספסתי את הכותרת).

רכב כזה בן שנה הייתי עובר הלאה. מעדיף לקחת מימון ולקנות חדש עם אחריות מרכב בן שנה שלי אחריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...