רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם, כאמור בחתימה, הגולף שלי עומדת כעת למכירה לאור קבלת רכב מהעבודה וזו ההזדמנות שלי לסכם את תקופתי הקצרה עם הרכב שהכי אהבתי עד כה (והיו לי הרבה). אנסה לספר מעט על היכולות הדינמיות וכדומה אבל בינינו, מעולם לא ביקרתי איתה בנס הרים או סדום ערד ודומיהם כך שההתרשמות שלי היא לכל היותר מרמזור לרמזור אני חושב שהסלוגן das auto של vw ממצה מאד את הגולף הזו. מדובר במכונה נפלאה שמרגישה מאד מהוקצעת, כיאה לרכב שמיוצר כבר עשרות שנים ורק עובר מקצי שיפורים מדי דור. איכות החומרים מצויינת, הנדסת האנוש נהדרת ובכלל תא הנוסעים הוא מקום מאד נעים לשהות בו. מושבי העור מעולים ולמרות שהחימום שלהם די מיותר במדינה מדברית כמו שלנו, השליטה החשמלית מאפשרת מציאת תנוחה …
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם החלטתי לשתף קצת על הרכב - סיקור קטן של 7 שנות נסיעה משותפת. האוטו קיה ריו סדאן ידנית עם 109 כ"ס מנוע 1400 שנת 2013 נקנה עם 0 קמ והיום עומד על 66,000 ק"מ. בקצרה: בשורה 1 - רכב זול, אמין, משפחתי וידני = רכב אפור בארוך: איך בעצם נקנה הקיה ריו ידנית בכלל: זה היה לפני 7 וחצי שנים בזמנו היה לנו פ'גו 207 CC שנת 2009 ובדיוק גילינו שהאישה בהריון, מפה לשם האישה אמרה עם הפיגו אין סיוכי להכניס כיסא בטיחות מאחורה בגלל שאין מקום ורכב קבריולט פחות בטוח אז אמרתי לה נברר בסוכנויות רכב איזה רכבים מוכרים ואולי נעשה טרייד אין ונבדוק אופציה קניית רכב חדש/משומש. באותו זמן הפיגו הייתה שווה במחירון 75-80 אלף ושהלכתי לטרייד הציעו מחירים מצחיקים(50-60 אלף) ובמקב…
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5601901,00.html#autoplay
הודעה אחרונה מאת OSאס, -
אוקיי, זה משהו שתמיד תהיתי לגביו... אני רואה המון אנשים סביבי שקונים רכבים חדשים על ימין ועל שמאל, רובם מרוויחים שכר מינימום, לא ברור לי איך אדם שמרוויח שכר מינימום יכול לקנות אוטו חדש 90-130k....הייתי מצפה שיקנו רכב שעולה 20-30 k וזה עוד במקרה הטוב.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמעט מדי שבוע נוחתים אצלי במייל סיכומים של שלל מירוצים שמתקיימים אצלנו על פיסת גן העדן הקטנה שלנו. לאחר שאני מקבל את אותם הסיכומים, אני כמעט אף פעם לא רואה את הסיכומים האלו מפורסמים בשום מקום, וחבל לי. לא רק כי הסיכומים מעניינים, אלא גם בעיקר כי הם תיעוד של ספורט מוטורי שמתקיים כאן על אדמת ארץ הקודש, ואחרי כל כך הרבה שנים שכולנו מתלוננים על זה שאין מסלולים, עכשיו כשיש - אנחנו לא מהללים אותם ואת הפעילויות שמתקיימות בהן מעל כל במה. אז החלטתי להביא לכם את הסיכומים כלשונם, בדיוק כפי שהם נוחתים אצלי. ואתם תחליטו מה יקרה איתם הלאה. מעניין אתכם לדעת על האירועים לפני כן כדי לבוא לצפות? האם צפיה היא בכלל אופציה? אולי בא לכם להגיע לסקר או לצלם לערוץ היוטיוב שלכם? תדונו, תדברו,…
הודעה אחרונה מאת zaf, -
לרכב של ההורים שלי נגמר הטסט אתמול (13/10) אני יודע שאפשרי לעשות את הטסט כבר כחודשיים לפני אבל לצערי הם לא ביצעו ובעקבות מחלה לא ניתן היה לבצע את הטסט במהלך השבוע האחרון. כרגע נדרש להעביר את הרכב טסט, דיברתי עם משרד הרישוי ונמסר לי שאין אפשרות להוציא אישור תנועה זמני כרגע כי משרדי הרישוי סגורים לאור חול המועד. כיצד הכי כדאי לפעול? מציין כי האגרה כבר שולמה לפני ארבעה ימים, רישיון משולם יש לי רק בהעתק שקיבלתי למייל (מודפס). *אגב, לעניין הביטוח, ראיתי פה דעות חלוקות מחיפוש בפורום. חלק אמרו שהביטוח תקף עד חודש לאחר פקיעת הרישיון, או עד ארבעה חודשים וחלק אמרו שלא תקף מהרגע שפקע, דובר משהו אפילו על תקדים משפטי לזה אך לא מצאתי. ושוב,לעניין הטסט איך מע…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 5 תגובות
- 793 צפיות
מעוניין להזמין חלק מאיביי (פנס תחליפי אחורי ימני לאאוטלנדר 2014. 290 ש"ח). המשלוח חודש - חודשיים. אני מעוניין במשלוח מהיר ואני לא רואה אופציה כזו. מישהו יודע האם יש אפשרות כזו בתשלום? או אתר אחר שיש אפשרות של משלוח מהיר. תודה
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כחודש לפני ההשקה הרשמית בתערוכת אל.איי חושפת היצרנית הבווארית את הסדרה 2 גראן-קופה שהיא למעשה גרסת 4 דלתות קופה לסדרה 1, כמו שהמרצדס CLA היא לA קלאס, וזו אכן הפעם הראשונה בה לב-מ-וו מתחרה בקטוגריה הזו (איך שלא תקראו לקטגוריה אליה שייכות הCLA ו2 גראן קופה...). בדומה לאחותה גם הגראן קופה מבוססת הנעה קדמית (בעוונותיה), או הנעה כפולה בדגם הקצה, וזאת בניגוד ל2 קופה הבאה שרוב השמועות עדיין טוענות שתגיע עם הנעה אחורית (Fingers crossed). היא ארוכה מסדרה 1 בכ20 ס״מ (452), גבוהה בכסנטימטר (142) ופרקטית יותר בזכות תא מטען גדול ב50 ליטר (430 בסה״כ). בפנים היא זהה לחלוטין לאחות הקטנה (וטוב שכך) וזוכה לשפת העיצוב החדשה של ב-מ-וו בדומה גם לסדרה 3 החדשה. לוח השעונים מגיע או …
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בשבועות האחרונים ניסיתי למכור המכונית הישנה לפירוק, לאור הגיעה לגיל גבורות (יחסי, הכל יחסי). מדובר בטויוטה קורולה 97' בשלהי תקופת הטסט שלה עם כמה מכלולים תקינים, כמה ככה-ככה וכמה במצב כזה שמחייבים תיקון בעלות שאי-אפשר להצדיק יותר, ושיקשו מאוד על מעבר טסט נוסף. בקיצור - הזמן להיפרד מהסוסה הקשישה ולהפוך אותה לחלפים. ניסיתי לפרסם מודעה בעניין ביד2. לא נתנו. פרסום מודעות למכירה לחלפים כאן ובאתר ג'אנקיארד לא הביאו פניות. הבנתי שלא יהיה מנוס מפניה לסוחרים שקונים לפירוק. ראיתי דיון כאן בפורום עם אזהרות - והאזהרות היו במקום. פניתי לכמה וכמה סוחרים שמפרסמים באינטרנט. היו כאלה שדרשו תשלום. היו שהסבירו לי שאני צריך להגיד תודה אם הם יקחו ממני את המכונית ללא…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי חברים, אני מחפש קורס נהיגה מתקדמת-חשוב לי להבהיר שאני לא נהג חדש אבל אחרי לא מעט שנים של נהיגה אני בטוח שהשתרשו אצלי הרגלי נהיגה לא נכונים. אני מחפש קורס נהיגה מתקדמת ולא נהיגה ספורטיבית (זה יבוא בהמשך ) אחרי חפירה בפורום ראיתי לא מעט פוסטים ישנים-אשמח לשמוע אם יש למישהו המלצות לקורס שהוא עשה בזמן האחרון. החברות המומלצות שראיתי הן: אלטרנטיבי, דרייב ארט, לאון דרייב, דרייב לוג'יק (שמתי עין על הקורס שלהם APEX2). מנסיונכם-באיזה קורס מקבלים את התמורה הרבה ביותר-הן מבחינת תכנים, יחס אישי, זמן, מחיר.. תודה רבה חג שמח ושנה טובה לכולם!
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
היסטוריה לאחר שה407 עברה את ה250K הגיעה זמן הפרידה, ובתור חובב אריות ותיק (403/405/406/407) הבחירה המיידית הייתה ב508 מאחר ואני לא קונה חדש מהניילונים אלה במכונית בת 3-4 שנים, ההפסד ערך הגדול סופג בעיקר הבעלים הראשון. מחקר כולם הזהירו/צחקו למה לקנות מכונית גרועה אפילו המוסכניק הפרטי שלי איים שלא ממש כדאי לי לחבור ל508 , אז התחלתי לבדוק ולנבור ברשת וגם כאן בפורום הנהדר הזה (הזדמנות להודות לכל אלה שטרחו לענות), והמסקנות שלי היו כי אכן PSA פישלו בגדול עם ה508 דור ראשון עם המנוע 156HP אבל החל מ2015 הבעיות תוקנו הבנתי שהמנוע 165HP שונה ברובו מהמנוע הקודם אז החלטתי ללכת על זה. קניה מצד אחד קל לקנות 508 הבעלים מתים למכור ואין הרבה קונים, מצד שני המכונית דיי נדירה…
הודעה אחרונה מאת israell, -
מהניסיון שלי עם מסחריות אמריקאיות לעומת אירופאיות, אלו האחרונות מפגינות עליונות ברורה בכל הקשור להתנהגות כביש ויכולות דינאמיות - למעט אולי ביצועים בקו ישר. בישראל, רוב האמבולנסים הם אמריקאים מדגם סוואנה וזה תמיד היה נראה לי כרעיון גרוע לרכב חירום, השאלה היא אל יודעי דבר, הם מבצעים ברכבים האלו שדרוגים בתחום המתלים/שלדה בכדי לשפר את היכולות הדינמיות של הרכב.
הודעה אחרונה מאת eladts, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! עברתי לפני מספר ימים לבית חדש. שמגיעים לבית צריך לרדת ירידת אפר של כמה מטרים. בירידה מהכביש לשביל אני מידי פעם שומע שפשוף קטן. השפשוף קורה בעיקר בעלייה חזרה לכביש. אני נוהג על טויוטה יאריס 2013. מחפש המלצות ומדריכים איך להימנע מהשפשוף או שנגזר עלי להחנות למעלה תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שנות ה 80 של המאה הקודמת. כמו כל ילד רוסי שרוף על מכוניות אני יודע שוולגה זה הדבר הכי טוב שאפשר לקנות. הכי אלגנטית ויפה, הכי חזקה, הכי מהירה, הכי מתקדמת. ו(גם כמו כל ילד רוסי) אני לא יודע שהדגם הנ"ל מיוצר ללא שינויים משמעותיים משנת 1967 ובשנות ה 80 הוא כבר מיושן ולא עומד ברף של מכוניות מערביות מקבילות. הרכב הזה נמכר לשוק הפרטי בכמויות קטנות מאוד. המחיר בשמיים יחסית לשכר הממוצע. רק מעטים יכולים לרכוש אותו - מנהלי מפעלים, שחקני קולנוע, מדענים בעלי שם ועוד אנשים עם סטטוס וממון. רוב הייצור מופנה למוניות, למוסודות ממשלתיים (רכב צמוד לדרג ניהולי בכיר כמעט בכל הרמות חוץ מהגבוהות ביותר, לרוב בצבע שחור), לסוכני קג"ב, לאמבולנסים בגירסת סטיישן וכדומה. ככה הן …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש שלט לשער חניה של חברת שערים מדובר בשלט רומי בכל מקום מבקשים 120-150 שח וזה נראה לי מחיר מוגזם הבנתי שיש אפשרות להזמין באינטרנט ולבצע שכפול בעצמי ובזול הזמנתי שלט כזה אבל הוא פועל רק להפעלה אחת וכל פעם צריך לבצע שכפול מחדש, יש מישהו שיכול להפנות לקישור מתאים לשלט כזה שניתן לשכפל עצמונית ובמחיר סביר תודה .
הודעה אחרונה מאת avi2380, -
חוקי נהיגה באיטליה 1 2
מאת samiking- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתכוון לנסוע בקרוב לאיטליה, חקרתי מעט את חוקי הנהיגה שם אבל לא הבנתי האם מותר לפנות שמאלה באור אדום? והאם מותר לפנות ימינה באדום? ואם אין רמזור, למי זכות קדימה? אשמח אם מישהו יבהיר, או יתן טיפים אחרים על החוקים שם. תודה רבה רבה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 15 אלף צפיות
היי, אני לפני רכישת רכב, אשר משועבד למימון ישיר, ביצענו זכרון דברים בו אני מצהיר שאני משלם את החוב של המוכר למימון ישיר ורק לאחר העברת בעלות הוא מקבל את שאר הסכום. לשאלתי, כיצד אני מבצע שחרור שעבוד זה? אני מעוניין לשלם מחר למימון ישיר, האם אני מקבל מכתב כל שהוא על הסרת שעבוד ואז מבצע העברת בעלות? לא הבנתי את הפרוצדורה ובגלל החגים גם מימון ישיר לא נתנו לי ולמוכר מענה ראוי.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
שלום, ראיתי פוסט בפייסבוק שתפס לי את העין, ורציתי לדעת מה חושבים כאן גולשי הפורום. אני מצטט: ״מדוע אנשים עדיין מפרנסים את המכוני בדיקה האלה ? כבר לא סיכמו שה"מנוע והגיר" של כל המכוניות לא תקין ? הרי הם לא עושים בדיקת קומפרסיה, הם לא עושים בדיקת איכות פלאגים, הם לא עושים בדיקה כימית לאטם ראש... הם סתם עושים "טסט" לרכב רק שבנוסף הוא גם עושה סיבוב של 5 דקות לראות שהחלונות פועלים. מדוע לא לשלם למוסך חצי מחיר בעבור בדיקה טובה יותר ? אני אומר את זה אחרי 2 בדיקות שהייתי ליד הבן אדם. אני פשוט לא מבין על מה ה500 שקל.״ האם זה מיותר לשלם 500 שקל עבור בדיקה? כלומר שבאמת יש הרבה כסת״חים שגורמים לעסקאות ליפול?
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
אז אחרי שהמשתמש אאוטלנדר הקניט אותי, החלטתי לעשות מעשה. את ה5008 קיבלתי כרכב עבודה אבל הוא נרכש כרכב פרטי מהיבואן ולא בליסינג. מה שאומר שאני אחראי על הטיפולים ועל שלומו באופן כללי.ֿ מה שאומר גם שאני אצטרך לבחור מוסך, לדאוג לכל מה שמסביב, לטפל בתקלות ולקטר באופן כללי על הכל כמו פולני טוב. אז אחרי ההקדמה הזאת, על מה בעצם אני הולך לשגל את מוחכם? אני נוסע הרבה. בממוצע 3500 ק״מ בחודש. הרכב יעבוד קשה. מידי פעם כשיהיה לי על מה להתלונן, מה לחדש, מה לשבח או בכלל לבלבל את המוח, אני אעדכן את הפוסט. ֿוכמובן אם יהיו למישהו שאלות, אני אשתדל לענות. קצת פרטים טכניים: ה 5008 ברמת גימור פרימיום, מנוע puretech 1.6 טורבו עם 180 כ״ס, גיר 8 הילוכים של אייזין. מחיר המ…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
שלום אשמח לקבל רשמים על דגם שנת 2016 הרגיל או הפרימיום. אמינות,עלויות,חווית נסיעה וכל דבר נוסף שעולה בדעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה לגבי הבדלי האחיזה של סוגי הצמיגים הבאים על הכביש. הפרש האחיזה בין צמיג כביש לבין צמיג כביש-שטח בנסיעה על הכביש. הפרש האחיזה בין צמיג כביש-שטח לבין שטח מלא- לדוג' בין BF חצי חצי לבין BF מלא. אני יודע ש"על הנייר" אמור ליהיות ההבדל אבל מה קורה בפועל? כמובן שיש תלות ברכב שהם מורכבים עליו אז בואו ניקח לדוגמא את הרכב שלי, טויוטה פוראנר. אריאל
הודעה אחרונה מאת korola, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן, רציתי לדעת איך מעבירים בעלות על רכב בלי טסט 3 חודשים ורשיון רכב מוקפא? מה ההליך ואיך עושים את זה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי שהוציא לנו את העיניים, מקסים ממשיך להתעלל בנו עם רשמים מפורטים עד כאב של מוזיאון מרצדס. אזהרה: דעה לא פופולרית (ממש לא פופולרית) לפנייך! אני חושב שה-300SL Gullwing היא מכונית די מכוערת... מאידך, הגרוסר וההיא עם המושב לחמות הן לטעמי המכוניות השניה והשלישית הכי יפות בהיסטוריה המוטורית של אי פעם אחרי הבוגאטי אטלנטיק. מי לדעתכם המכונית הכי יפה/מגניבה/מעניינת/מטריפה/מיוחדת שונות שמרצדס ייצרה?
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 7 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
שאלה... אפליקצית Blue Link זמינה בארץ ?
הודעה אחרונה מאת michael12345, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מקסים חזר אחרי שבוע עמוס במוטוריקה בגרמניה. כתבה ראשונה (מתוך חמש) בסדרת כתבות שבכלל לא גרמה לנו להיות ירוקים מקנאה. בכלל לא. בכלל.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 883 צפיות
אהלן חברים, יש לי שאלה על זינוק בעליה ממש חדה בידני הייתי בעליה ממש חדה בערך 45 מעלות, אולי יותר אפילו. שחררתי חצי קלאצ וברקס, ברגע הזה האוטו פשוט עמד כי לא היה לו כוח לעלות אבל גם לא התדרדר, אבל ברגע שנתתי גז בלי לעשות שום דבר עם הקלאצ (עדיין בחצי), האוטו פשוט התדרדר אחורה. עשיתי את זה עוד פעמיים נוספות והיה אותו סיפור... מה אני מפספס, למה האוטו התדרדר בגז? תודה!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
המזרח מודיעה על פתיחת ההזמנות לדיפנדר החדש והמחירים לא כאלה מופרעים.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
אהלן, מחפש את הפלסטיק שעל הדלת צמוד לחלון (שחור) כמו מסגרת כזו.. לא יודע איך קוראים לחתיכה.. ואיפה אפשר למצוא כזו.. שברולט אופטרה תודה
הודעה אחרונה מאת fraiter, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי לכולם הסקרנות גרמה לי לפתוח את השרשור, רכשתי את הקיה נירו היברידית החדשה (מחליפה לספורטז') שצפויה להימסר לקראת סוף החודש אך מי שמכיר אותי יודע שדחיית סיפוקים היא לא הצד החזק שלי ואני סקרן לדעת - ברכב היברידי 'רגיל' (נירו, איוניק ודומיהם) מה המרחק האמיתי שניתן לצפות לו בנסיעה ללא מנוע הבעירה הפנימית וכמה זמן ידרש למנוע הבנזין לטעון את הסוללה? לחידוד השאלה - מקום העבודה במרחק של 8 ק"מ בנסיעה עירונית בלבד - אני מניח שאת כל המרחק לא ניתן יהיה לעשות ללא דלק אבל האם מחצית מהדרך לערך זה הגיוני ? או שמא המנוע יתעורר אחרי מספר דקות? ובמהלך החצי השני האם הסוללה תיטען מספיק ע"מ שהנסיעה חזור תהיה גם היא על טוהר החשמל למספר קילומטרים? אודה למי שיסי…
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
-
לא זוכר אם כבר פתחתי אחד כזה, כנראה שלא - כי לא מצאתי אז במסגרת השקיפות, פה אעדכן על ההוצאות שהיו על הרכב הנ"ל. קצת פרטים יבשים: נרכשה במקור מAVIS, בעסקת 0 ק"מ נחמדה - 69 אלף ש"ח החליפו ידיים, אבא נסע מרוצה ושמח הביתה עם אוטו חדש, בתוך פחות משעתיים מהכניסה לסוכנות. עברו שנתיים, אני רכשתי אותו ממנו ב-40K, עם בערך 28 אלף ק"מ על המונה. בוצעו טיפולים על ידו רק במוסך המורשה, מוסך פטין בעכו. מה ביצעתי עד עכשיו? נכון לרגע הזה המונה מראה 38 אלף ק"מ אחרי חצי שנה אצלי - ועוד לא התעסקתי עם הצד המכני. מה כן נעשה? בעיקר אבזור. הרכב הרגיש כמו רכב השכרה, הכי פשוט שיכול להיות, משעמם ובנאלי. המערכת איומה, הרכב מרעיש במהירות גבוהה וגם בתוך העי…
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,553 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Step
- Pavlik
- Ldh_88
- itaysamurai
- 3n
- yoni162
- פאר האורה
- TvrSpee12
- natco
- Manotz
- amosbmw
- ELI001