Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק ראיתי את התמונות התחיל לכאוב לי הגב... לא יודע מי אומר שזה הרכב הכי נוח שנסע בו. כניראה לא נסע באחרים.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

אני יודע הדברים שכתבתי נראים כמו משהו שהמשתמש אאוטלנדר יכול לכתוב :)

לא יודע איך הנוחות הזאת של המתלים (המושב ותנוחת הנהיגה ממש לא משהו) התחמקה מתחת לרדאר, לי זה היה ממש בולט ונהגתי במספיק רכבים כדי להבחין בכך.

אולי חברת ההשכרה חסכה כסך ובמקום להחליף בולמים, היא מילאה אותם במרגרינה :)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא אהבתי את הקורולה בעיקר בגלל הנוחות. לי אישית המושבים שברו את הגב והיא מתרסקת על בורות ועל שיבושים קשים.

בסך הכל זה רכב שלא מצטיין בכלום אבל גם לא נכשל בכלום.

ולגבי המקרר נסה להצמיד אותו לגב המושבים האחוריים ולגשת על ידי קיפול משענת המושב מתוך תא הנוסעים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מבחינת המושבים (וגם בידוד רעשים), הייתי מעדיף קורולה על איוניק בכל רגע.

היו לי קורולה 2013 ו2015, אז זאת 2015 הרגישה הרבה יותר איכותית. כנראה שיפרו משהו באיכות ההרכבה.

או שידיו השובבות של מתקין ישראלי נגעו בה פחות.

או שניהם.

+1 - מסכים הקורלה נוחה ושקטה בצורה משמעותית מהאיוניק, וסה"כ סבירה לחלוטין לשימוש יומיומי רגוע.

פורסם
ולגבי המקרר נסה להצמיד אותו לגב המושבים האחוריים ולגשת על ידי קיפול משענת המושב מתוך תא הנוסעים.

ללא ספק זה היה יכול להיות פתרון סביר, אם רק המושב האחורי היה מתקפל...:brickwall:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הופ הופ, הקורולה עברה שנה וחודש, ומעל 31,000 ק"מ.

הייתי מעדכן בזמן אמת אבל היה משעמם ונרדמתי.

שורה תחתונה, לא נרשמו תקלות,

אבל...הבולמים נחלשו משמעותית. בולמי הזעזועים. אני לא יכול לומר שהם סיימו את חייהם, אבל ככה אצבע מול הרוח, הם בזמן מחצית החיים.

זה מפתיע ולא צפוי, ואני לא יכול לומר שהרכב עובר אצלי איזו התעללות. הוא לא יורד לשטח, לא מתגרזן ב'נס הרים'. שימוש ליסינג סטנדרטי. לפעמים נוסע מהר (מאוד) אבל זהו.

ברור לי שכל נהג עם נסיון והקשבה לרכב ירגיש את זה, אבל זהו. אף אחד אחר לא.

צריכת הדלק הקבועה היא בין 12.5 ל 12.9 ק"מ לליטר.

שרטו לי את מכסה המנוע בצד, וזה מעצבן, אפילו שזה לא רכב שלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני גם מרגיש ירידה בבולמי הזעזועים בקורולה שלי (בת שנתיים ו-7 חודשים מגרדת את ה-90K ק"מ), אני מתלבט אם זה ככה כבר שנה או פחות, הרכב קצת פחות נוח מבעבר. לא דרמטי אבל יש הבדל.

מה שכן, אני די משוכנע שיש ירידה ביכולות הבידוד רעשים ברכב, יכול להיות שזו רק הרגשה. הוחלפו צמיגים בטיפול השלישי (45K ק"מ), ממש לא מזמן התעקשתי להחליף צמיגים לסוג המקורי שהיה ברכב בהחלפה האחרונה ובאסה - לא הרגשתי שום הבדל.

לא מעט תקלות מעצבנות היו לי בשנה וחצי האחרונות - בלם היד התחיל לעלות בעצמו תוך כדי נסיעה (לא למצב בלימה אבל גורם לצפצופים היסטריים), הלכו מיסבים בגלגלים הקדמיים, צלחות יחד איתם (לא בפעם הראשונה), המערכת לא עבדה כמה פעמים עם הנעת הרכב (מכבים ומתניעים שוב ומסתדר), גם למזגן זה קרה לי כמה פעמים (גם פה פתרון הקסם עובד, ממש מחזיר אותי לימי מחשבי ה-XT).

חיישני לחץ אוויר הלכו מזמן, מוציאים קריאות שווא ללא הפסקה. כבר פעמיים החליפו חיישן שזוהה כתקול, התייאשתי.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...