Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אלו רכבים עם סבירות גבוהה למדי שיחזרו (אם לא כבר חזרו) לשוק היד שניה, בין אם באמצעות הבעלים עצמם או סוחרים.

מקום שמרכז אנשים עם רכבים שבאים ואומרים "צ'מע.. הרכב טוטאלוס אבל נוסע בובה", לפחות בישראל, טרם מצאתי.

או.. שמרוב קולה אני לא יורד לסוף דעתך.

Sent from my Tricorder

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

נמכרים ביד 2 כרגיל, או אצל סוחרים.

לא מפרסמים במודעה כי הרכב לאחר תאונה, ולדעתי האישית זו טעןת טקטית לשמור את הקלף הזה לסוף המשא ומתן...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם אני מבין את שאלתך נכון,

אז התשובה היא - קשרים עם סוכני ביטוח ושמאי רכב...

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
בגלל זה הוא שאל על אלו ששייכות לאנשים שאינם מבוטחים בביטוח מקיף.

נקאמיצ'י באמת הבין אותי,לא עבורי אמנם , אבל נשאלתי אז אני שואל פה, הכוונה לא לכאלו שהיו מבוטחים, לא לכאלו שתיקנו ומוכרים אותו חזרה, הכוונה לכאלו שמוכרים כי לא הכי כדאי להתעסק ועדיין רוצים לוציא משהו מהרכב שלא היה מבוטח.

אז לפי התשובות פה המקום היחיד הוא יד2 אבל זה כמו לחפש מחט בערמת שחת.

אבל למדנו שאין אתר שמרכז את כולם :)

תודה

• תוכן חדש...