Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה קלאסי של מוסך שהחליט לבדוק את מקור הרעש בצורה מקצועית. פירוק דשבורד ברכבים חדשים הוא דבר יחסית קל ופשוט ומי שלא מבין ברכבים נבהל מהמראה שמתגלה מתחת לדשבורד.

מהומה רבה על לא דבר.

איזה כייף לי :)

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כל ההתנהלות של הבחור הזה לא ממש ברורה

הבן אדם קונה רכב מסוכנות ב200 אלף שקל

לטענתו אחרי 2 דקות של נסיעה כבר מרגיש רעשים מוזרים מהמנוע

במקום לשים להם את הרכב על הראש של הסוכנות ולדרוש שיבדקו אותו, והוא כמו עלה נידף ברוח מסכים שינפנפו אותו

במקום ללכת למוסך אחר, מתעקש לחכות שבוע ואז עוד חודש להמתנה לבדיקות של מוסך על רכב חדש. נשמע קצת הזוי

הישראלי הממוצע על דבר כזה היה הופך שולחנות והיה מתעקש שהרכב יבדק בהקדם האפשרי ולא אחרי החגים

אז נכון שיש מקרים שבהם אתה בא לקנות מוצר כלשהו(על אחת כמה וכמה אוטו) ויש הבדל בין היחס שנותנים לך לפני התשלום ואחרי התשלום.

אבל כאן זה נראה לי קיצוני מדי, ממש לא נשמע לי הגיוני שהסוכנות התנערה מבדיקה כמה דק' לאחר שהיא שיחררה ללקוח את הרכב.

נחכה לתוצאות ולמשפט, לא אתפלא אם הוא עשה איזה תאונה וכל הסיפור של החודש האחרון היא בדייה.

ואם לא, אז אני באמת מקווה שיתבע אותם על עוגמת נפש במחיר של 5 סקודות כאלה

עריכה אחרונה על ידי רון18
פורסם
לא מסכים איתך,

הוא כתב בפוסט שניסה לדבר עם המנהלים ואף אחד לא התייחס אליו.ן/QUOTE]

לדעתי זה שקר גס. כאשר לקוח מגיע אלי ומתלונן על השירות שקיבל או כול בעיה אחרת ומבקש לדבר עם אחד המנהלים במוסד ציבורי גדול אני מתאם לו פגישה לאותו יום.

* קיימים מקרים מסויימים של לקוחות אשר מקללים ומנבלים את הפה שלהם בצורה כזו שהדרך היחידה לפעמים היא לקרוא למשטרה/אנשי אבטחה ולהראות להם את היציאה ולא את המנהלים שהם מבקשים.

איזה כייף לי :)

פורסם
מקרה קלאסי של מוסך שהחליט לבדוק את מקור הרעש בצורה מקצועית. פירוק דשבורד ברכבים חדשים הוא דבר יחסית קל ופשוט ומי שלא מבין ברכבים נבהל מהמראה שמתגלה מתחת לדשבורד.

מהומה רבה על לא דבר.

מוזר לי שאתה מקבל דבר כזה, רכב חדש מפורק כולו ברמה כזו זה לא מקובל ולא נותן הרגשה טובה אחרי שהוצאת 200K.

לפוסט יש 2000 תגובות ויותר מ 1000 שיתופים, הנזק שזה עשה שווה אצל הישראלי הממוצע שרואה ככה רכב מפורק הוא כמה? לפחות 5-10 רכבים של סקודה?

לא היה עדיף לסגור את זה איך שאפשר ולמנוע את זה? זה אסון תדמיתי מה שקורה עם זה. גם אם אתה מצדד בצד של היבואן זה ללא ספק מוכיח שלפעמים עדיף להיות חכם מצודק.

פורסם

מהומה רבה על לא דבר.

פותח הפוסט צודק. לעולם הרכב לאחר פירוק של דשבורד והחזרתו לא יהיה כמו שיצא מהיצרן.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מוזר לי שאתה מקבל דבר כזה, רכב חדש מפורק כולו ברמה כזו זה לא מקובל ולא נותן הרגשה טובה אחרי שהוצאת 200K.

לפוסט יש 2000 תגובות ויותר מ 1000 שיתופים, הנזק שזה עשה שווה אצל הישראלי הממוצע שרואה ככה רכב מפורק הוא כמה? לפחות 5-10 רכבים של סקודה?

לא היה עדיף לסגור את זה איך שאפשר ולמנוע את זה? זה אסון תדמיתי מה שקורה עם זה. גם אם אתה מצדד בצד של היבואן זה ללא ספק מוכיח שלפעמים עדיף להיות חכם מצודק.

אני לא מבין איך בעל הרכב רצה שהמוסך יבדוק ויתקן את הרעש בדשבורד, דרך האגזוז?, הוא הלין על הטיפול הלא מקצועי של סלוטייפ, איך הוא חשב שטיפול מקצועי נראה?

כפי שמרק ציין, המוסך פועל ביסודיות המצופה ע"מ למצוא את המקור לרעש.

פורסם
לא מסכים איתך,

הוא כתב בפוסט שניסה לדבר עם המנהלים ואף אחד לא התייחס אליו.

למה בנאדם צריך קשרים "טובים" עם האנשים הנכונים כדי לקבל יחס.

ולכן אחרי הפרסום בפייסבוק יש סיכוי שהוא כן יקבל רכב חדש או סוג של פיצוי כדי להשתיק את הרעש.

מה שיותר מעניין בסרטון המכונאי אומר שזה צירוף מקרים ועקב התקנה מסויימת

כלומר מצאו את הבעיה, אבל הלקוח לא יהיה מעוניין לקבל את הרכב חזרה , ולכן פרסם את הפוסט.

מה שכן, הפוסט הזה יפגע משמעותית בסוג הרכב הנ"ל ללקוח הפרטי.

הפתרון של היבואן יהיה לתת לו פיצוי ולדרוש שימחוק את הפוסט, כמו שביקש מרבים אחרים והנושא הושתק ונשכח לאחר X זמן

לא צריך שום קשרים טובים. רק להתעקש לדבר עם מנהל בכיר או לכתוב מכתב שמפרט את השתלשלות העניינים ולהעביר אותו דרך השרות לקוחות. מנסיון. רכב חדש הוא לא יקבל וספק אם פיצוי אחרי הפוסט הזה.

למחוק פוסט היום אחרי מאלף שיתופים ומי יודע כמה צפיות, ממש לא יעזור עכשיו. עצם זה שהנושא עלה גם פה , בטח לא יעזור לו להשכח

פורסם

מהומה רבה על לא דבר.

תעיף מבט יסודי בצילומים, קטר על הרצפה , חוטים אשר נחתכו, איזולירבנד על המושב, הדש הזה לעולם לא יחזור להיות כמו שהוא היה אמור לצאת מפס היצור.

אם זה היה הרכב שלי לא הייתי מוכן לקבל אותו חזרה , מי מתחייב בפני שהאלקטרוניקה תעבוד כמו שצריך ?

שאביזרי הבטיחות יתפקדו בעת חירום ?

שכריות האויר יופעלו ?

לאחר שהלקוח שילם 200K מגיע לו רכב ושירות טובים יותר מזה , יתכבד היבואן להחליף לו את הרכב ולעשות חיפוש על הבעיה ברכב בזמנו החופשי ולא על חשבון הלקוח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא חושב שמישהו פה היה מסכים לקבל את הרכב לאחר שהדאש פורק ככה.

גם לפי רמת העבודה בארץ, לא רק שכנראה לא ימצאו את מקור הרעש, אלא כל הפלסטיקה תורכב בצורה לא טובה ולחגיגה יצטרפו עוד כל מיני קרקושים.

ודרך אגב, זאת בדיוק הסיבה שלא מבצעים התקנות מקומיות.

פורסם

איך אנשים פה מצדיקים את הדבר הזה? מדהים.

בחיים הדשבורד הזה לא חוזר להיות מה שהוא היה.

גם אם ניתן לעובד פס ייצור של הרכב הזה לפרק ולהרכיב אותו, בלי הכלים הנכונים זה לא יהיה מושלם.

פורסם

לא קשור ישירות לפוסט, אבל לפני 3 חודשים בערך אבא שלי רכש באותה סוכנות אוקטביה 2.0, ונדלקה לו נורת זיהום אוויר יום-יומיים לאחר שקביל את הרכב (פחות מ-20 ק"מ).

בסוכנות כמובן הפנו אותו לאותו מוסך, כשהם בדקו את התקלה, איפסו את המחשב ושלחו אותו לדרכו.

לא התרחק מהמוסך-שוב נדלקה נורה.

אחרי יומיים שלושה שהרכב היה במוסך, החליפו חיישן DPF והתקלה נפתרה (אחרי שנסעו למעלה מ-100 ק"מ לוודא שהמנורה לא נדלקת שוב) בינתיים.

ככה שעגמת הנפש של פותח הפוסט די מובנת לי,נראה שהמוסךנותן תחושה כאילו הוא מנסה לנפנף את הלקוחות בהתחלה (תייקנו עם איזולירבנד? סירייסלי?), ועושה טובה שמתייחס ברצינות, מה שרק תורם לתחושה רעה יותר ולתגובה אמוציונלית ולא רציונלית (אבא שלי גם לא בדיוק קיבל את זה בשלוות נפש).

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

מצחיקות התגובות שמשוכנעות שזה יפגע בצ'מפיון או באחד הדגמים שלו במכירות.

יבואן שנמצא גבוה בטבלאות המסירות כבר שנים, שוק משומשות חזק וצולח איזה עשור את סאגת ה-DSG.

ולגבי התמונות והפוסט בכלל, ברור שזה נראה רע, אבל מה ציפיתם? שכל דבר פותרים היום בעזרת סורק תקלות?

לפעמים אין ברירה אלא לפרק. ובהרבה שנים אחרונות הכל כ"כ מובנה ומחווט שאין פה בכלל תהיות לגבי ההרכבה חזרה, זה לא איטלקיה ישנה שפעם ככה ופעם ככה. אבל שוב, זה נראה רע ומצטלם "נהדר".

הבחור לא חכם, מתלהם כדרכו של פייסבוקיסט מצוי ופועל עם טעויות ברצף במקום להיות אסרטיבי, לדרוש טיפול ולתת למוסך לעבוד.

קרה ויש עניינים לאחר מכן? פה מתחילים לעבוד בתור צרכן פגוע, לא לפני זה.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה שלא נאמר דרך אגב בפוסט, זה אם התקינו לו את מערכת הקונקט-איט הידועה לשמצה של גיל קאר. אם אכן התקינו לו אותה, אזי הדשבורד שלו כבר פורק בצורה הרבה יותר רשלנית ממה שעשו במוסך.

פורסם
אני לא יודע מה הרעש עליו התלונן ואם הוא צודק או שלא, אבל זה מקרה קלאסי למה לפעמים חשוב להיות חכם ולא צודק.

איך יוצאים במקרה כזה חכמים ולא צודקים? מה אתה היית עושה?

פורסם
מה שלא נאמר דרך אגב בפוסט, זה אם התקינו לו את מערכת הקונקט-איט הידועה לשמצה של גיל קאר. אם אכן התקינו לו אותה, אזי הדשבורד שלו כבר פורק בצורה הרבה יותר רשלנית ממה שעשו במוסך.

ממתי מפרקים דשבורד שלם, קומפלט, כדי להרכיב מערכת?

זו לא אמורה להיות התקנה נקודתית?

כלומר כזו שמתייחסת לאיזור המסויים בדשבורד, שהמע" נמצאת בו?

מה הכדאיות של "גיל-קאר", בכלל, לעבוד {כמו בתמונה המצורפת בתחילת השרשור}, מס" שעות רב, על כל רכב שמגיעה להתקנת מע"?

• תוכן חדש...