רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
ה JAGUAR XK החדשה 1 2
מאת driver1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ה JAGUAR XK החדשה : אני מציג בפניכם את ה JAGUAR XK החדשה יקרה זה נכון ! מהירה בטח שזה נכון ! יפה חושבים שכן ? http://www.jaguarusa.com/us/en/xk/gallery/photography.htm?func=1&picno=1&popwidth=669&popheight=570
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, אני בחור צעיר,(25)והיסטורית הרכבים שלי אינה ארוכה (פזו306שנת 2000,פיאסאה 94 אנגלית,פורשה 944 אנגלית,ב.מ.וו 325 אנגלית,323 מודרנית ישראלית) ואני לא הכי מבין בתחזוקה לרוב בורכתי עם רכבים שהיו יחסית מאוד אמינים אם לא סופר אמינים לא מזמן חזרתי לארץ הקודש ואני מתעניין לרכוש מכונית מארץ המגף קראתי המון אודות אלפא רומאיו פיאט ולאנציה ואני שומע שהמון אנשים טוענים שזה סיפור של אהבה וכאב להיות בעלים של עלמה שכזאת.....שהטיפולים נוראים החלפים לא זמנים,ואפילו בחו"ל הביקורות שקראתי טענו שרכבים האלה מתכלים מהר מאוד אך פעם ב...קם איש שהוא בעלים של אלפא ספיידר או פיאט ספיידר או סתם ג'י טי וי וטען שהרוב מיתוסים ושהרכבים האלה אומנם קצת יותר רגישים אך בטיפול אוהב הם ישארו …
הודעה אחרונה מאת Jenek, -
-
כולכם ודאי זוכרים את הסיפור על אותה מכונית נדירה במקומותינו למי ששכח אני אזכיר - קורולה 1.6 סדאן 2003 אוטומט. אני דיווחתי לפורום כבר על הכוונה לרכוש אותה, ובסוף, לצערי, היא נרכשה. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=5885&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94 היפנומטית הראשונה (והיחידה עד עכשיו!) במשפחה. באוקטובר האחרון (מכונית בת 4 וחצי עם 60,000 ק"מ) קיבלנו שתי הפתעות מהמכונית - האחת לא נעימה - היה צורך להחליף מחשב מנוע וממיר קטליטי השניה נעימה - טויוטה ביצעו את ההחלפה על חשבונם. גם על זה דיווחתי כאן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176258&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%9…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 6 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
שלום אני נמצא בתחילתו של תהליך לימוד להוראת נהיגה, אך אני מוצא עצמי נתקל בערפל כבד בכל הקשור בנושא הזה. למה אני מתכוון? באתר משרד התחבורה מופיעות הדרישות למבקש ללמוד הוראת נהיגה, מעבר לכך אני לא מוצא שום מידע נוסף שיכול לעזור לי. איפה לומדים? כמה זמן? כמה ימים בשבוע? כמה עולה ללמוד? אחרי שלמדנו , מה התהליך שעוברים עד להתחלת לימוד עצמאית..? גם כששאלתי את הפקידה במשרד התחבורה שאלות מעטות (ניסיתי לגרד קצת מידע) ענתה לי הנחמדת "זה עוד מוקדם בשבילך.. קודם תשלח את הטפסים וכו'.. אני נמצא במצב מוזר שלא מוכר לי שבו אני פונה לכיוון מסויים שלא גלוי לי במלואו. אשמח לשמוע מידע ממוקד על השלבים שבתהליך \ קורס הנ"ל, מנסיונם של אחרים. תודה
הודעה אחרונה מאת Xcopy, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם יש לי בעיה שהייתי רוצה להתייעץ לגביה לפני כשנה לערך נסעתי ברכבי מסוג פיאט פונטו 2004 בפקק תנועה בעליה ברח' יפת ביפו , נדדה מחשבתי הפקק התקדם מעט ובעיקבות ההתקדמות האצתי , אני מאמין שלמהירות של לא יותר מ 15 - 20 קמ"ש ונכנסתי ברכב שכור מסוג דייהטסו סיריון , מיותר לציין שהחזית של הפיאט ( פח נייר ) התעקמה לגמרי לסיריון ניגרם שיפשוף ממש מזערי ואולי התקלפות של צבע ... אמרתי לבעל הרכב "שישפוף קל של צבע , דוד שלי צבעי יסדר לך את זה טיק טק " אמר לי האדון : "הרכב הינו רכב בלסינג אני מסכים איתך שלא קרה כלום ואעדיף לסדר זאת מחוץ לתחום שיפוטו של הביטוח אך אצטרך פרטים למקרה שיפנו אליי מחברת הליסינג " אמרתי : "בשמחה " ונתתי לו את פרטיי ופרטי הרכב אפילו לא טרח…
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, לפני שעה קלה הורדתי ידידה מול ביתה. ישבתי בתוך האוטו, שעמד מונע בניצב למכוניות בחניה - כשלפתע חשתי דפיקה עזה מהצד. התוצאות: מכה של הראש בזכוכית, פגוש עם קליפסים שבורים וקצת עקום. האישה שיצאה מהאוטו (BMW) התעצבנה מאוד למה חסמתי אותה (?!). הסברתי לה שבעולם נורמלי נותנים צפצוף ואנשים זזים מהחסימה שהם יצרו. די טריוויאלי. בכל מקרה יש לי את הפרטים הבאים: שם + שם משפחה מספר טלפון שם חברת הביטוח מספר פוליסת ביטוח חובה מספר רישוי מה עושים עכשיו עם הפגוש הדפוק? מול מי עולים? זאת פעם ראשונה שיש לי נזק כזה עם כ"כ הרבה פרטים. בפעם האחרונה זה נגמר בתיקון פגוש (קדמי) ומשפט של תביעות קטנות מול ערס מכוער. אשמח לעצות מאנשים שהתנסו בד…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שמתי לב שקרייזל נאון ושברולט קאווליר מאוד דומות(אם לא כמעט זהות) מדוע?האם היה שיתוף פעולה בין שתי החברות האמריקאיות? האם זה קשור גם במיכלולי המנוע של שתי המכוניות(ואם כן,אז אם ידוע לכם משהו,אנא פרטו)? תוגה מראש, הצב בעל שיריון הערסים עם הניאון מתחת
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! היום הייתי בשיעור רביעי, וביום רביעי יהיה שיעור חמישי. היום למדתי זינוק בעליה. האם הרעידות של נק' החיכוך של הקלאץ אמורות להיות חזקות, או כמו לפני האצה? (ז"א - האם אני צריך ללחוץ על הקלאץ' חלש יותר מאשר בהאצה רגילה) איך אתם מסתדרים עם זה?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
VALENTINE ONE 1 V1 v3.872 POP 2 גרסא 3.872 צריך לכייל/לכוון אותו או משהו כזה? איך בדיוק מתקינים אותו ברכב? יש משהו שהוא לא עובד נגדו? מה הפעולה הדרושה על מנת להפעיל אותו? תודה
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בימים האחרונים אני ואבי מתחבטים בשאלה האם רכב היברידי יהיה לנו כדאי יותר מרכב דיזל. עד לא מזמן לא הייתה פה שאלה בכלל, מינימום 40 אלף קילומטר בשנה, חובה דיזל. אבל היום, המון קילומטרים אנחנו עושים בעיר, בפקק, בתנועה של bumper to bumper, ככה שאולי האופציה של מנוע חשמלי בזמנים האלה יכולה לחסוך? מה גם שמחיר הסולר עולה לאחרונה, ויקר יותר מבנזין (5.15 במקום 4.80~), אבל כמובן שהסולר עושה יותר ק"מ per ליטר, ככה שזה מסבך הכול. כמו כן, מה האופציות שיש לנו בארץ לרכבים היברידים? טויוטה פריוס והונדה סיביק? האם זה הכול? מה עלויות האחזקה שלהם? חיי הסוללות? צריכת הדלק האמיתית?
הודעה אחרונה מאת ד"ר פוליצ'וק, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם הסבה לגז ברכב היברידי אפשרית? אם כן זה יכול להיות מעולה למוניות, לא?? [=
הודעה אחרונה מאת kitt, -
התחדשתי בקסנון 1 2
מאת tomi_RSI-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קסנון 8K אם אפשר להעלות את זה בתור תמונות כי אני לא יודע איך http://img128.imageshack.us/my.php?image=tom2rj8.jpg http://img125.imageshack.us/my.php?image=tom1vi9.jpg http://img125.imageshack.us/my.php?image=tom1vi9.jpg
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 41 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
לא נמאס כבר? קראתי את הכתבה בMOTOCAR.CO.IL על הנהג אוטובוס ועל הבעיות בתשתית בדרך לאילת ולא משנה הסיבות לתאונה כבר אבל למה אנחנו לא ברחובות? למה אנחנו כותבים על כל הבעיות שאנחנו יודעים שיש בתשתיות וכל הפשעים של המדינה בנושא הזה בין עצמנו, אנשים שאוהבים נהיגה, אוהבים מכוניות, כבישים, תחושה מהירה.... למה אנחנו לא יוצאים לרחובות ומודיעים לכל האנשים שלא מודעים לזה? האם אנחנו לא צריכים להיות השומרים בנושא זה בנוסף לאהבתנו של הספורט המוטורי? האם אנו לא רוצים לשמור על משפחותינו, ילדינו וחברינו? האם זו לא חובתנו להביא את הנושא למרכז הדיון, אפילו בארץ שלנו שמוטרדת מכל דבר אחר יותר מחיינו שלנו? הפורומים לבדם יכולים להוציא מאות אנשים לרחובות אם נפעל ביחד. אני לא יודע …
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם הלא יאמן יכול לקרות ותעשיית הרכב של ארה"ב לא תהיה איתנו תוך כמו שנים? http://news.yahoo.com/s/ap/20081218/ap_on_bi_ge/meltdown_autos
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
http://www.motocar.co.il/article/10031.aspx שמישהו יסביר לי בבקשה איך הם הגיעו למחיר הזה? בכל מדינה השירוקו עולה בערך כמו הGTI ... התנפץ לי החלום..גועל נפש למה לא לעשות מחיר אטרקטיבי כמו 190 אלף ולהעיף אותם כמו לחמניות אוף חבל שאני לא יבואן
הודעה אחרונה מאת koka, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, כל שבוע עוצרים אותי שוטרים באיזה מחסום שקרוב לבית שלי ועושים לי חיפוש ברכב. משום מה הם אף פעם לא פתחו את תא המטען. השאלה היא האם מותר להחזיק תיבת כלים ברכב, בהנחה שיש לי שם סכין יפנית, מברגים וכו'...?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום ותודה מראש לעוזרים הסיפור הוא כזה: לאבי היתה עגלה (של טרקטור) עם מספר והכל היא עמדה מספר שנים בשטח , ומישהו חביב לקח את המספר ואפילו קיבל דוח בנתניה (מדהימים אותי האנשים שיש בארץ הזאת) בכל מקרה העניין סודר לפני הרבה זמן ולאחרונה אבי מכר את העגלה אבל מה , אין לו מושג מה המספר שלה,בשביל לחדש את הרישוי הוא לא מצליח לאתר שום מסמך עם המספר עליו ומשרד הרישוי לא עזרו בכלל יש למישהו איזה שהוא רעיון איך מאתרים מספר של רכב על פי הבעלים ? אשמח לשמוע רעיונות תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
משטרת ישראל החליטה שהעבריינים הכי גדולים אלו האופנוענים שנוסעים מעל המותר. לכן הם החליטו לביים תאונה וכאשר האופנוען מאט או נעצר על מנת להגיש עזרה, הוא מקבל דו"ח. שיתחילו לעצור את אלו שששותים אלכוהול ונוסעים, את אלה שלא עוצרים באדום! http://www.motocar.co.il/article/10340.aspx זה מה שאני חושב. ומה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת esc, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
כבר עשיתי זאת בעבר. עדין החלטתי לפני שאני עושה זאת עוד פעם, להתייעץ. הווקס הוא לסוזוקי בלנו צבע לבן ( לא ווקס לצבע מיטלי ). אותו עיקרון כמו שימוש רגיל של הווקס רק על שמשות הרכב הוא מתבצע. בפעם שעברה הוא פשוט עשה אותם כמו מהחברה. פשוט אני רוצה לחזור על זה לאחר חצי שנה לערך וגם על הדרך על צבע האוטו אז רציתי להתייעץ בקשר לשימוש על השמשות : יכול לפגוע בשמשה? במה זה מתבטא אם כן? וכו'. תודה רבה ערב טוב
הודעה אחרונה מאת יניב_ה, -
ביטוחים לנהג חדש
מאת stio- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני נהג חדש, 8 חודשים רישיון. רציתי לדעת האם מותר לי לנהוג ברכב שאין לו ביטוח נהג חדש ונהג צעיר אלא רק ביטוח חובה ומקיף? מה המשמעויות של נהיגה ללא הביטוחים הנ"ל והאם אני יכול לקבל דו"ח על זה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום! אתמול היה לי שיעור נהיגה ראשון, ומה אני אגיד לכם - מלחיץ הטירוף. עליתי לאוטו (טויוטה קורולה 2007, עם KM50020 על השעון), והמורה הסביר לי כל מיני דברים על השעונים, בלה בלה בלה... התחלתי נסיעה - מרוב התרגשות, שכחתי להעביר מראשון לשני, והמנוע התחיל לצרוח כמו משוגע. המורה הסביר לי, כמו ליליד מפגר, שצריך להעביר מראשון, לשני, ב-20 קמ"ש. המשכתי נסיעה, והכל היה שקט, רגוע ותקין. הוא לקח אותי מבית וגן (פנימיית בויאר, למי שמכיר), לכיוון הדסה עין כרם, דרך גבעת רם לקריית הלאום, ומשם חזרה לבויאר. היה פשוט מרגש ומלחיץ, לראות את הכביש מעיני הנהג, ולא מעיני הנוסע. אם יש לכם עצות, טיפים או הערות, אנא, כתבו לי. בתודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
-
אלפא 159 - קונים יותר? 1 2
מאת GOLF-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אלפא 159 אף פעם לא הייתה מכונית שרואים לעיתים קרובות על כבישי הארץ. בזמן האחרון שמתי לב שיש יותר ויותר יחידות מהאלפא היפה הזו. בתחילת השבוע חלפתי על פני 159 חדשה לחלוטין, בצבע כחול כהה, ופשוט הייתי חייב לעצור ולהתרשם. באותו רגע נזכרתי שבתחילת ספטמבר השנה פורסם שה-159 JTS תמכר בקבוצת רישוי 5 - משמע 190 אלף ש"ח, שהם כ-100 אלף ש"ח פחות ממחירה הקודם! האם ההנחה הגדולה באמת הביאה לעלייה משמעותית במכירות ה-159 או שזה רק נדמה כך? מעניין כמה יחידות הצליחו סמל"ת למכור בשלושת החודשים האחרונים.
הודעה אחרונה מאת zizkebab, -
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
כאמור אני בעליו החוקי של הרכב ,כאשר אני ניגש למשרד הרישוי ע"מ לקבל פרטים על עברו של הרכב ,איזה אינפורמציה ונתונים רשומים בדר"כ במשרד הרישוי? אגב הרכב מייבוא אישי ועבר כבר כמה "ידיים" ואני מעוניין לברר פרטים ושימות הבעלים הקודמים שלו, הפקידה במשרד הרישוי תתן לי את פרטיהם ללא בעיה? אם בעבר הוחלף לרכב מנוע זה יצויין במשרד הרישוי ואני אוכל לקבל את המיידע הזה מהפקידה? איזה עוד נתונים ופרטים נמצאים בדר"כ רק ברישומים של משרד הרישוי שרק ע"י פנייה אישית אני יכול לקבל מהפקידה אודות הרכב? תודה מראש וסופ"ש נעים ושקט לכל חבריי הפורום.
הודעה אחרונה מאת bosss, -
Skoda fabia 2008- מבחן מתמשך, חודשיים ביחד חלק א'- הקדמה: את הפאביה הצעירה שחררתי ממוסך "סקודה" בחיפה, בראשית חודש אוקטובר 2008. כשנמסר הרכב לרשותי הוא כבר הספיק לצבור 14 ק"מ, וביום המדוייק של נק' החודשיים ביחד, גמע הרכב 636 ק"מ. חלק ב'- מנוע, דגם, סוג גיר וצבע: הרכב הוזמן בגרסת הגימור היותר בכירה בהיצע, ה- SPORT. החבילה כוללת חישוקי סגסוגת נאים "16 בעלי צמיגים בחתך נמוך, הגה 3 צלעות, מושבי ספורט, מושב נהג מתכוונן גם לגובה ופנסי ערפל קדמיים. את הרכב הזמנתי בצבע כסף מטאלי, גם כדי לא למשוך לאנשים יותר מידי את העיניים. בישראל מסתבר, זה שיקול בבחירת הצבע לרכב חדש. המנוע המותקן ברכב הינו בעל נפח של 1600 סמ"ק המספק 105 כ"ס. האצה מ- 0 ל- 100 קמ"ש תתבצע תו…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
לא יפה להלבין פניו של אדם ברבים, לא יפה לעשות אאוטינג להומו בארון ובכלל לא יפה להלשין. אני מסכים, אבל יש מקרים שחובה (פדופילים, מושחטים אט'). היום אחה"צ לא היו יותר מדי רכבים בנס הרים בגלל חשש גשם של המנגליסטים, אבל ד--ל אחד עשה פקק שחרב לכולם את הכביש ואת היום. אני לא מדבר על הליסינגאי הטיפוסי, או קשיש בן 50 או איזו פקאצה, אלא על בחור שנהג במיני קופר אסססס!! מהירות נסיעתו נעה בין 60 קמש' [ישורת] ל45 קמש' [עיקול]. צבע:: שחור. מישו יודע מי הד--ל הזה?? כי אני הולך להתקשר אליו שיודיע לי מתי הוא יוצא לכביש. יש גבול, לא??!!
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 1 תגובות
- 802 צפיות
היי גלשתי עכשיו במקה באתר מסוללים (רציתי פרטים על הMDC ) וראיתי פרסומת ל"קורס מדריכים" ,החיפוש העלה לי שרשור מלפני שנתיים שם מדברים על הקורס הזה כעל בלוף אחד גדול. יש פה מישהו שניסה \מתכוון לעשות את הקורס ויכול לתת קצת פרטים ? הרי על הנייר הקורס נראה חלום למי שרוצה להכנס לתחום המוטורי בצורה מקצועית.אני כבר עשיתי בעבר משהו דומה, קורס מדריכים של בה"ס לנהיגה שבסופו של דבר לא יצאה לפועל ולא בא לי לבזבז עוד פעם כסף על קורס שלא יצא ממנו כלום. P.S השרשור מ2006:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=123283&highlight=קורס+מדריכי+נהיגה+במסלולים
הודעה אחרונה מאת TomSilver, -
המרצדס הבאה שלי 1 2
מאת avi2014-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
Stirling Mossתקבלו אותה תמורת סכום פעוט של 500,000 לי"שט נקראית כך על שם נהג המירוצים האגדי שהוביל את מרצדס לנצחונות ב 1950 http://rotter.net/forum/scoops1/19673.shtml
הודעה אחרונה מאת DevilUser, -
-
- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לברר כמה עולה לשלוח רכב בישראל לרוסיה אפשרויות שונות עלויות ואיזה מסמכים/אישורים צריכים בכדי למכור את הרכב שם
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שאלה מעניינת אותי חברה.. תנו את הדעה שלכם בקשה האם שמשי עובר בטסט ראשון נוהג יותר טוב ממשי עובר בשלשי או שני (אני לא מדבר על נשים אילא על גברים)
הודעה אחרונה מאת driver1, -
מרכיבי הניסוי : 1 פיאט דובלו JTD 2003 עם 267 אלף ק"מ ויותר. 1 אליבאבא שמילא מיכל סולר מלא בבוקר במחלף מסובים ויצא לכיוון פארק אפק על כביש 4 עד מורשה ואז בכביש 5, כולל פקקי הבוקר בין בר אילן וגהה, כולל מזגן פועל אך ללא מטען ונוסעים. נסיעה בוצעה במוד חסכוני, מהירות שיוט קבועה של 100 קמ"ש ללא האצות פתאומיות. נו, אז כמה אפשר להוציא מהדובלו ? התשובה בתמונה המצורפת שצולמה ברמזור הכניסה לפארק אפק.
הודעה אחרונה מאת elibaba,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- baer
- IsraCar
- Bull-81
- רפי לין
- mcshmupi
- orankohn
- lka
- Emanuel5
- Night Driver
- fatboy1340
- Coresh
- נחוץ